Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Број звери 666, жиг звери и печат Бога

Пророци Библије и данас

447_666.jpg

Број звери 666, жиг звери и печат Бога

Додата: 17.07.2011
Прегледи: 471723x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk
447_666.jpg448_666_mitra.jpg

У претходним чланцима смо студирали, који је, према Данилу 7 и Откривењу поглавље 13 поглавља звер понекад непримерено. Према доказима које је дао нас сама Библија је звер диже од мора и мали угао верских политичке моћи, која је била и папског система!

Име, број звер

Многи људи се питају шта то значи број 666 и сходно томе покушава да идентификује звери. Као што смо већ писали, али мора да се сложи са свим идентификовати лика која се помињу у Библији, и број 666 је један од ликова - број звери.

Откровење 13.18 - Потребан вам је мудрост. Који разуме како рачунају број звери, јер је човек број. Тај број је 666

Ми смо већ рекли да је звер је папског система, а не појединац верник, али је систем који доводи до лажне обожавају.

Један од папе наслова је "Вицариус Филии Деи", што у преводу значи "син представника Божје".

На основу једног бирачког акције на Католичком магазина читаоце рекао: "Наши посетилаца недељу", од 18. априла 1915 да: "папска митра (исправно тијара) су угравирана слова" Вицариус Филии Деи. "

Ова ознака, која је већ сама по себи богохуљење, име звери.

Откровење 13.17 - тако да нико не може ни купити ни продати осим ако буде знак - име звери или број њеног имена.

Према подацима у стиху 17 и 18 даје број имена 666тх Као иу латинском слова имају нумеричке вредности у исто време, само саберите.

Обрачун бројева може се наћи код мачака у фото галерији.

Ово је пророчанство односи на "Антихриста". Грчка реч "Антихрист" значи онај који ставља на место "Помазаник Божији." Другим речима, "Антихрист" је наводно представник Сина Божијег - управо оно што папа је у праву ради!

Исус Христос после свога вазнесења, али једини прави првосвештеник у небеској светињу:

Јеврејима 8:1-2 ​​- Ово је главни, оно што ми говоре, међутим, да имамо такав првосвештеник који је с десне стране престола Величанства на небесима. Он је слуга праве уточиште - став да човек није став, него Господ.

Овде смо посредује жртвеном крвљу Исуса његових свакодневних путовања на престо милости, небеског Оца (Јн. 14, 6,13,14: Римљани 8:34), на које можемо наставити било које време без посредовања друге особе, једино кроз молитва у веру и поверење у мирење крви Христове. (Јеврејима 4, 14 - 5:10) Нико не може да буде посредник.

Жиг звери

У Библији су описани они који прихвате жиг звери. Има и оних који држе Божје заповести. Они су ти који је добио знак од Бога, печат Божји, и они су освојили преко жиг звери.

Откровење 14.12 - Потребан вам је истрајност светих који држе заповести Божије и Исуса вере.

Откровење 7,3-4 - "! Ужас није земља ни море, ни дрвећа, осим ако знак слуге Бога нашега на чела њихова" И ја сам чуо неколико запечаћене сто четрдесет и четири хиљаде њих су идентификовани од свих племена синова Израиљевих.

Откровење 15.2 - као да сам видио море од стакла и ватре, и онима који освоје звер, преко његовог лика и више број његових имена.

Жиг звери је у директној супротности са печатом Бога, јер оба морају бити стављени на људски чело. Разумевањем Божија воља открије суштину печата жиг звери.

Језекиљ 9.4 - "Идите кроз град, шетњу кроз Јерусалим", рекао је Господ, "и поставите знак на чела од оних који јаук и стењање над свим гадости који су почињени у граду."

Мојсијева 6,6,8 - Нека ове речи које сам вам поверити данас ће остати у вашем срцу. Везују их као знак на руци и као бенд на чело.

Библија је Божија знак обележен лице оних који одбијају да присуствују гадости и кривична дела против воље Божије. Када је Мојсије дао Десет заповести, Бог јасно указује да ове заповести бити знак на руци и челу, да смо их носили у виду (потпишу на челу) и праксе њих (ручни знак). Али звер жели да стави знак на нашим рукама и чела: следи да жиг звери је у супротности са Божјим заповестима.

Мојсијева 13.9 - и имаћете знак на руци и као спомен међу очима, то закон Господ остао у устима, јер вам Господ извео из моцне руке Египта.

Жиг звери је супротно од знака Божијег - то значи да преступа заповести Божјих, као печат Божији - знак његовог уговора налази се у Десет Божијих заповести. Који заповест је печат Божји, али понекад неприкладно? И звер коју заповест за злоупотребу својих знак?

Печат Бог

Да би званични, правни акт мора имати печат законодавства. Он мора да садржи три ставке:

1. назив законодавца, 2. назив законодавца, 3 територије на које се примењује закон.

Десет заповести нађемо четврти, захтевајући поштовање седмог дана суботу као дан одмора, који има три податке нега:

1. назив законодавца: "Господ"

2. Његов наслов: Творац, "Господ је направила"

3. територије на које се примењује закон: "небо и земљу, море и све што је у њима."

Мојсијева 20,8-11 - Сетите се суботе, да га светкујеш. Шест дана ради и да све твоје рад: а седми дан је субота Господа Бога свог. Нећеш радити ниједан посао - ти, твој син, ни кћи твоја, ни слуга твој, ни слушкиња твоја, ни твоје стоке, имигрант у капије. У шест дана Господ створио небо и земљу, море и све што је у њих, али одмарао седми дан. Зато је благословио Господ дан од одмора и посветио га.

Екодус 31,13,17 - "Реци синовима Израиљевим: Држите ми суботе, јер је знак између мене и вас од колена до колена, ви знате да сам ја Господ, да вас посвети То је вечни знак. између мене и децу Израела у шест дана створио Господ. неба и земље, али седми дан је одмарао и узео дах. "

Језекиљ 20,12,20 - Дао сам им такође имају своје суботу да буде знак између мене и њих да знају да сам ја Господ који посвећујем њима. Халлов мој суботе, без обзира да ли знак између мене и вас, ви знате да сам ја Господ Бог ваш.

Да, суботу је заиста знак између Бога и Његовог народа!

Жиг звери је прекршај четвртог заповест је субота, јер је знак и печат његовог уговора. Божије упозорење јасно потврђује наш закључак: следећи Божије заповести - укључујући четврти, у суботу - да би се избегло примање жиг звери.

Откровење 14,9,12 - Иза њих, онда летео трећи анђео, и гласно: "витешка борба Ако неко звер и његове слике и прими знак на чело или на руку, он ће пити од вина Бога беса, која се пролива без мешавину у чашу његовог презира, он ће бити мучен огњем и сумпором у присуству светих анђела и пред Јагњетом Потребан вам је истрајност светих који држе заповести Божије и. Исус вере.

Већ Данијел написао да је мали рог Данила поглавље 7, симболишући папство, ће покушати да промени времена и законе.

Данијел 7.25 - Да ли ће говор против Свевишњега, да му свети ће бити погрешно и покушати да промени времена и прописима. (СТУД -. Говориће против Свевишњега, и да ће убити свети Учитељ ће покушати да промени времена и законе.)

Заиста, формални назив недељу као нови дан одмора, за разлику од суботе, папство додирнуо једну заповест, чији је садржај и време: Четврта заповест, печат Божјег закона. Жиг звери ће стога поштовање недељу као дан одмора, уместо у суботу, 4. заповест Божију. Жиг звери ће се узети на чело или руку. Чело симболизује одлука, мишљење, рука симболизује људског понашања.

Католичка црква се признаје да је промена четврте заповести је једини знак своје активности и своју моћ. Наводи:

"Недеља је знак власти ... ... наша црква је Библија, а овај потез поштовање суботе (у недељу) је доказ ове чињенице." (Католички Рецорд из Лондона, Онтарио, септембар 1923)

Наравно, да католичка црква тврди да је ова промена од суботе до недеље је њен чин (...). А овај акт је знак њене црквене моћи и ауторитета у религиозним стварима. (Одговори канцелар ЦФ Томас на писмо од 28. октобра 1894, који је упућен кардинал Гибонс.)

Освећење недељу (...) да није само Библија, али је очигледан супротности писмо Библије које предвиђа одмор у суботу. То је била католичка црква, која (...) је пренео остатак до недеље (...) Тако протестанти, упркос себи, одустати посвећење недељу данак ауторитет Цркве. (Монсињор Луј Сегур, обичан Разговор о протестантизам од данас, 1868, стр.213.)

Протестанти не схватају да освећењу недељу прихватила ауторитет цркве портпарол папе. (Наша недеља посетилаца, 5. фебруар 1950.)

Четврта заповест о суботу као дан одмора (прва заповест од времена) у католичкој катихизис постала трећа заповест и обожавање дан папског декрета је промењена од седмог дана у недељи (субота) на први дан у недељи (недеља). Велики папске полемичар, др Ецк, који се сукобили са Лутер у 1553, рекао:

"У јеванђељима Павла слова, нигде у целој Библији нема помена о иступању из суботе и недеље одредбе, дакле, ове недјеље је дошло, јер је основана Апостолске Цркве без подршке Писма."

Католички Светски написао:

"Црква је паганске философије и комбиновао је са вером ... ... преузео паганског недељу (Сунце дан) и трансформисан је у хришћански недељу Заиста постоји нешто краљевски у погледу на сунце., То је одговарајући . симбол за Исуса, Сунца правде Чини се да је црква у тим земљама, каже он -. задржати стари пагански назив овог дана, остаје осветио И тако пагански недељу (Сунце Дан), посвећен Балдер је постао хришћанин недељу, освећени Христа. "

Реч Божија говори јасно: Десет заповести, укључујући и четврту, не може се мењати. Морамо да пратите онако како је написао Бог.

Лука 16.17 - већ неба и земље проћи, него да се заустави плаћају једну тачку закон!

Обележи 7,7-9 - Узалуд ме поштују, учећи учењима и људске команде. "Ти су оставили Божје заповести, али традиција пратите. "Затим је наставио:" Стварно лепо осудити Божије заповести држи своју традицију!

Свако од нас мора да изабере између људских предања и Божија заповест:. Између недеље, знак ауторитета и звер суботу, 4. заповест, знак ауторитета Божје, који представља самог почетка људске историје

Тренутно, нико жиг звери. Када га направите, али савез између папства и Сједињених Америчких Држава под вођством хришћанске десничарске верских крило, поштовање недељу ће ускоро постати обавезни за све. Жиг звери ће бити додат на све оне који страх од прогона у суботу и да ће одбити да недељу светим.

Откровење 13.17 - тако да нико не може ни купити ни продати осим ако буде знак - име звери или број њеног имена.

Одбијањем да обожавају звер и прими знак ће ставити на страну Бога. Наши лице ће бити означена са печатом Бога и наше име ће остати записана у књизи живота. Пута своје поверење у Исуса Христа. Ако желимо да останемо верни његовим речима, даје нам снагу треба да ураде, поготово ако будемо морали да бирају између клања звери и благослов њене дан одмора, недеља или обожавање Бога и благослов Његове дан одмора, седми дан, суботу.

Оче наш,

чак и ако су добили није жиг звери, видимо опасност на хоризонту се појави. Ускоро поштовање недељу је неопходна за сваки и за оне који одбију, неће бити тешка времена. Помозите нам припремили за ове дане, а сада посвети Ваше свете суботе, седмог дана суботе. Ми знамо да је кроз милост и силу Духа Светога могу да остану они верни у свим околностима, да су наша имена не бришу из Твога књигу живота. У име Исуса Христа молимо.

Амен.


Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Позив за народ Божји - студије пророчки списи

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Откривење 1:1-3 - Откривење Исуса Христа, који му је Бог поверио да покаже слугама својим шта мора ускоро десити. Он је то показао својим анђео, он је послао свог слугу да ...
Додата: 04.05.2011
Прегледи: 167988x

Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Библија јасно упозорава да је један од последњих знакова пре доласка Исуса Христа је у томе што је Бог тресе нашу земљу. Данас, већина на други долазак већ попуњена, или попуна. ...
Ажурирано: 18.02.2013
Додата: 02.04.2011
Прегледи: 324272x

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Тест Слика 1Мојсијева 18,21-22 - Ви кажете: "Како знамо да то не говори ријеч Јахвина?" Па, ако пророк говори Господ, у име нешто што се дешава, онда Господ је говорио ову ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 257724x

МП3 - Ко је антихрист? - Проф др Валтер Веитх

301_antikrist_papezsky_system.jpg Слушај ово предавање проф. Др Валтер Веитх, који ће одговарати на питање ко је антихрист? Да ли је заиста папски систем? ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 255575x

Дух пророштва - Елен Гулд Бела

161_ellen_gould_white.jpg Дар пророштва манифестује у служби Елен Г. Вајт, који је био један од оснивача Хришћанске адвентистичке цркве. Савет је добио инспирисали народа Божијег у последње време. Свет на почетку деветнаестог века ...
Додата: 05.10.2010
Прегледи: 304133x

Sr.AmazingHope.net - Број звери 666, жиг звери и печат Бога