Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?

Крај света 2012 пророчанство?

74_mayan-calander.jpg

Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?

Додата: 14.01.2011
Прегледи: 382570x
Теме: Крај света 2012 пророчанство?
PrintTisk

Да би катастрофална краја света до 2012? Или ће се прелазак на нови пут, духовно на друштво? Да ли су ове чињенице истина или фикција, преваре и превара?

Датум приближава, од којих многи људи страх погледу. Тај датум је 21. децембра 2012, када је древни календар Маја завршава се ишчезла цивилизација.

У овом чланку ћемо објаснити шта нам Библија говори о крају света, и ако Маиан пророштво може бити прави крај света, или је то само илузија.

Маја култура датира отприлике из 2000 пре Христа до 1541 АД мистериозни древних Маја народа Централне Америке. Настале на територији Иуцатан полуострва, где је данас Мексику и Гватемали. Истакао посебно у математици и астрономији.

Маиан пророштво је основан на основу својих календара. Маја систем је заснован углавном на изучавању односа између кретања небеских тела и промена у људском друштву.

Према календару Маја циклус се завршава данас, људске цивилизације, 21. децембар 2012. Тада човечанство ће ући потпуно нову цивилизацију, која је неупоредива са тренутним цивилизације. На дан зимске краткодневице, сунце заједно са крстом тачке Галактичке екватора и сунчевог пут. То ствара "небески капија" у "мраку Пукотина" Млечни пут, која за Земљу изгледа као отварање "врата до неба."

Многи тврде да ће до краја циклуса Маја 2012, значи физичко уништење Земље од природне катастрофе. Маиан пророштво, али објављује почетак новог периода цивилизације. Човечанство ће бити силом околности да схвате да тренутни материјалистички потрошачког друштва је да буде замењена све духовно, потпуно равноправан статус за све људе.

Да ли постоји друга пророчанства о крају света који личе Маја?

Крај света у том периоду се бави многим другим пророчанствима да усмери људе да терор. Ово су пророчанства Сеерс у различито време у свету. Пророчанства Нострадамус, Сибила, Видовита Ванга, пророчанство Светог Малахија последњи папа, пророчке књиге кинески Ји Ђинг. Чак и интернет програм који прикупља податке из глобалне интернету.ВЕБ-БОТ пројекта, пророкује да се око године 2012 ће бити највише природних катастрофа.

Разним пророчанствима о крају света, који се односе на догађаје око године 2012 је заиста пуно.

Има ли истине Маја пророчанства и других, или је то само илузија?

Да бисте могли да разумеју библијске перспективе на судњи дан, тако да прво морамо да објаснимо шта снагама које владају светом. Зло, што представља Сатана. Љубав и доброта које је Бог, Створитељ овог света.

Сатана је желео да буде једнак Богу и побуне на небу, бачен са другим пали анђели у овом свету. Заведен први људи Адам и Ева, и тако донео грех у овај свет. Довео у овај свет, бес, бол, бес, мржња, похлепа, себичност, понос, које се простиру целом свету и што га чини велико задовољство.

Откровење Јованово 12,7-9 - борба се догодила небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али ништа не може учинити. Небо није пронађена за њих уместо, као и велика змаја - да се стара змија, звана ђаво и сотона, који вара цео свет - био збачен. Он је био бачен на земљу и његови анђели су бачени с њим.

Бог нас воли толико да желимо да на милост и немилост Сатане Банета. Послато на свет свог јединородног Сина, који га је узео на себе наше грехе. Он је умро за нас и умро за грехе за које би требало да ми пати. Кроз Исуса Христа можемо наћи пут назад кући, где ће имати љутње и беса. Борба између добра и зла је победила смрт Исуса Христа на крсту, више од 2.000 година.

Када је био поражен од зла, зашто у свету и даље дешава?

Овај свет је позориште за цео универзум, сваког живог бића да видите како је то одвратан грех. Цео универзум посматра са чуђење, коначни догађаје у овом свету. Нема се на небу пре него што спор се састао са злом. Ми смо уџбеника читав универзум, сваком створењу виде, резултат непослушности. Погледај око себе, свуда око нас само насиље, убиства, хаос, ратови, катастрофе, болести, похлепа, себичност и понос. Резултат непослушности је смрт.

Бог је Љубав, љубав је слобода и слободе мишљења. Сваки биће има неограничену слободу. "Када је Бог Сатана граница, свих живих бића ће поштовати Бога, од страха него љубави Тако свету. Нека је на милост и немилост Сатана са бес, док кривицу овога света су у потпуности се манифестовала До казна стигне до небеса.. Онда долази На крају и други долазак Исуса Христа.

Библија нам показује знаке који ће претходити крају наше историје. Ови знаци и библијски пророчанство је заиста испуњени. Крају историје овога света и долазак Господа Исуса Христа је стварно долази.

Библија говори о моралним изопаченост историје човечанства од краја света.

2. Тимотију 3,1-5 - Будите сигурни да је у последњим данима тешко време ће доћи. Људи ће љубав само себе и свој новац, су боастерс, арогантан, увредљив, непокорни родитељима, незахвална, безбожници, бездушан, неумољив, клеветници, неповезана, распуштен, непријатељ добра, издајници, немаран, охол, љубитељи ужитка него љубитељи Бога. Јавно, они су оличена побожности, али негира своју моћ. Од таквих узмак.

Рат, немири, катастрофе, глад и беду у овом свету је увек било. Да, слажем се са много, али су понекад све то одједном несрећа у таквим количинама?

Матеј 24,6-8 - Када чујете звук рата и извештаја о ратовима, видим да сте брините. Она мора да дође, али још увек не завршава. Народ ће устати против народа и краљевство против краљевства, и на различитим местима глади и земљотреси ерупцију. Све су то само почетак рођења мучење.

Лука 21,9-11 - Када чујете за ратове и неред, не паничите. Мора да се спроведе, али то није крај. "Тада им рече:" Народ ће устати против народа и краљевство против краљевства. Ће бити велики потреса по разним местима биће глади и помора и терор ће доћи и великих слова са неба.

До данас, Јеванђеље се може пренети на свету. У време медија, Интернет је шири еванђеље муње.

Матеј 24.14 - Ово јеванђеље о царству ће се проповедати широм света за сведочанство свима народима. А онда ће доћи крај.

Библија нам говори да, на крају опадање вере и религије. Зашто је данас толико учења и религиозних уверења? Зашто толико много цркава?

2. Тимотију 4,3-4 - Доћи ће време кад људи неће толерисати звучне доктрине, али ће одговарати вашем укусу око наставника који ће заголицати уши. Одвратити уши од истине и прибегавају митове.

1 Тимотеју 4,1 - Дух јасно каже да је у последње време, неки људи напусте веру да пратите духовима лута и демонским учењима.

Сатана зна врло добро да је време историје овог света осуђен. је био поражен је као што смо већ написали. поражена је од Исусове смрти за нас. Веру у Исуса Христа можемо да се ослободе од власти Сатан'с. Сатана не може у потпуности правило овог света и спроведу свој план.

Сатана има свој знак спреман за крај историје овај свет да вара цео свет. Сатана зна његово време истиче и стога доприноси зло, лаж, да обмане све људе у овом свету.

Сада назад на Маиан пророчанства. Према древни Маиан предвиђање да, као што смо писали, једини свет љуљашке у једну нову фазу, доба Водолије. Човечанство ће ући у потпуно нову цивилизацију, која је неупоредива са садашњом. Људи ће живети духовно биће причврстити на имовину.

Нека нам проповедају шта други правци који прате велике гужве.

Проповеда оно што Ново доба? Према покрет 2000, човечанство је ушао у доба Водолије, и то доноси са новом поретку људског друштва и религије. Покрет тежи да постане нова глобална идеологија, што би могло да укупан разумевање света и наше цивилизације. Тражи спој различитих религија и филозофских струја.

Тзв Маитреја Христ, која према Бенџамина Крема ће ускоро открити свету. Он проповеда прелазак на ново доба Водолије, пун мира и тишине. Људи неће бити материјално заснована, све богатство и просперитет.

Шта тражи католичка црква, чија учења се не подударају с Библијом? Уједине религије широм света имају једну лидера Папа. Да се успостави мир и правду у целом свету.

Оно што је свет тражи глобални дешавања у овом свету? Уједине читав свет. Успостави нови светски поредак.

Сва упутства указују на уједињење и светског мира и правде. Ово се може доказати једино створење способан блистав целом свету.

Библија нам говори да на крају историје овога свијета долази највећа превара и заводјења од Сатане када је учинио. Покушава да имитирају доласка Господа нашега Исуса Христа, да прати га и клањати му цео свет.

2. Солуњанима 2,3-12 - Нека нико не заведе на било који начин. Пре тога додје дан, мора доћи од Бога отклони. Мора да се да зли и проклетник, који ће одолети и узвиси се изнад свега што је речено и шта је Бог поклони. Смири чак иу храму Светог Духа и зове се Бог! Не сјећам како сам вам рекао када сам још био с вама? ...

... Знаш шта га спречава да још увек - у ствари доћи до тог времена. Тајне безбожност, али то ради, само чекају да нестане баријеру. Када изгледа да опаки, Господа Исуса да га погубе дах уста уништава своје као светле стигне. У појаве опаки ће постати Сатана је активност, све своје лажне моћи, знаке и чудеса. Са свим подлост ће завести оне који иду у пропаст, јер је одбио да воле истину, који је у стању да сачувате. Зато Бог даје милост заблуда да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују да је истина, али су пронашли задовољство у срамота.

Лука 17,23-24 - Ако рећи, 'Не,' или 'Не,' не иде нигде и свако може да се удају. Као кад муње обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Лука 21.8 - "Будите опрезни да не буде завести", рекао је он. "Многи ће доћи у моје име говорећи: Ја сам Месија!" и дошло је време! "Не иди за њима.

Матеј 24,4-5 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не заведе Многи ће доћи у моје име. Говорећи: Ја сам Месија и многе ће завести.

Матеј 24,23-28 - Ако вам је неко рекао: "Ево, Месија је овде! "Или" Ено га! "Верујем у то. Успон је лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити велики чуда и чудеса, тако да ће донети (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније. Ако су вам рећи: 'Гледајте, у пустињи! "Не иду, или кажу:" Гле, тајно место ", не верују.

Ми сада знамо да смо велика искушења Сотона је спреман. Ће бити лажни месија, биће имитирали по доласку Исуса Христа.

Приближавања Библија је заиста написао, у ствари, до 2012? Им 'не казивање да је Библија заиста десити у овом тренутку. Оно што је јасно је да се мора изгубити. Ако је нешто ће се десити у периоду око 2012, то ће бити обмана и превара, што је створило змаја, тај древни змију, која је ђаво и сотона.

Хајде да видимо шта Библија каже о стварном долазак Исуса Христа. Шта ће бити на томе и да ли ће човечанство зна унапред.

Библија нам говори да је сат времена, ни дан доласка Господа Исуса Христа, нико неће знати унапред.

Марко 13,32-33 - дан и часу нико не зна - ни анђели на небу, ни Син, Отац. Будите опрезни гледати. Не зна када за то дође време.

1 Солуњанима 5,1-3 - време и дане не треба писати ништа, моја браћа. Сами добро знате да ће дан Господњи доћи као лопов у ноћи. Када би рекли: "Мир безбедност" изненада изненађен пропасти, као да бол ће доћи трудна, и не цури.

Матеј 24,37-39 Међутим, као што у дане Ноја, тако ће бити и долазак Сина човечијег. Као што у дане пред потопом су јели и пили, женили се и у браку до дана Ноје уђе у ковчег, и приметио ништа док не дође потоп и збрисао све, тако да ће бити и долазак Сина човечијег.

Сада знамо да нико неће знати унапред датуме доласка Господа Исуса Христа. Хајде да видимо како ће изгледати као да долази овог славног дана, Библија описује. Библија пише о невероватним лепоту и славу, и сваки ће га око видети. То ће бити нешто незамисливо и лепа. Нико не могу да прескочим или не мистакинг!

Матеј 24.27 - долазак Сина човечијег долази као муња - осветљава небо од истока према западу.

Матеј 24,30-31 - онда небо ће се појавити знак Сина човечијег, и тада ће сва племена на земљи плачу и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и великом славом. И он ће послати анђеле своје с гласно трубе, а они ће скупити његове изабранике са четири стране света, од једног краја неба до другог.

Обележи 13.26 - онда видети Сина човечијег долази у облацима са великом моћи и славом.

Лука 17.24 - Као муња обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

1 Солуњанима 4,16-18 - Чућете одушевљава команду, глас арханђела и адут Бога, сам Господ ће сићи са неба, а први пут мртви у Христу ће устати. Живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ми ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега да плаче. Да, Амин.

Запамтите, без обзира на све, имате шансу да опстане, кроз веру у Исуса Христа. Поштовање људских традиција, прописи, сујеверја и митова свакако неће наћи спасење. Потрага за истином у најстарија књига која се зове Библија.

Сетите се да дан или сат на свету никада неће знати, нико неће. Али су укључени у Библији пророчанства кажу оно што држава света и друштва. Библија каже шта је знак доласка Исуса Христа биће претходили. Верујте све ове знаке и библијских пророчанства испунио. На крају је стварно јако близу.

Спремите се за то!


Где даље? - У вези са овом темом

Приближавање суд Божији - спремите се!

303_bozi_soud_milenium.jpg Многи људи би се другачије живи, ако су схватили да ће њихов живот бити једног дана судити на искушења. Божији суд је такав важан догађај који би требало да се бави ...
Додата: 04.01.2011
Прегледи: 194381x

Повезани чланци из категорије - Крај света 2012 пророчанство?

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Тест Слика 1Мојсијева 18,21-22 - Ви кажете: "Како знамо да то не говори ријеч Јахвина?" Па, ако пророк говори Господ, у име нешто што се дешава, онда Господ је говорио ову ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 265707x

Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Прочитајте овај занимљив пророчанство. Елен Вајт видела у своје визије онога што се дешава у Њујорку од 11. септембра 2001? За нас су ови догађаји још увек чека у будућности? Пажљиво ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 271308x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 186131x

Видео - последњи догађај, крај света према библијских пророчанства

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Даг Батцхелор - Догађаји Финале Библије пророштвоБаците поглед на овај документ, који су Даг Батцхелор представља догађаје који ће претходити крају света. Ови догађаји су у складу са библијским пророчанство. ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 340660x

Лажни Месија новом добу и Маитреа

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се ...
Додата: 26.11.2010
Прегледи: 202998x

Sr.AmazingHope.net - Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?