Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Приближавање суд Божији - спремите се!

Библијска Чињенице

303_bozi_soud_milenium.jpg

Приближавање суд Божији - спремите се!

Додата: 04.01.2011
Прегледи: 194382x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Многи људи би се другачије живи, ако су схватили да ће њихов живот бити једног дана судити на искушења. Божији суд је такав важан догађај који би требало да се бави свим медијима широм света. Људи који су укључени у месту мање важне ствари. Божији суд ће узвратити сваком по његовом избору. Вера у Исуса Христа примили Духа Светога и Његовог закона у твоје срце и то је једини начин да стану пред суд Божији. (Више -. У чланку једини начин да се небо), одреди време за Исуса Христа и Божја реч, а не задовољство, или брига за бољи живот.

Бог Суђење је такође завршио велике борбе између добра и зла, између Бога, који кроз љубав и Сатана, који су се побунили против Бога и његових закона, и показао са злом. Бог открива у суду лажне слободе Сатане, обим и последице његове побуне. То показује да су услови и закона који је Бог срећан живот створио бића су добра и задовољавајућа. Дакле, закон Бога као стандард у суду, а касније у вечни живот!

Библија говори о судским Бог се састоји од две фазе:

1. део суда верног народа који су извршили у складу са пророчанствима Данила Поглавље 7 у 1844 (више - у чланку адвентисму стварање) и да ће бити завршен пре другог доласка Исуса Христа.

2. Суд ће бити заснован на књизи Откривење Поглавље 20 јан током Миленијумског Британији, када је Бог отвори књига на небу и на земљи ће и даље пуста и празна. Током миленијума ће бити верни Христу на небесима, и да ће се суди у другој фази неверницима. Неверници су мртви, а сатана ће далеко лутају за хиљаду година пустиње земљишта, то ће бити његов затвор. После хиљаду година, Сатана ће бити објављен и зли људи ће бити васкрснути. Бог ће доћи са откупљени од Бога у Јерусалиму, и суд зликоваца, Сатана, и очисти земљу уз ватру и онда наставља.

Овај приступ има своју логику.

Пре Христа долази, мора бити јасно ко групу којој припада човек. Прво суђење је дизајниран да алоцира и оправда спасење људи, и показати да је могуће да буду спасени кроз веру у Исуса Христа. Исус Христ се овде преузима улогу адвоката, адвокат. Прва фаза суђења је сада - у време када људи јеванђеља проповедао и свако може да се упознају са суђења и други долазак Исуса Христа. Али, то је привремено прилика.

Када је Христос првосвештеник престаје услуга, Бог затвара крајњем случају, и Христ ће поново доћи. Религиозни људи - жива и мртва ће бити васкрснути, трансформисана, и оставити заједно са Христом на небу. Али, ми ћемо почети до краја 1000 година, током којих ће земља бити празна, јер безбожник неће трајати да види Исуса Христа и пропадне. На небу, 2. фаза суђења других људи и Сатане. Тада ће Исус поново доћи и да ће учинити све. Очисти земљу од ватре из свих греха и стварање нових.

Хајде да видимо шта суд Бога у Библији.

Проповедник 12,14 - Бог ће судити све што се дешава, и скривена, да ли је добро или лоше.

Џуд 1:14-15 - У седмој генерацији од Адама, Енох, пророковао о њима, говорећи: "Гле, Господ долази са безбројним хиљадама својих светих, да суди свим људима, а свака осуђене за сва њихова безбожна дела која безбожник починио, и због свих оштрих речи безбожнике грешнике који сте разговарали са њим. "

Проповедник 11,9 - Радуј се, младићу, из младости, од срца драго, док сте млади. Идите тамо где чувате своје срце оно што видите својим очима. Будите свесни, међутим, да уз све ово пре него што постане Бог'с Цоурт.

Римљанима 2,3 - Да ли мислиш, човече, да Бог избећи суд када судимо другима, али мене то исто?

Матеј 12,36-37 - али ја вам кажем, да сваки празну реч коју ће људи говоре, они ће дати налог на Судњи дан. По његовим речима бићеш оправдан, по сопственим речима ћеш бити осуђени. "

Јован 14,3 - Идем да вам припремим место за вас. Када одем и припремим вам место, опет ћу доћи и узети вас за себе, можете се где сам. Да ли знате где да идете, а ви знате начин. "

Људи ће се судити за своје поступке, речи и мисли. Божји суд ће бити апсолутно објективан и фер, а људи ће се судити у складу са Божијим непроменљиви закон.

Псалам 7,18 - Господа за своју праведност ће славити име Господ ће играти - он је Врховни!

Јеремија 9,24 - "Ево, долазе дани, говори Господ, који бришу сви они који су обрезани у телу -. Египат, Јуда, Едома, Амонаца, Моаб и све пустиње становнике који су изузетно угловима Све ове народи необрезани, а све због дом Израел је необрезана у срцу. "

2,11-12 Џејмс - исти који је рекао: "Нецизолож", је рекао: "Не убиј". Дакле, ако не чини прељубе, али је убиство, преступник закона.

Бог је дефинитивна и неопозива одлука суда о вечна судбина људи. Или да се оправдани по вери у Исуса Христа и прими вечни живот, и ниједан посредник ће бити осуђени на вечну пропаст.

Римљанима 2,2-9 - Он ће "узвратити сваком према његовим делима" - оних који су упорно и чинећи добро траже славу, част и нераспадљивост, живот вечни, који у својој себичности, истину и одбија да слуша неправилностима, међутим, награда гњев. Невоља и дистрес чека душу сваког човека који чини зло, Јеврејин први и Грку. Свако ко чини добро, Јеврејин прва и на грчки, а затим чека на славу, част и мир. Бог је пристрасности никоме.

Божја суд ће крај великих космичких борба између добра и зла. Сатана и грех ће бити завршена једном за свагда и осуђен.

Откривење 20, 10-15 - ђаво, који је преварио њих био бачен у језеро огњено и сумпора, где звер и лажни пророк, који ће бити мучени дању и ноћу у вијеке вјекова. Онда сам видео велики бео престо, и Оног што сеђаше на њему, од чијег лица земљу и небо је нестао и није могао да пронађе место за њих. Онда сам видео мртве, мали и велики, стоје пред престолом, а књиге се отворише. И отворите га је још једна књига, наиме књизи живота, и мртви су оцењивани на основу онога што је написано у књигама, у складу са њиховим делима. На мору одустао мртви који су били у њему, такође издао смрти и Ад тих мртвих у њима, и сваки је суђено по његовим делима. Смрт и пакао су били бачени у језеро огњено - ово је друга смрт. Свако ко не нађе записан у књизи живота, бачен у огњено језеро.

Бог ће оправдати суд Бога, очисти његово име обрукали пред цео универзум открива своју љубав према човеку изгубљени.

Исаија 5,16 - али Господ над војскама је узвишен од стране суда, Свети Свети Бог појављује у праведности.

Јован 3:16 - Јер Бог је тако заволео свет да је дао свог јединородног Сина, да ниједан који верује у Њега не погине, него да има живот вечни.

Откривење 15, 2-4 - иако сам видео море стакла и ватре, као и они који су победу над звери, преко његов лик и број његових имена. Они су стајали на мору стакла, Бог је лаута и певали песму Мојсија, слуге Божијег и песму Јагње: "Велики и транс чудне су своје поступке, Господе Боже Свемогући, само и прави се путевима твојим, краљу народа! Ко не би ти част, Господе, да се похвале твоје име сте сами свето Сви народи ће доћи! и клањати пред тобом, за твојим праведни дела су откривена! "?

Први део апостол Петар Божије државе суд ће оцењивати људи од вере, чак и у време када проповеда Јеванђеље.

1 Петрова 4,17 - Суд је време и први број је дом Божји. Ако је оно што нам се дешава, само почетак, крај онога што чека оне који одбацују еванђеље Божије?

Матеј 25,31-33 - "Када Син Човечији дође у својој слави са свим својим анђелима, он ће сести на престо славе своје Сви народи ће бити окупљени пред њим, и он је одвојен од један према другом. пастир раздваја овце од јараца оваца на десној руци., али коза на своје леве стране.

Откривење 14,6-7 - видех другога анђела лети у центру неба, да вечно еванђеље проповеда становника Земље - за сваку нацију, племе, језика, и људи - каже из свег гласа: " Бојте се Бога и дајте му хвале је дошао час његовог суђења који му се поклоним створио небо и земљу, море и изворе вода! ".

1 Солуњанима 4,15-18 - Имамо реч од Господа: Ми који живимо да види долазак Господа, не претећи оне који су уснули. Чујете пивске команду, глас арханђела и труба Божија, сам Господ ће сићи с неба, и први пут мртви у Христу ће устати. Ми живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Други део Божијег суда, изјавио је већина Откривења по Јовану, глава 20. Божји народ на небу са Христом ће судити свету.

1 Коринћанима 6,2-3 - Да ли сте знали да ће свети судити свету? Када имате један да суди свету, нисте у стању да суди таквим глупостима? Да ли знате да ћемо судити анђеле? Уместо обичних послова живота!

Откровење Јована 20,4-7 - видех престоле, и онима који седе на њима, а били су поверени суду. Видео сам душе оних извршава на сведочанство Исусово и реч Божију, душе оних који се не поклонише звери или његов имиџ и нису добили свој печат на чело или руку. Они су живели и владали са Христом хиљаду година. Остале мртав није жив, међутим, до хиљаду година. Ово је прво васкрсење. Блажен и свет је онај који има део у првом васкрсењу. Преко таквих друга смрт нема власти, али ће бити свештеници Богу и Христу и да ће владати с Њим хиљаду година. Када истекне хиљаду година, Сатана ће бити пуштен из затвора.

Миллениум - Миленијумског Британија, када ће земља бити суморни и празни, и Сотона ће овде бити у затвору. Библија каже у Постању да је земља на почетку бешчашћа и празнина и тама је преко понора. Грчка реч која се овде користи - абуссос - је исти као и речи Јован у Откривењу 20, 1, који говори о миленијума.

Откривење 20,1-4 - Онда сам видео анђела силазни са неба у руци кључ бездана и велики ланац. Он је заплењена змаја, које су древни змију, која је ђаво и сотона, и свеза га хиљаду година. Бацио га у амбис и закључао и запечатио га над њим, да треба да превари нација до хиљаду година били су испуњени, а онда су пуштени да буде кратко. Видех престоле, и онима који седе на њима, а били су поверени суду.

Исаија 13,9 - Гле, дан Господњи долази са немилосрдним и жестоку љутњу, жељан да би земљу потпуно демолиран и уништен је од грешника.

Јеремија 4,23-28 - Видео сам земљу - гле, пуста и празна, погледао сам на небо - нисам имао светла. Видео сам планине - све уздрмао, потресла све брда. Видео сам и гле - Новхере Ман све птице нестао. Видео сам - и гле, постао је плодно пустиње, и све градове паде пред Господ, када је његова разгњеви се! Овако вели Господ: "преостале рушевине целе земље, чак и ако сам га уништити потпуно и тако ће земља туговати небо изнад у тами обавијен, као што сам рекао, не узети натраг оно што сам одлучио да неће. промена. "

Мојсијева 16,22 - а носи козу одузимање све њихове кривице у удаљеним земљи. У пустињи, затим отпустите коза. (Коза представља Сатана, пустињи земљиште)

Земља ће бити уништен од ватре, а затим обновљена.

2. Питер 3,7 - иста реч чува и одржава тренутни небо и земљу да пожар, који се чека Судњи дан и пропасти безбожних људи.

Откровење Јована 21,1 - Онда сам видео ново небо и нова земља. За прво небо и прва земља преминуо и мора нема више.

Откривење 22, 12-13 - "Ево, брзо сам дошао и моја плата је са мном, да се сваком човеку по делима његовим" Ја сам Алфа и Омега, почетак и крај прве и последње.. "


Где даље? - У вези са овом темом

Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?

74_mayan-calander.jpg Да би катастрофална краја света до 2012? Или ће се прелазак на нови пут, духовно на друштво? Да ли су ове чињенице истина или фикција, преваре и превара?Датум приближава, од којих ...
Додата: 14.01.2011
Прегледи: 382570x

Видео - последњи догађај, крај света према библијских пророчанства

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Даг Батцхелор - Догађаји Финале Библије пророштвоБаците поглед на овај документ, који су Даг Батцхелор представља догађаје који ће претходити крају света. Ови догађаји су у складу са библијским пророчанство. ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 340660x

Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Суботу као спомен стварања, с обзиром на однос са Богом

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Погледајмо самом почетку Библије, Књига Постања. Овде је писано о стварању нашег света. Ми смо сазнали да је Бог створио овај свет у шест узастопних дана и почину у седми дан. ...
Додата: 28.04.2011
Прегледи: 189305x

Други долазак Исуса Христа

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Христос ће доћи лично и видљиво на небесима. Долази као Господар господара и Краљ краљева. Библија долази као леви и сви ће Га видети.Свако јасно схвата да је Творац и владар ...
Додата: 25.01.2011
Прегледи: 228823x

Библија Божја реч - Зашто можемо јој веровати?

285_bible.jpg Библија је књига која је створена за 16 дугих векова, и учествовао у писању 40 писаца потпуно различитих година, занимања, образовања, животне средине, укључивање, и поглед на свет. А ипак смо ...
Додата: 07.12.2010
Прегледи: 220612x

Оно што ми верујемо први део - доктринарној поена 1-15

413_cemu_verime_1_15.jpg 1 Писмо - Библија, Стари и Нови Завет, су писане Речи Божије. Дао божанским надахнућем преко светих Бога који је говорио и писао од стране Светог Духа. У овој Речи Бог ...
Додата: 11.04.2011
Прегледи: 142206x

Видео - трагање за истином - Наша будућност Дома

406_nove_nebe.jpg Шта Библија каже о небо и нова земља, која је обећала верници? Како ће изгледати наша будућност као код куће? ...
Додата: 04.04.2011
Прегледи: 145264x

Sr.AmazingHope.net - Приближавање суд Божији - спремите се!