Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Долазе велике финансијске кризе је неминовно

Тренутни светске догађаје

478_graf-down.jpg

Долазе велике финансијске кризе је неминовно

Додата: 13.09.2011
Прегледи: 195988x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Цео свет је суочен са све већим финансијским проблемима. Многи људи су почели да схватају да је то зачарани круг огромних јавни дуг не води излаз. То је само кратко питање времена пре него што финансијски систем пада и хаос настаје. Ускоро можемо очекивати нешто што нико данас не могу ни да замислим. И када се то деси, они ће следити одређене догађаје. Градовима ће возити камионе са храном. Банке неће радити са банковне трансфере. Они празне продавнице, улицама и плаши људе гладни. Људи ће потражити и надам се да моћних људи, од којих очекују подршку и рестаурацију система и поретка.

Колико утицајни и моћни мушкарци данас верују људи ће наћи спас у оснивању "Нови светски поредак", који треба да доведе свет из кризе. Цео свет мења, финансирање више неће бити у готовини и свет ће радити под правилима мора звер (папство) и звери земаљске (САД) Откривење Поглавље 13. Библијска пророчанства тачно како прориче. Сада нови систем, безготовинско валута, што ће обезбедити да они који ће прихватити Божију печат и жиг звери продају или куповину.

Откривење 13, 16-17 - Све мале и велике, богате и сиромашне, слободне и роб омогућава стави знак на десној руци или челу, тако да нико не може ни купити ни продати осим ако буде знак - име звер или број њеног имена. Шта је знак који ће бити забрањено да купују и продају?

Цитат:

"Ми се налазимо на ивици глобалне трансформације Све што вам је потребно је погодан глобална криза и народи ће усвојити нови светски поредак." - Дејвид Рокфелер

Теке Маррс, страствен истраживач и бивши професор на Универзитету у Тексасу, нас упозорава на тај начин: "финансијске магнате је дошао да верују да је њихов сан о светској доминацији се постиже кроз катаклизматиц финансијске кризе Њихов сценарио је очигледно Прво подесите великих финансијских катастрофа Након... светски финансијски крах Затим из редова пепела. диже феникс познати, новог међународног економског поретка ".

Магазин Економист, објављена у Лондону и Њујорку била је наслов једног чланка, који прогласио: ". Припремите се за светска валута" Овај часопис припада елити британског финансијског часописа и финансијски лидери широм света чита се као "Плава књига" - (који је званичан извештај издат од стране парламента или владе.)

Виллард Цантелон, одлична хришћански финансијски стручњак пре скоро тридесет година, рекао је цео хришћански свет, који се састао на конференцији међународних банкара у свету и чујемо како они планирају да потпуно безготовински друштва. (Он је написао књигу Дан долар умро и нови новац, или нико.) Изјавио је да елитних светских банкара сачинили план који визивал да све паре на Земљи - готовински, валута, новца и чекова - да су декларисани застарела. Да су све трговине одвија се кроз знаке, кодове и бројеве. План је данас познат као електронски трансфер средстава.

Постоји разлог за страх и панику? За оне који не верују речи нашег једног Бога, можда. Али за оне који се ослањају на Господа, који се надају и очекују испуњење његових речи о другом доласку нема разлога за страх. Време је да се припреме, очисти себе од греха, дивље забаве и поправити своју веру и поверење у Бога и да се уради са овом теском периоду. Исус Христос је спасилац и једини начин. На крају овог тешког криза ће бити одушевљени са нашим Спаситеља у свом новом дому.

Да ли сте спремни? Да ли имате живе вере, живећи искуство са једини истинити Бог Израиљев? Проповедају добру вест о љубави Исуса "и његов други долазак у вашем комшилуку? Пратите савете Исуса Христа, ми сачували благо на небу, а не овде на земљи? Ускоро губе своју вредност новац. Шта можемо да урадимо за рад Божије спасења данас, без одлагања!

ЕГ Вајт написала у 19. веку

"Акумулирано богатство ће ускоро бити безвредно Када декрет долази када нико не може купити или продати уколико не постоји жиг звери, великом броју наших ресурса. Ћемо бити бескористан Бог сада нас позива да учинимо све што је у нашој моћи. да пошаље упозорење на свету ". РХ 3-21-1878, стр 91ст

Неколико савета да се припреме за кризу

Добили ослободити од дуга што је пре могуће, а ако сте заједно добијете могуће финансијске резерве. Не стављајте новац у такве подухвате. Понесите нешто новца на располагању. Не плаћају картицом, која може да креира дуг на вашем налогу. Направите барем мало резерве хране. Инвестирајте у једном безбедном месту, а то је Царство Божије и моли се за мудрост и упутства.

Матеј 6,19-21 - ". Не акумулирају себи блага на земљи, где мољац и рђа и где лопови копају и краду Уместо тога, благо на небу, где мољац и рђа не уништавају и где лопови не краду или не копају Јер где је благо ваше, имате срце..

Размишљање о доласку кризе - Дејвид Гејтс

То је била година 1971 сам био 11 година. Сам се вратио из Боливије, мој отац окренуо на радију, национални станицеТеннессее. Момци, долазе и слушају нешто. Председник САД резерви (Фед): "Американци не знају тачно колико људи говорили онда, и ове године званично смо ушли у стечај Све наше богатство је једнака за све наше јавности дуга Званично, ми смо банкротирали Потичем све Американце... да затегнути каиш, мање потрошње, мање задуживање, радили и зарадили много, а ми ћемо се из ње ".

"Момци," Тата је рекао: ". Вам је Чули смо банкротирала и сада је време да напорно радили.." Годину дана касније: "Момци, дођи слушају радио," рекао је једном отац. Тата окренуо на радију. Поруке од председника САД резерви (Фед):... "Јасно је да у Северној Америци, ниједан политичар или грађанин који би били вољни да се затегне појас Свако жели да живи као да је све што ће радити теже Они ће позајмљују више Проведите више Што значи да је за тридесет година пре Америке потпуно пропада "Тридесет година.., да., док Исус долази, помислио сам. А сада је 37 година.

Пре две године сам био у Француској. Једна организација је објавила Мемо: "Желимо да обавестимо Европљани о томе шта је управо одлучио да направи Северној Америци влада нема довољно новца за финансирање рата и да финансира свој дуг, што је више од 50%, али 98%. средстава стечених од пореза. 98% иде на плаћање камата и како још увек није довољно. А сада води рат два рата.. То не плаћају порезе. Америчка влада нема коме да се обратите новац. без новца они не могу да приуштити да води рат и не могу себи приуштити да направите било какве промене за националну безбедност. Дакле, то је само један начин да се новац и влада Северне Америке су се определили за овај метод. Од почетка фебруара 2006, одштампајте што више новца им је потребно бити у могућности да плаћају рачуне без дуга раисер. Само штампање. Да ли то значи самоубиство за америчку економију.

Месец дана касније америчка влада није била вољна да обавести М3 (новац организације), која је увек информисани. Нико заиста не зна колико новца се штампа. Смо Северне Америке око две до две и по године пре него што је укупно кризе. "Сада је тачно две и по године и ова организација је управо објавио други извештај из Француске.. Узгред, ово није писана за Американце. То је за Европљане. То је за Европљане да се то чита и припремити, јер када је Америка пропадне, јер утиче на цео свет.

То је први пут у историји имамо глобалну економију. А када је америчка економија ће пасти као Титаник, свака друга држава је везано за Титаник. Када смо (САД) са судопером, ишчупати све остало. Они кажу да је за септембар 2008 се предвиђа колапс - што је неколико месеци. Сваки посао ће бити затворена свака банка, сваки народ да затвори своје услуге, јер они живе ван пореза. Остаје само федералне владе. Ми знамо да је Бог контролише последњег дана. Ми знамо и нико не може да предвиди колапс.

Надам се да нећете изаћи и рећи, Исус ће се вратити у септембру. То није рекао. Предвидети повратак Исуса Христа у одређеног датума, рецимо америчка привреда колапс дође, није заснован на пророчанство, ово је само на основу економске чињенице.

Главни представник Енглеске банке била је на националној телевизији и рекао њених грађана да се припреме за драстичног смањења животног стандарда. Шта то значи? То не значи да ће привреда пропасти у септембру 2008. Молим вас Господе, дај нам два или три помоћна године. Вероватно није ни приближно држава, било би чудо, али Бог је Бог чуда. Молим те, Господе, дај нам мало више времена. Али то ће се десити у врло блиској будућности. И када се то деси, они ће следити одређене догађаје. Градовима ће возити камионе са храном. Банке неће радити са банковне трансфере. Они празне продавнице, улицама и плаши људе гладни. Оно што се догодило у Њу Орлеансу, биће у сваком већем граду. Разлог зашто кажем, не да бих да спавам. Супротно је истина. Ако схватимо да је време кратко и да Бог има апсолутну власт над свим догађајима.

И када схватимо да је крај финансијског света Северне Америке је скоро овде, тако да могу да играју веома леп догађај. Прво, да почнем да озбиљно схвате њихов духовни живот. Ја ћу фокусирати мој тренинг да се припреми за мисионарски рад и мисионарски рад у цркви ...

То је невероватна ствар. Долазимо до последњих месеци о историји ове земље. У сваком случају да се ове теме, али наговештај да национални уништење претходи националном отпадништво. Речено нам је да после националног отпадништво и народна пропаст. Националне отпадништво, наравно, у недељу закон. Све се дешава иза сцене. Али, одмах после националног отпадништво долази националне пропасти. Ви не видите. Ми већ знамо да постоји. Не знамо када се то догоди, али то ће се десити пре него што националне пропасти. И, наравно, доводи до суда Божијег, све ће се одржати у брзом сукцесије. Да ли сте чули да ће Исус доћи као лопов у ноћи? Да ли је библијски? Да ли је библијски?

Прочитајте га. Желим да будете сигурни да знате свој Библију. 1. Солуњанима 5,1-4. "О времену и тренутке, браћо, не морате да га писмено Јер и сами савршено знате да ће дан Господњи као лупеж у ноћи, тако дође.." Велики, знате своје Библије. Ми и даље читати. Стих четири: "А ви, браћо, нисте у тами, да је то дан као лопов." Очигледно је долазак Исуса као лопов је само за оне који су у тами. Појава Исуса, Његов народ не чуди, јер Бог не чини ништа пре него што је открио слугама својим пророцима. И тако данас, у овом тренутку, претвара у вас и каже: "Ја и даље плаћати, ја сам ускоро, али сам дошао."

Извод из Анекса часописа раја у рај 3 2011

Мало о актуелним догађајима

САД окренуо услед повећања у стечај дуг плафон - Представнички дом у уторак увече одобрио повећање лимита за јавни дуг Сједињених Америчких Држава са садашњих 14,29 билиона долара за око $ 2.5 трилиона. САД на тај начин избегне стечај који их угрожена. Извор: Иднес.цз

Црни петак за америчке акције, нагло пала и долар - америчких акција затворена још једну недељу значајан пад, у којој су још увек из истих разлога: страх од значајног успоравања у глобалној економији и нервозе у вези државни дуг у еврозони и САД. Извор: Центрум.цз

Тржиште паника се вратила. Залиха у САД и Европи пао - Светска Размена песимизам захватила поново. Црвени бројеви су само из региона нашли трговању акцијама у САД, такође минус размене у Европи, укључујући чешког .... Сједињене Државе су наводно почела да се брине о увођењу дужничке кризе у Европи и европске банке контролу више. Се са, док се бори са огромним дугом, који ће ове године по свему судећи сто посто БДП-а. Извор: Иднес.цз

Берзе у свету у Прагу тресе страх од новог економске кризе - Берза у САД, Европи и Азији пријавио значајне губитке. Инвеститори се ослободи акција у страху од доласка другог економске кризе. Упркос губитку од три одсто Прашке берзе. Паника на берзама порасла је у четвртак као инвеститори на Волстриту почела највише продаје од дубоке финансијске кризе у 2008. Извор: Иднес.цз

За четири године они постају бескорисни новчанике - Кредитне картице и електронске системе чине мицропаиментс у наредним годинама од новчанике потпуно бескорисна модни детаљ. Према недавној изјави председника о ПаиПал-а, Скот Томпсон, ће бити у 2015, електронско плаћање на располагању за било кога, било где у САД-у. Зато очекује да ће новчанике постао неупотребљив. Он примећује да су многим продавницама заустави прихватање провера пред обичне и преференцијалне електронског плаћања. Извор: тн.цз

Бог држи све у својим рукама, али колико дуго ће наше љубави Бог је стрпљење и да ће задржати дувања ветрова, да се припреми? Ми ћемо користити кратко време?


Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 236610x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 216169x

Супер соларна олуја у 2013

163_solarni_super_boure.jpg Супер соларне олује ће угрозити инфраструктуре Земље у 2013У 2013, запретила у Земље НАСА јаке соларне активности, која производи соларне олује Супер да осакати и комуникацију и навигацију сателита, али и ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 205872x

Шта се дешава у арапским земљама - биће још један егзодус?

370_arabske_zeme.jpg Велики антивладиних протеста ударио у протекла два месеца, делови велика на Блиском истоку. Демонстранти протестују против лоших животних услова, политичка корупција, висока незапосленост, ограничавање људских права и слободе информисања.Највећи нереди су ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 169373x

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

316_vatikan.jpg Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је ...
Додата: 18.01.2011
Прегледи: 180379x

Sr.AmazingHope.net - Долазе велике финансијске кризе је неминовно