Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Прогон верних верника у време краја

Знак пута, други долазак Исуса Христа

498_pronasledovani.jpg

Прогон верних верника у време краја

Додата: 17.10.2011
Прегледи: 339114x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Свако ко проучава тему времена и крај недељу закона, морају да знају да су тешка времена пред нама. Постоји неколико стихова да ће се прогон дође, али имајте на уму да свака од ових стихова има два дела - Божији предвиђање да ће бити прогона, а затим обећања Бога за верне. Прогона одржана је у разним облицима још од памтивека. Сви они који служе Богу, да се састане са опозицијом Сатане и његове помагаче. И сада Сотона је веома ограничено време, и он зна да има кратко време. Откривење 12.12.

Данијел 12.1 - У то време ће се појавити Мајкл, велики кнез и заштитник свог народа. Време проблема се јавља када оно што је откако је постао народ. У то време ваше људе бити спасени - свако ко је уписан у књигу.

Матеј 24,9-13 - Тада ћете бринути и убијају због моје име и бицес омразен од стране свих народа. У то време многи ће отпали и да издају један другог и мржње, и многи лажни пророци ће устати и да обмањују многе. А пошто шире зло, љубав многих охлади. Али, ко истраје до краја, биће спасен.

Откровење 2.10 - чега да се плаши онога што сте издржали. Гле, ђаво ће бацити неки од вас у затвор, да буду тестирани, ви ћете имати невољу десет дана. Буди веран до смрти и даћу ти венац живота.

Исус је претрпео много од оних које је створио. И ако патимо, ми смо на нашем Исусу, који су страдали за нас. Цитат Елен Гулд Бела (цитат):... "Нико од људи били толико злостављао и малигнед као Син човечији су га исмевали и ругали му јер је савесно испунио Божји свети закон Најмржи га без разлога Стајао је у тишини Међутим, пред непријатељима својим, и рекао да понижење и срамоту су део наслеђа хришћана Он је саветовао својим следбеницима да се одупру бес, и он их опомињали да неоцхабовали потере.. "(синови и кћери Божије, с.308 )

Да ли мислите да ћемо прогонити религиозни људи, и криминалци? Али, Библија је предвидео да најсуровијег прогона је из "хришћани", који ће чак мисле да је Бог.

Јован 16,1-4 - Ово је, рекао сам ти да воде у погрешном правцу. Екцоммуницате вас заједнице. Да, долази време када је свако ко ће вас убити, ће мислити да служећи Богу. Они то раде зато што нису познати Оца ни мене. Да ли сте Рекао сам да се сећате у време када сам вам рекао.

Неколико векова, сатана прогоњена ране Цркве, преко паганизам. Али, када је црква под маском служења Богу пристала да компромис са паганизмом, постао суровији и најопаснијег непријатеља. Римокатоличка црква верује да је Бог јој је дао право да контролише савести, да дефинише шта је јерес, и кажњавају га. Ово је један од најдубље укорењених папске грешака. Шта ће то бити до краја времена? Цитат: "Прогон протестантизма Риму, који готово уништио веру Исуса Христа, биће још горе, да се уједине са папство протестантизам." (Маранатха, 194)

Прогона предвидео у Библији и пророчки дух је много више него само стрес и анксиозност. У неким случајевима то ће бити мучење и смрт. Цитат:.. "Јер истина предлагачи одбијају да обожавају недељу суботе, многи од њих су затворене, други прогнан из земље, други ће трпети као робови Данас смо наћи нешто овако немогуће Једном повучено, међутим, народ Божији Духа, који их штити, а када су напустили власт Сатане, који мрзи Божје заповести, оне су необичне ствари дешавају људско срце може да буде веома окрутан када нестаје из Божје љубави и поштовању.. (Велика Драма века, 381, 382)

Неки су изгубили своју имовину. Многи ће доживљавају сиромаштво након објављивања, да онај који следи Божију суботу, не може да купи или прода. Али, најтеже од свих ће бити подељен у породици и најдражи пријатељи отуђење.

Матеј 10.36-37-Човек ће имати непријатеље у наше сопствене фамилије. Ко воли оца или мајку више него мене, није мене достојан. Ко воли сина или кћер више него мене, није мене достојан.

Главни разлог за прогон верног народа Божијег не желе да се прилагоде паузе команде и библијску суботу, свети дан одмора. Прихватање или одбијање недељу као дан богослужења у блиској будућности, од суштинског значаја за спасење. Библија се односи на овај процес као жиг звери усвајања или прихватања печата Божијег. (Прочитајте више у чланку број 666 звер, жиг звери и печат Бога)

Цитат: ". Долази време када Божји људи знају пуно утицаја прогона, као што поштује светост седмог дана .... Али, Божји народ буде у потпуности су га известили И Господ ће деловати у њихову корист и да докаже да је Бог изнад свих богова "(Цхритсиан сервис, 156).

Када се разматра доказе о сарадњи између Сједињених Држава и Ватикана, ми знамо да то време није далеко.

Цитат: "Ми знамо да је" када је црква у нашој земљи да се уједине заједно тачке вере, утицаће на САД да наметне своје прописе и њених институција, онда протестантске Америке ће створити слику римске хијерархије. Истинска Црква ће бити изложени прогону, као Божјег народа у прошлости. "(Дух пророштва, Волуме 4, 278)

Такође су нам рекли да тешка времена неће дуго трајати. Цитат: "Стојимо на прагу великих и тешких догађаја пророчанство је испуњено последње велике борбе ће бити кратак, али страшно .... Колико дуго ће трајати само мало..." (Селецтед Мессагес, свазек3 , 419)

Бог је обећао заштиту

Ми се ослањамо на сигурношћу да нас Бог воли, и нека што се дешава, останите са нама и води нас у царство славе. Ми не морају да брину о будућности, јер Бог је обећао да ће бити са нама. Цитат: ". Увек постоји шанса да уђемо у проблеме и личне опасности, али ми не изгубити срце, ми као Божји народ да појачају напоре и надамо се када је време да се ризик за Божји народ, је време за Бога да пружи јасне доказе његове моћи. "(Маранатха 194, 191)," народ од Бога не треба да брину Сотона не може бити већи од дозвољене границе.. Бог штити свој народ. "

Елен Вајт је написао многе чланке који се односе на време када ће она бити спроведена недељу законом. Ако се уздрже од рада на недељу, ми ћемо посветити недељу мисионарског рада за кратко време разоружа својим непријатељима. До недеље ћемо се фокусирати на мисију добијају жиг звери.

Абоминатион да нас упозорава

Матеј 24,15-22 -. "Када видите свето место државе, ужасна гад", који је говорио о пророк Данило (да читалац разуме), онда нека они који су у Јудеји бјеже у горе ко ће бити на крову да не силази узети шта из куће, а који на терену, без обзира да ли се вратили у јакну Авај, у тим данима за труднице и дојиље.. Молите се да не радите током зиме или у суботу У то време постоји. невоља велика, као што није било све до почетка света, и оно што никада неће бити. Ако је тих дана биле скраћене, не би спасити нико. Због бирају тих дана неће бити скраћено ".

Ови стихови, Е. Вхите каже: "Не много времена у коме смо приморани да побегну у удаљеним и усамљена места, као негда ученици Као и опсада Јерусалима од стране Римске трупе су сигнал за јеврејске хришћани као добро. као освајање власти над деловима наше земље (САД) издавањем декретом, који ће спровести папског суботе недељу, упозоравајући нас да будемо. Онда је време да напусти велики град и припремити да напусти градове са удаљеним домове у изолованим областима у планинама "(5Т 464 465)

Другим речима, када су САД закон који је дужан да у складу са дан одмора у недељу, то је за нас знак да напусти градове и друге припреме.

Бог у својој бескрајној мудрости, да ли ће позив за мало одмора пре прогона, да се избегне искуство прогона. Многи ће бити сачуване у гроб пре страшни испит, а патње пада на свету. Дакле, ми увек треба да буде у моју молитву захтев да говори: "Не моја да буде воља (Лк. 22:42) (Цоунселс о здравственом 375).

Зашто Бог допушта прогон?

Постоји много позитивних разлога због којих прогона доноси. То је заправо враћа против Сатане, јер позитиван утицај како на прогањани, као и онима сведоке.

Прво формирање карактера - Цитат: "Бог у својој великој љубави жели да развије ретке дарове његовог духа Она нам омогућава да превазиђемо препреке, прогона и тешкоћа, а не као проклетство, али као највећи благослов у нашим животима сваки.. искушење савлада, сваки патњу смо храбро издржали, нам доноси ново искуство за формирање нашег карактера "(Министарство цолпортеур, 67).

Друго сведочанство свету - Цитат: "Увек када постоји прогон, они који су искуство било одлуче за Христа или против њега." (Чежња вјекова 442) До додатно ојачана покрета да спроводи недељу, неки ће бити ухапшени и изведени пред лице правде. "Људи који су парадирали пред судовима, снажно брани истину Многи од оних који чују одлучи да задржи све заповести Божје.. Дакле, да се упознају са истином, хиљаде људи који би иначе не чује о томе." (Велика драма веку 381)

Треће Изрази Божје благодати - кроз патњу и прогон верни народ у својој показује своју славу и карактер. Посматрача је да буде јасно да је Бог са мученицима који су мучени и убијани. Многи уместо клетве и очајне плаче када смрт молио и певао и сведочио о стално присуство Бога и велике благодати.

4. нас ставља у улогу сервиса и благослов - Цитат: "Прихватањем да је Јован прогнан на острво Патмос, Христос гради своје ученике да место где је могао да прими најдрагоценије право да упути црквама прогона .... Јована је средство милости ... Никад нисам научила много о Исусу Никад чуо толико уздизање истина.. "(Наш високи позив 315)

Ширење Јеванђеља - Људи имају тенденцију да сарадник колоније. Цитат: "Али Господ жели свој народ да буду раштркани широм земље не морају да сарадник на једном месту Исус је рекао: Идите по свему свету и проповедајте јеванђеље сваком створењу Када апостоли определио да остане у већим... бројеве у Јерусалиму, дошао је на њих прогона и били су разбацани на све крајеве насељене света "(8Т 215).

5. Доказ о следећим Бога - Сатана је тешко покушава да одврати људе од Бога. Због тога, тешкоће и послао је доказ да смо на страни Бога. Цитат:.. "Када људи покушавају да се помире са Богом, знају да понижавање крста и даље постоји снаге и силе зла напад против свих оних који држе Божје законе Дакле, уместо прогањања Христовог ученика ожалости, требало би да изазвати радост. То показује да хода стопама свог господара "(Мисли из планине блаженстава 29).

Када олуја ће доћи на нас прогона, многи отпали и неће бити спремна да трпи за оно у шта верују и додајте са стране непријатеља. Цитат: Али, с друге стране, прави овце ће чути глас својих прави пастир. Са огромним посвећеност ће настојати да спасе изгубљено и многи од оних који су удаљили од стада, и да ће вратити да прате Великог Пастира. Божји народ на митинг против непријатеља и стварање уједињеног фронта. Из перспективе заједничких опасности у споровима о супериорну позицију. Он неће говорити о томе ко треба посматрати као највиши. "(Маранатха 194)

Познати награда

Познат, накнаду коју прима верни радници, да се окупе око престола Божијег и Јагњетовог. Када је Јован у свом смртном телу, он је видео славу Божију, пао мртав, не може да издржи поглед. Али, као деца Божја, обучена бесмртан, погледајте га "као што јесте." (1. Јованова 3:2) Они би стоје пред престолом, признао у вољеном. Сви њихови греси били избрисани, уклонили све преступе њихове. Сада могу погледати на открио славу престола Божијег. Учествујемо са Христом у Његовој патњи, и заједно са њим раде на план спасења и са њим се радују пред душе чувају у царству Божијем, да постоји за све вечности хвалећи Бога. (9Т 285)

Молим вас, будите спремни за Христов долазак на облацима небеским. ... Припремите се за суд, тако да када је Христос дође, славио од стране свих који верују у Њега, може да буде међу онима који се састану са њим у миру. (9Т 285)

Извући из књиге Г. Едвард Рид - "Недеља долази", превод са енглеском оригинални "недељу долази Доступно у издаваштву Јупос!

Препоручујемо читање књиге Велика борба је Елен Гулд Вајт.


Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Број звери 666, жиг звери и печат Бога

447_666.jpg У претходним чланцима смо студирали, који је, према Данилу 7 и Откривењу поглавље 13 поглавља звер понекад непримерено. Према доказима које је дао нас сама Библија је звер диже од мора ...
Додата: 17.07.2011
Прегледи: 480905x

Морамо оживљавање и реформација у нашим животима, не само реци!

528_oziveni_a_reformace.jpg Верни људи су усрдно моли за изливање Светог Духа, који је обећао да ће посао је завршен, а Исус Христ могао доћи до краја историје зла. Сви ми желимо да Духови ...
Додата: 04.01.2012
Прегледи: 225125x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 215578x

Библија Пророчанство - Данијел 2 - Светска историја

182_socha_bible_daniel.jpg Библија Пророчанство - Статуа Данијел, преглед историје светаГоспод Бог је на нашој планети историју чврсто у својим рукама, а наша земља има велике планове. Сви су имали искуство у двије пророчке ...
Додата: 18.10.2010
Прегледи: 325253x

Буди у Кини и шире Јеванђеље

298_cina.jpg Азија је највећи позориште двадесетог века. Ниједан други континент света не указују на много о најмоћнијих покрета - политичке, социјалне, образовне, и духовни. Питање је да ли на неком другом континенту ...
Додата: 19.12.2010
Прегледи: 179170x

Sr.AmazingHope.net - Прогон верних верника у време краја