Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Приказања Богородице - истина о Марије

Натприродне, НЛО

267_pope_virgin_marie.jpg

Приказања Богородице - истина о Марије

Додата: 16.11.2010
Прегледи: 245099x
Теме: Натприродне, НЛО
PrintTisk
267_pope_virgin_marie.jpg268_marie_jan_pavel_ii.jpg269_maria_papez.jpg270_soska-panny-marie.jpg271_modlosluzba_virgin_maria.jpg

Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице Марије, плач статуе, лечење извора. Ова места су постали Ходочашће сајт и посетили милиони верника широм света. Не можемо порећи ову чињеницу, јер ови Аппаритионс виђена од стране многих људи широм света. Током времена, ова открића и чуда више и интензивније, и идемо на светлост свету.

Покушаћемо у овом чланку објасне шта је порекло Марије, ако је заиста Бог послао Марија да је место обожавања Бога нашег Створитеља. Ми покушавамо да погледате Библија, Бог нам је саопштавао шта обожавање кипова, слика и идолопоклонство. Ми покушавамо да бисте сазнали да ли Библија потврђује присуство Богородице међу нама, или обратно, јасно оповргава ову чињеницу.

Хајде да погледамо Библија у Старом Завету нам је саопштавао шта други заповест Божију.

Екодус 20,4-6 - не стварају идола у виду све горе на небу, земљи испод или у водама под земљом. Не обожавају и служе им да их јер сам ја Господ, Бог твој, Бог сам љубоморан. Казни безакоње отаца на деци до трећег и четвртог колена онима који ме мрзе и показујући хиљаде к милости оних који ме љубе и врше моје заповести.

Ако пажљиво прочитате Другог заповест јасно видимо да нас упозорава на обожавање слика и скулптура. Можемо створити нешто у виду идола.

Ова заповест из Ватикана, а одбаците своју верзију и додао своје. Љубав је Божији закон и даље важи? Можда је превише човека, Цркве Божије промени закон?

Библија у Новом завету јасно каже да је Божији закон и даље важи и нико нема право да обрише или да дода једно слово.

Лука 16,17 - али пре неба и земље проћи, него да се заустави плаћају једну тачку закон!

Матеј 5,17-19 - "Не мислите да сам дошао да укине закон или пророке нисам дошао да укине, али да их испунимо" Заиста, кажем вам, док небо и земља проћи неће.. Најмањи писмо, а не један потезић закона, пре него што сви долазе истина засто би неко елиминисати једну од ових најмањих заповести и научи људи у Царство Небеско сматра најмањи, али ко хоће да буде испуњен. предавао и Царство Небеско. ће се сматрати великим.

Римокатоличка Црква Божија намерно променио закон како би оправдали своје унсцриптурал учења.

Библија није један стих који је истакао да би требало да обожавају Девице Марије. Библија је само напоменути да је Марија била девица људски посредник између Бога нашег Створитеља. Напротив, Библија јасно каже да је једини посредник је увек и само Исуса Христа.

1 Тимотеју 2,5 - постоји један Бог и један посредник између Бога и људи, човек Исус Христос.

Јован 14:6 - "Ја сам Пут, Истина и Живот," Исус одговори. "Нико не долази Оцу осим кроз мене.

Дела 4,12 - ни у једном другом нема спасења - људи у свету је дато друго име, у којој морамо бити спашени! "

Сада знамо библијски објашњење, једини посредник између људи и Бога Исуса Христа. Како је могуће да милиони верника да се моле да се Девица Марија, клања статуе и моли за њен опроштај грехова за себе, чак и за покојника, који вритхес од бола на тзв цркве фиктивна чистилиште?

Пријатељи Смрт није ништа, мајка Исуса Христа, Марија спава и чека смрт као и сви други за долазак Господа нашега Исуса Христа. Библија није једна напоменути да је Марија била преузела на небо, и био је посредник између човека и Бога.

Посао 7,9-10 - Како облаци пролазе и јењава, који пада у гроб, више излази. Почетна никада неће вратити, никад не показују у својим домовима.

Молитве Мери, разним светитељима, обожавања кипова и слика су идоле. То је савршен завођење Сатане, који обмањује милионе верника широм света. То је једна од новије историје обмане на крају света.

Такође бих да поменем једну ствар коју вреди видети. Да ли сте чули како је чува говори шеф Римокатоличке цркве папа? Папа је почео да исприча Свети Отац, Ваша Светости. Чак и папа и сам каже да је представник Бога на земљи. Библија нам говори ко има право да се обрати Оцу. Ниједан човек на овој земљи има право да се зове Свети Отац. Библија нам говори да имамо једног Оца који је на небесима.

Матеј 23,8-12 - Али ти не кажем рабин 'јер сте један наставник и ви сте сви браћа. И нико на земљи зваће вас, отац, "јер имате једног Оца који је на небесима. Такође, не говоре лидера, јер сте један вођа, Месију. Ко је највећи међу вама, то ће вам буде слуга. Ко год се узвисује биће понижен, а ко понижава себе биће узвишен. "

Учења Римокатоличке цркве је далеко од јасне истине Божје речи. Можда ће вам шок, али систем је да је папског звер, коју представља бројка 666, од којих је Јован говори у Откривењу. Ове чињенице су обједињене у детаље у каснијим чланцима.

Исус је за време свог живота у многим местима јасно рекао нам је један од којих смо богослужења, служе му и да га хвале.

Лука 4,8 - Исус је одговорио: "То је написано:" Господе, Боже мој, ти ћеш клањати и служити му само један. "

На крају се осврнемо на стари закон на гори Синају, где је Мојсије примио Десет заповести.

Знате причу, када је Мојсије отишао горе Синајске, где је добио Десет заповести? Подсетимо нешто прича, која може да преглед онога што није у реду са Израелцима урадили.

Мојсије отишао на планину Синај, где је Бог својеручно написао Десет заповести. Док је Мојсије је нестао, Израелци мрмљао на Арона, и терали их да изгради Бога у облику статуе. Израелци су живели у Египту за много година у ропству, тако добро познати египатских богова идолопоклонички.

Екодус 32,4 - Десет од њих су злато, облика и баци у облику теле. Тада је рекао: "Ово је Бог твој, Израиљу, који те извео из Египта!"

Екодус 32,7-8 - рече Господ Мојсију: "Ја идем доле свој народ који си извео из Египта, починио перверзија Ускоро залутале, који сам им заповедио Он баци теле и поклони се.. га, понудио и рекао: "Ово је Бог твој, Израиљу, који те извео из Египта"

Господ посла Мојсија назад када је Мојсије видео перверзија, перверзија, као Израел народних песама и амо око златне статуете, и планула гнев разбијен камених плоча, које му је Бог дао.

Екодус 32,19-21 - Када је пришао логора, угледа теле и плес. Мојсије је био планула. Плоче, које је имао у рукама, бацио и разбили их под оноу планине. Затим је узео теле, што је учинио, он истопио у ватру, гази у прах, разбацане на површини воде за пиће и дао синовима Израиљевим. Тада рече Мојсије Арону: "Шта су ти људи што их довести у такав грех?"

Већ у Старом завету, можемо јасно је сазнао од понашања израелске људи који обожавају статуе, измишљени богови. Неуспело идолопоклонство, што је ружан Богу. Ми смо на тај начин научити из ове приче како је Бог гради на идолопоклонство, идола у виду скулптура и слика.


Повезани чланци из категорије - Натприродне, НЛО

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у ...
Додата: 12.01.2011
Прегледи: 179034x

Лажни Месија новом добу и Маитреа

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се ...
Додата: 26.11.2010
Прегледи: 174838x

Шта је то НЛО и ванземаљци који су?

110_ufo.jpg Ко су ванземаљци и НЛО?Данас, многи људи нису размишљали на питање да ли су ванземаљци, али је питање ко су они.НЛО су стварност, која се пружа дубоко у историји човечанства и ...
Додата: 23.09.2010
Прегледи: 194690x

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 214287x

Паранормално искуства

66_nadprirozene_zazitky.jpg Да ли имате искуства паранормалног?Помера те куће сликарство, фотографија својих умрлих рођака? Да ли сматрате да сте хтели да разговарају са контакт особи која више није међу живима? Не знам шта ...
Додата: 11.08.2010
Прегледи: 150815x

Sr.AmazingHope.net - Приказања Богородице - истина о Марије