Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Вера и дела - други Јеванђеље?

Нетачно учења

446_vira_a_skutky.jpg

Вера и дела - други Јеванђеље?

Додата: 06.07.2011
Прегледи: 148683x
Теме: Нетачно учења
PrintTisk

Џејмс 2.20 - Када схвате, будало, да вера без дела је јалова? (Библе - вера без дела је мртва)

Духовни Вавилон дуги низ година учио да је Исус држао закон за нас, тако да није потребно да га ми придржава. Све што радимо је да верујемо да је Христ био послушан закону за нас. Тако да није важно шта наши свакодневног понашања. Ми грешимо док Исус не дође и можемо и даље бити спасени. Таква учења долазе од ђавола! То је друкчије јеванђеље од онога који забележена у Библији.

Џејмс 2,21-26 - Није Абрахам, отац наш не оправда делима, када је довео свог сина Исака на олтару? Видиш? Веровање подршку његова дела и дела његове вере је испуњење! Тако се десило, шта Писмо каже: "Авраам поверова Богу и то је рачунати као праведност" и био је описан као пријатељ Божији. Видиш? Човек оправдава делима, а не само вера. То није био само дела Рава блудница, такође оправдано, када су усвојили шпијуне и послао их на други начин? Дакле, као што је тело без духа мртво, тако је мртва и вера без дела.

У књизи вере и дела (Вера и дела) на страници 47 и 49 рекао одељак објашњава ЕГ-бели Писмо тако јасно да не може бити погрешно схваћено:

Јеврејима 11.6 - и без вере он је своју популарност нико не добија. Онај који долази Богу мора веровати да је Бог и да је награђује оне који га траже.

У хришћанском свету постоје многи који тврде да све што је неопходно за спасење, јесте вера. Дела се не, то зависи од вере. Али, Божија реч нам каже да је вера без дела је мртва. Многи одбијају послушност Божијим заповестима, али говоримо о вери. Вера мора имати темељ Божји обећања су условне. Када радимо Његову вољу, када живимо истину, онда можемо питати и ми ћемо дати. Ако ревносно тежи да буде послушан, Бог ће одговорити на наше молитве.

Али, када се покоравамо, ми не благослови. Када смо изабрали да не послушају Његове заповести, онда можемо назвати "само вера, веровање, вера - добијају одговор од Божје речи:". Вера без дела је мртва "Да би благослов Божијој милости, морамо да учинимо свој део смо. мора да верно рад и носе плодове покајања.

Даље читање: Вера и дела нас држе у равнотежи и чини нам се успешан у раду савршенство хришћанског карактера. "Исус каже:

Матеј 7.21 - ". Неће свако ко ми говори: Господе, Господе 'ући ће у царство небеско, али онај који твори вољу Оца мојега, на небесима"

Када Павле помиње временско хране, је рекао:

2. Солуњанима 3,10 - Када смо били код вас, ми вам дали ово правило још увек не би радили, нити би требало да једе!

Исто правило важи и за наше духовне хране. Ако неко жели да има хлеб вечног живота, да ли ће он учинити свој труд.

Ми живимо у веома важан и посебан пут у нашој земљи. Нам је потребно више вере него што смо раније имали. Потребан нам је јачи мандат од висине. Сотона је све моје моћи да победи над нама, знајући да мало времена да својим активностима.

Пол језа, а забринути због своје спасење, а ми треба да брину мање да нам понуди спасење суочени мене? Вероватно би видели било кога од нас који су спремни за то и показати да нисмо подобни за живот вечни?

"Ми треба да прати у молитви, и забринуто покушава да уђе на уска врата."

Извесно је да овај нови теологију у којима послују, где манира, понашање и карактер развоја не значи ништа. Ви грех до Исусовог доласка, а ви спасење! То је управо оно што Сотона жели да ми да верујем. Онда, када недељу Закон ће постати одлучујући питање ће довести до инсистира на томе да смо имали послушао. Према овом новом теологијом ће бити наш став према закону значило ништа.

Учење "нове теологије" лежи у чињеници да примите вечни живот, не постоје услови. Али шта говори Писмо?

Матеј 19,16-24 - изненада је дошао да га човек са питањем: "Учитељу, шта добро дело треба да урадим да има вечни живот?" Он је рекао да му је: ".. Зашто ја питање за добро само један је добар, али ако желите да унесете живот, придржавајте се заповести", "Који" Питао. Исус је одговорио: ". Не убиј, не чини прељубе, не краду, лажу, част свог оца и мајке" и "Љуби ближњега свога као самог себе" "То је све поштује", рекао је младић. "Оно што још увек недостаје?" Исус је одговорио: "Ако хоћеш бити савршен, иди, продај своје имање, и дати га сиромасима, и имаћеш благо на небу Дођи и хајде за мном.".

Лука 10,25-28 - И гле, један писар устао и хтео да му суди "Учитељу, шта ми треба чинити да наследим живот вечни?" Исус му рече: "Шта је написано у закону Како читати?" Он је одговорио: "Ти ћеш љубав Господа Бога свим срцем својим, свом душом својом, свом својом снагом и свим умом својим, ' и "Љуби ближњега свога као самог себе. '" "Па ти је рекао," Исус му рече. "Да ли је и ви ћете живети."

Римљани 2, 6-8-13 - Он ће "узвратити сваком према његовим делима" - они који стално чине добро и траже славу, част и бесмртност, вечни живот, они који у својој себичности, истину и одбијају да следе безакоња, међутим, награда жестока бес .... пре него што Бог није праведан, онима који слушају закон, него они који испуњава закон.

Јеврејима 5, 8-9 - Иако је био Божији Син, је научио из онога што је он патио, послушности. Када стигнете до циља је свима који поштују га аутор вечно спасење.

Тврде да није тражио било услов нетачан. Када је дошла код Христу, говорећи: Учитељу, шта да урадим да добију живот вечни? (Спаситељ је рекао:. Само верују и бићеш спасен) Спаситељ је рекао: Шта је написано у закону, као што сте прочитали?

Лажно учење да код није ништа, само да је ово застарео! Вечни живот нам је дато под условом послушности према Божјег закона!


Повезани чланци из категорије - Нетачно учења

Лажне доктрине о бесмртности душе

58_duch.jpg То је заиста бесмртну душу, или је то илузија? Оно што нам говори да ово на уму Библију?Многе цркве су се паганске доктрине о смрти. Они верују да после смрти је ...
Додата: 30.07.2010
Прегледи: 174077x

Паранормално искуства

66_nadprirozene_zazitky.jpg Да ли имате искуства паранормалног?Помера те куће сликарство, фотографија својих умрлих рођака? Да ли сматрате да сте хтели да разговарају са контакт особи која више није међу живима? Не знам шта ...
Додата: 11.08.2010
Прегледи: 150815x

Приказања Богородице - истина о Марије

267_pope_virgin_marie.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице Марије, плач статуе, лечење извора. Ова места су постали Ходочашће сајт и посетили милиони верника широм света. Не можемо порећи ову чињеницу, јер ови ...
Додата: 16.11.2010
Прегледи: 245099x

Промене у Библији превода

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg У чешком језику на недавно повећање броја Библије превода. Поред Васељенски Превод је на располагању не само да заврши превод и студијских Чешке Библе21, али и Јерусалим Библија, Библија и Јеховини ...
Ажурирано: 16.11.2011
Додата: 16.11.2011
Прегледи: 231546x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 161982x

Sr.AmazingHope.net - Вера и дела - други Јеванђеље?