Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Искуство исцељени дечак из Бангладеша

Искуства са Богом

488_zkusenosti_moskala.jpg

Искуство исцељени дечак из Бангладеша

Додата: 02.10.2011
Прегледи: 143719x
Теме: Искуства са Богом
PrintTisk

Десет година Иасиах гледао своју мајку да очисти под, припремање хране, ставите лонац воде на рамену и отишао у село и за воду. Он је то желео могао да помогне са овим, као и друга деца, али није могао. Он је патио од детињства дечје парализе. "Мама, ја и даље ћете погођени овим", упитао Иасиах. "Да, ако Бог не учини чудо у свом животу", рекао је његова мајка. Он је знао да је то јадно као он. "Али сада морате да се садржај са том, како си у вези." "Рекла си да Бог може да направи чудо за мене", рекао је Иасиах са надом. "Тражимо проповедник да се моле са нама чудо Божије?" "Од онога што мисионари оставили наше село, ми немамо проповедник који би се моле са нама", рекао је мајци.

Неколико дана касније је дошао Иасиах отац кући из области и донео добре вести. Један проповедник је посетио суседно село да се ради о само 16 километара. Неки људи су сада отишли ​​за њега и молио га да дође и посети наше село. Они су рекли да припадају Адвентистичке цркве, али је добар човек. Иасиахови очи се запалио. "Можда проповедника нам долази, као и куће и да ће се молити за мене да буде здрав поново", рекао је он. Проповедник Иасиах заправо посетио кући и молио се за дечака. Он је рекао његов отац: "Узми свог сина у град где имамо посебан скупштине Укључите проповедник и замолити их да се моле за свог сина.."

Отац и неки људи из села носио дечака до аутобуске станице да га добије у град. Онда траже пастире адвентистичке и замолио их да моле за Иасиаха. Проповедници припремио посебну молитву време и тражити здравље Иасиаха. После молитве, рекао је један од проповедника: "Веруј у снагу Исуса Христа и верују да сте здрави Иасиах је био веома срећан што је био сигуран да ће му Исус исцелити и да ће ходати као и остали.." Када чудо догодило? "На питање његов отац на путу кући." То ће бити сутра? "" Не знам, сине мој ", одговори отац" Ми верујемо у Исуса Христа.. Он најбоље зна. "

Следећег јутра, када се пробудио Иасиах, покушао да стане на своје ноге. И то радила! Би се могло десити! "Да, Господе Исусе, хвала, надам се да исцели моје ноге." Иасиах порастао на ноге више пута у току дана. Он је осећао ноге све јача и потом придружио прве кораке. "Тата, погледај!" позван да његов отац када се вратио у вечерњим сатима са терена. "Могу да стоје и ходају!" и показао да је његов отац. "Да, Бог одговори наше молитве," рекао је отац. Ускоро Иасиах би могао да помогне њену мајку да донесе воду из бунара и отишао да помогне свом оцу на терену.

Када се људи у селу видим како је чудесно исцели Иасиах, адвентистичка питао проповедник да дођу у своје село и да је састанак. Они су били гладни за реч Божију. Сада сваке суботе скупља велики део становништва овог села. Међу њима постоје и срећан и здрав Иасиах и захвални родитељи.

Исус је рекао: Мат 7.7 - "Тражи и добићеш, траже и нађу, потреса и то ће бити отворена." Већ ускоро ће отворити врата Новог Јерусалима и чуо најлепших песму да прославе освајање Оног што седи на престолу и Јагње.

Ваш брат у Христу Исусу Милану Москала

Многи други искуства, као што су ова искуства Москала М., мисионар у Бангладешу. Ако човек ради за Бога свим срцем, и Бог открива таква дивна делује као лечење овог дечака. Овде можете видети на њиховом сајту, где такође имате могућност да помогну у њиховом важан посао. хттп://ввв.хелпфорлифе.цз/


Повезани чланци из категорије - Искуства са Богом

Бог заштићена свој народ

470_buh_ochranil_svuj_lid.jpg Деливеранце адвентисти у Хирошими 1945На крају Другог светског рата дошла у јапанском граду Хирошими специјалној наруџбини. Адвентисти, који је живео у овом граду били су оптужени за шпијунажу, а самим тим ...
Додата: 24.08.2011
Прегледи: 137223x

Sr.AmazingHope.net - Искуство исцељени дечак из Бангладеша