Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Бесконачни Универзум

Еволуција или стварање?

455_mlhovina_orion.jpg

Бесконачни Универзум

Додата: 30.07.2011
Прегледи: 152331x
Теме: Еволуција или стварање?
PrintTisk

Поштовани читаоци. Када кажете реч универзума, као што смо подсетити звезде, месец, сунце и плаво небо изнад главе. А ако мислимо, и диве се како је све могао да постоји. Али када научимо од астролога, да су они Галаксија, Млечни пут и планета, тако да ум престаје. И чини ми се, као мрав гледа мушкарца и каже ли какав створење.

Када замишљамо нашу земљу, тако да је само прах у свемиру. А оно што је наш човек земљи? Двопедални НИШТА. А овај момак каже - да сам само могао да освоји и доминирају универзумом. Али, хвала Богу да човек то ради. Ми као људи се диве створио универзум.

Ја бих вам дати пар на сејати мисли:

Прича: Мој отац наложио свом сину од пет година, као универзум функционише. Као што је наша земља и планете окрећу око Сунца. Овом приликом, он је се сетио да школа има мали планетаријум. Питао директора да ли је дечак показао планетаријум и како универзум функционише. Овај планетаријум је покренуо преко курбле. А када видите како се све врти, отац питао да ли његов син је схватио? Син га је питао: Ко је планетаријум ротира у простору? Где је универзум и где је његов крај? То је питање сваки пажљив човек.

Ко не би запленили небеско сат?

Краљ Давид каже:

Псалам 8,4 - Када видим ваше небеса, дело прста твојих, месец и звезде, укључујући и оне који је ставио ту .... тако да сам се диве вашем раду ...

Псалам 19.2 - небеса говоре славу Божију, Његове ручног рада говори небо.

Голим оком може да види 2000 звезде и телескоп 10 пута више. Удаљеност се израчунава на звезде светлосних година - то је растојање брзином светлости путује у секунди. За информације, (1 други је 300 000 км да једна светлосна година је 9.000.000.000.000 км..) Поларис је најближа звезда из наше 50 светлосних година далеко, кокоши -450 светлосних година. Констелација Орион је лоциран (М 42) 1500 светлосних година. Милиони других звезда се налази 120 милијарди светлосних година. То показује да је наш универзум је бесконачно.

Звезде имају своје закон и ред - острва, галаксије, Млечног пута, спирална галаксија.

Посао 26.13 - Ски обрадовали мој дах, љигав змија ме за руку боли. ... Дао величанственост и слава ....

Посао 9,8-10 - Он шири небеса, преко хода на морским таласима. Он је Велики Медвед и Ориона, Плејаде и сазвежђа на југу. Он је одржао велике и мистериозне ствари, његова чуда су безбројне.

Наши Земља окреће око своје осе и хуртлинг кроз простор. Где је крај свемира? Универзум шири, галаксије се не случајно, већ су само купиран у простору.

Шта би универзум енергију? То мора бити више снаге као ватра, светлост и незамисливе више као за атомску енергију, и даље се опорављати.

Јеврејима 11.3 - Вером схватамо да универзум је створен од речи Божје, тако да оно што видимо, не направљене од нешто видљив. Је створена ...

Ми као народ стоји на обали знања. Али, наша земља планета је више сличан ковчег, који посрће кроз простор и чека док се не удари небеско тело, и нашој лијепој земљи једног дана престану да постоје. Хвала Богу то се неће догодити зато што је Бог створио нашу земљу да буде наш дом.

Мисли са мном куће -. Наше Земље

ПОЧЕТНА - свако жели леп и миран дом. Када дом искључивање, тако да спремно. Породице - отац, мајка, деца, браћа и сестре, пријатељи ... Ми смо једна породица - Бог је створио.

Псалам 95,3-6 - Велики је Господ Бог урадио, велики краљ од свих богова. У руци су темељи земље, да му припада планински врхови. Он поседује море, на крају крајева ради и рукама створили земљу! Дођите и обожавање, пре него што падне, Господ је наш Створитељ, клечи пре њега!

Исаија 45,11-12 - Овако вели Господ, Свети Израиљев, који су формирали: У будућности желиш да ме питаш? О мојој деци, рад мојих руку да ми да наређења? Ја сам тај који је направио земљу и створио човека на њему. Ја сам човек са рукама разапео небеса и све њихове контроле гомиле.

Наша земља је наш дом.

Бог је уграђен у Сунчевом систему и дао покрет и правац у простору, а простор око своје осе и око брзине круг око Сунца (149 милиона км.) Дневно лете брзином 407.103 км. универзума и још увек врти око своје осе.

Четири дана је Бог створио земљу у нашем животу услова. - (Постање 1,3-19)

Први дан, Бог је створио светло - растави светлост од таме ... светлости која се називају и дању и ноћу мрак ...

Други дан Бог је створио небо - Арцх ... Бог је позвао небо ...

Трећег дана Бог је створио море и Преводи - Бог је рекао ... окренути зелено земљу ... и зелено биље и врста воће различити, која носи плод ...

Четвртог дана су Сунце и Месец - Бог рече: Будите светло ... на своду ... мерење дана, месеци и година. ... И осветљавају земљу ... да деле дан и ноћ ...

Бог је изабрао Туе погодан за нашу земљу и има пречник величине 1.392 милиона КМ. Сунце може да се уклопи 109 наших света. Температура на површини Сунца је 6.000 степени и температура унутра је око 25 милиона степени.

Све у нашој земљи је задивљујући створио и све је у великој мери допуњава. (Вода циклуса, биљке обновити кисеоник, прашуме - плућа земље, итд.)

Петог дана, Бог је створио сва жива бића на земљи - риба, птица и свих инсеката, итд (Постање 1,20-23)

Шести дан Бог је створио - разне врсте дивљачи, стоке и гмизавце разних, Бог је створио човека и круну стварања.

Бог је створио човека по обличју својему и његова слика (он је био обдарен мудрошћу). Човек и жена коју их је створио и рекао им плодна и напуните земљу ... и да влада над свим што је у земљи да управљају све добро и они су у земљи коју је Бог им је дао ... има власт над риба море, птица небеских и преко свега што се креће на земљи. (Постање 1,24-31)

Мојсијева 2.1 - Ово је завршена небо и земља са свим својим различитости.

Човек је уграђен у прелепом Рајски врт - Еден. Нешто невероватно и лепо. И морао је да заувек живи, јер је приступ Дрво живота, која је у сред раја. То су генерације неба и земље. (Постање 2,4-24)

Седмог дана - седмог дана Бог је починуо од свих његово дело и тако Бог благослови и посветио седми дан (субота). Бог одмарао тај дан и направио време за људе да заједно доживљавају дивне тренутке. Дакле, човек је дао наређења која је боравила на седми дан од свог рада и уживали заједништво са Богом, људима и природи. (Друга Мојсијева 20,8-11)

Поштовани читаоци чежња за такав дом - рај - то је могуће и да ће ускоро доћи, или наша земља планете живи на крају светске историје. Нисте убеђени? Које време нас одвајају од нуклеарног рата и Нови свет? Бог држи нашу историју у своје руке.

Откровење 21.1 - Онда сам видео ново небо и нова земља. За прво небо и прва земља преминуо и мора више не.

Наша земља ће бити очишћен и обновљен. Како можемо постићи вечни живот?

Џон 17.3 - А ово је вечни живот - да би они тебе знају јединога правога Бога, и кога си послао, Исуса Христа.

Откријте нове и нове ствари и очекујемо лепе нову будућност. То вам жели срце МГ


Повезани чланци из категорије - Еволуција или стварање?

Оно што ми верујемо - 3 Створење

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 створењаБог је Створитељ свих ствари у Писму је поуздан извештај о њиховом стваралаштву. У шест дана створио Господ небо и земљу и све земаљско стварања и починуо седмог дана те ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 124964x

Хиљаде научника тврде да је живот могао настати случајно из неживи материје

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Многи људи данас сматрају да је живот настао из материје неживи-бесплатан програм и случајност. У ствари, живот на било који начин би то могло догодити.То није могуће сада тврди хиљаде научника, ...
Додата: 11.02.2011
Прегледи: 134663x

Еволуција или стварање - шта каже крило лептира?

248_motyl_1.jpg Идеја живота природе изражава огромну лепоту, нежност, благостање, непресушни извор инспирација песника, писаца, композитора, уметника - лептир крила доказ величанства Бога. Крила лептира, ластин, лептир крила или тропским регионима - Лептир ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 222048x

Трагови живота у универзуму је у потрази за више од једног века узалуд

356_vznik_zovota_vesmir.jpg Многи сада верују да је живот негде другде могао развити у универзуму. У ствари, постоје трагови живота су у потрази за више од једног века потпуно узалуд, и само због примитивне ...
Додата: 17.02.2011
Прегледи: 129873x

Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"

369_planeta_zeme.jpg Мојсијева 1,2 - Земља је ништаван и празан, мрак је био преко понора, и лебдела над водама Божијег Духа."Вода Планета, која се налази у дубоком свемиру, ледене планете екстремно ниским температурама ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 151168x

Sr.AmazingHope.net - Бесконачни Универзум