Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Важан састанак нашег непријатеља

Библијска Чињенице

495_zabava.jpg

Важан састанак нашег непријатеља

Додата: 12.10.2011
Прегледи: 179756x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Шта Сотона је планирао? Као што смо, хришћани, желе да добијем? Размислите о ових редова, коју је написао Џим Хохнбергер у својој књизи Бекство Богу. Ово резоновање није далеко од истине, и свако од нас сигурно ће наћи да је његова слаба тачка. Али не одустајте и изградити истински само свој живот на Исуса Христа. Запитајте се: приказ Христа у свом животу? Ми живимо као Христа? Говоримо као што је Христос? И све ми зелимо да будемо као Христос? Ако не, Сатана је састанак је успех до сада.

Њихово окупљање била је највећа коју је свет икада видео. Из свих крајева земље дошли застрашивао делегата који су били у опасности да буде уништена. Ово вече ће бити кључни у њиховом даљем раду. Она је организована од стране њихових чудно лидера. Делегати говоре тихо међусобно и у више наврата изразио наду да ће неко променити ситуацију. Можда је достиже портпарол вече.

Докле год се сетите, био њихов вођа. И један је што сви желе да имитирају. Он има оба. Њихова љубав и оданост. Током година постао Богом. Огромна аплауз делегата кренули спонтано када се појаве пред њима и заузима своје место на сцени. Гледа у море жељан, преврнут лица навише, и као политичар Натопите признање публике. Као овације мирни, дубоко удахните и почиње.

"Слушај, ти ђаволи не можете забранити хришћане да иду у своје цркве. Они иду тамо! Не можете их зауставити да верују својим доктринама и узвикивали њихове молитве. Они ће то урадити! Морамо променити наше тактике, ако желимо да уживају успех. Време је кључ успеха, пријатељи смо им дозволили. њихову доктрину, њихове молитве и посете црквама, ако ми контролишемо своје време. Време је битан састојак, јер без њега никада неће наћи уштеде везу са Христом ", рекао је рекао је, и бесомучно пљунуо последњу реч.

Сотона је наставио: "Да ли мислите да су сачувани Ми и даље ће контролисати своје време и они постају наше и они који никада нису крочили у цркви Како се обавља Једноставно Запослити само од суштинског значаја за живот и напунити своје умове са безброј планова... Охрабрите их да троше, троше, троше и онда рад, рад, рад, тако да је могла да плати пуне своје поштанске сандучиће нуди кредитне картице да би могли да плате за све...

Научите их да радост потиче од ствари Питајте мужеве да раде осам, десет, дванаест сати дневно, шест или седам дана у недељи. Нека имају два радна места, ако је потребно. Нека буде јасно да своје жене, било је неопходно да ради. Реците им да не постоји други начин уколико желе да одрже стандард њихових породица. Онда начин на који жене радили дуго, имао много обавеза код куће у вечерњим сатима и нису имали енергију за своје супружнике или децу.

Спорови стимулишу ум све то чули Исус шапутање на својој савести. У сваком домаћинству, радном месту и у трговини митрљирање њихова чула за слушање музике. Ометају је лоша вест сваки дан, свуда окренете. Користите новине, часописи, радио и телевизија нон-стоп.

Крши моралну структуру брака и сензуалне симбола младих људи који евоцирају мисли нечисте. Ставите их на билбордима, у филмовима, на насловној страни новина и часописа и наравно телевизије. Коришћење ТВ "талк-схов" као показују да већина девијантним чланова друштва у својим дневним собама. Нека гладно заситити прљаве детаље неморална понашања све док не почну да виде зло само као другу алтернативу.

Нека се баве глупостима, ситничавости и проблеме света. Анализирајте грешке богатих и славних. Окрените свој ум од озбиљне реалности живота узалуд нада опкладе, лутрије и казина. Попуните полице са књигама и часописима. Међувремену, и више времена проводе читајући, мање времена проводе са Богом. Попуните своје рачунар кући и посвети их у електронском свету, где смо контролу већину извора. Послати их пуно е-маилова. Потопите их у "ломите" бескрајног информације. Дајте им "нотебоок" континуирано радити. Проверите да ли свако има мобилни телефон, укључујући и децу.

Попуните дана телефонских позива, вести у спорту и музици. Попуните своје сумњивог жанра Цинестар филма. Направите заузет у политичкој и друштвеној сфери. Дајте им бежични и радио телефони, лакше да наставимо да разговарамо. Распоред за своје машине телефонском секретарицом су гужве са порукама.

Укључи активности за децу, спортски програми у школи и после школе, плес, балет, извиђачи, клубови, музика лекције, странке и партије. Стрес је све већи број домаћих задатака у ранијим и раније доба. Послати их у јаслице и програме за малу децу и одвојено их од утицаја родитеља. Нека живе као много једно од другог, који нема никакве везе са мојим мама или тата када одрасту. Стресујте их да траже побегне у сексуалну активност, користиле су цигарете, алкохол или друге дроге.

Подстакните одраслих да су преувеличане своје рекреације. Послати их на скупе одмору, који се затим марљиво отплаћују. Инсистирати на томе терет хипотеке и кредита свих врста са више рада и имао времена за своју породицу. Идемо, идемо, идемо, да се врате из својих рекреацију исцрпљени, растројено и неприпремљена за предстојеће недеље. Не дозволите да иде у село. Уместо тога, пошаљите их забаве паркова, спортских догађаја, концерата и биоскопа. Нека ваш мото је ова изјава: Празници чине га довољно осиромашеног и сиромашних довољно да се поново ради!

Ако побегну ове замке, да их употребе против своје цркве. Дајте им колико министарства, одговорности и проблема за решавање, како да не проводе време у добрим делима. Када су се окупили за духовну заједницу, указивало их у трачевима и низак говор који је напустио проблематичне савести и узнемирена емоције. Донесите криза након кризе у својим црквама, да се запосле угасити пожаре и био им оставили времена да запали пламен Јеванђеља у њиховим срцима. Охрабрите их да уче доктрине и јеванђеље. Могу да присуствују семинару, шеф велика црква конференцији.

Поједноставите начин за велике националне цркве скупштине реформи. Уверите се да први разговори о статусу породице, о породичним вредностима. Онда Запослити велика социјална питања као што су абортус. Нека њихове конзервативне живота. Али, изнад свега цени и држите га на било који начин, као грешнике, када им је потребно спасење и идите на Библију и Бога. Уколико се то деси, за нас је све изгубљено. Време је наш велики пушке и наше највеће пријатељ, моји пријатељи. Користите га мудро и пустите да људи спавају дуже у њиховом лаж. Онда свет наше цркве и ми добије вечни победу! "

Са обе руке, позивајући своје миљеника Сатана: "Да победе у победу победа!" Ехо и резултате овог узбудљивог сусрета данас доћи до нас. То је важан састанак! Можда сам погодио све детаље, али судија резултате. Зли анђели је жељно да се састане свој распоред. Све је радио на хришћане да су запослени, запослени, запослени и журе ту и тамо. Ми не живимо једноставан живот, моји пријатељи. Наши животи су превише гужве. Цео систем је снаге погон. Било је ђаво у овој шеми успешни?

Сотона је успео да добије цео свет у брзим возом. Овај воз иде брже и брже са сваким даном. Сотона није вољна да успори овај воз, тако да би неко могао да се чује. У овом возу, провео сам више од тридесет година мог живота и ништа нисам знао о овом путовању.

Извор: Књига Хохнбергера Џим - "Бекство Богу" може се наћи овде: Да ли је прича о томе како хришћанин породица је напустила такмичење успех како би пронашли праву хришћанства и једноставан живот.


Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Други долазак Исуса Христа

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Христос ће доћи лично и видљиво на небесима. Долази као Господар господара и Краљ краљева. Библија долази као леви и сви ће Га видети.Свако јасно схвата да је Творац и владар ...
Додата: 25.01.2011
Прегледи: 218053x

Оно што ми верујемо други део - доктринарној поена 16-28

414_cemu_verime_16_28.jpg 16 Вечеру Господњу - Вечера Господња је учествовање у симболима тела Исуса и крви као израза вере у Њега, нашег Господа и Спаситеља. Искуство заједница присутна је у Христу, који се ...
Додата: 11.04.2011
Прегледи: 136553x

Оно што ми верујемо - 2 Тројице

107_cemu_verime_2_bible.jpg 2. Тројства БогаБог је један: Отац, Син и Свети Дух, јединство три лица из вечности. Бог је бесмртан, свемоћан, свезнајући, суверене и свеприсутан. Је бесконачна и изван људског разумевања. Ипак, познато ...
Додата: 20.09.2010
Прегледи: 135158x

Видео - трагање за истином - Наша будућност Дома

406_nove_nebe.jpg Шта Библија каже о небо и нова земља, која је обећала верници? Како ће изгледати наша будућност као код куће? ...
Додата: 04.04.2011
Прегледи: 136276x

Христос упозорава на судњем дану!

426_bozi_soud.jpg Дан Христовог доласка ће бити дан за свет суду. Свето Писмо каже:Џуд 1:14-15 - У седмој генерацији од Адама, Енох, пророковао о њима, говорећи: "Гле, Господ долази са безбројним хиљадама својих ...
Додата: 11.05.2011
Прегледи: 193059x

Sr.AmazingHope.net - Важан састанак нашег непријатеља