Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Како доћи Исусу Христу?

Знак пута, други долазак Исуса Христа

71_druhy_prichod_jezise_krista.jpg

Како доћи Исусу Христу?

Додата: 12.08.2010
Прегледи: 198613x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Како доћи Исусу Христу?

Исус Христ ће доћи тихо и постепено, када је свет спреман за Њега? Испоручује се и појављује се на телевизији или на различитим локацијама?

Христос ће лично доћи и видљиво на небесима. Према Библији као што је напустио да дођу и виде га сваког човека.

Долази као Господар господара и Краљ краљева. Свако јасно схвата да је Творац света и владар универзума. Нико не може да сумња, јер његов долазак као муња обасја цела небо са једног краја на други. Земља дрхти, гробови отворили и из којих се диже као први прави народ Божији. Исус Христ је дошао и са њом, људи очекује васкрсење у нови живот, или кажњавању.

Долазак Исуса Христа није нешто прогресивно, или тајне, али је прилично шокантни за све. Библија каже да свако ко ће Га видети, чак и они који су га проболи. Свако је у страхопоштовање пред Њим лук. Људи који воле Исуса Христа, су испуњена његова љубав и поштовање своје право по закону да буде испуњен радошћу и срећом да ће коначно видети своју вољену Краља и Спаситеља. Људи који нису прихватили Исуса Христа у своје срце и са њим чишћење од своје грехе ће бити испуњен са хорор, туга изгубљене шансе.

Нашег Творца у нама добровољно подвргнути тешким и срамотан смрти за наше грехе, тако да можемо бити очишћен и вратите се до Бога Оца. Узми га у своје срце са захвалношћу и љубављу. Очекујте радо Његов други долазак да нас ослободи од греха и патње.

Његова жртва за нас, Исус Христос је већ постављен, а сада долази као победник и краљ неба са великом славом.

Дела 1,9-11 - После тога је одведен пред њиховим очима горе и нестао из њихових очију у облаку. Док је пажљиво гледајући га да оде на небо, гле, дође до њих, два човека у белим хаљинама и рекао им: "Шта стојите загледана у небо, Галилејци? Овај Исус, који је узет од вас узе на небо, це само вратити као што сте видели га. "

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега да плаче. Да, Амин.

Лука 17.24 - Као муња обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Матеј 24,30-31 - онда небо ће се појавити знак Сина човечијег, и тада ће сва племена на земљи плачу и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и великом славом. И он ће послати анђеле своје с гласно трубе, а они ће скупити његове изабранике са четири стране света, од једног краја неба до другог.

Обележи 13.26 - онда видети Сина човечијег долази у облацима са великом моћи и славом.

Јован 5,28-29 - Не чудите се, долази тренутак када сви који су у гробовима чути његов глас ће и изаћи - они који су чинили добро бити васкрснути у живот, али они који су зло ће васкрсење суда.

Христос долази у своју славу као Господа и краљ универзума. Чак не могу замислити лепоту, бистрину и достојанство које Христос ће окружују. Нешто тако невероватна нико икада видео.

Матеј 25,31-32 - Када је Син Људско биће у његову славу, сви анђели са њим, седи на престо славе своје. Сви народи ће бити окупљени пред њим, и он ће их једне од друге, као што пастир раздваја овце од јараца.

Псалам 50,3-4 - Ево, Бог наш, неће да ћути, пре него што га је као ватра троши све око њега тешких киша! Сазива доле одозго небо и земљу, људи који суђено.

1 Солуњанима 4.16 - Чућете одушевљава команду, глас арханђела и адут Бога, сам Господ ће сићи са неба, а први пут мртви у Христу ће устати.

1 Солуњанима 5,1-3 - време и дане не треба писати ништа, моја браћа. Сами добро знате да ће доћи дан Господњи као лупеж у ноћи. Када би рекли: "Мир безбедност" изненада изненађен пропасти, као да бол ће доћи трудна, и не цури.

Матеј 24,37-39 - али, као у дане Ноја, тако ће бити и долазак Сина човечијег. Као што у дане пред потопом су јели и пили, женили се и у браку до дана Ноје уђе у ковчег, и приметио ништа док не дође потоп и збрисао све, тако да ће бити и долазак Сина човечијег.

Исус Христос је такође упозорио против имитацију и фалсификовање Његов други долазак и рекао својим ученицима да они морају да буду опрезни.

Исус је упозорио да ће Сатана жели да оличавају анђела светла. Ће хтети да емулира долазак Исуса Христа и довести свет ујединио под својом влашћу. Дакле, ако сте чули за долазак новог доба које ће Месија појавити на телевизији, или чак да већ постоји жива и да се појављује на различитим местима, не верујем у то. Врлина више није реч Исуса Христа, који је непосредно пре мустеринг упозорио.

Матеј 24,26-27 - каже за вас, "Погледај, у пустињи! "Не иду, или кажу:" Гле, тајно место ", не верују долазак Сина човечијег. Долази као муња - осветљава небо од истока према западу.

Матеј 24.11 - И многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако вам је неко рекао: "Ево, Месија је овде! "Или" Ено га! "Верујем у то. Успон је лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити велики чуда и чудеса, тако да ће донети (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер Сатана претендује да буде анђео светлости!

2. Солуњанима 2,3-4 - Нека нико не заведе на било који начин. Пре тога додје дан, мора доћи од Бога отклони. Мора да се да зли и проклетник, који ће одолети и узвиси се изнад свега што је речено и шта је Бог поклони. Смири чак иу храму Светог Духа и зове се Бог!


Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Покајте се - сада је најважније!

484_pokani.jpg Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"Када је Исус Христос и Јована Крститеља проповедао у близини царство небеско, прво позвао и позвао народ ...
Додата: 25.09.2011
Прегледи: 227023x

Морамо оживљавање и реформација у нашим животима, не само реци!

528_oziveni_a_reformace.jpg Верни људи су усрдно моли за изливање Светог Духа, који је обећао да ће посао је завршен, а Исус Христ могао доћи до краја историје зла. Сви ми желимо да Духови ...
Додата: 04.01.2012
Прегледи: 225934x

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Недавно у сталном порасту број људи који схватају да је долазак нашег Откупитеља Исуса Христа је веома близу. Људи мисле да, проучавајући пророчанство и покушај да се направи разлика различите знаке, ...
Додата: 09.10.2011
Прегледи: 261360x

Позив за недељу закона у САД

456_vlajka_usa.jpg Још у 19. веку било је предвиђено да протестанти су чежњу за дан одмора у недељу донела и затражи помоћ од католичке цркве. У 19. веку би се овако нешто је ...
Додата: 05.08.2011
Прегледи: 233369x

Видео - лажна учења у последњим данима

441_video_falesny_mesias.jpg Преводи на видео:Библија прориче морални ниво човечанства на крају времена. Ми смо сведоци ових праве ствари?Исус је рекао у Матеју 24, 4-5, у последње дане ће многи доћи у име Његово, ...
Додата: 03.06.2011
Прегледи: 179441x

Sr.AmazingHope.net - Како доћи Исусу Христу?