Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Кина евангелизинг остатак света - покрет (натраг у Јерусалим)

Тренутни светске догађаје

284_china_globus_vlajka.jpg

Кина евангелизинг остатак света - покрет (натраг у Јерусалим)

Додата: 06.12.2010
Прегледи: 168104x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

За натраг у Јерусалим визију хиљада кинеских су спремни да умру. Барем би требало да сазнате зашто је тако. Наполеон је једном рекао: "Када се Кина креће, она се мења лице света." Данас те речи постају реалност захваљујући моћним визију духовну кинеске Цркве: 100.000 делегат мисионара у кинеској граници, да заврши Велике комисије, чак и пред очима садашње генерације!

Џоел 3,11-12 - Доðи овамо, све народе! Окупили су се око! Понесите тамо, Господе, мој херој! Само нека људи пробудити и доћи до Јосафат долину, јер ја седим да судим свим народима у тој области.

Прва ствар коју сам схватила је да натраг у Јерусалим не значи да ће Кинези желе да журе у Јерусалим са Јеванђеље. И натраг у Јерусалим визија није неки судњи дан теорија. Кинески Црква у ствари не намерава да нападне Израел, и да долазак Христа. Уместо тога, то је Божја позива на кинески цркве да прогласи еванђеља и успоставио заједницу верника у свим земљама, градовима, селима и свим етничким групама између Кине и Јерусалим. То је дефинитивно мали задатак. За Међу њима су три највећа духовна упоришта која још нису освојили Јеванђеље: Гиантс ислам, будизам и хиндуизам.

У последњих неколико година, многи хришћани су чули 10/40 прозора, што значи да територију лежи између 10 ° и 40 ° северне географске ширине. Сви педесет држава, које се налазе овде, бар међу хришћанским народима света. Живи више од 90% људи, што је више од 5000 етнолингуистиц племена и групе које су погођене јеванђеље.

Иако је неколико кинеских хришћана знају концепт 40/70 прозора, њихова визија је да носи добру поруку да се народима који су остали толико дуго у духовном мраку.

Људи који стоје иза ове књиге су три куће црквени лидери: Сеп Бротхерс, Шу Јонгзе и Енох Ванг. Ова тројица су познати кинески Црква, а два од њих чак живе ван Кине, да се припреме за мисионари Назад на Јерусалим визија и ослободи их раде.

Ови људи Божји говори из личног искуства. За своју веру, заједно провео скоро четрдесет година у затвору и патњи јер су научили много о томе шта је Бог и како то функционише. Знам да они представљају ставове стотине лидера куће цркве, а имао сам част да их испуне.

У читању овим страницама, имајте у виду да натраг у Јерусалим покрет, а не само жеља неколико фанатичних хришћана. То је нешто што је већ дешава. Први тим од тридесет-девет кинеских мисионара леве Кини у марту 2000 суседним будистичким земљама. Они су били мали поток, који најављује долазак поплаве. Мало је у свету знали о овом инциденту, али је њихов пут је резултат година молитве и планирања. Тог дана, Кина је поново постао активан учесник у глобалне мисије.

Данас раде изван Кине, стотине кинеских мисионара - на Блиском Истоку, Северној Африци, централној Азији, Индији и Јужној Азији. Хиљаде људи у обуци више да уче језике као што су арапски и енглески, тако да се може користити у мисију на терену.

У поређењу са конвенционалним методама западног мисија ови неквалификовани радници. Нико од њих није присуствовао Библији школу и већина њих би вероватно мисле да теолошки ниво негде налази на термометар. Међутим, они су добили образовања од Бога, што је важније од онога што се може научити у учионици: Лекција у средини патње на основу искуства. Мој брат Јан, један од лидера покрета натраг у Јерусалим, говорећи:

"Западне посетиоце који долазе у Кину, понекад питају духовито лидери подземне цркве, који је присуствовао семинару, али са озбиљним подтекст одговор који смо имали много година обуке у Библији школу, лично ћутање Светога Духа (у затвору)..

Наши западни пријатељи понекад не разумеју, траже више: "Какав материјала школа користи Библију?" Онда сам рекао: "Наш наставни материјали су само ланцима на ногама, које смо везани, а кожа бич, који нас тукли.

У затвору радионици, сазнали смо много о Господу вредности, оно што ми не би нашао из било које књиге. Знамо да Бог дубље. Ми знамо његове саосећајну љубав и верност, ми смо већ показали. "

Када се састанци у Кини да би колекцију цркава, људи сматрају да су скоро ништа у њему да дају. Дакле, ја сам буквално иду горе у корпу и безусловну себе нуде као жртву Богу живи.

Кинески Црква не представљају своје планове да научи да сачека на Господа и слуша његова упутства, пре него што напред. Ови људи и жене, који познају Бога, његова свемоћ и милости без премца. Нису засновани на свету са поруком, оне су живе на своје поруке. У очима света нису ништа, али у Божије руке су оштре стрелице.

Како Назад на Јерусалим визију развија, можете чути вести о муслиманима, хиндуси и будисти, који долазе Христу на местима где је хришћанство дуго борио да постигне утицај. Када видите ово, немојте бити преплављени кинески Хришћани су грешници спасени благодаћу и не заслужују пажњу. Уместо радује мудрости Божије и раскош свог плана.

1 Коринћанима 1,25 - За лудост Божија мудрија од људи, и слабост је Божија јача од људи.

Надам се да се ће се тражити и охрабрени визијом натраг у Јерусалим, да вам се придруже у молитви и довести до испуњења Велике комисије, која ће трајати све док не плате речи овог света, је наш Господ Христос и Његове , и он ће владати за заувек. Откровење Јованово 11,15

Следе аутори кинеске браће, Пол Хаттаваи је њихов преводилац.

Али, добијате снагу Духа Светога долази на вас, и бићете ми свједоци у Јерусалиму и по свој Јудеји и Самарији и до краја земље. (Дела 1:8)

Када читате овај стих ми разумемо шта значе речи "до краја земље." Начин на који су написане, евоцира готово идеју да је Земља равна, а хришћани могу доћи крај, где можете да упадну право у универзуму. Ми смо се молили и размишљао о томе, замолите Бога да нам покаже шта мислите.

И Бог је постепено отворио очи да схвате да мисли ширења Јеванђеља широм света. Када је Исус дао ово обећање, само је стајао на Маслиновој ван Јерусалима (Дела 1:12). Ова планина налази се западно од Старог града и свој врхунац је око 60 метара виша од храма комплекса. Када је Исус рекао својим ученицима речи које читамо у Делима 1,8, гледајући доле на град и његове речи сугеришу природни потез: бићете ми сведоци у Јерусалиму, града (која је била горе), по свој Јудеји (подручје западно и северозападно од Јерусалима), Самарија (области северно од Јудеје), до крајева земаљских.

Могуће је да је Исус показао ученицима како да шире Јеванђеље? Тај пожар гори у Јерусалиму и проширио на западу и северу града, а затим преко границе у паганским земљама, где се Божје име још није познато?

Бог помогне цркви ширењу еванђеља народима. И Јерусалим је изабрана локација (савршено - на раскрсници Азије, Европе и Африке Овако говори Господ Господ. "Ово је Јерусалим сам је ставио на средини народа и земаља око ње.." (Језекиљ 5:5 )

Делима апостолским се описује да су управо следи Јеванђеље шири. Након што је Свети Дух дошао на своју моћ, Петар је подигао глас и обратио окупљенима: Јудејцима и свих који живе у Јерусалиму ... (Дела 2:14) Дух Свети Петар помазао и дао му такву моћ да они који прихватају његове речи су крштени и додао да им тај дан око три хиљаде душа (Дела 2:41).

То је невероватан тренутак у историји! Познати Јеванђеље Исуса Христа тек почела своје дуге и благослови пут око света. Баш као што сваки родитељ жели да буде тамо када му је дете тестиран први кораци, гледајући сви анђели и цео небеса. Лансирања ракете цркве донео први дан спасења и живота од три хиљаде људи, у поређењу са одредбама Старог завета, првог дана донео три хиљаде смрти (Друга Мојсијева 32.27 до 28).

Они који су слушали наставу на Господ Исус урадио одличан посао, као прва тачка: Јерусалим. Заиста, након свега, врло брзо су се жалили да папа Исусових следбеника да су његова учења попуњен сав Јерусалим (Дела 5:28). Током наредних недеља, као Библија, Реч Божија и шири број ученика у Јерусалиму расла врло. Превише свештеници усвојен вере. (Дела 6:7)

Изгледа да је један од несрећног карактеристика хришћанства је да, ако посао успе, да ће се зауставити и уживати у његов успех. Јеванђеље хранио Јерусалим, ученици заборавио остале тачке Великог комисија. Стога Бог, да их подсетимо, послао прогон! Тај дан је постао први мученик Стефан - Дјордје одобрио, да Стефан је убијен. Тада је почео оштре прогон Цркве у Јерусалиму, све осим апостола били су расути по свој Јудеји и Самарији (Дела 8:1).

Остатак Делима апостолским описује како Јеванђеље шири по римског царства у Рим себи и око Средоземног мора. Господару љубави, а ипак одлучно помогла црква да испуни свој налог. И баш убрзо након Јевреји рекао о Павла и Силу као што следи: Они који су окренули свет је дошао до нас ... (Дела 17,6)

Испуњен речју да је Исус рекао у Јеванђељу по Луци 24,46-48: Тако је написано да Христос пострада и трећи дан устати из мртвих, његово име ће се проповедати покајање за опроштење грехова свима народима, почевши од Јерусалима . Ви сте сведоци.

Када смо размишљати како Јеванђеље проширила широм света, видели смо у свему, са својом ватром ширење према западу. Од јужне Европе до централне, северу и западу. Ватра је такође проширила и на Медитерану у Северној Африци, где су рођени неке од највећих лидера раног хришћанства, као што су били Августин (изведено из територије данашње Алжир) и Тертулијан (155-220 наше ере., Изведен из Туниса .) И изјаву да је рекао Тертулијан политички лидери, укључујући и кинески Хришћани и даље гласи:

"Само пратите нестрпљиво, добри владари, људи ће вас ценити када жртвовати хришћани Уколико то желите толико, убијају нас, мучи нас досудити, прекида нас у прашину и ваш неправда ће бити доказ да смо невини.. Али , нема користи да вам злочин, јер је он скоро изазов за нас више имамо кондензације. још наш број повећава, крв хришћана је семе. "

Кинези знају шта значи Тертулијан. А Влада је постигла исте погледе као и домаће Цркве, као што су Египћани, када су видели народ Израела у њиховом заточеништву: Док Југал, умножавају и даље умножавају, тако да Израелци су били престрављени. (Друга Мојсијева 1:12)

Многи сведочења говоре о моћним оживљавања која је почела на местима где проливену крв хришћана. И у многим местима су невољи, Божија деца морају да трпе и крваре, него Ђавоља снага је сломљена, и људи могу да виде светлост Јеванђеља.

Јеванђеље се проширила на централне и јужне Африке, Америке, хиљаде острва Јужног Пацифика, Аустралији, Новом Зеланду и деловима Азије, на обали Пацифика. Почетком двадесетог века почело буђење у Кореји, на Филипинима, јужној Кини и југоисточној Азији.

Закон су дошли до буђење кинеске куће цркве око тридесет година. Одједном смо открили да смо на првој линији ватре благослова Божијег, десетине људи су дошли Христу. Други налаз је да је већина недостигнутог са Јеванђеља, који се налази јужно и западно од Кине.

Верујемо да нам је Бог дао прави одговорност да се ватра са олтара и завршити Велике комисије да би остатак Британије народа и земаља у Азији, Блиском Истоку и Северној Африци муслимана. А када се то деси, ми верујемо да ће Господ Исус Христос вратити на своју невесту, према Писму, и онда ми живимо, ко ће га видети, заједно са њима ухватио у облаке на сусрет Господу. И онда ћемо бити са Господом заувек. Ове речи, утеху једни друге. 1. Солуњанима 4,17-18

Ми такође верујемо да најудаљеније место из Јерусалима да се Јеванђеље, је место где је све почело - Јерусалим се! Када Јеванђеље завршава свој пут око света, Господ Исус ће се вратити! Земља ће бити испуњен знањем Господа славе, као што воде прекривају море. (Авакум 2:14) Дакле, термин "натраг у Јерусалим", наводи се мисионар визије кинеске Цркве.

Извући из књиге: "Повратак у Јерусалим позвани да испуни Велике комисије - Пол Хаттаваи


Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Светска времена, колико људи у овом свету?

157_world_clock.jpg Питате се колико људи у овом свету? Желите да знате колико људи рођени, колико људи умре годишње, или у овом тренутку? Желите да знате шта је стопа криминала у САД, сирове ...
Додата: 30.09.2010
Прегледи: 306213x

Шта се дешава у арапским земљама - биће још један егзодус?

370_arabske_zeme.jpg Велики антивладиних протеста ударио у протекла два месеца, делови велика на Блиском истоку. Демонстранти протестују против лоших животних услова, политичка корупција, висока незапосленост, ограничавање људских права и слободе информисања.Највећи нереди су ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 149812x

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

316_vatikan.jpg Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је ...
Додата: 18.01.2011
Прегледи: 159597x

Мистериозне смрти животиња широм света

396_uhyn_ryby.jpg Од краја прошле године, постоје мистериозне смрти различитих врста широм света. Они су изненада умиру у великом броју и без икаквог видног разлога. Узрок још увек није већина нема трагова. Шта ...
Додата: 24.03.2011
Прегледи: 224655x

Драматично повећање броја земљотреса!

392_katastrofykont.jpg Стално се повећава број земљотреса широм земље. Многи људи доживљавају промене и абнормалности природе и почињу да схватају да није све у реду. Они су схватили да се нешто дешава, шта ...
Додата: 11.03.2011
Прегледи: 278704x

Sr.AmazingHope.net - Кина евангелизинг остатак света - покрет (натраг у Јерусалим)