Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

Пророци Библије и данас

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

Додата: 30.11.2010
Прегледи: 186131x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk

Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави и шире што је могуће више се може видети свуда. Он повезује све источне религије са спиритизам, који је већ добија у хришћанство.

Они имају један циљ - успостављање новог светског поретка да се врати кроз укупно уједињење размишљања, а затим и сарадње. Основа овог система је веровање у неку врсту "унутрашњег владе" више од наше планете, који се реализује кроз хијерархије духовних бића или мајстори мудрости, који су у ствари демонска бића.

Сва мудрост, планове и тактику нацртана Нев Аге покрета духовности. Њени лидери не крију чињеницу да је црпи из демонског бића и њихов лидер је и сам Луцифер. Сами су били оснивачи духовности и медија је јасно да су њихови сајтови осветљена са светло Луцифера.

Они су се у нашу подсвест и свест све више промовише источне технике опуштања, медитација, јога, хипноза алтернативне медицине. Већина људи су под утицајем тзв 'талас фантазије ", која се нуди у филмовима, аудио касете, књиге, играчке и друштвене игре, где год се појави натприродно, ванземаљце и демонске створења, или само бајке и тзв природних бића Такође, НЛО. усева круговима и мистериозног све долази од Луцифера.

Најмоћније средство утицаја на масе људи, наравно, музика. Чак и Алис Бејли, коју предводи духовности дао инструкције за "Музикотерапија" који је део обуке људи. Појавила на снимцима са "сферни музику".

У хришћанству, поново су Спиритуалистички појаве Богородице, плач статуе, крстови и многа чуда која изгледају као прави, укључујући и лечење болести. Сатана има велику моћ и може да учини чуда да људи не може да разуме Исус нас упозорава, и упозорио је он.

Све ово доводи до једног циља.

Повезивање на свету да дођу на такозвану нову еру у нашој земљи, где су сви срећни и у хармонији са природом, а коначно је у могућности да дођу Маитреја Месију, који већ живи овде и чека да припреми човечанство.

У јуну 1988, један од следбеника Маитреје изјавио је да ће знак његовог присуства у свету расте. "Идем да ће потопити свет са таквим догађајима који људски ум је разумети." Плач и крварења статуе, крстови и лечење извора светлости, поруке написане на семе воћа и поврћа, бронзе и камених статуа пије млеко, све већи број НЛО, усева круговима, светлосна појава на небу. Кроз све већи број феномена о којима медији су широм света, има Маитреа додир срца милиона људи и припремити га за своје ране јавно излагање.

Библија Пророчанство ЈАСНО упозорава имитација обистињују Месију - Исуса Христа

Нова Британија, и заиста Месија дође, Исуса Христа, његове смрти, спаси нас сви долазе у славу неба с анђелима на небу, и свако око ће га видети за целу земљу. Пре него што се догоди, старог ђавола, Луцифера, да ли имитације и заводе цео свет. Библија јасно каже да је пред Исуса долази после другог је дошао да је проклет, и подићи питање Богу.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости!

2. Солуњанима 2,3-12 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога! Да се не сећате како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава ипак - у ствари, може доћи до тог времена.

Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку. Када је открива да зле, Господ Исус ће га убити дахом својих уста, уништавајући његов интензитет то долази. Појава опаких ће постати Сатана је активност, све лажне моћи, чуда и чудеса. Са свим лудост је да превари оне који иду у пропаст, јер не воле истину, која би могла спасити. Дакле, питање око Богу илузије да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују истину, али је имао задовољство у бешчашћа.

1 Тимотеју 4,1 - Дух јасно каже да је у последње време, неки људи напусте веру да прати лутајући духови и демонским учењима.

Матеј 24,4-5 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не превари ће многи доћи у име моје говорећи:" Ја сам Христос 'и многе ће завести..

Матеј 24.11 - и многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако би неко рекао: "Ево, Месију је овде! "Или," Ево га! "Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

Откровење Јованово 12,12 - али тешко онима који живе на копну и на мору, јер ђаво је доле доћи к вама, који је имао велику гнев, јер он зна његово време је кратко.

Матеј 24,26-27 - каже се, "Шта, налази се у пустињи! "Иди даље не: или, 'Гле, он је тајно место," Никад долазак Сина човечијег долази као муња - обасјати небо од истока према западу..

Откровење Јованово 13,16-17 - Све мале и велике, богате и сиромашне, слободне и роб омогућава стави знак на десној руци или челу, тако да нико не може ни купити ни продати, а не ако то значи - или назив звери број њенога имена.

Откровење Јованово 13,13 - што ради велика чуда, има чак очима мушкараца сиђе огањ с неба на земљу.

Пета Мојсијева 18, 10-13 - да ли да се наћи међу вама који би био ваш син или ћерка од пожара! Исто тако, ни видовњак, видовит, врачара, мађионичар, змија, аукционар духове, психичке или ко саветује мртав. Свако ко чини такве ствари је болесно да се Господу!

Марко 13,14-23 - "Када видите ОНУ, шокантне бес", као што је, тамо где не би (да читалац разуме), онда нека они који су у Јудеји бјеже у горе. Ко ће бити на крову, и пропустити кућу да узме ништа. Ко је у пољу, без обзира да ли се врате за омотач. Авај, у оне дане за труднице или дојења. Моли се да то није била у зимском периоду. Ти дани су дани проблема је оно што се овај пут од почетка Божија створења и они никада неће. Ако Господ скратио тих дана, може бити спасени нико. Због свог бира, међутим, дани скраћују. Ако је неко тада рекао: "Ево, Месију је овде! "Или, Види, тамо!" Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и треба да знаци и чудеса, да би завођењем (ако је могуће), чак и изабране. Будите опрезни тада. Све што сам рекао раније. "

Бог је дао такође ПРОГНОЗА ЗА ПОСЛАТИ Ласт Тиме - Елен Гулд Бела (1827-1915 године)

Свет на почетку деветнаестог века почео да донесе Божија порука је човек у свету. Њена пророчке називајући је изложен критичком преиспитивању. Да ли Библија критеријуме и његов пророчке дар је коришћен за више од седам година. Од 1844, када је имала седамнаест година до своје смрти 1915, добио је више од две хиљаде визију. Елен Вајт списима не замењују Библија се не може изједначавати са Писмом. Само Библија је јединствена мера која се мора сматрати јој списи и друга литература, који се морају поштовати.

Елен Вајт себе веровао и учио да је Библија врховни норму за цркву. У својој првој књизи објављена у 1851, је написао:.. "Препоручујем вам, драги читаоче, Библија - Реч Божја као правило вере и живота Ова реч ће се судити Овај став није никада променио Елен Вајт признаје да је њена. мисија је да доведе људе назад на Библију "Само мало неге Библији, рекла је она, јер је". Господ је дао мање светло, што је довело људе на већу светлост.

Само неке од предвиђања

"Светска историја је ближи крају и Сотона ради као никада пре него што он покушава да делује као вођа хришћанског света са задивљујуцом ревности одржан лажна чуда Сатана је уведен. Као лав који риче потрази за заобилажење око себе и некога да поједу... Он жели да повуче свој заплет целом свету Њен отров крије под маском хришћанства.. карактеристике моћи тврди Кристијан и ја се издаје за Христа "(рукопис за штампу 8. 346).

"Сотона има моћ да покаже људима форма њиховог пријатеља отпутовао Превара је савршен - својим изгледом, речи, глас - све опонаша диван прецизни Многи људи се суочавају са злих духова који се појављују у облику њихових преминулих рођака или.. пријатељи и да ће прогласити потпуну заблуда ови посетиоци ће се ослањати на наша осећања и цини цуда да сведоче своју тврдњу.. "(Велика борба између Христа и сотоне 552560)

"Непријатељ се спрема да доведе свет својим чудо радне снаге траје до је приказан као анђео светлости. Имитирајући Исус Христос." (2 Изабрана масаже, 1894)

"Врховни чин велике драме преваре је Сатана је имитација Исуса Христа. Цркве дуго су тврдили да очекује долазак Спаситеља, као испуњење своје наде непријатеља Божијег. Наизглед имитирајући Христовог доласка. У разним деловима људи света, сотона . појављује као племените биће сјајно лепоте, налик Син Божији, као што је описано Џон (Откривење 1, 13-15) слава, ко ће га окружују, надмашују још ништа видели људског ока Чућете тријумфално крик: Христа. долази!

Људи ће пасти пред њим у поштовање према земљи, он диже руку и да ће их благословити, као што је Христос благослови Његови ученици, када је живео на земљи. Његов глас је мекана и очаравајућа, али мелодичан. Љубазно глас понавља неке од истина које су некада је Спаситељ. То ће излечити људских болести, онда ће људи рећи, да је променио у суботу и недељу ће бити било коју команду, да свети дан, који је благословен. "(Велика борба између Христа и сотоне 624, 1911)

"Људи под утицајем злих духова ће радити чуда Ово доводи људе да се разболите., То је Јинк, онда они могу да лече Онда су подстакне друге људе да говоре о болесним су чудотворно излечени. Сотона користи ову технику све време.. "(2 Изабрана Масаже 53, 1903)

"Сатана ће доћи до места где је могуће, чак и заведе чак и изабране То ће се Христа и као велики мисионар -.. Лекар пред људима дозвољено да падају са неба огањ само да докаже да је Бога "(Медицински Министарство).

"Неки од оних који су се опорави, користе ту моћ као изговор да занемаре закон Божији и даље у непослушности иако имају неограничену моћ., То не значи да је ова власт од Бога Са друге стране, ова чудесна моћ. долази из великих преварант - Сатана "(2 Изабрана Масаже 50,51,1885).

"У то време, Антихрист је откривена као прави Христос, и Бог ће деловати у свету проглашен неважећим побуну против Бога закон достиже свој врхунац. Стварни вођа ове побуне. Сотона се трансформише у анђела светла Људи ће. бити преварени и обожавају га као Бога онда ударио Свемогући. шири и казне на отпадник цркве, који је регулисан у обожавање Сатане ... Према томе, они падају у току једног дана јој кугу и смрт и жалост и глад, и бити уништен од пожара за моћног је Господ Бог. судија, који јој "(Откривење по Јовану 18,8) (сведочанства министара и јеванђеље Радници 62.1893).


Где даље? - У вези са овом темом

Лажни Месија новом добу и Маитреа

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се ...
Додата: 26.11.2010
Прегледи: 202998x

Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Библија Пророчанство - Данијел 2 - Светска историја

182_socha_bible_daniel.jpg Библија Пророчанство - Статуа Данијел, преглед историје светаГоспод Бог је на нашој планети историју чврсто у својим рукама, а наша земља има велике планове. Сви су имали искуство у двије пророчке ...
Додата: 18.10.2010
Прегледи: 326064x

Библија Пророчанство - Ко је антихрист? - Данијел Поглавље 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg У другом поглављу Данијел је Бог открио основне пророчке поглед. Користи слику од метала и камена фигура, који је на крају сломили.Златна глава представљали вавилонске империје, грудима је црна слика Медо-Перс ...
Додата: 26.12.2010
Прегледи: 391232x

Библија Пророчанство - звер диже из мора - Откривење 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg 13 Откривење 1-10 - Онда сам видео море звери наступа са седам глава и десет рогова, рогови су имали десет круна на главама његове богохулне име. Звер сам видео је као ...
Додата: 22.02.2011
Прегледи: 385426x

Месијански Јевреји

164_izrael_vlajka.jpg Месијански Јевреји - испуњење пророчанстваПоред бројних хришћанских деноминација постоје у Израелу и кретање такозваних "месијански Јевреји". Ови људи обично долазе из јеврејских породица, али верује у Исуса као Месију и прихвате ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 262384x

Број звери 666, жиг звери и печат Бога

447_666.jpg У претходним чланцима смо студирали, који је, према Данилу 7 и Откривењу поглавље 13 поглавља звер понекад непримерено. Према доказима које је дао нас сама Библија је звер диже од мора ...
Додата: 17.07.2011
Прегледи: 481995x

Sr.AmazingHope.net - Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима