Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

МП3 - Позив - $ 1000 за један стих у Библији показује поштовање недељу.

Видео

321_1000_dolaru.jpg

МП3 - Позив - $ 1000 за један стих у Библији показује поштовање недељу.

Додата: 24.01.2011
Прегледи: 136988x
Теме: Видео
PrintTisk

Проповедник Баптисти Тони Мавракос добио посебан позив и понуду од једног човека. "Ја ћу вам дати $ 1000 за један стих у Библији, што ће доказати да је недеља је хришћански дан, да буде обожаван да је доктрина суботе, која верује стотине милиона хришћана из готово свих цркава. Библија. "

Оно што у почетку изгледало као једноставан финансијски прилепшени је трансформисана у борбу лична сазнавања истине.

Током студија је дошао у књизи Данила, где је описан звери, који мења времена и закона. Он је тада научио, то ће бити неко ко ће променити закон.

Данијел 7, 23 - она је рекла: "четврта звер - на терену ће бити четврто царство, она ће бити од свих краљевстава, и сажеже целу земљу, газе га и сломи и десет рогова - расте. овог краљевства су десет царева Након што их још порасти, то ће се разликовати од претходног и потчини три краља ће говорити против Мосту.. Високи и најсветији искорењена ће покушати да промени времена и законе..

Када је покушао да нађе неко објашњење за промену закона од суботе на недељу, схватио је све више и више шокантан у старом стиху, али нови закон.

Схвативши да субота је споменик стварања свијета.

Мојсијева 2,1-3 - Ово је био завршен и небо и земљу са свим својим разноликост. Седмог дана Бог завршио посао је радио на у седми дан почину од свих дела си. Бог благословио седми дан и посвети га: зато што у њему Богу почину од свих дела својих, који је створио и направио.

Субота је знак између Бога и његовог народа, чак и на крају.

Мојсијева 31, 13 - Господ рече Мојсију: "Кажи синовима Израиљевим: Придржавајте се моје суботу, јер је знак између мене и вас од колена до колена, ви знате да сам ја Господ који вас посвећујем.

Откривење 12, 17 - Онда змај је био љут на жену и отиде да ратује са остатком свог семена, који држе Божије заповести и имају сведочанство Исусово.

Схватите да је чак и Исус Христос у суботу и одржава, ако смо Исуса као нашег модела и заповести његове држимо.

Лука 4, 16 - Када је дошао у Назарет, где је одрастао, присуствовао као што је био његов обичај на дан суботњи, у синагогу и устаде да чита.

1 Оцт 5, 3 - љубав Божија да заповести његове не - и заповести његове нису тешке.

Јован 15.10 - Ако врше моје заповести, ви ћете поштовати у мојој љубави, као што сам држао моје заповести Оца и остајем у љубави Његовој.

Нови Завет јасно говори о Десет Божијих заповести и даље важе и суботу, као добро.

Јеврејима 4, 1 - обећање уласка његовог остатка и даље важи, тако да будимо опрезни да не указују на то да свако од вас пропустили.

Јеврејима 4, 9-11 - Ово је прави народ Божји суботе тек предстоји. Јер ко долази на одмор Бога, предах од свог рада, као што је Бог одмарао од својих. Зато настојимо, ушли смо у тај одмор, и нико за непоштовање наредбе као што падају у пустињи.

Матеј 5, 17-19 - "Не мислите да сам дошао да укине закон или пророке нисам дошао да укине, али да их испунимо" Заиста, кажем вам, док небо и земља проћи неће.. Најмањи писмо, а не један потезић закона, пре него што сви долазе истина засто би неко елиминисати једну од ових најмањих заповести и научи људи у Царство Небеско сматра најмањи..

Римљанима 3,31 - Затим смо се неважећим закон вером? Нема шансе! Насупрот томе, закон.

Слушајте предавања интересантних и личном животу признање.

cast 1

cast 2

Повезани чланци из категорије - Видео

Видео - Егзодус, прелази Црвено море

153_pdvd_040.jpg Егзодус, Израелци прелаз Црвеног мора. У овом видео ћете сазнати где стварни прелаз Црвеног мора, Израелцима. Они су пронашли остатке војске фараона Рамзес ИИ. Погледајте невероватна хитаца из дна залива Акаба. ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 206772x

Видео - трагање за истином - добре вести о паклу

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Шта је то смрт и шта је после смрти? Шта је пакао, где је пакао? Да ли је пакао стваран, или је само фикција? То је заиста пун љубави Бог дозволи ...
Додата: 01.11.2010
Прегледи: 189424x

Видео - Исусе

199_film_jezis.jpg Исус Џон Хеиман се посматра и већина преведена филма у историји филма.Овај филм је историјски блиско на живот Исуса Христа.Ко је Исус? Ово питање има за циљ да одговори познати продуцент ...
Додата: 03.11.2010
Прегледи: 242171x

Видео - Последња битка

449_posledni_bitva.jpg Како ће они изгледају као последњој сцени овог света? Адвентисти из Бразила снимљених филмова заснован на пророчанствима који говоре о крају историје.Библија тројанделскем поруку у Откривењу 14. поглављу снажно упозорава звер ...
Додата: 18.07.2011
Прегледи: 147505x

Видео - лажна учења у последњим данима

441_video_falesny_mesias.jpg Преводи на видео:Библија прориче морални ниво човечанства на крају времена. Ми смо сведоци ових праве ствари?Исус је рекао у Матеју 24, 4-5, у последње дане ће многи доћи у име Његово, ...
Додата: 03.06.2011
Прегледи: 158925x

Sr.AmazingHope.net - МП3 - Позив - $ 1000 за један стих у Библији показује поштовање недељу.