Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Молитве за опоравак и изливањем Духа Светога - 777

Тренутни светске догађаје

424_777prayer.jpg

Молитве за опоравак и изливањем Духа Светога - 777

Додата: 08.05.2011
Прегледи: 238906x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Новозаветна Црква снажно утицала на свету са добрим вестима за Јеванђеље у једној генерацији. Испуњен Светим Духом Новом завету верници присутни деле истину поруку распетог и васкрслог Господа са стотинама хиљада људи. У лице непремостивих препрека, ови верници моли проглашавају Јеванђеље крајева земље. То ће се поново десити у неким местима то се сада дешава. Можете да будете део нечег великог за Бога.

Обнове је ново искуство са Исусом. Ради се о томе шта радите у свом приватном животу, у свој брак и децу. Оживљавање нас страствени искрене молитве мисије. На овој страници можете се проповедају, литургијске читања, духовне ресурсе, посреднички молитву водиче, као и широк спектар идеја и материјала за вас и ваше локалне цркве за духовну обнову. Повежите се са милионима чланова широм света који чезне за Силазак Светога Духа Божјега и завршетак рада на терену.

Пророчанства о крају времена у Откривењу предвиђају да ће се поновити Педесетнице, Свети Дух ће се сипа у моћну другу кише. Земља ће зрачити славу Божију. Хитности нашег времена захтева од нас да тражи Бога обећао моћ Светога Духа да заврши свој посао на земљи у овој генерацији.

Док читате ове странице могу да ваш живот буде испуњен са Његовим Духом, а ви имате још већу жељу да преузме власт од Духа Светога и сведоче за њега у овој последњој генерацији.

хттп://ввв.ревиваландреформатион.орг/

На последњој седници Генералне конференције Хришћанске адвентистичке цркве са представницима цркава широм света гласало за обнову и духовне обнове као ЦЛАРИОН позив Божјег народа пред други долазак Исуса Христа.

Овај документ садржи ову изјаву: "Апелујемо на све чланове Цркве да се уједини са црквени лидери и милиони других Хришћанске адвентистичке цркве у потрази за дубљу везу са Исусом и изливањем Светог Духа за сваког 7:00 ... јутро или увече, седам дана у недељи Ово је хитан позив Земљи трајала молитва Ово је позив за потпуну предају Исусу и искуство живота мења моћ Светога Духа, кога Господ жели да "Вилсон је додао: "Жеља нашег срца, видимо да опоравак укорењује у Цркви то је ово порука за све нас.."

"Господ жели да заврши овај посао", рекао је Тед Вилсон, НС, председник Адвентистичке цркве у току састанка. "Он жели да излије Духа Светога у неограниченом износу." Према одобреном документу, "Бог је обећао поклон" адвентисти имају јединствен изазов. "Цркве имају исти раст као глобални раст становништва поносни на наше тренутне процене евангелизинг утицаја света доводи до закључка да ако не постоји драматичне промене је завршен небески улогу у овој генерацији Упркос нашим напорима, све наше планове, стратегије и ресурси нису у могућности да заврше задатак Бозје славе на земљи "документ додаје:".. Не постоји ништа важније од знања о Исусу и његова обећања о проналажењу Силазак Светога Духа у снази овог другог киша Јеванђеље мандата да испуне ".

Опоравак и рехабилитација би требало да имају своје место, каже документ. Према цитат из Елен Г. Вајт, један од оснивача овог покрета пионирски, у Адвент преглед и суботе гласник, 25. фебруар 1902, каже: "У обнову означава обнову духовног живота, ума и срца, духовно васкрсење од смрти Рехабилитација значи реорганизација, промена у мишљењу и теоријама, навика и начина пословања.. Враћање правде неће родити добрим плодом, осим ако је везан за оживљавање Духа.

1 Одвојени себи дана доста времена да имаш заједницу са Христом кроз молитву и проучавања Библије.

2. У личним састанцима, телефоном или преко Интернета уживо глобалне молитва заједнице "777, где адвентисти седмог дана, 7 дана у недељи, моли у 7. ујутру или увече за изливање присуства и снага Духа Светога." ланац искрене молитве верника треба да буде са јаком света ... Молитвама Светог Духа "(ЕГВ, РХ, 1. март 1907.)

3, даље од прве суботе у кварталу, као дан молитве и поста за свету цркву.

4 Задаци суботу Библијске школе у ​​цркву да се разговара са фокусом на опоравак и реформе Цркве. Црква неће рађање добар плод, ако је тесно повезано са Светим Духом. Верујемо да ове глобалне иницијативе донети цркве у земљама својих плодова.

Један од највећих питања са којима се суочава цркава Хришћанске адвентистичке цркве: Да ли смо спремни да изађу из наше зоне удобности, да Бог ће учинити оно што је потребно да припреми све за личне прави препород, да промени или реформација у нашим животима , ми и даље више личи на Исуса, и узео други кише? Све ово је само кроз моћ Светога Духа. Одговор на ово питање је ваш избор и мој избор. Као што сви знамо, Бог неће да нас натера да у складу са Његовом вољом. Он позива, подржава, и тако нас тужи, као одговор на његов савет и жељама. Током протеклих неколико месеци, позив за обнову и реформацију цркве отишао у свет кроз наше цркве лидера. Каква је била ваша реакција?

Више од 100 година, Елен Вајт, слуга Господњи рекао: "обнова праве побожности међу нама је највећи и најхитнији свих наших потреба Ово би требало да буде наш први рад о томе шта желимо да.." (РХ, 22. март 1887).

Модел Апостолске Цркве, који је припремљен за изливање Светога Духа је са нама данас. Пре него што је Исус лево, он је рекао својим ученицима да моћ да оствари мисију која им.

У Луки 24,49 - каже: "Ево, ја вам обећавам да ћу излити Његов Отац Останите у граду, али док се не обучете са напајањем из висине.."

Дела 1,5,8 - Јован је крстио водом, али ћете ускоро бити крштени Духом Светим. "Али ја примити Свети Дух дође на вас, а ви ми бити сведоци у Јерусалиму, у целој Јудеји, у Самарији, и на крај света."

Исус је рекао својим ученицима да се врати у Јерусалим и чекали моћи да су дошли из Оца. Време чекања је око 10 дана, али није ставио своје ноге горе и засједу у Депресивно. То је био прилично интензиван период обуке. Лука нам даје брз увид у оно што се догодило.

Дела 1,14 - све у једнодушно себи посвећен молитви, заједно са женама и са Исусом 'мајка Марија и његове браће и сестара.

Дела 2:1-4 - Када је дошао дан Педесетнице, сви су били заједно. Одједном настаде шум са неба као јак ветар срушио, и напуни сав дом где су седели. Изгледа да им језици од пожара, који се распао и одмарао на сваком од њих. Сви су били пуни Духа Светога и почели да говоре другим језицима, као Дух им је дао исказ.

Елен Вајт то објашњава цео доживљај. "То је, признао и заборављени грехова кроз озбиљне молитве и посвећеност Богу да је први ученици припремају за Силазак Светога Духа на дан Педесетнице исти посао, само више, она мора да се сада ради "(ТМ, стр 507)..

Ми команде. Он чека да се излити свога Духа на Његов Остатак људе који ће им омогућити да заврше посао проповедање поруку три анђела. Коју врсту посла радимо? Речено нам је - да призна своје грехе, остављајући грехе, истински се молимо и посвете Богу!


Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Кина евангелизинг остатак света - покрет (натраг у Јерусалим)

284_china_globus_vlajka.jpg За натраг у Јерусалим визију хиљада кинеских су спремни да умру. Барем би требало да сазнате зашто је тако. Наполеон је једном рекао: "Када се Кина креће, она се мења лице ...
Додата: 06.12.2010
Прегледи: 189417x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 216170x

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

316_vatikan.jpg Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је ...
Додата: 18.01.2011
Прегледи: 180380x

Светска времена, колико људи у овом свету?

157_world_clock.jpg Питате се колико људи у овом свету? Желите да знате колико људи рођени, колико људи умре годишње, или у овом тренутку? Желите да знате шта је стопа криминала у САД, сирове ...
Додата: 30.09.2010
Прегледи: 333667x

Драматично повећање броја земљотреса!

392_katastrofykont.jpg Стално се повећава број земљотреса широм земље. Многи људи доживљавају промене и абнормалности природе и почињу да схватају да није све у реду. Они су схватили да се нешто дешава, шта ...
Додата: 11.03.2011
Прегледи: 306558x

Sr.AmazingHope.net - Молитве за опоравак и изливањем Духа Светога - 777