Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Нострадамус 2012 - лажна пророчанства

Крај света 2012 пророчанство?

192_nostradamus.jpg

Нострадамус 2012 - лажна пророчанства

Додата: 25.10.2010
Прегледи: 495880x
Теме: Крај света 2012 пророчанство?
PrintTisk

Желео бих да напишем нешто о пророцанства Нострадамуса, јер на интернету о њему пуно дискусију међу људима и говори често. Многи од његових застрашујућа застрашујућа пророчанству, други кажу да је то фикција. Много сајтова који пишу о својим пророчанства о крају света ратова и беса. Многи га повезују са пророчанство о крају света до 2012. Волео бих да објасни шта ова предвиђања порекла и да ли они могу да задовоље колико људи мисле.

Ко је Нострадамуса и његова пророчанства су оно што?

Рођен у Француској 1503рд Студирао је медицину и радила неколико година као лекар. Нострадамус је један од најпознатијих мистичним пророцима. Он је предвиђање будућности, за коју су многи у своје време сматра врача. Он је био заинтересован за астрологију и окултизам.

Један од првих у питању пророчанства смрти краља Хенрија ИИ. Према његовом пророчанству умро од повреда изазваних копље. У 1559, када је Хенри ИИ. учествовао у јоустинг турнир, против Шкотској је био господар Габријела Монтгомерија. Први сукоб се завршио нерешено. Када је Хенри ИИ. тврдио одмазду против њега и почео поново, из Монтгомери је Ланце прекинуо Сплинтер продрла ока до мозга. Краљ је умро од задобијених рана.

Неколико пророчанстава која ће вероватно да попуне: смрт Хенри ИИ. у личном двобоју. Извршење енглески краљ Чарлс И, Френк, Другог светског рата и укупно прецизних чињеница о рату. Смрт Лади Дајана. И многи други. Ја ћу питање као пророцанства, можете лако наћи на Интернету.

Насупрот томе, многи испуњена пророцанства Нострадамуса пророштва остваре.

Шта можемо очекивати ускоро, као Нострадамус?

По многима, у периоду око 2010, 2012-2015 има много пророчанстава Нострадамуса у вези са ратовима и беса. Тих година, наводно чекајући светских ратова, контаминација вегетације, комерцијални стоке морталитет, кожних болести, људи се крију у планинама и свет ће пропасти. Све на крају претвара у добру и свет преживљава. Датум који се помиње Нострадамус 3797тх годину дана након овог датума даље пророчанство није.

Како знамо прави пророк?

Да ли знате како да знају прави пророк? Прави пророк зна да се његови пророчанство је апсолутно комплетна. То не може бити ни најмање одступање, пророчанство се мора недвосмислено испуњени.

Сва пророчанства која су дата на свету може доћи само из две државе.

Тачно пророчанство је од Бога Створитеља и попуњава непогрешиво, сто посто.

Лажна пророчанства долази од Сатане, који види будућност и да покуша да предвиди шта ће се десити у будућности. Онда у то време покушавајући да испуни пророчанство, и он не успе увек. Дакле, псеудо-пророци су неке запањујуће тачне пророштво, и обрнуто, неки су чак десити.

Сваки пророк, морамо испитати ове мјере. Ако истински Божији пророк, постоји могућност неслагања, пророчанство морају бити испуњени без и најмањег одступања.

Још један важан критеријум је оно што особа била или је проглашава пророчанство. Бог даје пророчанства о онима који га слушају и живе побожан живот и следе његов закон.

Матеј 7,15-23 - Чувајте се лажних пророка, који долазе к вама у оделу овчијем, а изнутра су вукови халапљив. Ви их знате по њиховим плодовима. Бербе грожђа трња, можда, и смокве од чичка? Дакле, свако добро дрво доноси добре воће и лоше дрво носи лош плод. Добро дрво не може родити зло воће, као и лоше дрво које не могу да поднесу добар плод. Свако дрво које не носи плод је добро смањити и бачени у ватру.

И тако: да ће их знају по њиховим плодовима. Није свако ко каже да ме, Господе, Господе 'ући ће у царство небеско, али ко год врши вољу Оца на небесима. Многи у моје стање тог дана, "Господе, Господе, нисмо пророковали у твоје име? Ми изгоним демоне у твоје име? Нисмо у своје име многа чуда? "И онда јасно рећи, 'ја никад нисам знао идите од мене ви који чине зло."

Нострадам пророчанства нису тачне, по скали, па знамо где смо се кретати горе. Можемо да их класификује у пророчанстава која су лажне, виплозена Сатана принц таме.

Порекло зла, постоји шанса да преживи?

За оне који не знају ко је Сотона, и како је добио нас на овој земљи да се може лако светло ваше ствари. Сатана или ђавола, нема крзнени бића са роговима, копита и реп. Библија нам говори да је Сатана имао високу позицију на небу и изазвале побуну против Бога и Његов закон љубави. Сатана је био мудар и леп анђела, који су се побунили. Тукли су га и бацили на земљу да би показао како његова влада ће изгледати.

Откровење Јована 12,7-9 - борба се догодио небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али без резултата. Небо није место за њих налази и велики Драгон - древне змије зове ђаво и сотона, који вара цео свет - био је свргнут. Он је пао бачена на земљу и његови анђели су били баци се са њим.

Богу да Сатана и његови пали анђели, у време његовог побуну да се уклоне. Бог је љубав, љубав је слобода. Бог даје сваком створењу своју слободу мишљења и доношења одлука. Ако Бог уклоните Сатана, цео универзум би слушали страха од Бога, а не љубави. То је разлог зашто је Бог напустио Сатану жив и бацили га у нашој земљи да се у потпуности изразио и показао свима шта он може да уради.

Сотона у свом подлост донео први људи Адам и Ева греху. Адам и Ева су били слободни и могли изабрати добровољно. Сотона је преварио и одвео у грех. Грех је кршење закона од Бога, грех, ми смо удаљавају од смрти његовог творца и није успео.

Бог нас спасити, али толико љубави, ми смо своју креацију, своју децу. Да ли је наш план спасења. Он је жртвовао за нас најдрагоценија ствар, његов једини син Исуса Христа. Господар Универзума сиђе на нашу земљу у људском телу да нас кроз Његову крв која је проливена на крсту откупио. Он је патио, била је понижена и мучен до смрти за наше грехе. Он је претрпео за ово у оно што смо имали да ме трпи.

Вера у Исуса Христа ми можемо добити вечни живот, да се врате кући и живе вечни живот, без бола и смрти.

Зашто су лажни пророци и пророчанства?

Током свог живота Исус нам је дао много знаци крај света. Библија нам говори да на крају историје нашег света, стање нашег друштва у веома лошем стању. Устани лажне месије и лажни пророци, који ће завести и покушати да заведе свету.

Матеј 24,23-28 - Ако би неко рекао: "Ево, Месију је овде! "Или," Ево га! "Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније. Каже да вас, "Гледај, у пустињи! "Иди даље не: или, 'Гле, он је тајно место,' Никада.

Порекло Сатане лажних пророка, који покушава да збуни и обмањује све нас. Шта то постићи? Библија нам каже шта свет ће чекати Господа Исуса Христа долази у овај свет. Сотона ће покушати да имитира Христовог доласка и заводе много.

2. Солуњанима 2,3-12 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога! Да се не сећате како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава ипак - у ствари, може доћи до тог времена.

Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку. Када је открива да зле, Господ Исус ће га убити дахом својих уста, уништавајући његов интензитет то долази. Појава опаких ће постати Сатана је активност, све лажне моћи, чуда и чудеса. Са свим лудост је да превари оне који иду у пропаст, јер не воле истину, која би могла спасити. Дакле, питање око Богу илузије да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују истину, али је имао задовољство у бешчашћа.

Према Библији, ми знамо да Сатана буде последња велика завођења да уради у сваком тренутку. Када је Бог то дозволи, ће у потпуности изрази бес. Међутим, да би ове емисије, која мора света припремају унапред.

Припремите свету са лажним пророчанствима, које указују на долазак Маитреја Христ крај света, катастрофа и ратова. Ово гура људе да се смањи страх и забринутост.

Данас је велики пораст интересовања у овим пророчанствима, а многи од њих излазе на површину. Сва та пророчанства су или предвидео или постепено искривљене свету, открива неки начин у 2012 и догађајима око њега. Они указују на катастрофе рата и након преласка на дане просперитета, доба Водолије.

Ми имамо старе Маје, који је проповедао Децембар 21, 2012 преласка на ново доба Водолије. До краја текуће света који знамо. Прелазак на духовним стварима, љубав и баланс у свету.

Имамо предвиђања Нострадамуса, по многима, од новембра 2010, рат и беду у овом свету. Онда је све испада добро.

Постоје многе друге сличне пророчанства лажна пророчанства ... Сибила, Видовита Ванга, Ст Малахија је пророчанство о последњем папа, пророчке књиге кинеског И Цхинг и још много тога.

Као што је проглашена од стране Нев Аге покрета? Прелазак на доба Водолије, транзиција ка љубави и правде. Он покушава да споји различите верске и филозофске струје. Појава Учитеља света.

Такозвани Маитреја Христ, који према Бенџамин Крем, ускоро ће открити свет. Већ је рекао да су велике знаци у облику звезде и светлосних сигнала. Такав знак обавештава рано долазак Маитреја Христ. Бенџамин Крем за 40 година, објављује прелазак на ново доба Водолије, пун мира и тишине. Људи неће бити материјално, сво богатство и просперитет. Цео свет очигледно чека учитељ, мајстор мудрости, што се очекује од свих религија под различитим именима. Маитреја је Христос за хришћане, за муслимане Имама Махдија, Кришна за хиндуса, Месија за Јевреје и будисти и Маитреја. Он је рекао професор за цео свет, верски или не, наставник у најширем смислу.

Католици имају своје пророчанства о последњим папе. Бићете одушевљени претпоследње Бенедикт КСВИ, који ће бити последња?

Светски догађаји позиви за нови светски поредак. Уједини цео свет и да се успостави ред.

Сва упутства позив за уједињење, успостављање новог поретка, прелазак на нова времена, прелазак на духовни живот и благостање. То се може показати само у стању да засенити свету.

Сотона зна да је мало времена и упорно ће трајати вођство, које ће се издавати за Христа. Она ће тражити да донесе ову велику превару у целом свету. Када ће бити дозвољено, то је до Бога, нашег Творца и он то дозвољава.

Само желим да истакнем да је све савршено спремни да Сатане. Без промена 2012 до богатства и љубави, а не по Библији пророштво.

Ја не кажем да ће ова превара у овом тренутку, али ако се нешто ће се десити око 2012, могло би се да је Сатана коначног преваре и превара.

Како ће заиста изгледати као долазак Господа Исуса Христа?

Сада знамо, пре него што постоји реална долазак Господа Исуса Христа, Сатана ће покушати да опонашају његов приступ. Долазак нашег Спаситеља је нешто нестварно. Свако око ће га видети, чути га свако уво.

Матеј 24.27 - Долазак Сина човечијег долази као муња - обасјати небо од истока ка западу.

Матеј 24,30-31 - онда небу појавити знак Сина човека, а тада ће сва племена на земљи треба да кукају и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и славом великом. И он ће послати своје анђеле са гласним труба, и они ће се окупљају његове изабранике са четири кардиналне тачке, од једног краја неба до другог.

Марко 13,26 - а затим видети Сина човечијег долази на облацима са великом моћи и славом.

Лука 17,24 - као да муња обасја земљу са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

1 Солуњанима 4,16-18 - Чућете пивске команду, глас арханђела и труба Божија, сам Господ ће сићи с неба и први пут мртви у Христу ће устати. Ми живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега плач. Да, заиста.


Повезани чланци из категорије - Крај света 2012 пророчанство?

Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Прочитајте овај занимљив пророчанство. Елен Вајт видела у своје визије онога што се дешава у Њујорку од 11. септембра 2001? За нас су ови догађаји још увек чека у будућности? Пажљиво ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 258429x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 173922x

Видео - последњи догађај, крај света према библијских пророчанства

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Даг Батцхелор - Догађаји Финале Библије пророштвоБаците поглед на овај документ, који су Даг Батцхелор представља догађаје који ће претходити крају света. Ови догађаји су у складу са библијским пророчанство. ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 326050x

Лажни Месија новом добу и Маитреа

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се ...
Додата: 26.11.2010
Прегледи: 189822x

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у ...
Додата: 12.01.2011
Прегледи: 187842x

Sr.AmazingHope.net - Нострадамус 2012 - лажна пророчанства