Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Паранормално искуства

Натприродне, НЛО

66_nadprirozene_zazitky.jpg

Паранормално искуства

Додата: 11.08.2010
Прегледи: 164741x
Теме: Натприродне, НЛО
PrintTisk

Да ли имате искуства паранормалног?

Помера те куће сликарство, фотографија својих умрлих рођака? Да ли сматрате да сте хтели да разговарају са контакт особи која више није међу живима? Не знам шта да мислим?

Члан Зашто постоји зло може прочитати о две снаге које имају власт над нашој земљи.

Зло Сатана, Луцифер, а Бог је љубав.

Од Сатана завео први људи, а преко њега су прекршили закон је дао Бог, зло миљеницима Сатане и његових палих анђела оборили на земљу да се суштина зла, али су знали да нико у универзуму, да у потпуности изразе .

Откривење 12, 7-9 - борба се догодила небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али ништа не може учинити. Небо није пронађено за њих место и велики змај - да се стара змија, звана ђаво и сотона, који вара цео свет - био збачен. Он је био бачен на земљу и његови анђели су бачени с њим.

Бог нам љубав, али да га на миру. Као водич у зло-испуњен је свет нам је дао своју Реч = Библију. Као полазну тачку за нас, дао живот Његовог Сина Исуса Христа, који је освету за наше грехе на себе.

Дакле, да разуме силе на овом свету, морамо да проучавају Библију и читајте шта пише о Исусу Христу. Пажњу на многе цркве и њиховим традицијама. Библија говори о нешто друго него измена година традиције католичке цркве, па чак и многе протестантске цркве.

Проповедник 9,5-6 - дневна знају да морају умрети, а мртви не знају ништа. Ниједан знак одмазде неће га добити, чак и само сећање на њих погинули. Као што је њихова љубав и мржња, све страст је нестала. Никада више неће имати удела у свему што се дешава под сунцем.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер Сатана претендује да буде анђео светлости! Зато постоји ништа посебно, када он и његови службеници се представљају као слуге праведности. Али на крају јесени, као што заслужују.

Мојсијева 19,31 - Не обраћајте се на носача, или тражити спиритиста, за вас ће бити обешчашћена од њих. Ја сам Господ Бог твој.

Јован 11,11-14 - После тога, он је рекао: "Наш пријатељ Лазар је заспао. Ићи ћу га пробудити" Он ће имати користи од сна. "Господине", рече својим ученицима Исус. његове смрти, али су мислили да је прича о обичним спавати Дакле, Исус је рекао јасно: "Лазаре је умро..

Библија нам говори да су мртви спавају и ништа не знам, не могу да утичу на ствари или догађаје у овом свету. Они не могу ни да се појави да говоре или преместите ствари - Члан Шта је смрт?.

Дакле, ко је натприродне појаве?

Бог открива своју моћ да своје верне, који поштују закон Божји = Десет заповести - (Библија, Мојсијева 20:1-17) и на срцу живе вере у Исуса Христа = дневни летови, они би могли добити власт Духа Светога.

Дела 2,4.38 - напунише се сви Духа Светога и почеше говорити другим језицима, као у већ Дух даваше зборити. "Покајте се", Петар је одговорио: "и сви да се крсти у име Исуса Христа, да смо наши греси опроштени и примићете дар Светога Духа, јер обећање је за вас и ваше потомство и све. Који далеко - сви позиви Господ, Бог наш. "

У другим натприродним појавама, усев круговима, или чак и изглед духова, укључујући и Девице Марије је спиритуализам = Сотона је творац зла. Већ у рај природе живота и смрти, Сатана лагао људима и сада, да је имао мало времена за своју лаж интензивирање. Покушавајући да преусмерава људе од Бога и то је шокантно натприродне појаве. Спиритизам не прави разлику између добра и зла, откривају духови свих ликова и говори против Библије. Али, често под маском хришћанства, што није у складу са законом од Бога, право у Библији.

Када људи виде натприродне моћи да је Сатана има снажан анђео, идите за њим и они верују да је Бог променио свој непроменљиви закон, али пазите, то је још увек само лаж.

Лука 16.17 - Него, неба и земље проћи, него протекло један потезић закона!

Матеј 5:17-18 - "Не мислите да сам дошао укинути Закон или пророке ја нисам дошао да их укине, него да испуним.." Заиста, кажем вам, док небо и земља проћи не најмањи писмо, а не један потезић закона, пре него што се све то остварити.

Шта снага ће вам веровати?

Сатана = лажи, која има велику моћ на Земљи? или Бог = Љубав, који ће имати последњу реч на земљи?

Сви Испитајте Речи Божијој!


Повезани чланци из категорије - Натприродне, НЛО

Шта је спиритуализам и окултно?

473_spiritismus_okultismus.jpg Спиритуализам учи да духови покојника успостављање везе са људима путем медија. Медији су говорећи, писање, цртање, лечење, итдПрема Светом писму, познато је да "бесмртности душе" не постоји, они нису духови мртвих, ...
Додата: 05.09.2011
Прегледи: 218853x

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у ...
Додата: 12.01.2011
Прегледи: 187842x

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 224654x

Шта је то НЛО и ванземаљци који су?

110_ufo.jpg Ко су ванземаљци и НЛО?Данас, многи људи нису размишљали на питање да ли су ванземаљци, али је питање ко су они.НЛО су стварност, која се пружа дубоко у историји човечанства и ...
Додата: 23.09.2010
Прегледи: 209092x

Видео - Поруке с неба, приказања Богородице

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице. Не можемо порећи ову чињеницу, јер то откривење је доказано у многим местима широм света.Шта је порекло Марије? Бог нам је послао њен истински ...
Додата: 08.09.2010
Прегледи: 207506x

Sr.AmazingHope.net - Паранормално искуства