Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Како да пронађем Бога?

Полазна тачка, шта да радим?

372_jak_najit_boha.jpg

Како да пронађем Бога?

Додата: 07.03.2011
Прегледи: 228979x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Унутар сваког човека је кодирана у жељу за Богом. У прошлости су људи генерацијама створио различите богове под својим условима, па чак и данас људи имају жељу да се поклони нешто, чак и ако је то само као музика, култура, спорт или новац. Чежња за Богом нам каже да је Бог.

Пре свега, имајте на уму да морамо да тражимо Бога за шта је и како се људи појавили. Ако се посматра другачије у односу на средства која Бог нам је дао, налазимо само моћна творевина Сатане, Луцифера, који покушава да имитира Бога. Читава историја владавине нашег палом свету и доводи људе у лажним обожавају. Умешајте истину са лажи и тако далеко од правог и јединог Бога, Створитеља универзума.

Сигуран сам да сте сви сагласни да је наша земља зло. Постоји веома јак и активан. Библија говори о побуни против Бога на небу. Моћни Ангел Торцхбеарер - Луцифер је желео да буде једнак Богу и почиње на небу, где нико није знао греха, кривице Богу. Он је чезнуо да буде на свом месту. Луцифер није ђаво са роговима, је веома интелигентно биће. Он је лагао у небо и пребачен у побуни од стране наше Земље, који се налази донео први људи Адам и Ева.

Откровење Јована 12,7-9 - борба се догодио небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али без резултата. Небо није место за њих налази и велики Драгон - древне змије зове ђаво и сотона, који вара цео свет - био је свргнут. Он је пао бачена на земљу и његови анђели су били баци се са њим.

Зло не може бити уништен насиљем, али су морали да буду обузети божанској природи љубави и правде. Исус - Син Божији морао да покаже свету карактер Створитељ који воли његова креација. Иако су зараде у супротности са законом Божије је смрт, Бог нас воли толико да је дао свог Сина да умре за нас. Који прихвати Исусову смрт за наше грехе, покајање и опроштење ће живети, моћи ће да се врате у Оца, Створитеља - Бога Љубави.

Јован 3:16 - Јер Бог је тако заволео свет да је дао свог јединородног Сина, да ниједан који верује у Њега не погине, него да има живот вечни.

Људи сумњају да је Бог, али не и своје чула да знате, а не разлог или научног истраживања. Ако смо у вези знање о Богу да се ослони на себе, ми би знали Бога. Можда је разлог зашто многи људи данас кажу да Бог није, јер не могу да виде или осећају ".

Узмимо неколико путање до богопознања. Путање које сам Бог нам је дао, а ми га нашао након чега идемо кад не можемо да пронађемо Бога. Они пажљиво прате путању која не многи људи, али они су само један начин. Све остало је део паганског света, Бог је осудио, и упозорио га. Други пут води само до имитацију Бога Луцифера.

1 Бог је открио да нас у програму Ворд ХИС - Библија, што је наручио да напише људи на челу са Светим Духом.

2. Бог је открио да нам у историји народа Израела, који је водио и заштићена моћним делима, али и открио своје правде и суштину Божјег закона.

3 је Бог открио нам у живот свог сина Исуса Христа, који је жртвован за наше грехе и Божији закон је дат да нам милост и могућност да се врате Оцу.

4 Божије величину и мудрост су откривена у природи.

5 Бог тражи правду и да нам открије дејство Бога Духа у нашим срцима.

6. Бог открива нам кроз мушкарце - пророка који живе у складу са библијским начелима и потпуно у складу са свим пророцима у Библији написано. Више у чланку библијски тест пророка.

Бог се открива нам у Библији и Израелци

Као Бастион свету безакоња и пада вере, Бог је одлучио да пусти књигу сама пишем. Дозволите прва самостална, а касније и цео народ за свој изабрани народ, и довести га да му дам смернице и савете срећан живот. Она ће комуницирати са својим људима преко пророка - људи који имају различите начине да се дозволи и они ће комуницирати своје поруке.

Током векова, Бог је тај план су реализоване. Постепено, позивање мушкараца и жена и пророчке снове, визије, а понекад чак и директни говор их предао своју поруку. У свом циљу ове људе да снимите поруке да постане водич и ментор свих људи. То је Библија - Реч Божја. У Библији налазимо многе извештаје, али главна тема је прича о Богу. Описују као огромне љубави према Богу, свемоћан, свезнајући, убикуитариан, добри и стрпљиви.

Мојсијева 6,5-6 - Господ видео како на земљи, раса људског зла и да су све мисли које окреће у срцима, дан након лош дан. Господ покаја што је икада направио човека, а жалостан у срцу.

Екодус 34,6-7 - Господ га је прошао и повика: "Господе, Господе Боже милостив је милостив, изузетно стрпљив, веома љубазни и верни, сећајући милост хиљадама, праста безакоња, кривице и греха.

Псалам 103, 1-4,8 - Он ће опростити све ваше кривице, Он вас лечи од свих болести. Он вас откупи од понора смрти, он ти круна са љубављу и нежношћу. Господ је милостив и сажаљив, изузетно стрпљив и веома љубазни. Подиже више кајање, бес заувек лоше понаша.

Псалам 103,17-19 - Господ љубав траје од увек, заувек остати са својим следбеницима. Његове правде ће бити још унуци оних који су у складу са својим уговором, који се сећају његове заповести да обави. Господ поставити престо на небесима, његова краљевска власт влада над све!

Јован 3:16-17 - Јер Бог је тако заволео свет да је дао свог јединородног Сина, да ниједан који верује у Њега не погине, него да има живот вечни. Бог није послао свог Сина у свет да суди свету, него да свет кроз њега може да буде сачувана.

Најсавршенијој откривење од Бога у Исусу Христу - Син Божији

Христос је живео животом највише великодушност и најсавршенији од свих људи. Иако је био син Божији не устручавајте се да прође патње и агоније смрти за њега, тако да смо управо креирали бића да се врати Богу Оцу.

Јеврејима 1,1-2 - многе и разне начине Бог је говорио једном да оцима преко пророка, али у овим последњим данима говорио нам његов син, кога је именовао наследника свему, кроз кога је створио свет.

Галатима 4,4 - Када је понестало времена, међутим, Бог је послао свога Сина, рођеног од жене, рођен под законом, да искупи оне који су по закону, прихватамо право сонсхип.

Јован 14,7-9 - Ако ме знали, требало би да знате и Оца мојега. Од сада сте знали и видели сте га! "... Ко је видео мене видео је Оца.

Христос, Син Божији, показао нам је његов живот Божји карактер, ми смо заинтересовани за понуду спасења. У особи Исуса Христа ми знамо је Бог. Бог је велики и моћан, добри и саосећајни, осетљив на људске потребе, изузетно стрпљив, вољни и способни да помогну. Бог има план за свет, који води том циљу и жели да поврати наш оригинални среће. Једном ослобођен од зла и греха и враћа оригиналне линије у простору.

Нови закон, који детаљно живот Исуса Христа показује да је Бог заиста је као што смо већ описани у Старом завету - дубока љубав. Дакле, Старог и Новог Завета су комплементарне и чине једну неодвојива целина. У Старом завету се 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа.

Природа показује невероватна знања и систематски приступ Богу као креатор

У природи, постоје хиљаде и хиљаде доказа да се докаже да је наш свет, универзум и нас људи су створили моћан и интелигентно биће. Бог има диван смисао за лепоту, функционалност, а све формиране изврсности на нашу радост. Он је бринуо о сваком детаљу природе која је била лепа и био је наше задовољство. Од микро-макро космоса свету све функционише у савршеном реду и као што је логично, сваки систем мора да буде савршен за његовог творца.

Римљанима 1,19 - Шта се може знати о Богу је евидентно да им, јер Бог их је открио. Невидљиве ствари - његова вечна сила и божанске природе - већ могу да смисао стварања света виде у свом раду.

Морални закон и савест је глас Божији у човеку

Савест показује да свака особа има у себи исту морални закон уписан, који кажњава кршење кајања. Бог ставља људе у срцу морални закон, па људи ако и даље не може потиснути разлику између добра и зла. Ако се узме у обзир чињеница, и ако почнемо да слушамо савести сигурно ће променити наш карактер и понашање.

Римљанима 2,14-15 - Неретљани нису закон, али наравно, када ми сами радимо оно што закон захтева, онда се закон. Он не делује, али показују изложеност Закон регистрована у својим срцима. То сведочи њихова савест је своје мисли понекад, а понекад оптужују адвокат.

Дакле, желите да пронађете прави Бог живи, који влада цео универзум и који избавио нас грешнике? Али, Бог који ће судити све живе и вратите оригинални доследност у нашој земљи?

Потражите у Библији, Реч Божија, јер је Библија Божија писмо за нас. Историја нам показује народ Израела као Бог Свемогући. Сада је тло под привременом доминацију Луцифера, Бог је све под контролом. То нам показује огромну љубав је за нас, али и шта људи желе од нас. Ако гледамо на Исуса Христа, а ако размишљате о томе шта је учинио за нас, наша природа је да изгледа више као лик Исуса Христа. Ако га желите, унесите Божји закон - Десет заповести у нашим срцима и обнови и очисти нашу грешну природу.

Замолите Бога да знате. Замолите Бога да вам дам своју веру и променио своје срце од Духа Светога. Бог воли свакога, без разлике. Он вас воли превише! Разговарајте са њим у молитви за свог најбољег пријатеља, али увек са поштовањем. Поверење које чујете, јер је обећао.

Матеј 7,7 - Питајте и то ће добити, тражити и наћи, куцам и то ће бити отворена.

Исус Христос, наш једини посредник, ми нуде бесплатне друге прилике, и то је до нас да ли смо га прихватити у дубоку нашим срцима и ми ћемо бити уједињени у Христу сваки дан обнавља.

Дакле, први корак је вера истински и дубоко кајање због наших грехова које распет нашег Творца и покају.

Дакле, идите на њега и питам га да опере своје грехе и дати вам ново срце. Веруј му да то уради, јер је обећао.

Размислите о својој љубави према лепоти и савршенству његове природе. Христ у самоодрицање, смирење у Христу, Христос у чистоти и светости, Христос у својој неисказану љубав - то су теме за медитацију. Само ако волите Христа, ако га имате као пример, ако се ослања у потпуности на њега, тек тада ћете променити у свој облик.

Посветио се Богу у јутро, да ли је то прва ствар коју урадите: Хајде да се молимо: "Узми ме, Господе, јер је његова целокупна имовина сам ставио све моје планове на ногама Користите ме данас у његовом министарству останете у мени и... дај ми цео свој савршен рад у вама "Дакле, молите сваки дан.. Сваког јутра посвети Богу за дан унапред. Донеси га са свим својим плановима да се изјасни о свом провиђење, да се, а који нису. Дакле, сваки дан Стави свој живот у Божје руке и ваш живот ће постати све више и више по узору Христовог живота.

Наставак у чланку "Једини начин да се небо" или "Пут Христу".


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Зашто постоји зло?

59_snake.jpg Сигуран сам да сви се слажу да је наша земља је зло. Постоји врло јак и активан.Где су они из? Зашто?Библија говори о побуни против Бога на небу. Лучоноша моћни анђео ...
Додата: 02.08.2010
Прегледи: 170372x

8. Раст Христа, промене у природи - Пут Христу

304_cesta_ke_kristu.jpg Раст Христа - да промени наше природеМислите Христове љубави, лепоти и савршенству његове природе. Мислите Христа у самоодрицање, смирење у Христу, Христос у чистоти и светости, Христос у својој неизрецивог љубави ...
Додата: 07.01.2011
Прегледи: 144856x

Семинар - Развој карактера

479_seminar.jpg Ми живимо као Христа? Питање треба да пита сваког хришћанина, јер Исус нас је позвао да живимо као он.Овај семинар има за циљ да обезбеди карактера изградњи хришћанских начела заснована на ...
Додата: 20.09.2011
Прегледи: 129764x

Жртвовао све што је да нас спаси

445_jesus_christ.jpg Бог је створио кроз Његовог Сина Исуса Христа, нашег земљу и дао нам живот. Господ Исус Христос, Творац бесконачни свемир. Он нам је дао живот све што нам треба. Он нас ...
Додата: 04.07.2011
Прегледи: 195217x

3. покајања - Пут Христу

165_cesta_ke_kristu.jpg ПокајањеКако се постаје праведан пред Богом? Како могу да оправдају грешник? Само Христос може да нас доведе у склад са Богом, са светошћу. Али, као што смо доћи до Христа?Истинско покајање ...
Додата: 07.10.2010
Прегледи: 149954x

Sr.AmazingHope.net - Како да пронађем Бога?