Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Клиничка смрт - шта Библија каже?

Шта је смрт?

159_tunel_klinicka_smrt.jpg

Клиничка смрт - шта Библија каже?

Додата: 01.10.2010
Прегледи: 319905x
Теме: Шта је смрт?
PrintTisk

Шта је клиничка смрт, која су искуства људи?

Многи људи широм света који су доживели клиничку смрт, реците своја искуства. Током мождана смрт, људи имају различита искуства као што је пут мрачном тунелу, састанак покојног пријатеља, често искуство панорамски преглед живота од детињства до данас. Из перспективе је често виђен око своје тело и требало би да лекари који покушавају да вас спасе.

Искуства у клиничкој смрти, али нису позитивни. Људи често кажем и негативна искуства су окружени хладно, плач разне застрашујућа створења.

Клиничке смрти са највише искуства у САД, где је држава добила око 10 милиона људи. У другим развијеним земљама су доживели клиничку смрт од скоро 200 милиона људи. Према речима стручњака могу бити људи који су доживели клиничку смрт много више.

Шта се дешава са тела током клиничке смрти?

Процес смрти почиње када срце престане, плућа престају са радом и не показује активност мозга. Када срце престане кратак одвија, између неколико секунди након сат времена, што је могуће са реанимацију срца да обнови активности. Да се вратим на људски живот.

Време између смрти мозга долази. Физички оквир не ради, али још увек можете вратити на људски живот. Мозак је још увек жив и способан да прима информације. Физичка смрт долази до потпуног смрти мозга.

Шта је то покушава да се истакне клиничку смрт?

Ствари које људи доживљавају за време клиничке смрти, указују на наставак живота. Клиничка смрт покушава да се покаже шта се дешава после смрти. Тај живот се наставља одмах након смрти, да смрт не мора да брине.

Многи од искуства клиничке смрти, каже да комуницирају са својим пријатељима, који су већ мртви.

Они који имају искуства у близини смрти због своје јаке верују да после смрти је још један живот. Њихов живот се мења, доживљава живот више духовно, често спиритиста.

Шта Библија каже о смрти?

Библија је написана у многим местима која одмах после смрти више није живот. Учење да човек после смрти одлази у пакао, чистилиште и рај није библијска. То је обмана и завођење, које у неким хришћанским црквама дошао у времену од паганске доктрине о бесмртности душе. Он позива спиритизам, подизање духова, комуницирају са мртвима.

Против овакве праксе Библија нас упозорава да смо их избегли.

Мојсијева 19,31 - Гледај их није познато да су духови, ни да траже после чаробњаци, који ће бити оскрнављени их: Ја сам Господ, Бог твој.

Један мртав не видим или комуницира са било ким, спава до другог доласка Господа Исуса Христа.

Проповедник 9,5-6 - живи знају да морају умрети, а мртви не знају ништа. Ниједан знак одмазде већ нису у стању да добије само сећање на њих страдао. Њихова љубав и своју мржњу, страст све је нестало. Нико неће имати удео у свему што се дешава под сунцем.

Посао 7:9 - Како облаци пролазе и јењава, који пада у гроб, више излази.

Јеврејима 9,27 - Људи су одлучни да једном умре, а онда чекају суђење.

Клиничке смрти је превара, обмана и завођење спиритиста.

Ко је његов агент?

Библија нам говори о великом сукобу који се одиграо на небу. Сатана је пали анђели који су се побунили против Бога, Божији закон љубави, су после тога бацили на земљу. Они су били бачени на земљу, борбе први људи Адам и Ева и боравка све до данас.

Откривење 12, 7-9 - борба се догодио небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али без резултата. Небо није место за њих налази и велики Драгон - древне змије зове ђаво и сотона, који вара цео свет - био је свргнут. Он је пао бачена на земљу и његови анђели су били баци се са њим.

Сатана је изгубио борбу за власт у овој земљи. Изгубио смрт Господа Исуса Христа који је умро за наше грехе. Он је умро за ваше грехе добро, патио за њом, оно што смо ми пати.

Сатана зна да има мало времена покушава да заведе цео свет. Он је измислио много лажи, заблуда и лажних учења. Ово укључује мождана смрт, што указује на бесмртност душе, живот после смрти неизбежан.

Ефесцима 6,12 - јер ми не борити се против крви и меса, него против кнежевине, против власти, против владара таме овог света, против духовних злоћа у узвишицама.

Немојте пасти у искушење, читају Библију и траже истину у њој, отворите своје срце и спремите се за дан долазак Господа Исуса Христа!

Вера у Исуса Христа, ми имамо шансу за живот вечни, који се не појављује после наше смрти, али након коначног суђења у овој земљи.

Верујем да је долазак Господа Исуса Христа је већ веома близу. Сви библијска пророчанства су испуњени, потрошни материјал, поносни, похлепни свету имају само неколико тренутака.


Повезани чланци из категорије - Шта је смрт?

Исус са Мојсије и Илија на Гори Преображења

407_jezis_hora_promeneni.jpg Матеј 17,1-8 - Након шест дана узе Исус Петра да га, Јакова и Јована брата његова, да их водио сам у високим планинским и преобрази се пред њима. Његово лице сијало ...
Додата: 05.04.2011
Прегледи: 336202x

Душа која не може бити убијен - Матеј 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Матеј 10,28 - Не бојте се оних који убијају тело, али не могу убити душу. Уместо тога, он страх који може уништити и душу и тело у паклу.10 поглавља Матејевог Јеванђеља, ...
Додата: 05.04.2011
Прегледи: 195418x

Кривични на крсту - већ на небу, или када други долазак?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Лука 23, 42-43 - А Исус је рекао: "Запамти ме када дођеш у своје краљевство." Исус је одговорио: "Заиста, кажем вам, данас ћеш бити са мном у рају."Као доказ да је ...
Додата: 02.11.2010
Прегледи: 143483x

Пакао је само - шта ће бити крај зли људи?

371_existuje_peklo.jpg Многи људи се плаше пакла и вечних патњи. Али, пакао? Библија говори о паклу који је само до коначне судњи дан долази. Када је Исус Христос васкрсава зли и даје одлука ...
Додата: 02.03.2011
Прегледи: 195507x

Шта се дешава са људима након смрти

57_hrbitov.jpg Смрт није стварно јако лепо реч, која ће бити људи да разговарају. Окружена је велика тајна. За многе људе је то велика тајна, велики знак питања.Желео бих да би у овом ...
Додата: 29.07.2010
Прегледи: 338436x

Sr.AmazingHope.net - Клиничка смрт - шта Библија каже?