Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Жртвовао све што је да нас спаси

Полазна тачка, шта да радим?

445_jesus_christ.jpg

Жртвовао све што је да нас спаси

Додата: 04.07.2011
Прегледи: 177504x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Бог је створио кроз Његовог Сина Исуса Христа, нашег земљу и дао нам живот. Господ Исус Христос, Творац бесконачни свемир. Он нам је дао живот све што нам треба. Он нас је створио, створио сваку птицу, свака влат траве, свако дрво, сваки инсект, сваки цвет. Он је стављен на небу звезде, сунце сија и све у покрету. Да је Он створио цео свемир, све удаљене звезде, планете и галаксије. Господ Исус Христос, Творац универзума и давалац живота. Свако јутро ново будјење, сваки наш корак, сваки дах је наша воља.

Римљани 11.36 - Све је из њега, њега кроз и за њега! Њему слава заувек! Амен.

Колошанима 1,16-17 - Све на небу и на земљи су створени од њега - оно што види и шта да виде, троновима и господства и власти. Кроз њега и за њега све су створени, а он је пре свега и све стоји.

Римљани 11,34-36 - "? Ко је знао Господа ум Ко је имао икада саветовао у нешто" "Ко га је дао да га прво, да му плати за то Богу" Све је од њега, преко њега и за њега ! Њему слава заувек! Амен.

Јован 1,10-11 - Да ли је свет и свет стајаху око њега, али свет га не позна. Он је дошао к своје, већ на његовој сопственој га не примише.

Јеврејима 1,2-3 - али у овим последњим данима говори да нас кроз Његовог Сина, кога је именовао наследник свих ствари и кроз кога је створио свет. Он је светлост његове славе и израз његове природе, његовог моћна реч носи све. Он је рачуна о чишћењу од греха, а затим сео на десне стране Величанства на високом нивоу.

Исуса Христа, Створитеља и Господара свега, бесмртно, вечно, жртвовао свој положај. Он је сишао с престола да нас спасе, човек ослобођен од ропства Сатане и греха. Жртвовали бесмртност, он је напустио свој престо и дошао у људском телу на овај свет да нас спасе. Он је опкладу све што је имао, његов живот творац и владар универзума. Када је пропала, и грех као Син човечији, пао је на смрт, баш као и људи.

Као Син човечији дошао у овај свет, живео је и грешили. Све је искушење од овога света, је суђено колико било ко други. Творац и Господар универзума, он је ходио у нашој земљи, покушао је све невоље овога света. Био понижен он, исмејан, пљували по, а као најгоре невин човек срамотан смрти на крсту пострада.

Филипљанима 2,7-8 - Уместо тога, он се предао, узео суштину слуга, преузео људску форму. Он се налази у телу као човек, он се понизио и постао послушан до смрти - смрти на крсту!

Тако да завршио посао спасења. Као наш Створитељ, Господ Универзума, дошао у овај свет, живео овде, он пролива своју невину крв, тако да можемо да живимо грешни живот вечни. Да свако ко верује у њега и следе његов закон љубави има вечни живот. Пролио своју невину крв, за мене, за вас, ми можемо имати један удео у вечном Царству Небеском. Он је дошао да нас кроз своју жртву помирио са нашим небеским Оцем. Он је само као Створитељу наш, могли бисмо да сачувају жртве и избећи канџи греха. Он нас воли, тако да за нас грешнике опкладу све што је имао, свој живот. За нас, па бедно и безвредно, који нису у огромном, бескрајном свемиру, или као зрно песка.

Римљани 5,10-11 - плата за грех је смрт, али дар Божји је живот вечни у Христу Исусу, Господу нашем.

1 Тимотију 2,5-6 - постоји један Бог и један посредник између Бога и људи, човек Исус Христос, који је и сам дао откуп за све људе. Сведочење дошао у право време.

2. Коринћанима 5,18-21 - Све ово је од Бога, који помири нас са собом кроз Христа и дао нам службу помирења. Бог у Христу ушао у свет мира! Он је престао да се људи осећају кривицу због тога и поруку помирења поверио нама. Дакле, што се тиче Христовог амбасадоре питајте у име Христа, преко нас као да пита Бога: помирите се са Богом. На њега који је био без греха, направио грех за нас, ми смо ми у њему постанемо праведност Божија.

То је био невероватан жртва за Господа нашег Исуса Христа јесте. Он је опкладу све што је морао да нас спасе. Дакле, они дају част и хвалу му са појединачним контактом. То је једини посредник који може да очисти грехе наше, можемо да стоје са једним випраным хаљину пре него што наш небески Отац. Отворити своје срце да га, нека нам се молити за опроштај грехова и да нас покушати да исправи безакоња наша, и да их предају. Хајде да се покору, и спремите се за рани састанак са нашим Оцем. Путовање је преко и историју нашег света је већ у свом закључку. Хајде да се припреме и чисте наша срца од свих зала овога света. Хајде да научите како да прате срце Божјег закона, који је још увек на снази.

1 Јован 2,1-6 - Пишем ово да вас, драги мој, не можете грех. Ако неко греси, имамо заступника код Оца, Исуса Христа праведника. Он је жртву помирења за наше грехе, не само наше, већ и за цео свет. Како знамо да смо то знали? У зависности да ли заповести његове држимо. Који каже: "Ја га знам," али се не понаша у складу са његовим заповестима је лажов и то није истина. Али, ко држи његову реч, у њему љубав Божија заиста материјализована. Сходно томе, зна да ли смо у њему. Ко каже да у њему морају да живе као што је живео.

1 Јован 3,3 - Свако ко држи да га та нада, настојећи да буде чист као што је чиста.

Колошанима 1,19-20 - Бог је добар задовољство да прође све пуноће у њега и преко њега да се помире их све. Крвљу крста његова, само по себи, изазвао простор за оно што је на земљи и на небу.

Јеврејима 4,14-16 - Када смо тако дивни Првосвештеник - Исус Син Божији, који је отишао на небо - да нас чврсто држе своје религије. Радимо, међутим, првосвештеник неспособна осећања са нашим слабостима, него онај који је у сваком погледу као што смо покушали, али је био без греха. Дакле, приступ престолу благодати са смелошћу, можемо добити милост и нађемо благодат кад нам је потребна помоћ.

Исус Христос нас позива:

Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"

Молитва: Господе Исусе, хвала за огромну жртву да сте урадили за нас. Да се ​​кладите све што су имали, да тривијално и сам могао бити једно са вама у вашем царству. Господе Исусе Волим те и желим да вам служити са свим својим срцем. Иако камен, где кораке, знам да ме воле и желе да и сам могао бити једно са вама у вашем царству. Опрости ми безакоње, и ја отворим срце, упути ме твојим Светим Духом сам био у стању да живимо у љубави и слози са својим закон љубави који сте нам дали све кроз Његов слуга Мојсије. Отворите срца свим људима који траже истину, како би се разумели дубине свог жртву за нас. Да бисмо разумели смисао закона и како да се припремите за рано састанак са вама. Долазе ускоро твоје царство, амин


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

1. Ко је извор живота?

83_cesta_ke_kristu.jpg Наш небески Отац је извор живота, истине и радости. Лепој земљи, није носио било трагова деструкције и псовке греха. Цео предивној природи показује велику љубав према Богу. Све је савршено за ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 118249x

8. Раст Христа, промене у природи - Пут Христу

304_cesta_ke_kristu.jpg Раст Христа - да промени наше природеМислите Христове љубави, лепоти и савршенству његове природе. Мислите Христа у самоодрицање, смирење у Христу, Христос у чистоти и светости, Христос у својој неизрецивог љубави ...
Додата: 07.01.2011
Прегледи: 132839x

5. освећења - Пут Христу

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 ПосвећењеБожје обећање гласи: "Ви ћете ме тражити и наћи ме када ме траже свим срцем својим" (Јеремија 29.13).Бог мора да се баци кроз срце, у супротном не може се променити ...
Додата: 20.10.2010
Прегледи: 132493x

2. Како да се постигне живот?

84_cesta_ke_kristu.jpg Људи су бића се у племените квалитете и поклоне. Био је мудар и добро се и живео у складу са Богом. Његове мисли су чисте и свете. Да непослушност и безакоње, ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 104767x

Зашто постоји зло?

59_snake.jpg Сигуран сам да сви се слажу да је наша земља је зло. Постоји врло јак и активан.Где су они из? Зашто?Библија говори о побуни против Бога на небу. Лучоноша моћни анђео ...
Додата: 02.08.2010
Прегледи: 152513x

Sr.AmazingHope.net - Жртвовао све што је да нас спаси