Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

4. Признање - Пут Христу

Полазна тачка, шта да радим?

167_cesta_ke_kristu.jpg

4. Признање - Пут Христу

Додата: 07.10.2010
Прегледи: 152839x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Исповести

"Онај ко покрива своје грехе неће напредовати, а ко признаје и оставља их неће бити милости" (Приче 28,13).

Услове под којима могу да добију опроштење од Бога, слободан, фер и разумно. Господ захтева од нас да опроштење грехова прођу било патње. Ми не траје дуго и заморно путовање, или да извршите болно покајања, ми Вам обезбедити да је милост Божија и окаје своје грехе.

А ко исповеда свој грех, и оставља га, ту је благодат.

Апостол пише: "Стога призна своје грехе једни другима и молите један за другога, да будете исцељени" (Јаков 5:16). Исповедајте своје грехе Богу, који једини може отпуштати своје мане и једни друге. Када сте увредио ваш пријатељ или комшија, морате признати своју грешку и његова дужност да опростити од срца. Затим можете питати Бога за опроштај, јер је брат, кога си рањен је власништво Бога, и ако боли, то грех против његовог Творца и Спаситеља. Случај је представљен један прави Посредник, наши славни високи свештеник, који су "носили сви доживели искушење као што смо ми, али без греха", и који је "у стању да саосећају са нашим слабостима" (Јеврејима 4:15) и може да очисти сваком месту од безакоња.

Они који су понизили своје срце пред Богом и не признаје моје кривице, али испуњен први услов за прихватање. Ако нисмо доживели истинско покајање, ако смо у праву у самом срцу скромном, каје дух да признају своје грехе и ужасне не на његову кривицу, онда заиста имамо молио за опроштење греха. И нису питати да ли смо заиста, не наћи мир са Богом.

Једини разлог зашто немамо опроштење грехова почињених је да ми нисмо спремни да скромни своје срце и не желе да у складу са условима божанске истине.

Дата су им да детаљна упутства. Признање греха, било јавно или приватно, да будем искрен, да се слободно направио и не спроводи грешника. Такође, не може урадити по вољи и неопрезно, и може се извршити од стране оних који и даље немају јасну идеју о страшним природе греха.

Само веру, на основу дубине нашег унутрашњег, проналази свој пут до вечног милост од Бога.

Псалмиста каже: "Господ је близу оних који су се каје у срцу, спасавању људи, што је од духа који се каје" (Псалам 34.19).

Истинска религија је увек посебан карактер: она садржи признање греха. Греси могу бити такво да једино може да их приведе Богу, да су греси буду признали да они који су изазвали штету, и такође се могу грехе јавне природе, и они би требало да буде јавно признао. Свака религија, требало би да буде јасна и специфична и треба да садржи списак грехова, које смо ми криви.

Религија без искреног покајања и нема правни лек није пријатно Богу. У животу материјала промена мора доћи, све је драги Бог да, морају бити уклоњени.

То је резултат искреног покајања греха. Оно што ми радимо је јасно рекао:.. "Прање себе, бити чиста, МЕ елиминисати њихових злих дела из очију, престати да чиниш зло Научите чинити добро Тражите право, предузму акцију против насиља, закон помаже да сироче, удовица ујимејте (Исаија 1,16.17). "Када безбожник врати са свог греха, он ће заменити, који осликава оно што ће бити регулисано прописима води у живот и неће учинити неправду, сигурно ће живети и умрети" (Језекиљ 33,15 .)

Апостол Павле пише о покајању: "Види, шта је довело до ове тугу по вољи Божијој: Шта се пробудите у искреност, спремност да се извини, шта брига, шта страх, као покушај да се казни кривца Све ово вас. Да ли сте исправно приказује у очувању ствари онда, "(2 Коринћанима 7.11).

Грех уништили моралном смислу, он не признаје грешке прекрши своје природе и не схватају огромност од зло почињено, а не да све док убедљиву моћ Светога Духа, оставили своје грехе делимично слепа. Његова уверења су искрени и оригиналан. За сваку кривице захтева извињење за своје акције и изјавио да је он није одређеним околностима, никада не би никада нису починили ово или оно, што је Каран.

Истинско покајање се манифестује човек носи своју кривицу и признаје да је, без превара и лицемерје.

Као сиромашних цариник, који је подигао не очи ка небу, узвикује: "Боже, помилуј ме грешног!" (Лука 18.13).

Сви они који признају своју кривицу, ми смо оправдани, јер ће Исус се изјасни за сваки покајник у крви.

Примери истинског покајања и смирења, које су садржане у реч Божију, да покаже прави дух вере, која не може бити изговор за грех, или жељу за оправдање. Пол није покушао да се извини. Препричава свој грех у најмрачније боје, и не покушава да умањи своју кривицу. Он пише: "Када сам га добио од првосвештеника да ставим многи верници у затвору, и када су морали да буду убијени, ја одобрио ИТ Уосталом синагоге, дао сам казну и позвао их да хуле Као лудак,.. ћу наставити да их чак иу туђим градовима "(Дела 26,10.11). Он не устручавајте се да изјави да "Христос Исус дође на свет да спасе грешнике сам им припадају на првом месту." (1 Тимотеју 1:15).

Скромна и сломљено срце, испуњено жаљењем оригинални, захваљујемо Божје љубави и жртве на Голготи. Син воли оца признаје своју кривицу, каје донесе све своје грехе пред Богом. Стоји записано: "Ако признајемо грехе своје, веран је и праведан да нам опрости наше грехе и очисти нас од сваке неправде" (1 Јован 1:9).

Извод из књиге Пут Христу - ЕГВхите


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Како да чује Божији глас,

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Сазнајте више да чује Божији гласНаш драги Спаситељ чека га да отвори врата своје срце и рећи да у нашем боравак. Исус каже: "Ево, стојим на вратима и куцам ако ко ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 298912x

Зашто религиозни људи морају да пате?

193_trpici_verici.jpg Сигурно сте се икада питали зашто тако много патње у свету. Да, наша земља је сада влада зло као Сатана, који је збачен у нашој земљи. Он је ту да води ...
Додата: 29.10.2010
Прегледи: 154735x

Буди у Кини и шире Јеванђеље

298_cina.jpg Азија је највећи позориште двадесетог века. Ниједан други континент света не указују на много о најмоћнијих покрета - политичке, социјалне, образовне, и духовни. Питање је да ли на неком другом континенту ...
Додата: 19.12.2010
Прегледи: 179171x

Бог и неправде у свету

314_ukrizovani.jpg Зашто постоји толико зла и патње? Зашто Бог не интервенише и учини нешто? Многи људи питају да ли је Бог био тако давно би урадили нешто. То су веома честа питања ...
Додата: 17.01.2011
Прегледи: 199212x

Ко је Исус Христ?

77_jezis_kristus.jpg Центар цела Библија је живот и смрт од највећих људи у историји света, Исуса Христа. Од свог рођења у нову еру се рачуна, иако је рођен у штали, и утицао на ...
Додата: 30.08.2010
Прегледи: 191713x

Sr.AmazingHope.net - 4. Признање - Пут Христу