Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!

Пророци Библије и данас

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg

Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!

Ажурирано: 18.02.2013
Додата: 02.04.2011
Прегледи: 335134x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk

Библија јасно упозорава да је један од последњих знакова пре доласка Исуса Христа је у томе што је Бог тресе нашу земљу. Данас, већина на други долазак већ попуњена, или попуна. Стопа криминала и побуне против Бога достиже свој врхунац. Драматично повећање броја природних катастрофа - земљотреса, цунамија, поплава и вулканске ерупције, упозорио да се приближава испуњењу тог знака. Честе локалних катастрофа да нас упозори шта ће се догодити у целом свету и да нам га вратите на Бога истинитог од Израела.

Џоел 2,12 - И тако је и сада, говори Господ, вратите се к мени свим срцем својим, у посту, плач и туговање! Раздерите вашим срцима, а не њихове гуме на Јахву, Бога свога, повратак, још увек је милостив и сажаљив, изузетно стрпљив, веома љубазни и ко се уздржава од зла.

1 Библијски стихови говоре о предстојећем катастрофе

2. Изводи из пророчки списи нпр вхите

3 упозоравајући сигнал за верног народа

Исаија 13,11-13 - казни свету за своје злочине, а све злоцинце за свој грех. Са поносом кувано Мајица онда ћу конзумирати, немилосрдни хибрис погадају. Узрок да ће особа ређе од злата, злато ће офирск смртника. То је зато што потрести небеса и земљу креће у темеље беседе Господ над војскама, у дану, када је његов бес се сигналне ракете.

Исаија 24,4-5 - Земља губи, каже да свет нестаје исцрпљен, осиромашени и крема нације. Земља је оскрнављен од стране његових становника, као што је прешао закона, и игнорисао одредбе вечни завет. То је зато што проклетство прождире земљу и њен народ Пика, становници Земље нестају, а преостали само неколико.

Исаија 24,18-20 - Отворите прозоре на небу, на земљи ће уздрмати темеље су: Земља је разбијање, разбијање, земља пропада, руши на под се тресе, тресе! Земља се окреће, као предење пијан, као што је махање колибу од олуја. Њена кривица на њу снажне ударце, падове, а је порасла.

Лука 21,26-28 - Људи умиру од страха у очекивању онога што ће доћи у свет, јер силе небеске ће се пољуљати. Онда видите Сина човечијег где долази у облаку са силом и славом великом. Када се све то почне да се деси, усправно и подигните главе своје, јер је близу ваше избављење! "

Марко 13,24-26 - "У данима после тога невоље, сунце ће се тамним и месец неће давати светлост, звезде ће пасти с неба и силе небеске ће се пољуљати." Онда видите Сина човечијег долази на облацима са великом моћи и славом.

Џоел 2,10 - Пре него што их Земља тресе и небо ће потрести, сунце потамни и месец и звезде сјај нестаје.

Џоел 4,15-16 - Сунце и Месец се помрачи и звезда сјај нестаје. Господ ће урлик из Сиона, Тхундер из Јерусалима - Небо и земља ће се тресе! Господ је уточиште за свој народ, синови Израиљеви ће бити снага.

Исаија 26,20 - "Иди, народе мој, у собе, затворио врата сакрије у мали тренутак пре него што промени свој бес ево -.. Господ оставља свој стан да казни криви становнике Цоунтри Цоунтри јој открива. проливену крв да се заустави прикривање је убио.

Псалам 46,2-3 - Бог је наш уточиште и снага, помоћ у невољи је и даље присутан. Зато не брините, чак и ако земља није и планине распада у море, чак и ако су бурне урличе таласа и планине распада под напад!

2. Изводи из пророчког списима Елен Г. Вајт

Пре Син Људско биће откривена небески облаци, све у природи ће се пољуљати. Муње са неба стапа са ватром на терену и узрок планина ће бити као пећи и претакању реке лаве на села и градове. Растопљеном рок ће тећи доле у ​​воду, због чега кључалу воду ће избацивање камења и тла. Уколико се велики земљотрес, и многи људи губе своје животе. (7 адвентистичке библијски коментар 946, 1907).

Град Божје биће посећена од стране судова.

То је близу време када ће бити великих градова посећују искушења. У мало времена да дође у овај град страшан шок. Без обзира колико велика и снажна воља својих зграда, иако велики број ватрогасних јединица це бити распоредјена, када Бог дотакне ће ове зграде, за неколико минута или сати се у рушевинама. Унхоли овога света да не погинеш метлу уништења. Катастрофе које погађају данас за велике објекте и велике делове градова, Бог нам показује шта долази на цео свет. - (7 Свједочанства за цркву 82, 83).

Тражили су да поднесе упозорење да су многи градови усхићен због преступа и греха су уништени од стране високог нивоа земљотреси, поплаве и пожара. Свет ће бити упозорио да је Бог тај који је открио његов ауторитет. Његов невидљиви акција омогућава уништење и смрт. У нема повратка све акумулираног богатства ... (МС 1935 1906)

Они долазе неочекивано страшне несреће и катастрофе ће следити једна за другом. Ако послуша Бога упозорења, ако црква ће се вратити на пут послушности, онда је време проведено на руци разарача. Ако ја идем Заводљиве људи, али и њихов начин диспраисе Божијих заповести, и проглашавајући још једна лаж, Бог их шаље на катастрофу која се буди. (МС 1935 1906)

Господ уништити у једном тренутку све преступнике, заједно чак и свих народа. То ће казнити граду и места где људи предају власништво Сатаниц снага. Градови нација ће бити чврсто третирати, али још није посетио Бога Свевишњега, не гласају, јер они још увек пронађу неколико душа који су одвојени од заблудама непријатеља, они ће се покајати и опет, док други сектор ће остати све до дан гнева Божијег. (Евангелизација, 27, 1906)

Видела сам прелепе грађевине пада велику ватрену лопту, која је уништена у тренутку. Чуо сам неко рекао: "Ми смо знали да је Божији судови дођу у ову земљу, али нисмо знали су дошли тако брзо." Неки забринути глас је одговорио: "Ти га знао зашто није ли нам рећи нисмо знали.." (9 Сведочанства за цркву у 1928, 1909).

Пред мојим очима померен сцену која ме је снажно изузетно дирљив. Са прозора соба, видео сам страшну ватру. Велике кугле ватре пала на кров и пожар изазван овим ватрених лопти се шири у свим правцима. Ватра не може да се угаси. Све широких и многа места су потпуно уништена. Није могуће описати страх паника која је поседовање људи. (Писмо 278, 1906)

Близу време када ће велики градови не погинеш од површине Земље. Свако треба упозорити да ова суђења доћи. (Евангелизација, 29, 1910).

Када сам био у Лома Линда у Калифорнији, 16. априла 1906, показао ми је чудесна слику. Током ноћи визија Стајао сам на узвисини са које сам могао видети куће које су попуцала је ветар као Цане. Велике и мале зграде пао на земљу, Центри за забаву, позоришта, хотела и куће су попуцала од богатих и распала. Многи људи изгубили животе, а ваздух је био испуњен крици повређених и престрављени људи.

Анђели мандат од Бога да спроведе овај разарања, били су укључени у рад. Један додир и зграде тако темељно изграђена, на које људи виде као јасну опасност за било кога, одједном гомила рушевина. Нигде је безбедност. Изгледало је да је Бог је стрпљење је исцрпљено и да је дошао Судњи Дан.

Иако је оно што сам видео је било ужасно, али шта у вези са њом ме дотаче најјасније. Анђео, који је стајао поред мене, он је рекао да је Бог суверен влада и светост Његовог закона мора бити откривена на оне који упорно одбијају да се повинују краљ краљева. Они који су одлучили да остану неверници, морају да буду расписани милостив судова да је могуће да се пробудили да оствари своје грешно понашање. (9 Сведочанства за Цркву 1992-1993)

Желим вам Божји људи су схватили приближавање уништавање хиљада градова, који су скоро у потпуности посвећени идолопоклонство. - (Ревиев анд Хералд, 9. 10. 1903)

Олуја долази и ми треба да се припреме за напад пред Богом покајање, вера у Господа нашега Исуса Христа. Господ ће се појавити у ужасно подрхтавање земље. Видимо проблеме на свим странама. Хиљаде бродова утопити у дубинама мора. Поморских снага затворена и да ће бити жртвована милионе људских живота. Неочекивано су ватру и не људски напор није у стању да под контролом. Најсуууупер зграда у свету ће бити уништен у пламену. Железнички несреће су и даље чести. Забуне, катастрофа и несрећа фаталних спровести без упозорења на главном превоза артерија. Крај је близу, време теста долази на крају. Дозволите нам да тражимо Господа док се може наћи, позива га док је близу! (Поруке младим људима 1989-1990, 1800)

Ипак потребно је време да живе на земљи пуни чашу свог безакоња, а онда буди гнев Божији, да је толико дуго Наппинг. Земљама света ће пити чашу чистог беса. (4 сведочанства за Цркву 363, 1863).

Овај преступ је достигла своје границе. Конфузија испуњава свету, и ускоро људи ће изненадити велики ужас. Крај је веома близу. Ми, који знамо истину, треба припремити за оно што ће ускоро доћи на свет, као ужасан изненађење. (8 Сведочанства за цркве, 1904).

Долази време када људи у њиховој бахатости и превара да се постигне таква висина, да Господ неће пустити да оде и они сматрају да је Господ стрпљење има своје границе. (9 Сведочанства за цркве, 1909).

То је праг преко које може да судови Господњи више не може одлагати. (Врсте и пророка, 275, 417, 1914).

Ускоро ће бити великих промена у свету и прошлих догађаја ће брзо пасти. (9 Сведочанства за Цркву 11)

Битно је да је данас народ Божји потпуно је дао своје срце Богу, јер је крај свих ствари је близу. Божји народ да освоји свој ум и да се реагује на Божија воља, искрено жели да уради оно што му је Бог рекао. То је - да упозори становнике градова пре доласка Доом. (Ревиев анд Хералд, 25,1, 1912)

3 Знаци упозорења да побегне

Баш као што је опсада Јерусалима, јеврејских хришћана, Римске трупе сигнала за покретање, тако да за нас упозорава да се, када је присваја део америчке моћи да спроводи закон папског посвећења одмора. Онда је време да напусти великим градовима, припремни напуштања мањих у околним кућама у удаљеним подручјима измедју планина. (5 Сведочанства за Цркву 464, 465, 1885)

Јутрос закон ће бити спроведени и људи на утицајних позиција ће имати подстицаје за неколико специфичних очување заповести Божијих људи. (Издање 4 278 рукописа, 1909).

Када су САД до сада оставили своје домове, питање недеља закона, протестантизам је да ће до папства. (5 Сведочанства за Цркву 712, 1889).

Пророчанства у Откривењу 13. поглављу у каже да власт представљао звер са два рога Форце'с одеће "земљу и њен народ", да се поклони папства, који је у пророчанству представља звери попут леопарда. Супериорна снага у пророчанство звери са роговима одеће је Сједињене Државе.

Пророчанство завршен када САД ће наметнути држање недеље, што Рим сматра посебно признање њихове суверене власти.

Даља објашњења пророчанства звер је у категорији - и пророке Библије данас.

Повратак на Господ и служе му свим срцем својим и ум!

2. Самуилова 12,20-25 - "Не бојте се", рече Самуило на њих. "Ви имате да кажете нешто лоше, али само одвратити од Господ, али служе га свим срцем Немојте се окрену сујете која не може да користи или да га сачувате -. На крају крајева, то је сујета Господу за његово велико име! његов народ напусте, јер су одлучили да вас учини својим народом Такође, дозволите ми да ни не размишља о греши против Господа и престати да се моли за вас ћу вам показати добар и директан начин.. Само прочитајте Господа и служите му верно са. свим срцем "Ево, како се велике ствари учинио за вас. Међутим, ако ипак буде у праву., од вас ће бити уништен од стране свог краља."

Џошуа 23,14-16 - Знај дакле свим срцем и душом, да се од свих добрих речи које сте рекли да Господ, Бог твој, а ни један неће изостати. Све ће бити испуњени - неће успети ни један од тих речи. Али, баш као што испуни сваку добру реч коју кажу да је Господ Бог твој, баш као што вас Господ води све лоше речи док не невихуби ове дивне земље коју ти Господ Бог твој дао. Ако прекрши уговор, који ће бити Господ, Бог ваш, и иди и служе туђим боговима и клањати им, запалио гнев против тебе, тако да ова лепа земља која се брзо дао одумиру. "

Спремите се, хајде да се покаје и тражи Бога као никада раније. Врло брзо долази време када ће Бог посету са судовима овога света.


Где даље? - У вези са овом темом

Сатана коначног обмана, симулира долазак Исуса Христа

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Све Библија пророштво се испуњава и указују на то да наш свет је на крају своје историје. Тренутни светских догађаја указује на то да смо у последњим данима овога света и ...
Додата: 06.05.2011
Прегледи: 374569x

Приближавање повратак Исуса Христа, спремите се!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Многи људи су сигурно приметили да са наше планете је нешто погрешно. У свим чујемо Медији извештавају о природним катастрофама. Велики земљотреси, поплаве, вулкани, пожари, снега, урагана и торнада су свакодневна ...
Додата: 25.03.2011
Прегледи: 261764x

Христос упозорава на судњем дану!

426_bozi_soud.jpg Дан Христовог доласка ће бити дан за свет суду. Свето Писмо каже:Џуд 1:14-15 - У седмој генерацији од Адама, Енох, пророковао о њима, говорећи: "Гле, Господ долази са безбројним хиљадама својих ...
Додата: 11.05.2011
Прегледи: 203328x

Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 186131x

МП3 - Ко је антихрист? - Проф др Валтер Веитх

301_antikrist_papezsky_system.jpg Слушај ово предавање проф. Др Валтер Веитх, који ће одговарати на питање ко је антихрист? Да ли је заиста папски систем? ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 262938x

Пророчанство да је Исус Месија предсказује

191_jezis.jpg Појединачни књиге Старог Завета су писане у годинама 1400-425 пре Христа и налази у њима око 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа. ...
Додата: 24.10.2010
Прегледи: 269047x

Дух пророштва - Елен Гулд Бела

161_ellen_gould_white.jpg Дар пророштва манифестује у служби Елен Г. Вајт, који је био један од оснивача Хришћанске адвентистичке цркве. Савет је добио инспирисали народа Божијег у последње време. Свет на почетку деветнаестог века ...
Додата: 05.10.2010
Прегледи: 313721x

Позив за народ Божји - студије пророчки списи

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Откривење 1:1-3 - Откривење Исуса Христа, који му је Бог поверио да покаже слугама својим шта мора ускоро десити. Он је то показао својим анђео, он је послао свог слугу да ...
Додата: 04.05.2011
Прегледи: 174104x

Sr.AmazingHope.net - Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!