Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Христос упозорава на судњем дану!

Библијска Чињенице

426_bozi_soud.jpg

Христос упозорава на судњем дану!

Додата: 11.05.2011
Прегледи: 190994x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Дан Христовог доласка ће бити дан за свет суду. Свето Писмо каже:

Џуд 1:14-15 - У седмој генерацији од Адама, Енох, пророковао о њима, говорећи: "Гле, Господ долази са безбројним хиљадама својих светих, да суди свим људима, а свака осуђене за сва њихова безбожна дела која безбожник починио, и због свих оштрих речи безбожнике грешнике који сте разговарали са њим. "

Матеј 25,32 - Све земље ће бити окупљени пред њим, и он ће их одвојите једну од друге као пастир раздваја овце од јараца.

Али пре него што тај дан дође, Бог скреће пажњу на људима шта је доћи. Увек људима дају упозорење о доласку суђења. Неки су сматрали упозорења и поштују Божју реч. Они су затим побегли у судовима, који је пао на непослушни и неверни људи.

Пре него што је Бог уништио свет потоп, он је наредио да је Нојева ушао ковчег. Ноје послуша и био је спашен.

Мојсијева 7,1 - И рече Господ Ноју: "Дођи са цело домаћинство у ковчег сам видео да сте били пре мене у ове генерације тек..

Пре уништења Содоме, анђели донео поруку много, много поштовао и био је спашен.

Мојсијева 19,14 - Партија оде и да разговарам са њом у закону, који је узео своју ћерку: "Устани и долазе одавде, јер Господ ће уништити овај град!" Али синови његови у праву мислио да се шали.

Дакле, сада смо упозоравали пре Христов други долазак и разарања. Оно што иде у свет. Сви који покоравају позив упозорења, ће бити сачувани.

Исаија 25,9 - У једном дану они кажу: "Гле, ово је Бог наш, у њему смо се надали, и он нас је спасао То је Господ, у њему надамо се, бити драго и радовали се у своје спасење."

Зато што ми не знамо тачно када стигну, ми смо наредио да будни.

Лука 12,37 - "Благо су слуге Господње, када је у питању Пронађи гледао Заиста, кажем вам, опасати се кецељу, седи за столом, и да ће наставити да им служи..

Они који пази долазак Господњи неће морати да чекају у Депресивно. Очекивање Христовог доласка да људи се плаше Бога се мења од стране судова на закон Божији. Неопходно је да се пробуди људе да се покаје за своје грехе у кршење Божијих заповести. Баш као Ноје дао упозорење од Бога на свет пре потопа, и сви који разумеју реч Божију да упозоре људи тог времена.

Матеј 24,37-39 - али, као у дане Ноја, тако ће бити и долазак Сина човечијег. Као и данима пре потопа јели и пили, женили се и удавали до дана Ноје ушао у ковчег, и није приметио ништа док не дође потоп и однела све, тако да ће бити долазак Сина човечијег .

Људи у време Нојево, злоупотреба Божије дарове. Њихова једење и пијење само довело до халапљивости и пијанство. Изгубљени у Бога, и дао сам само зло и одвратно дела. Људи тог времена уништено због злоће.

Мојсијева 6,5 - Господ видео како на земљи, раса људског зла и да су све мисли које окреће у срцима, дан након лош дан.

Данас људи раде исто. Прождрљивост, неумереност, неукроћене страсти и зла праксе испуњавају земље безбожништво. У Нојево време свет је уништен водом. Божија Реч нас учи да смо сада да буде уништен пожаром. Људи из потопа Бог је забавно упозорења. Ноа се зове фанатик и алармантно. Значајно учење и људи су тврдили да таква катаклизма, предвиђени није дошло, и никада доћи поново.

Данас, реч Божија обезбеђује врло мало. Људи се смеју на његово упозорење. Гужве људи кажу: "Све је од почетка свету Ми не треба да брине.." То је било у то време већ долази Доом. Док људи са подсмијех и презир, питајући: "Где је обећање о његовом доласку?" Знаци су испуњени.

1 Солуњанима 5,3 - Када људи ће рећи: "Мир Безбедност" је изненада изненађен збуњеност, као када дођу на бол у другом стању, и не цури.

Али Христос нам говори будан:

Откривење 3,3 - Не заборавите оно што сте чули и прихваћене, држе се и покајати. Ако се пробудим, ја долазим као лопов! Ни не знам шта ћу час доћи на тебе.

Данас, људи су стално заузети једе и пије, садњу и зграде, и удаје. Трговци су још увек купују и продају. Људи се боре за највишу позицију. Забава попуњена љубитељима позоришта, трке коња и казина. Узбуђење преовладава свуда, али испит је дан брзо приближава и ускоро ће милост врата затворена заувек. Утврдили смо Спаситеља речи упозорења:

Лука 21,34-36 - Водите рацуна да ваша срца нису препуни славља и пијанства, као и деци овог живота. Тај дан би требало да изненади онда одједном као замку, ухваћени у све који живе на земљи. Зато гледајте и молите се да сте увек били достојан да побегну све то долази, и стати пред Сина Човечијега. "

Извор: нада човечанства - Елен Гулд Бела


Где даље? - У вези са овом темом

Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Библија јасно упозорава да је један од последњих знакова пре доласка Исуса Христа је у томе што је Бог тресе нашу земљу. Данас, већина на други долазак већ попуњена, или попуна. ...
Ажурирано: 18.02.2013
Додата: 02.04.2011
Прегледи: 317091x

Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Видео - трагање за истином - Наша будућност Дома

406_nove_nebe.jpg Шта Библија каже о небо и нова земља, која је обећала верници? Како ће изгледати наша будућност као код куће? ...
Додата: 04.04.2011
Прегледи: 134459x

Поштовање суботе кроз векове

464_zachovavani_sboty.jpg Изненађујуће пресек историје која показује да је Бог увек имао свој народ, који су држали све Десет заповести, укључујући и дан Божји одмора - шабат. Он никада није успео да истреби ...
Додата: 14.08.2011
Прегледи: 365644x

Оно што ми верујемо - 3 Створење

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 створењаБог је Створитељ свих ствари у Писму је поуздан извештај о њиховом стваралаштву. У шест дана створио Господ небо и земљу и све земаљско стварања и починуо седмог дана те ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 135143x

Други долазак Исуса Христа

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Христос ће доћи лично и видљиво на небесима. Долази као Господар господара и Краљ краљева. Библија долази као леви и сви ће Га видети.Свако јасно схвата да је Творац и владар ...
Додата: 25.01.2011
Прегледи: 215594x

Зашто религиозни људи морају да пате?

193_trpici_verici.jpg Сигурно сте се икада питали зашто тако много патње у свету. Да, наша земља је сада влада зло као Сатана, који је збачен у нашој земљи. Он је ту да води ...
Додата: 29.10.2010
Прегледи: 144067x

Sr.AmazingHope.net - Христос упозорава на судњем дану!