Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Смрт је нешто после смрти?

Шта је смрт?

72_co_je_po_smrti.jpg

Смрт је нешто после смрти?

Додата: 12.08.2010
Прегледи: 194311x
Теме: Шта је смрт?
PrintTisk

Шта је смрт?

Прво је поделио људе на два дела - тела и душе филозофа Платона. Он је рекао да је тело смртно и бесмртну душу. Које су усвојиле идеју хришћанства, па ју је упознала као општи. До прошлог века, стручњаци су приметили да је Библија Библија није бесмртна душа да говори.

Прва Мојсијева 2,7 - онда Господ Бог, направи човека праха земаљског и дуну му у нос дах живота. Тако је човек постао живо биће.

Тело + + дах Бога, човека, и душе. Човек је постао душа жива, али је добио! Душа је нешто што не можемо сами, али оно што имамо. Сатана је мајстор лажи и већ први људи у рају лажи да су бесмртни.

Шта се дешава са човеком после смрти?

Проповедник 9,5-6 - дневна знају да морају умрети, а мртви не знају ништа. Ниједан знак одмазде неће га добити, чак и само сећање на њих погинули. Као што је њихова љубав и мржња, све страст је нестала. Никада више неће имати удела у свему што се дешава под сунцем.

Проповедник 12,7 - Пре него што се прашина се врати у земљу, где се користи, а дух се враћа Богу који га је дао.

Након смрти је заправо човек распада и пада у потпуну несвест. Иако није део човека не преживи, а не с њим да ступе у контакт. Смрт је до тачке где нико не може вратити на нешто о томе. Искуство такозване смрти мозга се добија када је мозак још увек функционише.

Члан Зашто постоји зло, читамо да је Сатана и његови пали анђели доминирају наш свет. Године 1848, у Хидесвилле почео све више комуницирају путем тзв Спиритизам је преминуо. То је тајна закуцати, узрокујући да се духови материалисатион од вољене особе. Библија говори о причи Шаула. Бог одговори Шаул, а самим тим је отишао у друге духове - сатански.

1. Самјуел 28,6-7 - Дјордје питали Господа, али му одговорио било сновима или Урим или пророци. Дакле, на крају, рече својим слугама: "Пронађи ме Врачара. Ићи ћу на њој и упитам је."

Мојсијева 19,31 - Не обраћајте се на носача, или тражити спиритиста, за вас ће бити обешчашћена од њих. Ја сам Господ Бог твој.

Бог покушава да ступите у контакт са духом света наводно забрањено, зато што не одговарају на наше мртве пријатеље, али Сатана духови, који знају све наше пријатеље.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер Сатана претендује да буде анђео светлости! Зато постоји ништа посебно, када он и његови службеници се представљају као слуге праведности. Али на крају јесени, као што заслужују.

Библија такође говори наде. Бог има власт над смрћу и други долазак Исуса Христа, наше тело ће се поново пробудити.

Јован 6,40 - За ово је воља Оца мојега, који ме је послао - да свако ко види Сина и верује у њега би требало да има вечни живот. И ја ћу га васкрснути у последњи дан.

Јован 5,28-29 - Не чудите се, долази тренутак када сви који су у гробовима чути његов глас ће и изаћи - они који су чинили добро бити васкрснути у живот, али они који су зло ће васкрсење суда.

1 Коринћанима 15.3-7.12 - сам ти главна ствар, и примих: Христос умрије за грехе наше, по Писмима, сахрањен и васкрснуо у трећи дан, по Писму. Он се Петру, затим дванаесторици је затим показао више од пет стотина браће одједном (неки су заспао, али већина њих још увек живи), а затим указао на Џејмс, онда свим апостолима. Дакле, када је проповед Христа који је васкрснут из мртвих, како неки од вас негирају васкрсење?


Повезани чланци из категорије - Шта је смрт?

Пакао је само - шта ће бити крај зли људи?

371_existuje_peklo.jpg Многи људи се плаше пакла и вечних патњи. Али, пакао? Библија говори о паклу који је само до коначне судњи дан долази. Када је Исус Христос васкрсава зли и даје одлука ...
Додата: 02.03.2011
Прегледи: 212456x

Исус са Мојсије и Илија на Гори Преображења

407_jezis_hora_promeneni.jpg Матеј 17,1-8 - Након шест дана узе Исус Петра да га, Јакова и Јована брата његова, да их водио сам у високим планинским и преобрази се пред њима. Његово лице сијало ...
Додата: 05.04.2011
Прегледи: 360804x

Видео - трагање за истином - добре вести о паклу

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Шта је то смрт и шта је после смрти? Шта је пакао, где је пакао? Да ли је пакао стваран, или је само фикција? То је заиста пун љубави Бог дозволи ...
Додата: 01.11.2010
Прегледи: 204632x

Душа која не може бити убијен - Матеј 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Матеј 10,28 - Не бојте се оних који убијају тело, али не могу убити душу. Уместо тога, он страх који може уништити и душу и тело у паклу.10 поглавља Матејевог Јеванђеља, ...
Додата: 05.04.2011
Прегледи: 213627x

Кривични на крсту - већ на небу, или када други долазак?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Лука 23, 42-43 - А Исус је рекао: "Запамти ме када дођеш у своје краљевство." Исус је одговорио: "Заиста, кажем вам, данас ћеш бити са мном у рају."Као доказ да је ...
Додата: 02.11.2010
Прегледи: 156448x

Sr.AmazingHope.net - Смрт је нешто после смрти?