Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Биг Банг розтриска нешто пре него изградити.

Еволуција или стварање?

365_velky_tresk_evoluce.jpg

Биг Банг розтриска нешто пре него изградити.

Додата: 23.02.2011
Прегледи: 147208x
Теме: Еволуција или стварање?
PrintTisk

Многи сада верују да је универзум створен у један велики прасак. У ствари, бакалар разбити у нешто, а не гради. Данас, јасно показује да је универзум је пројекција, а у овом пројекту, Биг-Банг - Биг Банг - није имао креативну улогу. Многи астрономским посматрањима и прорачунима не иду са овом теоријом све заједно.

Универзум је структуриран, хомогена. Али то не одговара хомоген зрачења позадине (резидуални микроталасног зрачења на температури од 2,7 К), односно динамику удаљене експлозије. Није извесно да ли је свемир заиста шири. Црвеног помака галаксија се може тумачити на други начин, и његова величина је понекад у сукобу са масом објекта.

Године 1986, Р., Брент Тали (Универзитет на Хавајима), показују да постоји трака "Супер Сватцх" галаксија 300 милиона светлосних година дуге и 100 милиона светлосних година дебљине, који се протеже преко удаљености до 1 милијарде светлосних година, и између њих Постоји много празних седишта 300 милиона светлосних година. Године 1991, Вил Сандерс и 9 других астронома објавио резултате мерења целог неба црвени помак Инфрацрвени Астрономски Сателит. Тако је дошао на видело много више масивних галаксија Супер него је објашњиво Биг-Банг Тхеори.

Неке од Биг Банг Тхеори, астрономи никада нису прихватили. Ипак, еволуциони перспективе ових одела, у којој све од себе развија. Дакле, то је страсно поштован у овом случају, хипотеза о "дигне" универзум икада - не уклапа у чињенице, али догме.

Верује се да је мали непознато "нешто" једном давно, из потпуно несхватљиво разлога ", рекао је експлодирао". То је било довољно да универзум и људска бића, а све у савршеном радном стању?

Веома је чудно како се теорија еволуције је првобитно била једини живи предмети постепено је примењен на неживе материје. Не развијају само бактерије, рибе пераја, очи, крила и мозак, али звезде, планете, галаксије, елементи система Мендељејев је - само је све, читав космос. Али, у ствари видите да је све стагнира, дегенерише, старости, руши, руши и умире!

Оригинална идеја еволуције је заснована на посматрању дивљачи. Еволуциона научници су стога обавезни да објасни да ли небеских тела, такође омогућава природне селекције и опстанка најспособнијих, сексуалне селекције на мушке и женске борбе. То је оно што природна селекција приметио у свемиру, када је његов мандат понашање позајмљен из еволуционих биолога.

Заиста, велики прасак универзум припада академског поља, као и друге фантазије теорији еволуције. Све хипотезе су дозвољени, али не и идеју интелигентног створења! "

Извор: хттп://креационисмус.цз/хевер/

Док Библија пружа диван и прецизан рачун "лабораторијским условима", како стварања догодило. "Вода Планета, која се налази у дубоком свемиру, ледене планете екстремно ниским температурама који владају у свемиру, светли звезда -. Сунцу, замрзне све супстанце, чак гасова.

Дугогодишњи "фигура" у "лабораторији извештај" о догађајима каже да лебдела над водама Духа Божијег. 4,24 У стихове Мојсијева и Исаије 64, 3, читамо нешто о природи Бога, то јест. Из овог описа, сазнајемо да је Бог даје топлотну енергију да промени планету. Тако је почео да одмрзавања планету Земљу.

Више у чланку: Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"

Посао 38,4-13 - Где си ти био када сам основао земљу? Само ми реци када схватите. Ко одређује њене димензије? Сигурно знате! Ко колосек Оцени овај мали? Уграђени у оно што су основе? Ко је поставио камен, када ујутру звезде певао хор и сви синови Божји викну с радошћу? Ко мора са врата затворена, када је спевед избавио из материце, када сам украшен облак облак умотан у пелене као да сам скуп границе својих, засадили капије на вратима и рекао: Ово је мешовита овде , и даље, ваш отечени таласи паузе овде? Он је наредио Ујутру се икада, икада место излажу Аурора је спрат ивица и ништа од тога пожурио?

Посао 42, 1-6 - Посао је Господ рекао: "Признајем да нисте свемоћни и да не омета свом уму питао:". Ко је заклања моје намере, а ипак не зна "Да, ја? говорио о томе шта сам имао појма о мистеријама које су изван моје разумевање. Ви сте рекли, "Слушајте ја говорим, ја ћу ти питање, а ти да ме прогласи" До сада сам само чуо да кажете, али ја сада. види својим очима. Зато је понижава - у прах и пепео кајем! "


Повезани чланци из категорије - Еволуција или стварање?

Видео - животна прича - Проф др Валтер Веитх

296_walter-veith.jpg Погледајте причу о др Волтер Веитх. Дуги низ година, био је убеђен атеиста и предавао на Универзитету еволуције.Пажљиво проучавање чињеница еволуције је схватио да еволуциона теорија не може бити истина. Знао ...
Додата: 15.12.2010
Прегледи: 200188x

Трагови живота у универзуму је у потрази за више од једног века узалуд

356_vznik_zovota_vesmir.jpg Многи сада верују да је живот негде другде могао развити у универзуму. У ствари, постоје трагови живота су у потрази за више од једног века потпуно узалуд, и само због примитивне ...
Додата: 17.02.2011
Прегледи: 146042x

Теорији еволуције, или библијског стварања?

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Погледајмо шта нас доводи до теорије еволуције, што нам говори о пореклу и еволуцији света.На почетку историје универзума је огромну експлозију невероватно сконцентрисан масе. Експлозије, под називом "Биг Банг", затим астрофизичке ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 198409x

Хиљаде научника тврде да је живот могао настати случајно из неживи материје

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Многи људи данас сматрају да је живот настао из материје неживи-бесплатан програм и случајност. У ствари, живот на било који начин би то могло догодити.То није могуће сада тврди хиљаде научника, ...
Додата: 11.02.2011
Прегледи: 151717x

Бесконачни Универзум

455_mlhovina_orion.jpg Поштовани читаоци. Када кажете реч универзума, као што смо подсетити звезде, месец, сунце и плаво небо изнад главе. А ако мислимо, и диве се како је све могао да постоји. Али ...
Додата: 30.07.2011
Прегледи: 177010x

Sr.AmazingHope.net - Биг Банг розтриска нешто пре него изградити.