Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Лажни Месија новом добу и Маитреа

Крај света 2012 пророчанство?

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg

Лажни Месија новом добу и Маитреа

Додата: 26.11.2010
Прегледи: 189819x
Теме: Крај света 2012 пророчанство?
PrintTisk

"Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се деси. Библија говори о другом доласку Исуса Христа и суд наведеног глобалну апокалипсу, али многи су удобније да размишљају о тзв Ново доба, који би требало да дође овде и да ли још неко од нас бољи људи.

ПРИРОДА НОВОГ ДОБА Кретања

Нев аге покрет лавина ширење широм света и има безброј следбеника. Цео покрет се састоји од хиљаде организација, њихових мрежа загрљају цео свет. Они имају један циљ - успостављање новог светског поретка да се врати кроз укупно уједињење размишљања, а затим и сарадње. Основа овог система је веровање у неку врсту "унутрашњег владе" више од наше планете, који се реализује кроз хијерархије духовних бића или мајстори мудрости, који су у ствари демонска бића.

То је синтеза источњачких религија, спиритуализам, и Гноза, на основу тајним учењима демонским посредовао духовне снаге. Стога је јасно да постоје различити сектори уместо окултизма, видовитост, астрологија, хипноза, уфологи, јога, веровање у реинкарнацију и многе друге. Спиритуалистичке средње сведочи и смернице, и проповедају је сакривен у целом свету. У овом новом светском поретку, којом Новог доба, нема места за хришћански Бог на његово место је био испуњен до престола Луцифера. Покретачка снага иза новог доба је у ствари Луцифер је жељу да буде једнака највише и да буде обожаван као Бог. Он жели да имитира Христовог доласка и стога треба да се уједине читав свет.

2. Солуњанима 2,3-4 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога!

Пенетрација Публиц

Један од основних веровања је да су све религије садрже "опште позната ствар" као мост преко преко свих разлика. Поставио темеље за ново доба Алис Бејли (1880-1949). Као спиритуалистичке медиј добија поруку од такозваних "Мастер мудрости" Тибета Дјавал Кхул. Ова порука прихватила спонтани аутоматско писање, а затим објавио као тајни план, који је још увек обавезује и одређује правац Новог доба. Пратите покрет је објавио тек од 1975 и треба дистрибуирати свим средствима, да човечанство сазнао долазак извођење "Христос новог доба."

Програми у Ново доба стави пред здраве исхране, алтернативне медицине, основана предузећа са природним фармацеутски производи (органска, макробиотички), која се бави екологијом и образовања. Углавном, међутим, који су укључени у њиховом програму, чак и као различити облици окултних техника источне: медитација, јога, Издање таблете, хипноза, Супернатурал методе лечења и тзв "позитивног размишљања", где је Верује се да је моћ сваког човека је добро. Ово је нити библијски поглед, јер све добро у нама је само љубав према Богу.

Пробој је у јавном кретању књизи Мерилин Фергусон, "Тендер завере", који је узвишен обећава "златно доба човечанства", који ће бити испуњен радошћу "променио мишљење и размишљања" људи.

Већина људи су под утицајем тзв 'талас фантазије ", која се нуди у филмовима, аудио касете, књиге, играчке и друштвене игре први пут постао хит филм, ЕТ, Ратови звезда, Хари Потер, форумом .. Да. сви наслови са окултним темама, натприродне и фантазија да предводи покрет Ново доба најмоћније средство утицаја на масе људи, наравно, музике Чак и Алис Бејли. ЛЕД духовности дао инструкције за "Музикотерапија", која је део обуке. људи су се појавили на снимцима са "сферни музику"..

Такође, многе организације су под значајним утицајем новог доба. На пример, ОСН и УНЕСЦО-а, Светски савет цркава, Рокфелер фондације, феминистичка организација чији је циљ да елиминише рационално размишљање и владе да приоритет нити библијски жена, и многи други. Многи су веома активни у постизању циљева новог доба.

Циљеве и планове за ново доба

Да би се излечио свет мора да се мења у складу са Ново доба размишљања. Свако мора да схвати да је део природе и космоса. Циљ је да се равнотежа све супротности - све стапају у једну. Постоји покушај да се придружи религије. Циљ човека огледа се у проналажењу среће, задовољства и успеха. Страх долази апокалиптичне катастрофе је стога непотребно, јер се може утешне утопија "глобалног друштва мира и тишине."

Алис Бејли посредовао као медиј овог плана: успостављање Новог Светског Поретка Нови светски Владе и нову религију. Политичког покрета је да добије контролу над светом. Отворено промовисао распад или уништавање националних држава у циљу очувања мира и хуманости. Европска унија је пример.

Нев аге покрет, међутим, гледајући изван политичке, економске и религијске циљеве - то је сама религија. Она има своје "светих списа, молитви формуле, и" Манта, манта "(медитација слог) То има своје духовни центар, као што је Финдхорн -. Заједници у Шкотској и Есалену у Калифорнији, САД сличних центара формиране су у свим земљама Овде испуне.. са искуствима које су сличне хришћанске препород, има своје свештенике и свештенице, пророци и људи са натприродним способностима да би им се омогућило велики "знаке и чудеса", а уз свог учитеља - гуру, која је прогласила Месија.

Покрет проповеда да човек може да се искупи када прошире њихове свести и тако се нашао као Бог. Центар вере је вера у човеку и веру у силе, може се наћи у космосу. Ако неко жели да буде као Бог, онда је јасно да је Сатана игра улогу коју Нев Аге покрета, чак и поштовани.

Један од главних вођа Новог доба, Дејвид Спанглер, 1970 други директор водећи центар покрета "Финдхорн фондације у Шкотској, написао је у једној од својих многих књига " Луцифера радови у оквиру сваког од нас да нас стави у стање савршенства. Када улазите у нову еру, нову еру људске савршености, онда свако од нас достигне тачку на одређени начин, који ја називам "Луциферијанских Иницијација" - који је посвећен Луцифера. Спанглер, који одржава редован контакт са демонским силама, као и јавно изјавио да је светлост која осветљава Финдхорн, светло Луцифера, који даје правом светлу у свету. Језгро планираних светске религије, као државни лидери, посвећена је Луцифера.

Извори духовни покрети такође омогућавају "Министри мудрости, духова предака и природе духова ширење вештичарење, и. Тако да ова" религија "потиче од свих окултних извора, што човечанство је одувек био познат.

Ово је све под строгом забраном Бога!

Пета Мојсијева 18, 10-14 - да ли да се наћи међу вама који би био ваш син или ћерка од пожара! Исто тако, ни видовњак, видовит, Хадач, мађионичара, змија, аукционар духове, психичке или ко саветује мртав. Свако ко чини такве ствари је болесно да се Господу! Управо због такве гадости Господ, Бог твој изгоним пред вама. Бити у потпуности посвећена Господ Бог ваш. Народа који овладнеш, слуша видовњаци и чаробњаци, али ви, Господ, Бог твој, а не на.

Откровење Јованово 12,12 - Радуј се дакле, небеса и ви који живе у њима. Али тешко онима који живе на копну и на мору, јер ђаво ће сићи са великим гнев, јер зна своје време је кратко.

СИМБОЛИ новог доба

Сви следбеници различитих група новог доба везани су квази-религиозно искуство: Контакт са демонима кроз дроге, медитацију и псицхотецхник. То је, у ствари, коју је предводио демонске духове планетарне хијерархије "мајстора мудрости."

Њу ејџ симболи свастике - древни индо-германских окултни симбол среће, од којих је Хитлер преузео старе Немце. Даље, то је 666 (Откривење 13,18), који је, према Алис Бејли "свети Пропертиес" и учење да се користи колико год је могуће како би се убрзали појаву новог доба. Други знак је широко распрострањено Раинбов - обично само половина која симболизује мост између људске душе и "велики дух универзума", који је Луцифера.

ФАКЕ Христос

Главни лик планираних светске доминације и светске религије је "Маитреа" покрет који је желео да доведе у јавности 25. априла 1982. У многим земљама обавести наслове у магазинима Христу је већ међу нама, свет не долази да осуди, али да доведе помоћ и инспирацију. Он је Маитреја, учитељ света. Они кажу да личност, јер имамо различите називе: Јевреји зову га Месију, Будисти петог Буду, муслимани Мухамеда Кришна за хиндусе и. Сада је ту да нас уведе у Ново доба. Његово присуство би требало да буде за нас гаранција да ће она више неће бити трећег светског рата.

Шта је заправо стоји Маитреа ће преузети?

Он је у својим рукама да преузме свет, од Луцифера. То је у основи оваплоћење Луцифера. Под његовим вођством, почела је систем потпуну контролу у свету, јер само онај који доминира и контролише све виталне области може да доминира светом.

За људе за добијање дозволе за трговину и пословање, мора да покаже лојалност Маитреја, то је у ствари Луцифера. Сви светски грађани треба да буду додељени бројеви, који би се затим користити у било којој финансијској трансакцији, чак и за мање куповине. Све уплате се обрађују путем наведеног кредитног система, јер је новац ће бити поништен.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости!

Откровење Јованово 13,16-17 - Све мале и велике, богате и сиромашне, слободне и роб омогућава стави знак на десној руци или челу, тако да нико не може ни купити ни продати, а не ако то значи - или назив звери број њенога имена.

У припреми за обављање Маитреа игра важну улогу менаџера у нови век Бенџамин Крем Шкотске. Према његовом сведочењу је тајна и Маитреа негде чекају да буду припремљени и широј јавности свесна "Мастер оф планетарне хијерархије, тако да они могу да прихвате као Месију да се уведу. Као изузетно надарени појединац који је прошао кроз процес развоја до савршенства и постићи "државе хришћанства."

Месија се зове "Христ", али у ствари је Антихрист. У својим порукама наглашава врховни шеф хијерархије богова и мајстори ", а Исус је био ученик Исусов и тако је под њега и он је био дете.

Са новим црквеном добу

Сви они који не желе да прихвате Христа као Маитреа чека после Б. Црема, "Мач поделе Да Маитреа жели да успостави религију свету, који ће бити обавезујући за све.. Дакле, Нев Аге покрет постаје претња Јеврејима и хришћанима, који са њим су спремни да сарађују и желе да живе од Библија -. Божју реч

Он је тврдио захтев у ново доба верске слободе престао да постоји. "Нови Христос" планирали преображај хришћанства, што значи да библијски Хришћанство губи своје право на постојање. То је такође добро.

То је оно што реформатори су се борили и умирали за шта, да се јасно заблуде Цркве и вратити се коренима библијске вере и Исуса Христа је данас у већини протестантских цркава потиснута.

Уместо тога, такозвани Васељенски обједињује све протестантске цркве, заједно са Римокатоличком црквом у глобалну заједницу, већ да се полако и тајно да Римокатоличка црква учи да Луцифер је задужио.

То је на глобалном нивоу је потиснут библијске вере у стварању света за седам дана, потискивање веровање у буквалном други долазак Исуса Христа и суд на терену. То је проширени нити библијски веровање у бесмртност, и тиме отворити пут за глобалну експанзију и мајстори спиритуализам откровење, је угушена веровање у исправност непроменљиве Божјег закона - Десет заповести, као мера суда Божијег.

Такозвани Марије су у суштини Спиритуалистички руководство да један гол. Узнемиравања од доласка Исуса Христа, Његов суд и Царство Божје и омогући уједињење света и инкарнација Луцифера, анђела светла за репродукцију ово. Да учење Новог Доба је врло повезан са папства, више него што се чини. И тако испуњава библијска пророчанства Откровења по Јовану у 13. поглављу.

УПОЗОРЕЊЕ Луцифера и имитације долазе у Библији

Постоји само један Господ - бесмртни Бог, који влада над свим, и Исуса Христа, Сина свог Јединородног, који заузима његова права. Библија - Божја Реч јасно говори када каже да је једини владар је Исус Христос и имитација његовог доласка на крај света се никако не саветује.

Матеј 24,26-27 - каже се, "Шта, налази се у пустињи! "Иди даље не: или, 'Гле, он је тајно место," Никад долазак Сина човечијег долази као муња - обасјати небо од истока према западу..

Матеј 24.11 - и многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Ефесцима 1, 17, 20-23 - мај Бог Господа нашега Исуса Христа, Отац славе, ставља дух мудрости и откривења да га упознамо. Ово се показало моћ Христа када је подигнут из мртвих и сео у своју десну руку на небесима, далеко изнад сваке власти, моћи, моћ и власт и свако име које се изговара, ни у овом добу или у будућности. Бог "је у свим стварима под ноге", као глава Цркве је то све, што је његово тело, пуноћа Онога који све испуњава у свему.

Матеј 28, 18 - Исус им је пришао и рекао: "Ја сам дао све власт на небу и на земљи Због тога ићи добити ученицима све народе, крстећи их у име Оца, Сина и Светога Духа, учећи их.. да посматрају све што сам вам заповедио И гле., ја сам с вама увек, па до краја света. "

Лука 17,24 - као да муња обасја земљу са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

1 Солуњанима 4,16 - Чућете пивске команду, глас арханђела и труба Божија, сам Господ ће сићи с неба и први пут мртви у Христу ће устати.

Ко жели заиста ново доба, вечно царство, он ће предати свој живот у Исусу Христу, да се посветим њему и не Луцифера. Ако то не успе, умиру и нестају, са Луцифером. Само Исус може да устане у вечни живот у сјају и слави.

Луциферс царства и Краљевине Исуса Христа стоји једни против других у отвореној бици, која кулминира на крају. Царство активирате мраку као никада пре. Сан царство светлости и мира, као спикера говорити о њеном кретању не може успети јер је свет је испуњен гресима позиваоца до неба и покрета не боре против њих. Није на чврсто тло, који је Исус Христос, који је предавао људе како да живе и да Божији непроменљиви закон срца.

Људи имају само један пут до спасења: У искреном конверзије, покаје и живи по милости Господа Исуса Христа. Прави Нев Аге може доћи само са новим људима који живе нови живот, и буди само Исус Христ на путу покајања, покајања у снази његове крви откуп.

Пре него што долази час пред Исуса врати и заврши своје велико суђење је још увек грејс периода. А они који знају Бога и његове исправне моћ, могу да се обрате Њему и покаје. Дакле, свако ко прима божанску светлост Исуса Христа и који дају славу Бога Оца и Исуса Христа - распет, и он још једном потврђује да се примењује заповести Његове, он ће бити заштићени од злих утицаја. Чак и овде на земљи ми живимо у Божијем царству, која је прототип онога што ће бити у потпуности откривена на његов други долазак.

Да, Исус Христ ће доћи, појављује као коначни победник Сатаниц моћи! Сваки суочава одлуку да ли да дозволи да заведе Сатани, ухватите или истина.

Матеј 24,23-25 - Ако би неко рекао: "Ево, Месију је овде! "Или," Ево га! "Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега плач. Да, заиста.

Изведених из књиге "Ново доба из библијске перспективе" Мбсцхлинк, детаљније информације о Констанс Цумбеи књизи "Скривена опасности дугиних боја".


Где даље? - У вези са овом темом

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 173920x

Повезани чланци из категорије - Крај света 2012 пророчанство?

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Недавно у сталном порасту број људи који схватају да је долазак нашег Откупитеља Исуса Христа је веома близу. Људи мисле да, проучавајући пророчанство и покушај да се направи разлика различите знаке, ...
Додата: 09.10.2011
Прегледи: 247300x

Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?

74_mayan-calander.jpg Да би катастрофална краја света до 2012? Или ће се прелазак на нови пут, духовно на друштво? Да ли су ове чињенице истина или фикција, преваре и превара?Датум приближава, од којих ...
Додата: 14.01.2011
Прегледи: 370423x

Миллениум - Миленијумског Британија

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Миленијумског Британија је написано доста конфузије и заблуда. Неки људи верују да Миленијумског царство је већ овде на земљи, али већина сматра да тек треба да дође. На пример, новом добу ...
Додата: 07.01.2011
Прегледи: 198082x

Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Прочитајте овај занимљив пророчанство. Елен Вајт видела у своје визије онога што се дешава у Њујорку од 11. септембра 2001? За нас су ови догађаји још увек чека у будућности? Пажљиво ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 258428x

Нострадамус 2012 - лажна пророчанства

192_nostradamus.jpg Желео бих да напишем нешто о пророцанства Нострадамуса, јер на интернету о њему пуно дискусију међу људима и говори често. Многи од његових застрашујућа застрашујућа пророчанству, други кажу да је то ...
Додата: 25.10.2010
Прегледи: 495876x

Sr.AmazingHope.net - Лажни Месија новом добу и Маитреа