Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Приближавање повратак Исуса Христа, спремите се!

Знак пута, други долазак Исуса Христа

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg

Приближавање повратак Исуса Христа, спремите се!

Додата: 25.03.2011
Прегледи: 248405x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Многи људи су сигурно приметили да са наше планете је нешто погрешно. У свим чујемо Медији извештавају о природним катастрофама. Велики земљотреси, поплаве, вулкани, пожари, снега, урагана и торнада су свакодневна појава. Свуда чујемо ратова, крвавих немира и штрајкова. Људи више не осећате споро, што је оно што се све дешава у свету.

Један велики комад од сагоревања и Русија и Кина и друге азијске државе под водом. Сопти вулкана на Исланду, Јужној Америци, велики земљотреси, поплаве и клизишта. Аустралија изненада нашла под водом и на Новом Зеланду, јак земљотрес. Још један земљотрес, поплаве и клизишта у Јужној Америци, Кини и гигант земљотреса у Јапану. Масовне смртности птица и риба широм света. Свет обилује бесмислено ратове против тероризма, арапских држава потез побуне огромних размера. Умре дневно од глади и болести разорне безброј људи. Ово је само мали избор онога што су могли наћи у медијима током протеклих неколико месеци.

Такође, сигурно сте приметили да велики пораст окултне Откривењу спиритистиц показује колико је у свету и у црквама. Све већи број НЛО над многим великим градовима у различитим земљама. Можда сте видели необјашњиве појаве на небу у облик спирале и светла знаци да се спречи откривање лажног месије Маитреа. Многи људи добија необјашњиве способности као што су летење, или лечење од удаљености.

Исус је рекао својим ученицима у детаље како ће се потписати пре Његовог другог доласка. Сви ученици и ми смо видели ову поруку за крај историје света чита Библију.

Матеј 24,4-8 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не превари ће многи доћи у име моје говорећи:" Ја сам Христос 'и многе ће завести Када чујете буку рата и.. извештаји о ратовима, изгледа да не брине то мора доћи, али. то ипак неће крај. нација ће устати народ на народ и царство на царство, и пауза у разним местима глади и земљотреси. Све ово су само почетак порођаја болове.

Лука 21,9-11 - Када чујете за ратове и немире, не паничите. Ово мора да се уради, али то није крај. "Онда им је рекао:" нација ће устати против народа и краљевство против краљевства. Они ће бити велики земљотреси на разним местима биће глади и куге и ужаса долазе и велики знаци са неба.

Шта се дешава у свету није нормално и није увек тако великих размера. Само прочитајте неке од тих статистика и сматрају да су природне катастрофе расте стрмо се. Широм света, побуне, глади и болести. Свет је пренасељен, бесомучан и ухваћени у бол.

Шта се дешава у све крајеве света, је почетак рађања болове као што је наведено у Јеванђељу по Матеју у 24. поглављу.

Многи религиозни људи са којима сам дошао у контакт са каже да рани долазак Исуса Христа су веровали њихови очеви, дједови и велика дедова. Ухватила паника од сваког природних непогода и очекујемо почетком крај света. Године пролазе и свет је и даље било исто, Исуса. Нема разлога за панику, каже, Исус ће доћи, али то није наша брига.

Само мало размислите о томе шта је потребно да живимо нашу веру? Ускоро очекујемо долазак Господа нашега Исуса Христа. Чак је и први ученици веровали да ће се Исус Христос вратити у њиховим животима. Ревностан и шире Јеванђеље свету. Дакле, наши очеви и њихова вера ревносно је жив и искрен. Они су ловци људи за Христа, Јеванђеље шири брзо.

Данас, Исус никада није очекивао свима да се смеје, што је Исус свет је и даље исти и да ће ићи даље. Они кажу да мира и безбедности, ништа се не дешава, катастрофа и немира увек. Сви су заинтересовани само у свом раду, својим хобијима, задовољства, и њихов изглед. Штедљивост је испарила пир халапљивости и попустљивост. Ми нисмо заинтересовани за наше колеге човек, ја сам стиди своје вере, проповедати свету наду у Исуса, само једном недељно идемо у стереотип Скупштине. Цркве претворен у клуб где људи иду да ћаскају са пријатељима, организује се бави и често изгледа да се позориште, што је наш курс.

Библија нам говори да је у последњим данима ће доћи ругачи. Тачно како је написано је погрешно, веру отаца својих и ми охлади са исмевају и наша срца хладно. Мислимо да смо освојили, и не верујем да је довољно за спасење.

2. Петар 3,3-4 - Прво, знам да је у последњим данима ће доћи ругачи несавесних спровести своје укусе, говорећи: "Шта је обећање о његовом доласку оци су већ умро и све остаје као што је био из? почетак стварања! "

1 Солуњанима 5,1-3 - пута и данима не морате ништа да пишете, браћо моја. Сами знате добро да Дан Господњи доћи ће као лопов у ноћи. Када људи ће рећи: "Мир Безбедност" је изненада изненађен збуњеност, као када дођу на бол у другом стању, и не цури.

Ноје ушао у ковчег од 120 година, тврдећи да ће света долазе у облику поплава катастрофа. Сви су се насмејали на њега и узе га за будалу и ентузијаста. Њихов мало вере подругљив и мртве природе. Као што у дане Ноја били, па чак ни сада. Ми не верујемо да је Исус Христос ускоро долази, и чамотиња ругају једни на друге. Пијанчење само њихов хоби, ми само себе.

Лука 17,26-30 - Као дане Ноја, тако ће бити и Син човечији дана: јели и пили, женили се и удавали до дана Ноје ушао у ковчег. Онда дође потоп и погуби све. Слично томе, дана Лот: они јели и пили, куповали и продавали, они су засадили и изградили, али дан када изиђе Лот из Содома је падала киша ватру са неба да уништи их све, и сумпор. Исто тако, то ће бити дан кад се Син Човечији ће се појавити.

Као што је написано у Библији, као што се дешава данас. Наша вера је изгубљено, а ми у потпуности посвете овом свету. Ми смо компромис о компромису, ја сам Роњење у гнусобе и мане овог света. Управо овај морални статус је описано у Библији, људи ће изгледати изнад себе.

2. Тимотеју 3,1-5 - Будите сигурни да је у последње дане ће доћи тешка времена. Људи ће волети само себе и свој новац, су боастерс, арогантан, увредљив, непокорни родитељима, незахвална, безбожни, бездушни, неумољиве, клеветници, невезан, необуздана, непријатељ добра, издајници, непромишљен, арогантан, љубитељи задовољства него љубитељи Бога. Јавно, они су оличена побожности, али његова моћ неће бити одбијен. Са гостима су окренути.

Погледајмо око себе, свет у мукама природе је разбијање доле. Порасла у многи лажни месија, пророка, видовњаци. Свету, а религија је повезана са спиритизам и окултизам. Доводи до разних покрета да прогласи долазак Исуса Христа, успостави рано и расправљајући. Постоји много лажних пророчанства о крају света почетком 2012, интернет и медији су буквално преплиће са овим феноменом и осетљивих људи у паници.

Наравно ово није све случајне, Сатана зна да је оставио мало времена. Одлазак на своју последњу илузију, да смо сви обманути и преварени. Да ли ће да репродукује, долазак Исуса Христа. Све је савршено припремљен, то је до Бога, који му омогућава да има пун ефекат.

Матеј 24,4 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не превари ће многи доћи у име моје говорећи:" Ја сам Христос 'и многе ће завести..

2. Солуњанима 2,3-12 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога! Да се ​​не сећате како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава ипак - у ствари, може доћи до тог времена. Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку.

Када је открива да зле, Господ Исус ће га убити дахом својих уста, уништавајући његов интензитет то долази. Појава опаких ће постати Сатана је активност, све лажне моћи, чуда и чудеса. Са свим лудост је да превари оне који иду у пропаст, јер не воле истину, која би могла спасити. Дакле, питање око Богу илузије да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују истину, али је имао задовољство у бешчашћа.

Немојмо се преварити, не прецизирају датум краја света, не паничите догађаји света и шта да очекујете. То је наш задатак да се жестоко седи на новинама, на телевизији, Интернету, пријемчив за светским пословима, а тешко рећи шта нас чека. Из Библије знамо да то мора десити како је предвиђено. Наш задатак је да припреми, очисти себе од забаве и попустљивост, да се фокусира на Исуса Христа и понизимо пред Богом, као никада раније.

Историја овог света је већ на њеном крају и долазак Господа нашега Исуса Христа је веома близу. Морамо наставити да у стању мировања, морамо припремити и проповедају да поруку свету. Морамо да очисти од свих порока и пакости, да би да нас припреми да живи, Исуса Христа. Дозволите нам да покајање, смирење да покуша да нађе и моли опроштај од свих греха и најдубље. Тек тада можемо бити укључени у касним киши, Силазак Светога Духа као ученици у дане Педесетнице.

Припрема сада док је време. Време је брзо истиче

Осија 14,2-3 - Идите у Израелу, Господ Бог ваш, јер сте је умро за свој грех. Повратак на Господа и да речи молитве: "Опрости нам све наше кривице и прихватити милостиво нас, да ли они доносе телади као плод својих усана.

Нпр Бела - Припреме за други кишу

Велика борба између Сатане и Христа долази на крају: Сатана рангиране последња снага да делују у драми људске историје. У Откривењу 12,12 каже:. "Тешко онима који живе на копну и на мору, јер ђаво је дошао доле да вас, пошто је велики гнев, јер он зна да има мало времена Петра 5,8 будите трезни, бити опрезан јер је свог противника ђавола као лав који риче, ходи, тражећи кога да прождре.

Шта да кажем, сам се пробудио остатке Божијег људи? Видео сам страшне ствари нас чекају: сотона и његови анђели окупи све снаге против народа Божијег. Он зна да ако спавају на време, то је у његовим рукама, и њихово уништење је сигурно.

Сотона ће покушати да их спречи доношење да се припреме за тај дан. Распоред све тако да они забрањени начин, је учитан са земаљским благом да су многи велику забринутост и да је њихова срца су претрпани бригама овога живота, и дан тест који их изненадио као лопов.

Сатана снаге покушавају да скрене мисли људи из вечне вредности. Непријатељ усмерава све у складу са својим циљевима. Умови мушкараца и жена запослено секуларна бизниса, спорта и моде. Морамо обратити пажњу на хиљаду интереса. Неке ствари је потребно време и изазивају радозналост, али не смисла. Морамо посветити сву своју пажњу и енергију са најбољим интересима, иако смо често релативно бесмислене ствари. Осећамо одговорност, ако дајемо храну моју душу да духовни живот и охрабри га.

Човек је по природи теже да прате шапат Сатане и не може успешно да се одупре страшна непријатеља. То само може да добије снагу од Христа, моћног шампион, ако станују и да следи његов склоности. Сатана је припрема његова искушења, да Божји народ у свом последњем познате напад.

"Сатана се не плаши било чега, као што ће народ Божји уклони све препреке са пута да Господ излије дух."


Где даље? - У вези са овом темом

Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Библија јасно упозорава да је један од последњих знакова пре доласка Исуса Христа је у томе што је Бог тресе нашу земљу. Данас, већина на други долазак већ попуњена, или попуна. ...
Ажурирано: 18.02.2013
Додата: 02.04.2011
Прегледи: 317089x

Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Долазе велике финансијске кризе је неминовно

478_graf-down.jpg Цео свет је суочен са све већим финансијским проблемима. Многи људи су почели да схватају да је то зачарани круг огромних јавни дуг не води излаз. То је само кратко питање ...
Додата: 13.09.2011
Прегледи: 184639x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 204906x

Кад кажу мир и сигурност, тада долази конфузија - а можда и да разговарају о безбедносним сада?

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Солуњанима 5,2-6 - ". Ти знаш врло добро да дан Господњи доћи као лупеж по ноћи Што би се рекло:" То је мир, не угрожавају нас, изненада се превазићи, као ...
Додата: 24.05.2011
Прегледи: 163572x

Видео - Тед Вилсон - ГИЦ-2010 - Но Турнинг Бацк

425_ted_wilson.jpg Погледајте проповед подстицање председник Генералне конференције лажни Тед Вилсон, 2010 - нема повратка назад. ...
Додата: 08.05.2011
Прегледи: 130436x

Буди у Кини и шире Јеванђеље

298_cina.jpg Азија је највећи позориште двадесетог века. Ниједан други континент света не указују на много о најмоћнијих покрета - политичке, социјалне, образовне, и духовни. Питање је да ли на неком другом континенту ...
Додата: 19.12.2010
Прегледи: 167937x

Sr.AmazingHope.net - Приближавање повратак Исуса Христа, спремите се!