Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Како доћи Исусу Христу?

Знак пута, други долазак Исуса Христа

71_druhy_prichod_jezise_krista.jpg

Како доћи Исусу Христу?

Додата: 12.08.2010
Прегледи: 188169x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Како доћи Исусу Христу?

Исус Христ ће доћи тихо и постепено, када је свет спреман за Њега? Испоручује се и појављује се на телевизији или на различитим локацијама?

Христос ће лично доћи и видљиво на небесима. Према Библији као што је напустио да дођу и виде га сваког човека.

Долази као Господар господара и Краљ краљева. Свако јасно схвата да је Творац света и владар универзума. Нико не може да сумња, јер његов долазак као муња обасја цела небо са једног краја на други. Земља дрхти, гробови отворили и из којих се диже као први прави народ Божији. Исус Христ је дошао и са њом, људи очекује васкрсење у нови живот, или кажњавању.

Долазак Исуса Христа није нешто прогресивно, или тајне, али је прилично шокантни за све. Библија каже да свако ко ће Га видети, чак и они који су га проболи. Свако је у страхопоштовање пред Њим лук. Људи који воле Исуса Христа, су испуњена његова љубав и поштовање своје право по закону да буде испуњен радошћу и срећом да ће коначно видети своју вољену Краља и Спаситеља. Људи који нису прихватили Исуса Христа у своје срце и са њим чишћење од своје грехе ће бити испуњен са хорор, туга изгубљене шансе.

Нашег Творца у нама добровољно подвргнути тешким и срамотан смрти за наше грехе, тако да можемо бити очишћен и вратите се до Бога Оца. Узми га у своје срце са захвалношћу и љубављу. Очекујте радо Његов други долазак да нас ослободи од греха и патње.

Његова жртва за нас, Исус Христос је већ постављен, а сада долази као победник и краљ неба са великом славом.

Дела 1,9-11 - После тога је одведен пред њиховим очима горе и нестао из њихових очију у облаку. Док је пажљиво гледајући га да оде на небо, гле, дође до њих, два човека у белим хаљинама и рекао им: "Шта стојите загледана у небо, Галилејци? Овај Исус, који је узет од вас узе на небо, це само вратити као што сте видели га. "

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега да плаче. Да, Амин.

Лука 17.24 - Као муња обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Матеј 24,30-31 - онда небо ће се појавити знак Сина човечијег, и тада ће сва племена на земљи плачу и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и великом славом. И он ће послати анђеле своје с гласно трубе, а они ће скупити његове изабранике са четири стране света, од једног краја неба до другог.

Обележи 13.26 - онда видети Сина човечијег долази у облацима са великом моћи и славом.

Јован 5,28-29 - Не чудите се, долази тренутак када сви који су у гробовима чути његов глас ће и изаћи - они који су чинили добро бити васкрснути у живот, али они који су зло ће васкрсење суда.

Христос долази у своју славу као Господа и краљ универзума. Чак не могу замислити лепоту, бистрину и достојанство које Христос ће окружују. Нешто тако невероватна нико икада видео.

Матеј 25,31-32 - Када је Син Људско биће у његову славу, сви анђели са њим, седи на престо славе своје. Сви народи ће бити окупљени пред њим, и он ће их једне од друге, као што пастир раздваја овце од јараца.

Псалам 50,3-4 - Ево, Бог наш, неће да ћути, пре него што га је као ватра троши све око њега тешких киша! Сазива доле одозго небо и земљу, људи који суђено.

1 Солуњанима 4.16 - Чућете одушевљава команду, глас арханђела и адут Бога, сам Господ ће сићи са неба, а први пут мртви у Христу ће устати.

1 Солуњанима 5,1-3 - време и дане не треба писати ништа, моја браћа. Сами добро знате да ће доћи дан Господњи као лупеж у ноћи. Када би рекли: "Мир безбедност" изненада изненађен пропасти, као да бол ће доћи трудна, и не цури.

Матеј 24,37-39 - али, као у дане Ноја, тако ће бити и долазак Сина човечијег. Као што у дане пред потопом су јели и пили, женили се и у браку до дана Ноје уђе у ковчег, и приметио ништа док не дође потоп и збрисао све, тако да ће бити и долазак Сина човечијег.

Исус Христос је такође упозорио против имитацију и фалсификовање Његов други долазак и рекао својим ученицима да они морају да буду опрезни.

Исус је упозорио да ће Сатана жели да оличавају анђела светла. Ће хтети да емулира долазак Исуса Христа и довести свет ујединио под својом влашћу. Дакле, ако сте чули за долазак новог доба које ће Месија појавити на телевизији, или чак да већ постоји жива и да се појављује на различитим местима, не верујем у то. Врлина више није реч Исуса Христа, који је непосредно пре мустеринг упозорио.

Матеј 24,26-27 - каже за вас, "Погледај, у пустињи! "Не иду, или кажу:" Гле, тајно место ", не верују долазак Сина човечијег. Долази као муња - осветљава небо од истока према западу.

Матеј 24.11 - И многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако вам је неко рекао: "Ево, Месија је овде! "Или" Ено га! "Верујем у то. Успон је лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити велики чуда и чудеса, тако да ће донети (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер Сатана претендује да буде анђео светлости!

2. Солуњанима 2,3-4 - Нека нико не заведе на било који начин. Пре тога додје дан, мора доћи од Бога отклони. Мора да се да зли и проклетник, који ће одолети и узвиси се изнад свега што је речено и шта је Бог поклони. Смири чак иу храму Светог Духа и зове се Бог!


Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Позив за народ Божји - студије пророчки списи

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Откривење 1:1-3 - Откривење Исуса Христа, који му је Бог поверио да покаже слугама својим шта мора ускоро десити. Он је то показао својим анђео, он је послао свог слугу да ...
Додата: 04.05.2011
Прегледи: 165233x

Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1Већина од нас данас сматрају да је свет нешто дешава, нешто је другачији него раније. То је више насиља, несрећа, више страха ...
Додата: 11.11.2010
Прегледи: 451709x

Сатана коначног обмана, симулира долазак Исуса Христа

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Све Библија пророштво се испуњава и указују на то да наш свет је на крају своје историје. Тренутни светских догађаја указује на то да смо у последњим данима овога света и ...
Додата: 06.05.2011
Прегледи: 362322x

Кина евангелизинг остатак света - покрет (натраг у Јерусалим)

284_china_globus_vlajka.jpg За натраг у Јерусалим визију хиљада кинеских су спремни да умру. Барем би требало да сазнате зашто је тако. Наполеон је једном рекао: "Када се Кина креће, она се мења лице ...
Додата: 06.12.2010
Прегледи: 180019x

Прогон верних верника у време краја

498_pronasledovani.jpg Свако ко проучава тему времена и крај недељу закона, морају да знају да су тешка времена пред нама. Постоји неколико стихова да ће се прогон дође, али имајте на уму да ...
Додата: 17.10.2011
Прегледи: 326815x

Sr.AmazingHope.net - Како доћи Исусу Христу?