Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

1. Ко је извор живота?

Библијска Чињенице

83_cesta_ke_kristu.jpg

1. Ко је извор живота?

Додата: 07.09.2010
Прегледи: 119848x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Наш небески Отац је извор живота, истине и радости. Лепој земљи, није носио било трагова деструкције и псовке греха. Цео предивној природи показује велику љубав према Богу. Све је савршено за потребе људи и свих живих бића, љубав нам је Бог дао да живимо оно што нам треба. Бог је створио човека светим и срећним. Када је преступ Божјег закона донети на свет разарања и смрти.

Бог жели наше патње, већ зато што имамо слободну вољу, нас обавезује да наше грехе. У својој љубави за нас кроз овај бол са нама и покушава да нам покаже пут, нуди нам помогне, позовите нас са својом помоћи да бисте добили ослободити од греха. Бог је љубав - то је као да је написано у прекрасни околину. У сваком цвет, мирис шуме, птица певачица, сви показују бригу о Богу и нашу жељу да нас срећним.

Али Сатана ставља човечанство спектакала обмане и Створитеља, као строг, тешко и сурово судија који је чека да би се казнили грехе народа. То је разлог зашто је Исус дошао да нас људи на земљи да уклоните наочаре, које заклањају велика Божија љубав према нама. Син Божји је дошао са неба, дакле, да је Отац открио нам се.

Јован 1.18 - нико није видео Бога, Сина, који је у наручју свога оца, он је приказан.

Матеј 11:27 - Све ми мој Отац, и нико не зна Сина, али Оцу и било нико не зна Отац, Син и онај коме Син хоће да га открије.

Мар 14, 8-11 - Господин Филип му је рекао, "само кад вам покаже нам Оца." Стипе ", рекао је Исус," толико дуго са тобом и знам да ме чујеш? Ко је видео мене, видео је и Оца. Како можете рећи Покажи нам Оца? Зар не верујете да сам ја у Оцу и Отац у мени? Речи да вам кажем, не кажем ја. То је Отац који пребива у мени, он је те ствари. Верујте ми, ја сам у Оцу и Отац у мени, само због дела верујте ми.

Исус Христ ходао и лечио болесне, са великим саосећање како би сви којима је то потребно. Љубав, милосрђе, самилост и дубоко саучешће је у сваку акцију. Он је увек био љубазан, избегавајући оштре речи и пажљиво поступао са људским емоцијама. Осудио људске слабости, али тешко је укорио лицемерство, неверство и неправде. Али, то увек чинио, са сузама у очима и емоције у његовом гласу. Његов живот је самоодрицање и љубави. Иако је задржала достојанство и величанство божанског је сваки човек за Њега оскудна и скупа.

Христова личност и карактер је потпуно исти као и она нам је показао његов живот. Природа Бога Оца је у потпуности слаже са природом Исуса Христа. Такође тече из срца божанског Оца милосрђа, које је откривено у Христу.

Милостиви и милостив Исуса, Спаситеља - Бог је открио да се тело.

1 Тимотеју 3,16 - Тајне побожности је несумњиво велика: Био јави у телу, оправдан у Духу, показали су анђели, Благовести и поганима, по вери прихваћен у свету и покупи славу.

Христос је живео, страдао и умро, тако да би могао да нас откупи. Бог је посвећена свом љубљеном Сину је дошао из светску славу на корумпиране свет грех, лево част и славу и искусни увреде, понижења, мржњу и смрт. Он, који је идентичан са Богом, душа осетила је страшну раздвојеност грех изазвао између Бога и људи. Та велика жртва је био диван манифестација љубави Оца за нас, Христос је посредник преко кога Бог је излио своју велику љубав према грешном свету. Само своје жртве само Бог може да очисти од греха сви који верују у Њега.

Ми треба имати на уму велику цену за наше спасење и нови положај, који је понудио за нас. Грех ми смо у ропству Сатане, али жртве Исуса Христа, опет могу да постану деца Божија - Деца небесни. Таква љубав не може ништа лице!

Извод из књиге Пут Христу - ЕГ-бели


Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Оно што ми верујемо - 3 Створење

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 створењаБог је Створитељ свих ствари у Писму је поуздан извештај о њиховом стваралаштву. У шест дана створио Господ небо и земљу и све земаљско стварања и починуо седмог дана те ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 124962x

Христос упозорава на судњем дану!

426_bozi_soud.jpg Дан Христовог доласка ће бити дан за свет суду. Свето Писмо каже:Џуд 1:14-15 - У седмој генерацији од Адама, Енох, пророковао о њима, говорећи: "Гле, Господ долази са безбројним хиљадама својих ...
Додата: 11.05.2011
Прегледи: 177964x

Жртвовао све што је да нас спаси

445_jesus_christ.jpg Бог је створио кроз Његовог Сина Исуса Христа, нашег земљу и дао нам живот. Господ Исус Христос, Творац бесконачни свемир. Он нам је дао живот све што нам треба. Он нас ...
Додата: 04.07.2011
Прегледи: 179179x

Библија Божја реч - Зашто можемо јој веровати?

285_bible.jpg Библија је књига која је створена за 16 дугих векова, и учествовао у писању 40 писаца потпуно различитих година, занимања, образовања, животне средине, укључивање, и поглед на свет. А ипак смо ...
Додата: 07.12.2010
Прегледи: 197481x

Покајте се - сада је најважније!

484_pokani.jpg Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"Када је Исус Христос и Јована Крститеља проповедао у близини царство небеско, прво позвао и позвао народ ...
Додата: 25.09.2011
Прегледи: 199408x

Sr.AmazingHope.net - 1. Ко је извор живота?