Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

Тренутни светске догађаје

316_vatikan.jpg

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

Додата: 18.01.2011
Прегледи: 159594x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је потребно за блаженство покојника. Јован Павле ИИ. је потврђен као чудо лек француски монахиња Мари-Пјер Симон, који је боловао од Паркинсонове болести. Чак и доктори признају да НУНС не може излечити осим молитви бившег папу.

Извор: тн.цз

Хајде да видимо шта Библија каже.

Библија истиче да само један достојан обожавања и обожавање у Свету Бога и Његовог Сина Исуса Христа. Мојсије примио на гори Синају, Бог је уписан Десет заповести - други који забрањује обожавање било шта или било ко други осим Господа.

Екодус 20,4-6 - не стварају идола у виду све горе на небу, земљи испод или у водама под земљом. Донт пљувачка њих и служе их сам Господ, Бог твој, Бог сам љубоморан. Казни безакоње отаца на деци до трећег и четвртог колена онима који ме мрзе и показујући хиљаде к милости оних који ме љубе и врше моје заповести.

Колико је ова заповест у Старом Завету? Околна паганских обожавање идола и увек су статуе. Израелски народ да се поклоне само живи и истинити Бог.

Исаија 45.22 - Турн Ме, да ли сте сачували, сви крајеви земље - јер ја сам Бог и нико други.

Екодус 34,14 - Не смете да обожавају другог Бога, јер Господ, чије име је љубоморан, је љубоморан Бог.

2. Кингс 17.36 - Само Господ, који те извео из Египта силом великом и мишицом подигнутом, његова једина чита, да му се поклоним и његова жртва.

Оно што је важно за три младића из књиге Данила обожавања једини истинити и живи Бог нема поклони пред кип? Чак и по цену губитка живота остао веран Другог заповести.

Данијел 3,18 - А ако не, обратите пажњу, о краљу, да ћемо своју част богова и златну статуу коју је устао, бр лук . "

Данијел 3,28 - Набукодонозор, а затим је рекао: "Благословен Бог Садрацх и Месацх Абеднег, који је послао свог Анђела и избавио своје слуге који је поуздан Дефи чак и краљевске налог и они би радије свој живот него да служи и да се моле Богу другачији! од Бога.

Шта је написано у вези богослужења и богослужења у Новом завету?

1 Коринћанима 8,6-7 - САД је само један Бог - Отац, од кога све, а ми за њега, и једнога Господа - Исуса Христа, кроз кога је све, а ми га. Све, али то знање је учињен.

Ефесцима 3:14-15 - Дакле, ја поклони колена пред Оцем, чије име је било род на небесима и на земљи.

1 Тимотеју 2.5-6 - постоји један Бог и један посредник између Бога и људи, човек Исус Христос, који је себе дао као откуп за све људе. Сведочење дошао у право време.

Откривење 7,20 - Други људи који умиру ових удараца, међутим, није покајати дела руку својих не заустави обожавање демона и идоли од злата, сребра, бакра, камена и дрвета, које се не могу видети, чути или не Го.

Откривење 4,10-11 - обожавају онога који живи у вијеке вјекова и баци своје круне пред престо говорећи: "Достојан си, Господе, да примиш славу и част и моћ, јер си створио све ствари које ће имате креиран и истрајати. "

Шта је слављење и обожавање каже Исуса Христа?

Лука 4,7-8 - Када сам обожавају, она ће бити све твоје. "Исус је одговорио:" То је написано: "Господе, Боже мој, ти ћеш клањати и служити му само један."

Матеј 4,9-10 - "Даћу вам све", рекао је он, "Када падне доле и поклониш ми се." Одлази, Сатана! ". Он је рекао да му Исус:" Писано је: "Господе, Боже мој, ти ћеш клањати и служити му само један."

Шта је апостол Петар каже?

Дела 10,25 - Кад је Петар је желео да дође у, Корнелије дошао да му у сусрет, паде му пред ноге и поклони. А Петар га подиже говорећи: "Устани, ти и ја сам само човек!"

Шта је слављење и обожавање ангела рекао?

Откривење 19,10 - онда сам пао пред његове ноге, ја га обожавају, али он ми је рекао: "Чувајте се, не Ја сам слуга Божији, као што сте и ваше браће који имају сведочанство Исуса Богу се поклони." Али сведочанство Исусово дух пророштва.

Пре обожавања слике, скулптуре и идоли разних облика (Богородице, светитеља) упозорава нас јасно друга заповест Декалог, које Ватикан искључени из своје верзије Декалог. Библија на много места, завршили, постоји само један Бог и један посредник између Бога и нас, Исуса Христа. Било обожавање светих, статуа или слика је идолопоклонство, које је Бог наш Створитељ је одвратан!


Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Светска времена, колико људи у овом свету?

157_world_clock.jpg Питате се колико људи у овом свету? Желите да знате колико људи рођени, колико људи умре годишње, или у овом тренутку? Желите да знате шта је стопа криминала у САД, сирове ...
Додата: 30.09.2010
Прегледи: 306209x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 195713x

Глад у свету

158_hladomor_ve_svete.jpg УН: Број гладних у свету премашује милијарду и због економске кризеКомбинација хране и економска криза изазвала је број гладних у свету премашује милијарду. У поређењу са прошлом годином број повећан за ...
Додата: 01.10.2010
Прегледи: 328721x

Мистериозне смрти животиња широм света

396_uhyn_ryby.jpg Од краја прошле године, постоје мистериозне смрти различитих врста широм света. Они су изненада умиру у великом броју и без икаквог видног разлога. Узрок још увек није већина нема трагова. Шта ...
Додата: 24.03.2011
Прегледи: 224652x

Долазе велике финансијске кризе је неминовно

478_graf-down.jpg Цео свет је суочен са све већим финансијским проблемима. Многи људи су почели да схватају да је то зачарани круг огромних јавни дуг не води излаз. То је само кратко питање ...
Додата: 13.09.2011
Прегледи: 173763x

Sr.AmazingHope.net - Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?