Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Маитреја - симулирају долазак Исуса Христа

Нетачно учења

67_maitreya.jpg

Маитреја - симулирају долазак Исуса Христа

Додата: 12.08.2010
Прегледи: 192961x
Теме: Нетачно учења
PrintTisk
67_maitreya.jpg73_maitreya_nairobi.jpg

Сатана, већ покушавају да опонашају и да ће све опонаша долазак Исуса Христа.

Исус је јасно рекао детаље његовог другог доласка, и више пута упозоравали да ће непријатељ покушати да опонашају долазак времена и лажни.

Матеј 24,4-5 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не заведе Многи ће доћи у моје име. Говорећи: Ја сам Месија и многе ће завести.

Матеј 24.11 - И многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако вам је неко рекао: "Ево, Месија је овде! "Или" Ено га! "Верујем у то. Успон је лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити велики чуда и чудеса, тако да ће донети (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

2. Солуњанима 2,3-12 - Нека нико не заведе на било који начин. Пре тога додје дан, мора доћи од Бога отклони. Мора да се да зли и проклетник, који ће одолети и узвиси се изнад свега што је речено и шта је Бог поклони. Смири чак и храм Божји и зове се Бог! Не сјећам како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава да још увек - у ствари доћи до тог времена. Тајне безбожност, али то ради, само чекају да нестане баријере ...

... До тада ће се опак, Господа Исуса да га погубе дах уста уништава своје као светле стигне. У појаве опаки ће постати Сатана је активност, све своје лажне моћи, знаке и чудеса. Са свим подлост ће завести оне који иду у пропаст, јер је одбио да воле истину, који је у стању да сачувате. Зато Бог даје милост заблуда да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују да је истина, али су пронашли задовољство у срамота.

Широм света расте Нев Аге покрет, где људи верују да је Месија, тзв Маитреја Христ је већ рођен овде, раде и чекају док се у свету моћи ће да се појави у пуној снази кроз ТВ. Њен циљ је да донесе свету нови поредак духовног и друштвеног и ујединити целу планету.

У јуну 1988, један од навијача Маитреа рекао је да ће знак његовог присуства у свету расте. "Идем да се поплава у свету са таквим догађајима који се разуме људски ум." Плач и крварења статуе, крстови и лечење извора светлости, поруке писане на семена воћа и поврћа, бронзе и камена статуа пије млеко, све већи број НЛО сусрета, усев круговима, светлеће појаве на небу. Кроз ове стално репродукује феномена који обавестити медије широм света, Маитреја је на додир срца милиона људи и припремити га за његово рано јавног излагања.

Према Бенџамин Црема онда ни Христос није идентична са Исусом, али Исус је био у време свог рада алата, "Христос" је прожет Маитреја. Између Исуса и "Христос" је наводно однос Мастер и ученика, Учитељ је Маитреја каже да је ученик Исусов. Тренутно, према његовим речима, а затим улази у нову фазу, у којој је "Христос" (Маитреја), је отворено у свету мушкараца.

Исус је упозорио да ће Сатана жели да оличавају Анђео Светлости, и јасно је рекао да нисмо заводе. Немојте бити преварени од стране власти и силе са којима се користе, јер Земља је сада под власт Сатане. Члан Зашто постоји зло?

Испитају све Библије, јер је Исус Христос је рекао да ће изгледати други долазак. Он нам је дао Библија јасно знају шта знаци ће претходити Његов други долазак. Сатана зна његово време је кратко, тако да јачање своје активности. Своје активности подршке моћних дела, као што су манифестација духова, који ће говорити против Божјег закона. (Библија, Мојсијева, 20)

Откровење Јованово 12,12 - Радуј се дакле, небеса и ви који живе у њима. Али тешко онима који живе на копну и на мору, јер ђаво ће сићи са гњеван јер он зна да је време кратко.

У целој земљи постоје многе друге самозване месије - Пољској, Украјини, широм света, а следи гужве верника. Зла на овој Земљи је моћан и стога може играти улогу толико снажно.

Матеј 24,26-27 - каже за вас, "Погледај, у пустињи! "Не иду, или кажу:" Гле, тајно место ", не верују долазак Сина човечијег. Долази као муња - осветљава небо од истока према западу.

Испитати све речи Исуса Христа ушао у Библији. Никада није дошао другачије него он сам! Бог не мења своје речи!


Повезани чланци из категорије - Нетачно учења

Вера и дела - други Јеванђеље?

446_vira_a_skutky.jpg Џејмс 2.20 - Када схвате, будало, да вера без дела је јалова? (Библе - вера без дела је мртва)Духовни Вавилон дуги низ година учио да је Исус држао закон за нас, ...
Додата: 06.07.2011
Прегледи: 148685x

Видео - Лажни Месија у Русији

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Сергеј Анатолиевитцх Троп, рођен 14. ледна 1961ст Његови следбеници знају га као Виссарион. Он је основао и водио верски покрет, који је познат као Црква последњи чин.Виссарион је рођен у Краснодару ...
Додата: 10.09.2010
Прегледи: 201312x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 161983x

Лажне доктрине о бесмртности душе

58_duch.jpg То је заиста бесмртну душу, или је то илузија? Оно што нам говори да ово на уму Библију?Многе цркве су се паганске доктрине о смрти. Они верују да после смрти је ...
Додата: 30.07.2010
Прегледи: 174078x

Клиничка смрт - шта Библија каже?

159_tunel_klinicka_smrt.jpg Шта је клиничка смрт, која су искуства људи?Многи људи широм света који су доживели клиничку смрт, реците своја искуства. Током мождана смрт, људи имају различита искуства као што је пут мрачном ...
Додата: 01.10.2010
Прегледи: 319909x

Sr.AmazingHope.net - Маитреја - симулирају долазак Исуса Христа