Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Еволуција вс Креација

Еволуција или стварање?

82_latimerie-podivna.jpg

Еволуција вс Креација

Додата: 07.09.2010
Прегледи: 170099x
Теме: Еволуција или стварање?
PrintTisk

Да ли сте се икада запитали шта је порекло човека учи у школама и оно што је генерално верује? Како је дошла на теорији еволуције и заправо заснован на чињеницама, или је Дарвинова идеја да атеисти, па чак и данас многи верни хришћани покушавају да докажу сваку од костију? Јесте ли икад питали зашто је питање данас није између људи и животиња прелазне ћелије? Зашто археолошки налази из различитих геолошких слојева показују супротно еволуције? Зашто је све још увек не носи још веће савршенство, већ сав живот дегенератес?

Верни присталица еволуције вам дао питање, да од мајмуна и развија почетком човек је заправо Адама и Еву? Зашто, после миленијум и још увек ради седам серија и нико не може да промени или поништи? Како би Бог створио процес еволуције, када није било смрти?

У 1938, дредгед од стране рибара рибе које палеонтолога врло добро знају, али само на основу фосилних остатака. Према еволуционистима да се прелазни везу између рибе и гмизавци земаљски. Она је била прва велика грудне пераје као форелимбс. Потпуно нестати пре него што је имао више десетина милиона година. Али она је још увек жив и срећно једрењу у морима. До 1960, ухваћен још 12 примерака. Риба је названа латимерие чудно. Риба јасно показује да су фосили су скелетни остаци врста још увек живе, а онда чак и они који потпуно ишчезла, као што су диносауруси.

Нема прелазни облици и врсте постоје, иако је Дарвин постулирао да током времена нађу. Пронађено. Супротно фосила сведоче о невероватним стабилности генетске информације.

Еволуција је теорија да је први измислио и онда је тек почела да се потрага за доказима и чињеницама у области археологије, генетике. Сунце налази и научних информација, али не потврђују еволуцију.

Библија одговоре на сва питања јасно и једноставно. Творац сам је снимио ове догађаје и археологију и испуњење многих пророчанстава потврђују Његове речи. Нема разлога да га измислити и тумачење људског ума. Бог је створио све савршено и разноврстан пре него што је икада претрпео смрт, без којих је теорија еволуције није могуће.

Јован 1,1-3 - У почетку беше Реч и Реч беше у Бога и Реч беше Бог. То је био почетак са Богом. Све ствари су по њему и без њега наста све што је.

Прва Мојсијева 1,31 на 2,1 И видје Бог све што је учинио, и гле, она је била веома добра! Било је вече и јутро, дан шести. Тако је завршена и небо и земљу у свим својим различитостима.

Шта је модел еволуције

1. Живот еволуирала из нонливинг случајно материје, хемијске и биолошке еволуције.

2. Постепено, готово неприметан појаву нових врста. Су непотпуно формиране кости и органе у различитим фазама транзиције.

3. очекује сведочење фосили: Глатка појаву живота облика. Прелазни облици као што су конектори.

4. Мутације су на крају помоћи: ствара нове ликове.

Шта је стварање модела

1. Живот произлази само из постојећег живота, првобитно направљене веома интелигентан Створитеља.

2. Нова врста појављују постепено, не постоји потпуно развијена костију или органа, сви делови се формирају у потпуности савршени и потпуни.

3. очекује сведочење фосили: Комплексни облици се појављују изненада у велики избор. Главни типови су одвојени простори, нема конектора.

4. Мутације су сложени организми штетан, не воде ка ништа ново.

Шта је то

1. Живот произлази само из постојећег живота. Комплекс генетски код није случајност.

2. Нове врсте се не јављају постепено, иако много варијанти нису у потпуности развијене кости и органе.

3. Стварна сведочанство фосили: изненадно појављивање сложених облика живота у мноштво. Сваки од нових врста разликује од претходног врста, међу њима нема конектора.

4. Мала мутације су штетне, велике мутације су смртоносна. Резултат је никада није ништа ново.


Повезани чланци из категорије - Еволуција или стварање?

Еволуција или стварање - шта каже крило лептира?

248_motyl_1.jpg Идеја живота природе изражава огромну лепоту, нежност, благостање, непресушни извор инспирација песника, писаца, композитора, уметника - лептир крила доказ величанства Бога. Крила лептира, ластин, лептир крила или тропским регионима - Лептир ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 245214x

Теорији еволуције, или библијског стварања?

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Погледајмо шта нас доводи до теорије еволуције, што нам говори о пореклу и еволуцији света.На почетку историје универзума је огромну експлозију невероватно сконцентрисан масе. Експлозије, под називом "Биг Банг", затим астрофизичке ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 199088x

Хиљаде научника тврде да је живот могао настати случајно из неживи материје

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Многи људи данас сматрају да је живот настао из материје неживи-бесплатан програм и случајност. У ствари, живот на било који начин би то могло догодити.То није могуће сада тврди хиљаде научника, ...
Додата: 11.02.2011
Прегледи: 152278x

Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"

369_planeta_zeme.jpg Мојсијева 1,2 - Земља је ништаван и празан, мрак је био преко понора, и лебдела над водама Божијег Духа."Вода Планета, која се налази у дубоком свемиру, ледене планете екстремно ниским температурама ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 170460x

Оно што ми верујемо - 3 Створење

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 створењаБог је Створитељ свих ствари у Писму је поуздан извештај о њиховом стваралаштву. У шест дана створио Господ небо и земљу и све земаљско стварања и починуо седмог дана те ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 146641x

Sr.AmazingHope.net - Еволуција вс Креација