Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Библија Пророчанство - звер диже из мора - Откривење 13

Пророци Библије и данас

364_papez_benedikt_xvi.jpg

Библија Пророчанство - звер диже из мора - Откривење 13

Додата: 22.02.2011
Прегледи: 376517x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk

13 Откривење 1-10 - Онда сам видео море звери наступа са седам глава и десет рогова, рогови су имали десет круна на главама његове богохулне име. Звер сам видео је као леопард, али су јој ноге биле попут медведа и уста као уста лава. Змај је дао своју моћ, свој престо и велику власт. Једна од њених глава изгледао као смртно рањен, али је његова смртна рана исцели. Цела земља је прошла у страхопоштовање на звери и људи обожавали змаја који је дао власт звери, и поклонише звери, говорећи: "Ко је као звери? Ко може да се бори са њом?"

Она је добила уста, што је довело поносни и непристојног језика, а добио је овлашћење да делује четрдесет и два месеца. Она отвори уста да хули Бога и вређали његово име, његов Шатор и они који живе на небесима. И то је дато да се бори рат са светима и да их превазиђу. Имала власт над сваком племе, народ, језик и народ: они јој обожавам све становнике Земље, сви чије име није стварање света записано у књизи живота Јагње заклано. Ако ко има уши, нека чује. Ко има да иде у ропство ће отићи у ропство. Ко би требало да буде убијен мачем, мач.

Један је тумачење библијских пророчанстава најважније - да их не можемо ни на који начин да поставите своје мишљење или њиховим предрасудама. Ми не мора "измислити" Шта сваки пророчки симболи. Можемо да урадимо што су многи лажни пророци, који тумачи Свето писмо, као што им одговара. Морамо дозволити да се Библија протумачи.

У мом последњем чланку Ко је антихрист? - Данијел Поглавље 7 се изучавају сви ликови само једна сила која задовољава све карактеристике пророчанства. То је папске систем. Само упоредите Библија пророштво са историјом и разумети зашто Римска црква вековима забранио читање Библије и прогањани и убијани они који живе по истини.

Дебљина мали рог не идентификује појединачне католици, али папски систем. Многи људи који поштују Црква Исуса Христа свакако волим свим срцем. Бог заиста воли људи завођења апостолска Римокатоличке цркве систем. Дакле, с обзиром на његове речи, тако да могу да уче и препознају Божије упозорење, чује глас Исуса и пратити га.

Жиг звери са малом углу књиге Даниел је упадљиво сличне карактеристике засноване на мору звери из Откривења 13.

Море (вода) = нације, расе (Откривење Јованово 17.15)

Звер (звер) = Краљ или царство (Данило 7,17)

1 звер излази из мора (Откривење 13:1) Онда сам видео море звери појави.

"Тхе Беаст" у пророчанству представља краљевство, нацију или моћ. Када звер се уздиже из мора, то значи да је моћ која је настала у густо насељеном подручју на територији на којој број људи, народа и језика.

2. Он има десет рогова и седам глава (Откривење 13:1) Онда сам видео море обавља звери са седам глава и десет рогова, рогови су имали десет круна на глави богохулне име.

"Кутак" у Библији пророштво представљају краљ, владар или краљевства (види Данило 7,24 и 8,21, Откривење 17.12). Звер има десет рогова, могу се наћи ни у седмом поглављу књиге Данила. Звер која Данијел видела у визији, био Римског царства, који су се погоршали у десет држава наследника, представља десет рогова.

Откривење 17,9 - Да ли знате ко је дао мудрост. Седам глава су седам брда на којима жена седи, као и седам краљева. Према Библији, а затим седам глава представља седам брда на којима "жена" (или "велики град") седи. Сада Рим је познат као град који је изграђен на седам брда ...

3 Слично другим животињама (Откривење 13:2) И звер коју видех је као леопарда, ноге попут шапа медведа и уста као уста лава.

Данијел види симболику звери представљају четири империје која је владала у свету, јер је живео све до пада Рима. Он их види у обрнутим редоследом од апостола Јована, који је због чињенице да је Данијел испред гледа - будућност (. Виде био је око 553 пне), али поглед је био из Ђенове у прошлост (видим био је око 1996 г.) Дакле, гледајући уназад. Данијел видела ван лава, медведа и Леопард, која се назива Јован у Откривењу 13,2, "четврта звер То је страшна и грозно и имао страшну моћ Својим огромним гвожђе зубима. Прождире и дробљење остатак газећег слоја на доле. м разликовао од свих звери која му је претходила, и имао десет рогова. "(Дан 7,7 Б21).

У Данилу пророчанство од четири звери које лав представљао Вавилон, Медо-Персија носе, Грчка и четврти Леопард цуб Риму.

Оно што је сигурно је да можемо пронаћи многе сличности између Римокатоличке систем религиозних и паганских религија тих овлашћења. Римска црква је усвојила и уградити у своје структуре и префињен много начина да се поклони и стилови Владе древног краљевства.

Обреди и церемоније преузете из грчког и вавилонске периода чине основу већине богослужења, празнике и церемоније које Римокатоличка црква поштује. Чак и наслове које користе тренутну папе, као оне које користе почетком паганских религија, а касније и монарха, који се сматра представником богова а понекад исте богове.

Трипле Цровн, носи папа је персијског порекла. Ко је крунисан, проглашен је "краљ неба, земље и подземља Није изненађујуће да се, заједно са троструким круну папе тврдећи да пагански наслов..

До сада носи папа и католичких бискупа и кардинала исту одећу као и свештеници паганских бога Дагона, укључујући Бељење зуба у облику рибе главе.

Римокатоличка доктрине, као што су крштење детета, шкропљење за крштење, доктрина о бесмртности душе, молитве за мртве и обожавање реликвија, понављају молитву користећи Бројаница, учење о чистилишту и попустљивост на вечну патњу у паклу, доктрину о спасењу по радова, ризницу заслуга мртвих "светаца", маса, поштовање Недеља, итд, су преузете директно са древном Вавилону. Укратко - када 4. века Константина спојио паганизам са хришћанством, отворио врата лажних учења који се постепено и суптилно интегрисани у верски систем.

4 његовој моћи, престо и велику власт од змаја (Откривење 13:2), змај је дао своју моћ, свој престо и велику власт.

Библија идентификује змаја у Откривењу 20, 2 - Он је искористио змаја, које су древни змију, која је ђаво и сотона.

Звер је добио толико од Сатане. Постоји друга могућност тумачења. У Откривењу 12 читамо да је "велики црвени змај са седам глава и десет рогова (исте карактеристике као четврта звер Данила 7 и мора звер из Откривења 13), и седам круна њихове главе ... стајао пред жену да роди, да прождиру своје дете чим се роди, али када је родила сина, човека који има све трагање за храном народе гвозденом шипком, повукао. свог сина Богу и његовом престолу "(Откривење 12,3-5. Б21)

Откривење 19,15-16 указује да је ово син - човек који је трагање за храном народима гвозденом шипком је Христос. Змај није само Сотона већ и Великој Британији, преко којих ђаво је покушао да убије новорођенче Исуса. Ко је убрзо након рођења Исуса наредио покољ мале деце у Бетлехему? Наравно, био је краљ Ирод, који је био вођа Римског царства.

Дакле, имамо још један појма. Звери мора добили своју моћ, престо и велику власт од Рима, па чак и од Сатане. То је карактеристично за папство Апсолутно. То је историјска чињеница да папство је једина моћ која устаде и узурпирао власт Рима убрзо након пада Римског царства. Зашто мислиш да ова црква се назива Римокатоличка?

5 људи које сам лук моја земља испред ње (Откривење 13,4.8) и људи обожавали змаја који је дао власт звери, и поклонише звери ... Они су јој обожавам све становнике Земље.

Чињеница да је звер из мора и још увек ми Бов моје клечи становнике ове земље значи да се одричу божанску част, да га поштују. Према томе, није само политичка моћ, већ и верске моћи. Мислим да је јасно да Ватикан испуњава савршено ове карактеристике. Сви знамо да не само држава, али и цркве.

6. Они говоре са поносом и хуле (Откривење 13,1.5-6) добила уста, што је довело поносан и профаног говора ... Она отвори уста да хули Бога и вређали његово име, његов Шатор и они који живе у рају.

Шта је то богохуљење? Нов 10, 1933 - "Ми не камен сте добро дело, него за хулу," Одговорише му Јевреји. "Ти си човек, и раде на Бога!"

Марко 2, 7 - "Шта је он о томе говори Ово је богохуљење Ко може опраштати грехе сама али Бог?"

Када је звер из мора, је рекао да "Он је на челу име богохуљење" или разговор "хуле", то значи да је лидер те моћи тврди да се Бог на Земљи, а себи право да опрашта грехе.

Да ли ово знак у случају папство? Прочитајте следеће цитате:

"Папа је тако велика и тако узвишено достојанство да то није само човек ... ... је као Бог на земљи, једини владар верника у Христу, лидер краљева, пуноћа власти." (Луције Ферарис, библиотека Упитај, 1793, Вол ВИ Папа ИИ, стр 25-29)

"Бог раздваја тих римских папа, који преузима таква функција не само људи, али истинитог Бога ... Избрисане ... није људски, већ божански ауторитет." (Декретал папа Грегорије ИКС, књига 1,. Глава 7,3)

"Ми се залажемо на овој земљи, уместо Свемогући Бог." (Велика слова посланица папе Лава, КСИИ, јун 1894)

"И Бог је у обавези да поштују судове и њихове свештенике да опростити или не опростити, у зависности од тога да ли или не свештеник даје опрост за пенитентс ..." (Лигуори, дужности и достојанства свештеника, стр 27)

"Папа је тако велика и тако узвишено достојанство да то није само човек већ као Бог, Бог је представник ... То је божански монарх и врховни цар, краљ краљева ... Ако би било могуће, и анђели Можда греши у своју веру, или мисле супротно веровању, они могу бити суђено и изопштени од стране папе "(Изводи из цркве Ферари речник, чланак о Папа).

У овим примерима видимо да папство покушава да Бог преузима место и право да опрашта грехе, право које је Бог сам. То су највећи врсту богохуљења.

7. Она се борили против светих и надвладао над њима (Откривење 13,7)

Историјска чињеница остаје да је папство је смрт око 100 милиона људи (остали показати до 150 милиона долара), који су убијени су често веома сурови начин само зато што су одбили да прихвате ауторитет римокатоличке цркве.

"Римска црква пролио више невине крви него било која друга институција која је икада постојала у човечанству". (МИ Лецки, успон и утицај рационализма у Европи, вол други стр.32)

То је историјска чињеница да велики европски рат имао је религиозну основу. Протестанти су били прогањани од стране Рима, који су покренули многе ратове са једином сврхом - да униште реформацију. Потраге су Валденс, Албиген, Хугенот ... - Сви они који су одбијали да прихвате папски учења, и чувају истину речи Божије.

Сатана је променио тактику - од прогона незнабожаца, који није намењен носе воће (упркос мучеништво многих верних следбеника Исуса Христа стално расте), преселио се инфилтрирају у цркве, што је довело до усвајања паганских обичаја и сујеверја, и многе компромисе. Хришћанство је постао државна религија и папа, тада најмоћнији човек на свету, почео да спроводи послушности на власт и прогоне оне који су одбијали да га признају глава Цркве.

8 Имала је власт после 42 месеца (Откривење 13,5.7), и добио је овлашћење да делује четрдесет и два месеца ... Имала власт над сваком племе, народ, језик и нацију.

Отприлике у исто време, читамо у Откривењу Данијел седмог поглавље и у 12. поглављу. У пророчанству Данијел, овај период је описан као "време, времена и пола времена", исти термин се такође појављује у Откривењу 12,14. Откривење 12,6, овај пут означена као "једна хиљада две стотине шездесет дана."

Ових различитих запажања су и даље исти временски период. Библијски месец има 30 дана, библијски годину од 360 дана. Као последица, да је 42 месеци = 3,5 времена (година) = 1260 дана.

У овом тренутку важно је напоменути да када Библија пророштво говори у симболима, онда пророчки дан представља један од реалног. (4,6 Језекиљ у Бога, каже: "... Ја вам уштедети један дан сваке године ...)

Користећи овај принцип, ми можемо "Четрдесет два месеца" Откривења 13 преводи као 1260 година.

Ако додате 538 (званични почетак Римокатоличке цркве и државе) 1260 година, ми смо добили за 1798тх Ако је, дакле, представља море звери папства, налазимо историјских доказа да је у 1798 био је радикално ограничена је моћ.

Историја је јасна. 10. марта 1798, тачно 1260 година после папске власти, Наполеон послао свог генералног Луис Александар Бертје са својом војском у Рим. Папа је био заробљен 18 месеци касније и умро у егзилу у Француској Валенсији. Догађај завршио папске власти у вези са спровођење папске власти.

9 фаталних рана је оздравио (Откривење 13:3) једну од њених глава изгледа као смртно рањен, али је његова смртна рана исцели.

Папски систем добио 10. марта 1798 разарајући ударац и изгубила своју моћ да спроведе послушности њене моћи. "У 1798 Генерална Бертје ушао Риму, укинута папска власт, и успоставио секуларно." (Енциклопедија Британика) је испуњен пророчанство и то је то смртни ударац претрпео од папства, излечен?

У 1929 италијанске Владе, као независна држава Ватикан. Папа поново постао политички владар. 9. март 1929 је рекао: "Људи широм света су са нама." Сан Францисцо Цхроницле је објавио чланак о потписивању уговора на насловној страни свог издања. Тамо је између осталог каже: "Мусолини и Гаспари потписали историјски споразум ... ... дуго лечење рана."

10 цела земља је у дивљења за звер (Откривење 13:3) цела земља је прошла у чуду након звери.

Крајем Папа Јован Павле ИИ. био у стању да церадом срцу света, нема сумње о томе. Цео свет је за њим у чуду. Његовој сахрани је присуствовало више од две стотине светских лидера. Не само политичке, већ и религиозне. Приоритет тренутног папе Бенедикта КСВИ је екуменски састанак. Он настоји да уједини хришћанске цркве и других светских религија. Као основни услов за потпуну унификацију се онда ставља на усвајање папе, као глава, као суверени владар свих цркава. Ови преговори су у току и екуменски рад је брзо напредује напред.

Како је после звери диже из мора, "цела земља, јасно је да је у свету оперативних снага и свакако ово карактеристика испуњава Римокатоличке систем.. Католичка црква је једна од ретких цркава у свету. Према докази које нам је сама Библија, је звер диже из мора религиозно-политичке власти који је био и папски систем!


Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Звер из земље и лик звери - Откривење 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Откровење 13,11-17 - Онда сам видела другу звер где излази из земље је имао два рога као у јагњета, али је говорио као змај. Она носи сву власт прве звери пред ...
Додата: 21.06.2011
Прегледи: 262779x

Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Прочитајте овај занимљив пророчанство. Елен Вајт видела у своје визије онога што се дешава у Њујорку од 11. септембра 2001? За нас су ови догађаји још увек чека у будућности? Пажљиво ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 264204x

Исус је био васкрснут из мртвих - шест разлога да потврди ову

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Исус из Назарета је био разапет, сахрањен и три дана касније устао из мртвих. Ни једна друга религија не тврди да је њен оснивач био васкрснут. У том је хришћанство јединствено. ...
Додата: 08.12.2010
Прегледи: 317667x

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Тест Слика 1Мојсијева 18,21-22 - Ви кажете: "Како знамо да то не говори ријеч Јахвина?" Па, ако пророк говори Господ, у име нешто што се дешава, онда Господ је говорио ову ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 257723x

Библија Пророчанство - Ко је антихрист? - Данијел Поглавље 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg У другом поглављу Данијел је Бог открио основне пророчке поглед. Користи слику од метала и камена фигура, који је на крају сломили.Златна глава представљали вавилонске империје, грудима је црна слика Медо-Перс ...
Додата: 26.12.2010
Прегледи: 381642x

Sr.AmazingHope.net - Библија Пророчанство - звер диже из мора - Откривење 13