Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Крај света у децембру 2012, долазак Антихриста, шта о Библији?

Крај света 2012 пророчанство?

600_konec_sveta_2012.jpg

Крај света у децембру 2012, долазак Антихриста, шта о Библији?

Додата: 09.12.2012
Прегледи: 228150x
Теме: Крај света 2012 пророчанство?
PrintTisk

Приближавање многи очекивали датум, датум који се креће у последње време све медије. Идемо на различита питања у вези ове податке поште. Датум 21. децембар 2012, на којој се завршава мајански календар. Хоће апокалиптичном крај света? Или ће прелаз у нови доба Водолије, поново вибрирати пета димензија? Ће очистити планету Земљу и потоње прелаз ка ери мира и просперитета прогресивног? Или ће нови светски поредак успостављен, старост тоталитаризма? Антихрист долази, и да ће бити одржан други долазак Исуса Христа? Хоће снаге струје ће бити три дана таме? То је заиста врло интересантно погледати по интернету, где широк спектар информација у вези горе наведене податке. Свака теорија тај датум је нестабилна, мењају и стално се развија у све новим сазнањима. Ја бих то назвао сазнања о еволуцији у 2012. Међу људима који шире страх и панику. На пример, у Русији се шири панику од краја света, и он је морао да интервенише министра и парламент. Људи су почели откупи храну због терора Апокалипсе, бриге су чак и људи у затвору. Посланици Европског парламента позвали медије да теорија о крају света инвазију. Ко стоји иза овог феномена, што доводи људе да сруше панику?

Планета Земља, поприште између добра и зла

Библија нам говори да имамо две светске силе. Бог, који представља доброту, јесте константа непроменљива, једном је рекао да је ово важи и за сву вечност. Оно што смо написали у својој Речи Библија је пуна са апсолутном прецизношћу. С друге стране, ту је пала херувим који нацртао трећи небески домаћин у побуни против Бога. Он је бачен с неба, донео прве људе на грех, у побуни против Божјег закона. Он тврди да је Божији закон је неважећи и неће морати да задржи. То је Сатана, отац лажи, који представља зло. То је не-цонст, нестабилна, лабаве песка. На овом свету, борба између добра и зла.

Када се вратимо на дан 21. децембра 2012, који регулише многе пророкуј догађаја, када гледамо на окултно крволочне цивилизације Маја, која је страна овог посла долазе из? Усудио бих се рећи да сви ови теорије о крају света потичу из једног извора и од иницијатора до лажи Сатане. Већ на почетку Сотона је користио све своје вештине да заведе Адама и Еву на грех. Такође, данас ради са још већег напора, који је развила током година да превари цео свет у понор греха и побуне против Бога. Библија нам говори да је за преступ закона = грех, смрт и сотона каже да умре, не брините, ви ћете знати више, ви ћете бити као Бог. Обмањује човечанство неограничен број религија, теорије, само да скрену пажњу људи од Бога и Његовог закона љубави.

Цоминг Антихриста

Ја не знам шта ће се десити за тих података, само знам да је нити библијски да нагађамо, да утврди, да предвиди будућност. Поред свих различитих стога Писмима теорије о крају света, поново вибрирати петој димензији, трансформације и више, су ме одвели неколико места помиње долазак Антихриста, који би требало да више извора одржати у децембру 2012. Као што је поменуто у многим чланцима знати амазингхопе.нет представљен пред Господ Исус Христос поново долази, она ће бити имитирати његовом доласку. Сотона ће имати форму имитирајући Христа и његов долазак у слави. То ће бити крајњи обмана његове владавине овде на земљи да превари и повукао на своју страну побуне широм света.

Такозвани визионари Католичка црква су видели неколико година и да су коначне догађаји наше планете Земље. Припремите се за долазак Исуса и примити поруку о доласку антихриста.

Цитираћу једног од њих: поруку на 499тх поруци Исуса од 20. јула 2012 у 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Три и по године период великих невоља ће почети у децембру 2012. Ово је време у коме Антихрист ће се појавити као ратни херој. Његова душа је предат Сатани, који поседује сваки део ње. Снага која ће владати, јер време ће наставити да се сматра не само као миротворца, али људи ће мислити да је сам Исус Христос, Спаситељ човечанства. На крају, такође верују да Антихрист је послат да објави мој други долазак. Зашто толико много несрећних душа са спремношћу да прихвати знак бренда звери. Јер он је звер у сваком погледу, због начина на који сам сотона ће се манифестовати у свом телу. Чуда се одвијају на небу. То ће лечим људе. Ће предводити нову религију свету. Заједно са лажном пророку, који ће предводити спољно паковање Католичку цркву у земљи ће блиско сарађивати у циљу обмане све Божје деце ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Разумљиво је да Католичка црква, чији су чланови се враћају на студије Божју реч, они морају да испуне библијски пророчанство и одредити Антихрист и његов долазак. Дакле, Сотона покушава да превари те искрене вернике и срести речи "ако је то било могуће да ће завести и избори." Антихрист према њиховој визији, буде харизматична особа која обједињује религију ће имати натприродне способности ће радити чуда, излечи, онда ће се сматрати људи Христу. Више о варовани.орг. Ова порука, али се не слаже са библијским истинама и подржавају две највеће грешке, преузет из паганства хришћанским учењима. То је грешка која није више потребно да се поштују све заповести Божјег закона, укључујући суботу грешке и бесмртност душе.

Занимљиво је да је католичка црква чека Антихрист, који је веома сличан Маитреје, који очекује новог доба покрет као месију. Такозвана Маитреа Христос се ускоро према Бенџамина Крема из Шкотске да дођу у ову земљу. Такозвана декларација дана, када Маитреа појављује и почиње да јавно раде. То би требало да буде харизматична особа, учитељ народа, је да уједини религије у свету. Он мора да донесе мир у свету и хармонију. Долазак Маитреје прицход.цз

Библија нам говори да је пре ће други долазак Исуса Христа, а многи долазе да имитирају Христа. Јасно је да имитација Христовог доласка бити на више локација, више странака Ови лажни христоси ће проповедати неизмерну љубав, милосрђе, саосећање, али без потребе да слушају све Божје заповести..
Дакле, Свето писмо је једино мерило колико су ови преваранти који долазе у име Исуса Христа да открије. Имајте на уму да апостол Павле јасно упозорио против тога, тврдећи да превари безакоње човека (другим речима, онај ко гази Божјег закона), и навео да ће та тајна безакоња долазе из хришћанске цркве, која је радила у време .

Сатана гази Богом од почетка Правилника и стога може лако открити да било месија, који ће говорити против Божјег закона и промовишу идеју мог првог леже у рај да мртви не умре, али њихова душе су још увек живи, дух Антихриста духа Сатане!

2. Солуњанима 2,1-8 - долазак Господа нашега Исуса Христа и нашег окупљања заједно са њим, ми смо вас, браћо, да пусти себи лако поколебати у свом знању или уплашити ни духом, или речју или писмо, објављено за наше, као да дан Господ је већ дошао. Нека нико не заведе на било који начин, не долази до отпадништво првом и неће бити откривена лица безакоње, син погибли, који се гради отпор против свега и поносно уздиже изнад свега што се зове Бог или се поштује, тако да сам седи као Бог у храм Божији, и сам да је Бог. Да ли се сећате да сам рекао да ово, још док сам био с вама? Такође знам шта он сада налази, да се открива само у том тренутку. За тајни безакоња је већ активан, само чекају док онај који се сада налази неће бити узети из извора. А онда ће бити откривена без законитог, кога Господ Исус ће уклонити дах уста и уништити и њега и његова дела јасно откривење његов долазак.

Матеј 24.24 - Јер ће се појавити лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да превари, (ако је то било могуће) чак изабранике. "

Лука 21,8 - ".. Пазите да вам се не преварени Јер ће многи доћи у име моје говорећи да сам Христос, и време је брзо приближава Зато не идите за њима."

Из списа Елен Г. Вајт о доласку Антихриста

Прерушен у анђела светлости, неће (Сотона), да ходају земљом као чудотворца. Лепа језик ће представити узвишене мисли. Ће говорити речи натури и врши добра дела. Сам да је Христос, али у једном тренутку ће бити јасна разлика. Сотона ће одвратити људе од закона Божијег. (ФЕ 471472)

Хоће тврде да субота је промењен од седмог до првог дана у недељи, и као мајстор на први дан у седмици биће представљени у суботу на лажном тест лојалности према њему. (МС 153, 1902)

Ми ћемо бити нам говори да славимо ову биће, да ће свет прославити као Христа. Шта треба да радимо? Реците им да је Христос нас упозорава против таквог противника само, што је најгори непријатељ човека, али тврди да је Бог. И то када се Христос појави, то ће бити са великом моћи и славом, у пратњи анђела у броју од сто хиљада хиљада и десет хиљада стотина, и да када он дође, ми ћемо знати Његов глас. (6БЦ 1105.1106)

Библија говори и упозорава да заповести су непроменљиви, а та снага ће доћи, који ће покушати да промени Божје заповести. Важно је да се проучи проблем и уверите се шта Писмо каже.

Псалам 111,7-8 - "Дела рукама су истина и правда;. Све његове заповести су поуздани, поуздан, увек и заувек, издата у истини и праведности"

Данијел 7,25 - (мала сирена, или Антихрист) "ће бити изговарања речи против Свевишњега, а не дозволите да светитеље Свевишњега ће такође размотрити промену времена и законе." (СТУД) "ће настојати да промени времена и законе. "

Како да знамо да прави Антихриста?

1 Да би се маскиран као анђео светлости, то је створење никада нисмо видели
2 Он ће открити Себе у различитим местима, неће бити видљиви и звучни широм света истовремено
3 То ће учинити чуда и чудеса, исцели болесне
4 Он ће одвратити људе од закона Божијег
5 Он ће рећи да је субота промењена од седмог дана у први дан у недељи Недеља
6 Они који не прихватају жиг звери недељу ће наставити да посвети суботе, биће гоњени

Шта ће бити тачно долазак Спаситеља нашега Исуса Христа?

1 долазак Исуса Христа ће бити звучни и видљиви широм света истовремено
2 Исус Христ је већ дошао на земљу, појављује на облаку и праведници ће га зграби
3 су отворена гробница, а праведници од Адама до данас успону на живот
4 неправедни ће погинути у долазак Исуса Христа, није могао да поднесе славу његов долазак
5 Након доласка Исуса Христа, свет као што знамо да неће наставити, земља ће остати после 1000 година пустоши

Лука 17,24 - Као гром осветљавају предео са једног краја неба до другог, тако ће Син Човечији у свом дану.

1 Солуњанима 4,16-18 - Неће бити одушевљава команду, с гласом арханђела и адут Бога, сам Господ ће сићи ​​с неба, и први пут мртви у Христу ће устати. Живимо заједно са њима смо ухваћени у облаке на сусрет Господу, онда ћемо бити са Господом заувек. Подстакните један другога овим речима.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима, и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сви племена на земљи за њега да плаче. Да, амин.

Коначно

Ја не расправљати шта је мистично место тих података у децембру 2012, то није наш задатак да одреди датум краја света. Ја само желим да истакнем да су све ове теорије су из радионице оца лажи Сатане. У сваком случају, јасно је да смо на самом крају историје света. Библијски пророчанства су испуњени, свет је као у свим Содому и Гомору. Немојмо бити као у дане Ноја, или као Содому и Гоморшти, хајде да живимо у очекивању повратка нашег Спаситеља.

Лк 17, 26-29 - Као дане Ноја, тако ће бити иу дане Сина човечијег: једе и пије, женили се и удавали до дана када је ступио на Ное ковчег. Онда дође потоп и уништили их све. Слично томе, у данима Лота: Они су јели и пили, они купују и продају, они су засадили су изграђени, али на дан када Лот изашао из Содоме је падала киша ватру са неба да уништи сумпор и све. Сада ће то бити дан када Син Човечији ће се појавити.

Верујем да ће Господ Исус Христос ускоро доћи поново у својој слави, а завршава историју овог света греха. Не брини о томе, када ће бити или када Антихрист је откривен, а то ће се десити и то. Дозволите нам да бринемо о томе, нашим срцима, умови су спремни да задовољи наше Бога у сваком тренутку. Нико не зна да ли ће бити сутра, ако се пробуди до новог јутра. Задатак сваког хришћанина треба да буде припремљен и вођен Светим Духом, Исус зраче карактер сваког дана. Нема разлога да бринете о догађајима који се могу јавити. Наш задатак је да се дистрибуира наду у свету и спасење да упозори свет гнева Божијег. Наша мисија је да доведе људе закону Божијем, да покажем људима у светлу његове љубави и благодати са радошћу и надом у Исусу Христу да укаже на жртву Исусово и да се придруже небески породицу.

Пустите нас да живимо чист хришћански живот без раздора и жеље на свету. Уздржавање од световних ствари, музика, телевизија, прождрљивост и проучава реч Божију за сваки дан. За свакога ко испуњава видимо да је Христ пребива у нама, Бог син, који је уведен код нас у Божијој Речи Библије. Онај који је дао свој престо, стави све на жртве, узимајући људски облик и умро за нас грешнике, да бисмо добили вечни живот. Као што је писано за грех је смрт, Исус је платио за нас, пролио своју крв - за сваког од нас!

1 Петрова 4,1-4 - Ја доживео физичку патњу Христа, и тако са истим ангажовања руку превише. Ко су претрпеле тело престало од греха, тако да остатак свог живота у телу не бави људским жеље, али Божија воља. Ми већ имамо довољно губљење времена, они уживају незнабошце: живот у срамотне страсти, пијанство, прождрљивост, у лумповало и одвратне идолатрија. Када их не производе у бескрајној раскалашности, они су чудни и клевете ти.

Римљанима 13:11-14 - И још једна ствар. Разумети шта је време је дошло време да се пробуди из сна. Спасење је ближе нама него када смо веровали. Ноћ напредовала и дан је близу. Идемо суспендује дакле дела таме и стави на оклоп светлости! Дозволите нам да искрено ходају као по дану, не у прождрљивости и пијанства, а не развратан и отворено, а не у свађи и зависти. Уместо бриге о физичком жељом да стави у Господа Исуса Христа.

Молитва: Драги Господе Исусе, хвала ти за проливена крв за њу да сте узели на мом греха, платио за моје кривице и избавио ме из сенке смрти. Молимо очисти ме од свег греха, додај ме као жртве заслугама. Води ме са својим Светим Духом по сваком дану, дај чисто срце, која ће бити направљена од меса и да ће провући тугу, за сваку обраћен човека. Видим да је свет толико обмана и свет тако брзо приближава крају. Упишите ме твој свети закон у мом срцу, без обзира да ли сам га задржати из љубави за тебе. Молимо уздржавање ме из мог себе и пише ми свој лик у мом досадно лице. Осим назначено ме у искушење, и молим вас ускоро доћи своје краљевство, где ће бити свађа, превара и борба. Молим Вас, дајте ми мудрост да разликујете добро од зла, дај ми снаге увек стоје на вашој страни. Дођи у моје срце, молим те, ја те волим и само желите да пратите и обожавају. Амин.


Повезани чланци из категорије - Крај света 2012 пророчанство?

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у ...
Додата: 12.01.2011
Прегледи: 197772x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 185538x

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Тест Слика 1Мојсијева 18,21-22 - Ви кажете: "Како знамо да то не говори ријеч Јахвина?" Па, ако пророк говори Господ, у име нешто што се дешава, онда Господ је говорио ову ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 264923x

Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?

74_mayan-calander.jpg Да би катастрофална краја света до 2012? Или ће се прелазак на нови пут, духовно на друштво? Да ли су ове чињенице истина или фикција, преваре и превара?Датум приближава, од којих ...
Додата: 14.01.2011
Прегледи: 381903x

Нострадамус 2012 - лажна пророчанства

192_nostradamus.jpg Желео бих да напишем нешто о пророцанства Нострадамуса, јер на интернету о њему пуно дискусију међу људима и говори често. Многи од његових застрашујућа застрашујућа пророчанству, други кажу да је то ...
Додата: 25.10.2010
Прегледи: 509200x

Sr.AmazingHope.net - Крај света у децембру 2012, долазак Антихриста, шта о Библији?