Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Откриће библијских градова Содоме и Гоморе

Библијска археологија

29_1_sodom_and-gomorrah.jpg

Откриће библијских градова Содоме и Гоморе

Додата: 20.09.2010
Прегледи: 520996x
Теме: Библијска археологија
PrintTisk
29_1_sodom_and-gomorrah.jpg30_2_sodom_and-gomorrah.jpg31_3_sodom_and-gomorrah.jpg32_4_sodom_and-gomorrah.jpg33_5_sodom_and-gomorrah.jpg34_6_sodom_and-gomorrah.jpg35_7_sodom_and-gomorrah.jpg36_8_sodom_and-gomorrah.jpg37_9_sodom_and-gomorrah.jpg38_10_sodom_and-gomorrah.jpg39_11_sodom_and-gomorrah.jpg40_12_sodom_and-gomorrah.jpg41_13_sodom_and-gomorrah.jpg42_14_sodom_and-gomorrah.jpg43_15_sodom_and-gomorrah.jpg240_analysis.jpg245_sodoma_a_gomora_sira.jpg242_sodoma_gomora_budova3.jpg243_sodoma_gomora_budova.jpg244_sodoma_gomora_budova2.jpg

Содоме и Гоморе, библијски градови уништен од сумпора.

Свако зна пословица сигурно Содому Гоморе, када говоримо о нечему веома срамотно. Где је ту реч потиче, настао случајно или сте солидну основу? Овај израз не може довести до тога да се деси, али из књиге, који се зове Библија.

Содоме и Гоморе и још три града АДМА, Соар, Цебојим је био уништен од стране власти је Библија Божија за своје перверзије. Овај град је био уништен, као упозорење будућим генерацијама. Сви ови градови су били опаки уништена Библији као сумпор, потпуно претворили у пепео.

На крају историје света, открио је град који је уништен од сумпора, као што је написано у Библији. Свих пет од ових градова се налазе у близини Мртвог мора. Открића су заиста невероватна. Јасно указују на аутентичност библијских прича, што указује на неограничен силе Божије. Бог овом граду за нас да би до данас, као упозорење да перверзан данашњем друштву. Иста судбина која је задесила Содоме и Гоморе, чека овај свет.

Проналажење ових градова, можемо разјаснити библијској причи о Содому и Гомору, а ви потврдити аутентичност. Прича о градовима уништен сумпор није само мит, али чињеница.

Годинама је пронашао зграду, били су сматрани креације природе. Упркос чињеници да су те странице налази у непосредној близини путева, цивилизованог места. На пример, Гоморе, налази се испод тврђаве Масада, који се налази на каменито литица. Са ове тврђаве, је фасцинантан поглед на целу Гоморе, његове зграде и улице. Упркос пристојан укупно доступност ових градова ће ићи незапажени. Содома је планина Содоме, који је тако добио име по хиљаде година до данас.

Да ли постоји неки доказ да су сајтови заиста пронашли остатке библијских градова?

Преко сајта, зграде су беличаста пепела и обилује са дословно милионе сумпорних лопти. Ван ових локација, без сумпора и пепела лоптице су пронађене. Била је анализирана, то је зрачак пепела и сумпора лоптице. Сумпор лоптице су пронађени садржи 90-95% сумпора. Природа је толико чиста сумпора у количини неће појавити било где у свету.

Су пронађене у зградама, зидовима, Зигурати, Сфинга. Сви ови објекти су потпуно ван пепела проболи велике количине сумпора лопти. У овим локалитетима су пронађене кости из пепела, откривени су узорци растопљен гвожђа и злата.

Ко је открио изгубљени град?

Рон Виатт прошао Мртво море за дванаест година, до 1989, на једном од ових путовања он је беле тела посебних облика уз Мртво море. Ове услуге су га подсетили на градске зидине и куће. Они га је подсетио на зградама које су створене од стране људских руку.

Рон је у изгубљени град са колегама и истраживати ових налаза. Он је предао јасно сведочанство да је библијски град. Током година, посетио сајт многи људи из целог света. Је више пута анализирао сумпора и пепела лоптице. Било је много обраде материјала, видео, веб сајтова и књига.

Чешка Република, посетили сајт, Милан Латка, донео сумпор лопту и морао направити детаљну анализу у лабораторији. Верификована за чешки народ, да су те локације заиста постоји, и налази су истините. Можете видети све на Вебу хттп://ввв.бан.цз

Како је могуће да је град је преживео до данашњих дана?

Лице града је очувано због ниских падавина у овој области. У овом подручју су минималне падавина (5 цм / год). Повремених киша је површина објеката из пепела тврду подлогу, са резултатом да је град сачувана до данас. Када ће бити падавина у овим местима више, град је потпуно уништен, распустити кише. Када је судар био малолетан, коре на површини од зграда и створили град ће бити уништен од ветра.

Флавије Јосиф сведочења, Јеврејска рата.

Флавије Јосиф (37-100 живело око нове ере) - у својој књизи Јеврејски рат, четврта књига у осмом поглављу описује област асфалта (мртвих) језера, где се појаве на површини асфалта грудвице. Описује дужина језера, која се протеже са арапским Соар. То говори о пет срушене градове и пепео, који је тамо видео. У време Флавија места су упропастили градови јасно позната.

Библија је књига инспирисана наш Створитељ!

Кроз ове археолошких открића, можемо потврдити да је Библија књига прича, али стварно књигу у којој су историјске чињенице. Библија је књига инспирисана наш Створитељ.


Повезани чланци из категорије - Библијска археологија

Содома и Гомора - Флавије Јосиф, јеврејски рат

176_flavius_josephus.jpg Ко је био Јосиф Флавије?Иосепхус или Јосиф је рођен око године 37/38 у Јерусалиму, умро око 100 година у Риму. Оригинални назив Џозеф Бен Матитјаху. Он је био научник и историчар ...
Додата: 13.10.2010
Прегледи: 253326x

Егзодус - Нувеиба

142_beach.jpg Нувеиба (арапски: نويبع) је приморски град у источном делу Синајског полуострва. Смештен на обали залива Акаба.Нувеиба је скраћеница за Нуваиба'ал Музаииинах на арапском, значи "Опен Ватер Мојсију." Он је по арапском ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 213037x

Егзодус - Као што се могло артефаката преживи 3.500 година?

112_exodus_kolo.jpg Како је могуће да предмети могу задржати море за 3.500 година, до сада?Шта је корала и где се јавља?Корални је знак за неке морске цнидарианс. Корални је живи организам, који сам ...
Додата: 27.09.2010
Прегледи: 162492x

Егзодус - Библија помиње Пихахиротх и Баалзепхон

169_pichirot_tarabeen.jpg ПиХахиротх и БаалЗепхонНувеиба је скраћеница за Нуваиба'ал Музаииинах на арапском, што значи "Опен Ватер Мојсије можете погледати у галерији на мапи, која показује пуно име ове области на овим просторима пред ...
Додата: 08.10.2010
Прегледи: 238642x

Жртвеник породице Нојева

23_noah.jpg У близини села је пронађена Ерзап олтару породице Нојева. Олтар је направљен од стране породице Ноје после потопа, који је жртвована Богу.Прва Мојсијева 8:20 - када је Ноје жртвеник и узе ...
Додата: 22.07.2010
Прегледи: 190556x

Sr.AmazingHope.net - Откриће библијских градова Содоме и Гоморе