Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Опроштај грехова - можемо купити или зарадити спасење?

Нетачно учења

264_odpustky.jpg

Опроштај грехова - можемо купити или зарадити спасење?

Додата: 15.11.2010
Прегледи: 141447x
Теме: Нетачно учења
PrintTisk

Можемо купити или зарадити спасење, опроштај грехова да посете место ходочашћа?

Сваки од вас су сигурно чули реч попустљивост. Трудимо се да би оно што индулгенције су и ко заправо може опростити ваше грехе.

Католичка црква каже да кроз попустљивост можете се опростити ваше грехе и да се то оправдано за своје поступке пред Богом. Дуги низ година можете купити индулгенције за новац, чак и да је дужност сваког верника. Трговина из повлађивање је постао велики прљаве радње, профитабилна ставка за свештенике и цркве. Каснији развој је чињеница да попустљивост може добити не само за себе већ за друге. Потпуно повлађивање почео да се направи разлика и делимична, који су се разликовали у смислу "опсег" опроштење казне за грех.

Данас, верници у католичкој цркви, индулгенције за новац га не купи. Овај модел опроштај грехова за новац, али реците себи је био врло срамна и лицемерна. Греси можете се опростити бесплатно исповест свештеника. Следећи круг монотона молитве одрицања, који је дат унапред.

Уколико сте заинтересовани за потпуно повлађивање, можете да посетите место ходочашћа, на унапред одређена времена.

Ко може да опрашта грехе?

Размислимо о томе ко може да опрашта грехе. Свака особа на овом свету је грешно. Постоји само један човек, који је био без греха. То можда може да опрости грешном свештеник? Или, можда је папа, који је лажно тврди да је представник Бога на земљи? Који је погрешно назван Свети Отац, Ваша Светости?

Матеј 23,9 - и нико на земљи не може да позива "Оче," јер имате једног Оца који је на небесима.

Учења Римокатоличке цркве је далеко од јасне истине Божје речи. Где у Библији каже да папа одобри индулгенције за цркву измишљене термине?

Библија нам јасно говори да нико није дозвољена на овом свету да опрости грехе, само Бог, наш небески Отац.

Марко 2,7 - "Шта је он о томе говори Ово је богохуљење Ко може опраштати грехе, али сам Бог!"

Лука 5,21 - Стручњаци из Писма и фарисеји, међутим, почели су да тврде да: "Шта је то хули пут Ко још може сама да опрашта грехе него Бога?"

Човек који тврди да имају моћ да опрашта грехе је богохуљење Богу.

Постоји само један посредник, Исуса Христа, који нас може помирити са својим небеским Оцем. Вера у Исуса Христа и његове поштовање закона љубави имају шансу за живот вечни.

1 Тимотеју 2,5 - постоји један Бог и један посредник између Бога и људи, човек Исус Христос.

Спасење се не може купити, или зарадили својим делима, у посети измишљена место ходочашћа, или учествује у било којој маси. Као што сам написао је само један посредник између Бога, Исуса Христа. Ниједан човек не сме да маскирају као посредник између Бога!

Опроштај наших грехова Искрено се мора питати у молитви, која је разговор са Богом, без одрицања досадна фраза изнова и изнова. Ми покушавамо да промените свој живот, коригују своје погрешне дела и активна. Само на тај начин имамо шансу за живот вечни.


Повезани чланци из категорије - Нетачно учења

Промене у Библији превода

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg У чешком језику на недавно повећање броја Библије превода. Поред Васељенски Превод је на располагању не само да заврши превод и студијских Чешке Библе21, али и Јерусалим Библија, Библија и Јеховини ...
Ажурирано: 16.11.2011
Додата: 16.11.2011
Прегледи: 231546x

Крај света у децембру 2012, долазак Антихриста, шта о Библији?

600_konec_sveta_2012.jpg Приближавање многи очекивали датум, датум који се креће у последње време све медије. Идемо на различита питања у вези ове податке поште. Датум 21. децембар 2012, на којој се завршава мајански ...
Додата: 09.12.2012
Прегледи: 197439x

Приказања Богородице - истина о Марије

267_pope_virgin_marie.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице Марије, плач статуе, лечење извора. Ова места су постали Ходочашће сајт и посетили милиони верника широм света. Не можемо порећи ову чињеницу, јер ови ...
Додата: 16.11.2010
Прегледи: 245100x

Лажне доктрине о бесмртности душе

58_duch.jpg То је заиста бесмртну душу, или је то илузија? Оно што нам говори да ово на уму Библију?Многе цркве су се паганске доктрине о смрти. Они верују да после смрти је ...
Додата: 30.07.2010
Прегледи: 174078x

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

316_vatikan.jpg Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је ...
Додата: 18.01.2011
Прегледи: 159597x

Sr.AmazingHope.net - Опроштај грехова - можемо купити или зарадити спасење?