Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

1. Ко је извор живота?

Библијска Чињенице

83_cesta_ke_kristu.jpg

1. Ко је извор живота?

Додата: 07.09.2010
Прегледи: 131070x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Наш небески Отац је извор живота, истине и радости. Лепој земљи, није носио било трагова деструкције и псовке греха. Цео предивној природи показује велику љубав према Богу. Све је савршено за потребе људи и свих живих бића, љубав нам је Бог дао да живимо оно што нам треба. Бог је створио човека светим и срећним. Када је преступ Божјег закона донети на свет разарања и смрти.

Бог жели наше патње, већ зато што имамо слободну вољу, нас обавезује да наше грехе. У својој љубави за нас кроз овај бол са нама и покушава да нам покаже пут, нуди нам помогне, позовите нас са својом помоћи да бисте добили ослободити од греха. Бог је љубав - то је као да је написано у прекрасни околину. У сваком цвет, мирис шуме, птица певачица, сви показују бригу о Богу и нашу жељу да нас срећним.

Али Сатана ставља човечанство спектакала обмане и Створитеља, као строг, тешко и сурово судија који је чека да би се казнили грехе народа. То је разлог зашто је Исус дошао да нас људи на земљи да уклоните наочаре, које заклањају велика Божија љубав према нама. Син Божји је дошао са неба, дакле, да је Отац открио нам се.

Јован 1.18 - нико није видео Бога, Сина, који је у наручју свога оца, он је приказан.

Матеј 11:27 - Све ми мој Отац, и нико не зна Сина, али Оцу и било нико не зна Отац, Син и онај коме Син хоће да га открије.

Мар 14, 8-11 - Господин Филип му је рекао, "само кад вам покаже нам Оца." Стипе ", рекао је Исус," толико дуго са тобом и знам да ме чујеш? Ко је видео мене, видео је и Оца. Како можете рећи Покажи нам Оца? Зар не верујете да сам ја у Оцу и Отац у мени? Речи да вам кажем, не кажем ја. То је Отац који пребива у мени, он је те ствари. Верујте ми, ја сам у Оцу и Отац у мени, само због дела верујте ми.

Исус Христ ходао и лечио болесне, са великим саосећање како би сви којима је то потребно. Љубав, милосрђе, самилост и дубоко саучешће је у сваку акцију. Он је увек био љубазан, избегавајући оштре речи и пажљиво поступао са људским емоцијама. Осудио људске слабости, али тешко је укорио лицемерство, неверство и неправде. Али, то увек чинио, са сузама у очима и емоције у његовом гласу. Његов живот је самоодрицање и љубави. Иако је задржала достојанство и величанство божанског је сваки човек за Њега оскудна и скупа.

Христова личност и карактер је потпуно исти као и она нам је показао његов живот. Природа Бога Оца је у потпуности слаже са природом Исуса Христа. Такође тече из срца божанског Оца милосрђа, које је откривено у Христу.

Милостиви и милостив Исуса, Спаситеља - Бог је открио да се тело.

1 Тимотеју 3,16 - Тајне побожности је несумњиво велика: Био јави у телу, оправдан у Духу, показали су анђели, Благовести и поганима, по вери прихваћен у свету и покупи славу.

Христос је живео, страдао и умро, тако да би могао да нас откупи. Бог је посвећена свом љубљеном Сину је дошао из светску славу на корумпиране свет грех, лево част и славу и искусни увреде, понижења, мржњу и смрт. Он, који је идентичан са Богом, душа осетила је страшну раздвојеност грех изазвао између Бога и људи. Та велика жртва је био диван манифестација љубави Оца за нас, Христос је посредник преко кога Бог је излио своју велику љубав према грешном свету. Само своје жртве само Бог може да очисти од греха сви који верују у Њега.

Ми треба имати на уму велику цену за наше спасење и нови положај, који је понудио за нас. Грех ми смо у ропству Сатане, али жртве Исуса Христа, опет могу да постану деца Божија - Деца небесни. Таква љубав не може ништа лице!

Извод из књиге Пут Христу - ЕГ-бели


Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Библија Божја реч - Зашто можемо јој веровати?

285_bible.jpg Библија је књига која је створена за 16 дугих векова, и учествовао у писању 40 писаца потпуно различитих година, занимања, образовања, животне средине, укључивање, и поглед на свет. А ипак смо ...
Додата: 07.12.2010
Прегледи: 207994x

Суботу као спомен стварања, с обзиром на однос са Богом

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Погледајмо самом почетку Библије, Књига Постања. Овде је писано о стварању нашег света. Ми смо сазнали да је Бог створио овај свет у шест узастопних дана и почину у седми дан. ...
Додата: 28.04.2011
Прегледи: 176888x

Како да пронађем Бога?

372_jak_najit_boha.jpg Унутар сваког човека је кодирана у жељу за Богом. У прошлости су људи генерацијама створио различите богове под својим условима, па чак и данас људи имају жељу да се поклони нешто, ...
Додата: 07.03.2011
Прегледи: 224699x

Библија Пророчанство - Данијел 2 - Светска историја

182_socha_bible_daniel.jpg Библија Пророчанство - Статуа Данијел, преглед историје светаГоспод Бог је на нашој планети историју чврсто у својим рукама, а наша земља има велике планове. Сви су имали искуство у двије пророчке ...
Додата: 18.10.2010
Прегледи: 309880x

Поштовање суботе кроз векове

464_zachovavani_sboty.jpg Изненађујуће пресек историје која показује да је Бог увек имао свој народ, који су држали све Десет заповести, укључујући и дан Божји одмора - шабат. Он никада није успео да истреби ...
Додата: 14.08.2011
Прегледи: 365635x

Sr.AmazingHope.net - 1. Ко је извор живота?