Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Библијска знаке Христовог доласка и краја света - Део 2

Знак пута, други долазак Исуса Христа

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg

Библијска знаке Христовог доласка и краја света - Део 2

Додата: 11.11.2010
Прегледи: 238557x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Библијска знаке Христовог доласка и краја света - Део 2

20. века у историји света потпуно јединствено. Када је почео, још нико није био на авион, нико није био тамо колима аутопутем, нико није слушао радио или гледао телевизију. Људи су сада у свом животу окружен толико других техничких достигнућа, који сада изгледа сасвим нормално. Једна камера и даље, међутим, страх од пада атомске бомбе, или је живео у страху од нуклеарног акцидента електране. Нити би он рекао нешто израз "загађење ваздуха", као и окупили да пије воду из потока иза колиба. Наш век је век назван жеља, нада, али и разочаравајући. Свету је потребна Божја директне интервенције. Стање у свету није само знак да је долазак Исуса долази, али је разлог зашто смо крик: "Дођи Господе Исусе"

ЗНАК У ДРУШТВУ

Упиши У пољу религије - Матеј 24,4-5,11,23-26 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не превари ће многи доћи у име моје говорећи:" Ја сам Христос "и да вара. много и много. лажни пророци ће се појавити и обмањују многе, ако сте онда неко рече: "Ево, Месију је овде." или "Ево је! "Поверење се појавити лажни месија. И лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари (ако је могуће), чак и изабране Ето., Ја сам вам рекао раније.

Три пута Исус Христ се враћа у овај знак. Биће прави хаос у духовном и верских области, као што конфузије језика у Вавилону. Непријатељ је Сатана сваки напор да доведе људе на вашој страни, против Бога. Иако не можемо вас изненадити да је један од најефикаснијих алата превара је лажна религија, спиритуализам и лажним чудима, астрологија, покрет Ново доба (Нев Аге), све да магично привлачи интерес људи! Пре свега да је Библија нас упозорава. Зар не, да је данас више праваца да нико не зна шта да верујемо?

У овом тренутку све веће глобализације света и напорима да се стандардизује и променити свет - Нев Аге покрета. То доводи до све лажним пророчанствима, наводећи тзв ванземаљске (зло) бића, моћне светске владе. Све води ка једном циљу, да се уједине свет и омогућавају симулирање долазак Исуса Христа, инкарнација Сатане, анђео светлости. Библија јасно говори како је Исус ће доћи и да ће бити праћен од стране људи из смрти, васкрсења, и Исус је упозорио на то могуће неовлашћеног.

2. Солуњанима 2,3-12 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога!

уверени смо да је долазак Месије, нико од стварних људи превидети. Исус долази тајно. Он неће сакрити. Испоручује се са силом и славом да заједно преузму своје верне.

Исус и апостоли и говоре о томе да је последњих дана, велика разлика између верника и њиховим животима. Људи ће одржати вацуоусли свечаној форми, смањује везивање захтеве Бога, тврде да су верници, али они ће живети као што молим. Није изненађујуће, основни атрибут Цркве у протеклих дана, према књизи Откривења лукевармнесс и формалност. Ту је слику стварности?

Ми разумемо да је све што је у супротности са библијским настави, не од Бога него од Сатане, наш непријатељ. Морамо да гледају живите и посматрамо оно што је Исус Христ и његови ученици, а не модификовани векова верске традиције и духовности, која интрудед у цркву - Богородице, светих, плачући крста, доктрина о бесмртности душе, индулгенције, чистилишту, пакао ...

1 Јованова 5,2-3 - Само зато што волимо деца Божија, је призната чињеница да волимо Бога и испуњава Његове заповести. Љубав према Богу је да заповести његове не - и заповести његове нису тешке.

Џејмс 2,17 - Као што је вера без дела, вера је сама по себи мртва.

Вар и Ворлд сукоба - Матеј 24 6-7, - Када чујете буку рата и извештаји о ратовима, ви гледате да се не брине. Он мора да дође, али још не завршава. Народ ће устати против народа и краљевство против краљевства.

Први и Други светски рат је однео више жртава и изазвала више патње него сви претходни ратови заједно. Првог светског рата учествовао је у скоро 30 земаља и пало на њега за око 14 милиона људи. Двадесет година касније, покретање Другог светског рата, у коме је био укључен у више од 50 земаља и убијено више од 55 милиона војника и цивила. Од свог краја у 1945, умро у разним ратовима других десетине милиона људи и то је био само 26 дана у свету мира.

Тзв. "Хладни рат" је завршио, али ери трке у наоружању је далеко од преко. Највећи светски америчке моћи заснива се на догађајима од 11. септембра 2001 погодни пронађено више непријатеља, рекао је такозвани рат против тероризма.

Хунгер - Матеј 24,7 - букнути у разним местима глади. Лука 21,11 - на разним локацијама биће глади и куге.

Комбинација хране и економска криза изазвала је број гладних у свету премашује милијарду. У поређењу са прошлом годином број повећан за 100 милиона 1,02 милијарди долара, изјавио је за храну и пољопривреду, специјализованих агенција УН. Ово је најгори рекорд у четрдесет година. Скоро све гладне живе у земљама у развоју.

Милијарду и двадесет милиона. Тако многи људи широм света пате од хроничне неухрањености. Највише, 642 милиона евра, већина Азије и Пацифика.

У свету умре због неухрањености сваких пет секунди, једно дете, више од 17.000 дневно и укупно 6 милиона годишње. Мислим да нема потребе за више коментара.

Обољења - Лука 21,11 - на разним локацијама биће глади и куге.

Данас, када толико је доступан лекова и медицинских напредак је упечатљива као болест појавила. АИДС-а, разних бактерија месождер, САРС-а, и веома модерни "птичјег грипа, болести лудих крава и многе друге болести које нису чак ни име.

Сада ударио са обновљеном снагом и болести, које се чинило да се искоренити. На пример, туберкулозе, лепре, куга, маларије, колере и других разорних инфекција у прошлости. "Климатске промене и повећање стопе глобализације да се вратите на игру болести из средњег века", рекао је ББЦ-Вик Симпсона ветеринарских лабораторија британске владе. Према његовим речима, и ако постоји реална опасност од Европе као што је куга, саветовао КСИВ и КСВИИ века.

Током протеклих 30 година, проширио или ново поново појавила најмање 50 резистентне болести (нпр. туберкулозе, маларије и колере). Према Националног института за алергије и инфективне болести у последњих 12 година је повећан 7 пута број умрлих у болницама због инфекције изазване резистентне бактерије. У 2004, због светске отприлике 30% од преране смрти од стране ових болести отпорни на лекове.

Дизентерија погинуло најмање 6 милиона деце годишње. У земљама у развоју, малих богиња, туберкулозе, великог кашља, дечје парализе, тетануса и дифтерије годишње убије око 5 милиона деце и сакатећи многи од њих најмање.

Моралног статуса људи - 2 Тимотеју 3,1-5 - Будите сигурни да је у последње дане ће доћи тешка времена. Људи ће волети само себе и свој новац, су боастерс, арогантан, увредљив, непокорни родитељима, незахвална, безбожни, бездушни, неумољиве, клеветници, невезан, необуздана, непријатељ добра, издајници, непромишљен, арогантан, љубитељи задовољства него љубитељи Бога. Јавно, они су оличена побожности, али његова моћ неће бити одбијен. Са гостима су окренути. Матеј 24,12 - и од ширења безакоња, љубав многих хладна. Матеј 24,37-39 -. Али као дане Ноја, тако ће бити и долазак Сина човечијег

У ком стању је породица, брак? Више од половине од свих бракова се распада, многи други пате, милиони деце без родитеља, злостављања деце, дроге, проституције. Шта могу да кажем да је 100 беба неколико стотина абортуса? Највећа брига људи данас је да има добру, уживајте забаву и имају много новца и ствари. Деца не слушају родитеље и поштовање старешина, од ране младости су немирна и неконтролисано. Морал човечанства је тачно како Библија предвиђа.

Лука 21,34-35 - Водите рацуна да ваша срца нису препуни славља и пијанство, и водите рачуна о овом животу. Тај дан би требало да изненади онда одједном као замку, ухваћени у све који живе на земљи.

Јеванђеље на цео свет - Матеј 24,14 - ово еванђеље о царству ће се проповедати широм света за сведочанство свим народима. А онда ће доћи крај. "

Бог жели да изненади свет, зашто све што је могуће за људе да сазнају више о Христовог доласка. Данашње могућности су огромне. Технолошки напредак сада омогућава заиста прогласе Јеванђеља (добра вест) свет. А сада земљи у којој тоталитарни режим, или друге јаке религије тон Претплате уче о Јеванђеље.

Члан од МФ Днес "кинески Хришћани више не морају много да се сакрије у брзо мења земља Хришћанство расте простор.. Конкретно, његова земља оваца расте знатно брже од чланова Комунистичке партије ..."

Подсмјевач као у време Ноја - Матеј 24, 37-39 - али, као у дане Ноја, тако ће бити и долазак Сина човечијег 2. 3,3-4 Петар - Прво, знам да је у последњим данима ће доћи ругачи несавесних спровести своје укусе, говорећи: "Шта је обећање о његовом доласку оци су већ умро и све остаје као што је био од почетка? стварања, "на начин на који не желе да схвате да небо и земља одавно Божијој речи пореклом из воде и кроз воду, а да вода је тада поплављена и уништена света.

У последње време, многи људи који не виде знаке испуњења другог долазе и они ће лажним онима који верују. Зар не чујете понекад кажем - "Чињеница да је Исус дошао је већ рекао наш дедови и ништа се не дешава?" Или су апостоли Исуса чекали и ништа се није десило! "Ми нисмо задовољни, ово пророчанство?

Људи ће такође негирају стварање света, као што је описано у Библији, или не верују у свету поплава. Само слепи не могу да виде испуњење тог пророчанства у наше време. За већину верника не верују у стварању света у 7 дана или глобална катаклизма, све су интерпретације еволуције и филозофије, док је библијска истина је тако једноставно. Да ли сте се икада запитали који је од ових мајмуна је тада Адама? А како је еволуција могла бити могуће када није било смрти? Не, Библија је јасна и важне истине су једноставне.

Данас, ситуација понавља као и пре потопа. Да ли знак указује на близину Исусовом другом доласку, али људи не обраћају пажњу. Уместо тога, они се ругају такве мисли. Уосталом, наша искуства и научних доказа несумњиво показује да постоји таква ствар као други долазак Исуса Христа ни у ком случају не могу се ... Да ли сте сигурни да сте поставили на ваш живот?

1 Солуњанима 5, 2-3 - Ви добро знате да је дан Господњи доћи као лопов у ноћи. Када људи ће рећи: "Мир Безбедност" је изненада изненађен збуњеност, као када дођу на бол у другом стању, и не цури.

Ширење људског знања - Данијел 12,4 - Ти Данијел, али имајте у речи и запечати књига за последњи пут. Многи ће се пролази тамо-амо и знање ће расти. "

Знања да је у овом прошлог века, можда чак и много проширио потребно је да напишете. Оно што је још увек у раном 20. веку немогуће или не падају на памет, је место. Многи путовања овде и тамо у таквог интензитета да је претходно била незамислива.

КРШЕЊЕ Божјег закона - Псалам 119 126, - време да делују, Господ је већ ту - твој народ крше закон! Даниел 7, 25 - Да ли ће говор против Свевишњега, свеци ће бити погрешно и покушати да промени времена и правила. (Васељенски превод - ће настојати да промени времена и законе)

То је сада закон Божји је згажен очигледна. Мало ко верује да је Бог закон је и даље обавезујуће, а ако је тако само са моралног становишта. Не, Бог је закон и даље важи, као што је увек био. Укључујући суботу поштовање одмора. Крст је био распет на свечаној закон, законска регулатива, и празника јеврејског народа, а не Десет Божијих заповести написан на камену таблете Божји прст! Дакле, ко је променио закон?

Покушај да се промени закон о Бог је Бог карактеристика непријатељске силе која се бори против истине и њених следбеника. Сатана је променио тактику. Кад он није могао да спречи појаву хришћанства насиља увукла у цркву и хришћанска заједница је почела да угрози унутар лажног учења.

2. Солуњанима 2,4 - Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога!

"Папа није само представник Исуса Христа, он је Исус Христос, скривене под плаштом тела." (Католичка Народна, јул 1895)

"Папа је тако велика и тако узвишено достојанство да то није само човек већ као Бог, Бог је представник ... То је божански монарх и врховни цар, краљ краљева ... Ако би било могуће, и анђели Можда греши у своју веру, или мисле супротно веровању, они могу бити суђено и изопштени од стране папе "(Изводи из цркве Ферари речник, чланак о Папа).

Судија за себе, који је у храм Божији и лажно Бога. Измењен закон Божји богослужења недељом и светим. Божији закон је јасан и непроменљив.

Лука 16,17 - али пре неба и земље проћи, него да се заустави плаћају једну тачку закон!

Јован 14,15 -. "Ако ме волиш, врше моје заповести

Откривење 14,12 - Ово захтева истрајност светих који држе заповести Божје и веру Исусову.

Матеј 24,33-34 - само да видим све ово, знајте да је већ близу да већ у врата! Заиста, кажем вам, да овај нараштај неће проћи пре него што се све то дешава.

Знаци су испуњени, Исус Христос ће доћи стварно ускоро. У каквом се стању налазимо Христа?

Матеј 24, 42.44 - Пази дакле, јер не знате, до тренутка када се Господ ће доћи. Зато и ви будите спремни, јер Син Људско биће дође у неочекиваном тренутку.


Где даље? - У вези са овом темом

Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1Већина од нас данас сматрају да је свет нешто дешава, нешто је другачији него раније. То је више насиља, несрећа, више страха ...
Додата: 11.11.2010
Прегледи: 449419x

Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Настави у реформација наших предака ревностан

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Фото Извор: ВикипедиаЦела генерација чешких земаља био центар реформисаног вере широм Европе. Свако од нас зна имена као што су Јан Хус и Јан Зизка. Али, знате колико је велика сила ...
Додата: 13.12.2011
Прегледи: 187453x

Припрема за крај

514_egw-country_living.jpg "Када дође време тестова, испоставило се, који управља животом речи Божје У лето нема разлике између зимзелених и другог дрвећа тако очигледно.. Али кад зима олуја дође, биће зимзелено дрвеће остаје ...
Додата: 23.11.2011
Прегледи: 187247x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 173912x

Молитве за опоравак и изливањем Духа Светога - 777

424_777prayer.jpg Новозаветна Црква снажно утицала на свету са добрим вестима за Јеванђеље у једној генерацији. Испуњен Светим Духом Новом завету верници присутни деле истину поруку распетог и васкрслог Господа са стотинама хиљада ...
Додата: 08.05.2011
Прегледи: 226700x

Шта се дешава у арапским земљама - биће још један егзодус?

370_arabske_zeme.jpg Велики антивладиних протеста ударио у протекла два месеца, делови велика на Блиском истоку. Демонстранти протестују против лоших животних услова, политичка корупција, висока незапосленост, ограничавање људских права и слободе информисања.Највећи нереди су ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 158458x

Sr.AmazingHope.net - Библијска знаке Христовог доласка и краја света - Део 2