Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Опроштај грехова - можемо купити или зарадити спасење?

Нетачно учења

264_odpustky.jpg

Опроштај грехова - можемо купити или зарадити спасење?

Додата: 15.11.2010
Прегледи: 161533x
Теме: Нетачно учења
PrintTisk

Можемо купити или зарадити спасење, опроштај грехова да посете место ходочашћа?

Сваки од вас су сигурно чули реч попустљивост. Трудимо се да би оно што индулгенције су и ко заправо може опростити ваше грехе.

Католичка црква каже да кроз попустљивост можете се опростити ваше грехе и да се то оправдано за своје поступке пред Богом. Дуги низ година можете купити индулгенције за новац, чак и да је дужност сваког верника. Трговина из повлађивање је постао велики прљаве радње, профитабилна ставка за свештенике и цркве. Каснији развој је чињеница да попустљивост може добити не само за себе већ за друге. Потпуно повлађивање почео да се направи разлика и делимична, који су се разликовали у смислу "опсег" опроштење казне за грех.

Данас, верници у католичкој цркви, индулгенције за новац га не купи. Овај модел опроштај грехова за новац, али реците себи је био врло срамна и лицемерна. Греси можете се опростити бесплатно исповест свештеника. Следећи круг монотона молитве одрицања, који је дат унапред.

Уколико сте заинтересовани за потпуно повлађивање, можете да посетите место ходочашћа, на унапред одређена времена.

Ко може да опрашта грехе?

Размислимо о томе ко може да опрашта грехе. Свака особа на овом свету је грешно. Постоји само један човек, који је био без греха. То можда може да опрости грешном свештеник? Или, можда је папа, који је лажно тврди да је представник Бога на земљи? Који је погрешно назван Свети Отац, Ваша Светости?

Матеј 23,9 - и нико на земљи не може да позива "Оче," јер имате једног Оца који је на небесима.

Учења Римокатоличке цркве је далеко од јасне истине Божје речи. Где у Библији каже да папа одобри индулгенције за цркву измишљене термине?

Библија нам јасно говори да нико није дозвољена на овом свету да опрости грехе, само Бог, наш небески Отац.

Марко 2,7 - "Шта је он о томе говори Ово је богохуљење Ко може опраштати грехе, али сам Бог!"

Лука 5,21 - Стручњаци из Писма и фарисеји, међутим, почели су да тврде да: "Шта је то хули пут Ко још може сама да опрашта грехе него Бога?"

Човек који тврди да имају моћ да опрашта грехе је богохуљење Богу.

Постоји само један посредник, Исуса Христа, који нас може помирити са својим небеским Оцем. Вера у Исуса Христа и његове поштовање закона љубави имају шансу за живот вечни.

1 Тимотеју 2,5 - постоји један Бог и један посредник између Бога и људи, човек Исус Христос.

Спасење се не може купити, или зарадили својим делима, у посети измишљена место ходочашћа, или учествује у било којој маси. Као што сам написао је само један посредник између Бога, Исуса Христа. Ниједан човек не сме да маскирају као посредник између Бога!

Опроштај наших грехова Искрено се мора питати у молитви, која је разговор са Богом, без одрицања досадна фраза изнова и изнова. Ми покушавамо да промените свој живот, коригују своје погрешне дела и активна. Само на тај начин имамо шансу за живот вечни.


Повезани чланци из категорије - Нетачно учења

Нови дан одмора - Лажни лунарне суботе

302_lunar_sabbath.jpg Свету идуће суботе и недеље лажна је био још један дан одмора. Многи горак проучавање Библије дошао до закључка чудно. Прави дан одмора, посвети Израиљцима је суботу, која је у нашем ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 179713x

Крај света у децембру 2012, долазак Антихриста, шта о Библији?

600_konec_sveta_2012.jpg Приближавање многи очекивали датум, датум који се креће у последње време све медије. Идемо на различита питања у вези ове податке поште. Датум 21. децембар 2012, на којој се завршава мајански ...
Додата: 09.12.2012
Прегледи: 228999x

Маитреја - симулирају долазак Исуса Христа

67_maitreya.jpg Сатана, већ покушавају да опонашају и да ће све опонаша долазак Исуса Христа.Исус је јасно рекао детаље његовог другог доласка, и више пута упозоравали да ће непријатељ покушати да опонашају долазак ...
Додата: 12.08.2010
Прегледи: 216525x

Појава лажних теорија у Хришћанству до краја света

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Рани хришћаниИсус, када је живео на овој земљи да учи мушкарце и њихови ученици све што је право и оно што они поштују. Он је дошао да открије природу љубави оца ...
Додата: 15.11.2010
Прегледи: 224231x

Видео - Поруке с неба, приказања Богородице

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице. Не можемо порећи ову чињеницу, јер то откривење је доказано у многим местима широм света.Шта је порекло Марије? Бог нам је послао њен истински ...
Додата: 08.09.2010
Прегледи: 219179x

Sr.AmazingHope.net - Опроштај грехова - можемо купити или зарадити спасење?