Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Позив за народ Божји - студије пророчки списи

Пророци Библије и данас

419_studujte_prorocka_pisma.jpg

Позив за народ Божји - студије пророчки списи

Додата: 04.05.2011
Прегледи: 167987x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk

Откривење 1:1-3 - Откривење Исуса Христа, који му је Бог поверио да покаже слугама својим шта мора ускоро десити. Он је то показао својим анђео, он је послао свог слугу да Јована и он даје сведочанство онога што је видео - то је Божја реч и сведочанство Исуса Христа. Благо ономе који чита и онима који слушају речи пророштва овог, као и да се придржава онога што је написано у њему. Време је близу.

Књига Данила и Откривења, Јован није тајна

Људи су тврдили да пророчанства Данила и Откривења су несхватљива тајна. Али Христос усмерена своје ученике да речи пророка Данила у вези са догађајима који се јављају у своје време и рекао:

Матеј 24.15 - "ко чита разумети".

Он такође тврди да је Откривење тајна која не могу да разумеју је у супротности са самом наслову књиге.

Откривење 1:1-3 - Благо ономе који чита и онима који слушају речи пророштва овог, као и да се придржава онога што је написано у њему. Време је близу.

Скраћену верзију пророчанства овде хттп://ввв.мефаг.цом/

Израда студије пророчанства!

Када Бог шаље упозорење људима толико важно да се може описати као Цалл Центар светим анђелима лети у небо, затим верник и свака разумна особа треба да поштују поруку. Страшна судовима изречене на оне који обожавају звер и његове слике, требало би да све доведе до марљиви проучавање пророчанстава да знају шта је жиг звери и како избећи да предузме.

Већина људи не стоппетх уши да чују истину и воле да верују митовима и традиције. Апостол Павле је писао:

2. Тимотеју 4,3-4 - јер ће доћи време када људи неће толерисати звучне доктрине, али ће Ваш укус око наставника који ће заголицати уши. Одвратити уши од истине и прибегавају митове.

Најважније питање је трећи анђео је порука, која сажима поруку анђео првог и другог. Свако треба да разуме истине садржане у тим порукама и примењују их у свакодневном животу, јер је неопходно за спасење. (Евангелисм 196)

Не одбијају Пророчанство - Посланик каже: "Благо је онај који чита." Свако ко одбије да обрате пажњу на упозорења и упутства садржана у откривењу, а не могу да рачунају на ово обећање.

Не лажно Пророчанство - Свако ко се руга ово пророчанство, и одбија да се припреме за долазак Исуса Христа, остаје без благослова.

Отворена књига Откривења - Откривење открива тајне отворена књига и доводи до пророчанства Данила. Обе државе критична вођство, које Бог даје људима одледне догађаја који су постали историје на крају света.

Откровење је црква последњих дана - Џон, били откривени од стране догађаја који су довели до дубоких и интерес у Цркви. Видео је стање народа Божијег, као да је у опасности од чега очекују га борбе и Ултимате ослобођења. Он је био приказан ствари огроман значај, посебно за последње цркве онима који се окрећу од заблуде ка истини, да се упознају са опасностима и борбе које их чекају. Нико не мора да буде у мраку као да оно сто долази на земљу.

Напори Сатане - Зашто тако мало људи разуме значај Светог писма? Зашто постоји таква невољност да испитају ове књиге? То је напор сатане - да сакрије од народа шта они откривају превару. Дакле, Христос је дао благослов над онима који ће читати, слушати и посматрати речи пророчанства.

Разумети порука књиге Откривења - последња књига Новог завета Писма је пуна истина да је Бог је људима потребно у овим последњим данима. Важно поруку да је дат у Откривењу, са своје стране, да се прво место у свести народа Божијег. Христово најважнији сведок бити приведени свету. Кроз књиге Откривења су најдражих и најплеменитији обећања, а ту су и озбиљно упозорење!

Страх је симболике Откривења - Немојте да застраши тајанствених симбола. Питајте за мудрост од Бога.

Приче 2,6 - Само немој Господ даје мудрост, знање и разумевање долази из уста.

Пророчки књиге увек обавијено велом мистерије - Библија је требало да постане водич за све који желе да знају вољу Створитеља. Ове важне истине у вези са нашим спасењем, а не држати у тајности. Они који искрено тражи истину ће бити откривен.

Авакум 2,2 - А Господ рече: "Напишите визију јасно на столу, тако да читалац може лако прочитати.

Псалам 97.11 - поштени људи долази светло, радост је дат искрен. Детаљно испитивање од пророчанства да схвате колико напредне историје света знамо са сигурношћу да је други долазак Исуса Христа је близу.

Драгоцено наслеђе од пророка

Ниједан од древних пророка не говори велики део свог времена, као време за нас, тако да је њихов пророчанство важи за нас.

1 Коринћанима 10,11 - све то им се десило, упозорења и написан је за наставу од нас који су се нашли на крају времена.

1 Петрова 1,12 - Они су откривени, да не се к, али се пренесе поруку да сада довести оне који ће проповедати Јеванђеље у Духа Светога послао са неба.

Адвентистичка велику одговорност пред Богом

Христос је рекао својим људима: "Ви сте светлост свету." Из перспективе Хришћанске адвентистичке цркве били су доведени у свету као чувар и носиоци светлости. Џим је био поверен последње упозорење за умирање свет. Они су добили посао од највишег значаја - проповедање порука првог, другог и трећег анђела. Најважније истине су дати да нас, тако да смо најављују свету. Свет треба упозорити и народ Божји мора бити верни разочарати поверење одобрена.

То је невероватно, воле да буду у стању да разумеју Божју вољу као што је откривено да нас у речи пророчанства. САД је велика одговорност постављен. Бог очекује да знање које су нам дали, ми ћемо га делите са другима. Његова воља је да божанског и људског инструмента да се уједине у ширењу поруке упозорења. (9 Сведочанства 19-20)

Откривење 3,10-13 - Зато што си одржао реч моју упорност, ја ћу држати те из сата суђења који је дошао да цео свет, покушава да буде становници земље. Ја ћу ускоро доћи. Држите се онога што имате, нико није успео да освајање круне. Ко ће победити, учинићу стубом у храму свога Бога и он ће отићи више напоље. Напишите име свога Бога и име њиховог Бога, Нови Јерусалим, опадајуће с неба од Бога мог и моје ново име. Ко има уши, нека чује шта говори Дух црквама. "

Откривење 22,7 - "Ево, брзо сам дошао Благо ономе који држи речи пророштва књиге ове!".


Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 179093x

Пророчанство да је Исус Месија предсказује

191_jezis.jpg Појединачни књиге Старог Завета су писане у годинама 1400-425 пре Христа и налази у њима око 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа. ...
Додата: 24.10.2010
Прегледи: 261295x

МП3 - Ко је антихрист? - Проф др Валтер Веитх

301_antikrist_papezsky_system.jpg Слушај ово предавање проф. Др Валтер Веитх, који ће одговарати на питање ко је антихрист? Да ли је заиста папски систем? ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 255575x

Исус је био васкрснут из мртвих - шест разлога да потврди ову

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Исус из Назарета је био разапет, сахрањен и три дана касније устао из мртвих. Ни једна друга религија не тврди да је њен оснивач био васкрснут. У том је хришћанство јединствено. ...
Додата: 08.12.2010
Прегледи: 317667x

Звер из земље и лик звери - Откривење 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Откровење 13,11-17 - Онда сам видела другу звер где излази из земље је имао два рога као у јагњета, али је говорио као змај. Она носи сву власт прве звери пред ...
Додата: 21.06.2011
Прегледи: 262781x

Sr.AmazingHope.net - Позив за народ Божји - студије пророчки списи