Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Припрема за крај

Полазна тачка, шта да радим?

514_egw-country_living.jpg

Припрема за крај

Додата: 23.11.2011
Прегледи: 203041x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

"Када дође време тестова, испоставило се, који управља животом речи Божје У лето нема разлике између зимзелених и другог дрвећа тако очигледно.. Али кад зима олуја дође, биће зимзелено дрвеће остаје непромењено, остатак лишће долазе Ни формално хришћански је данас да призна право, али. приближава време када разлика показује. Само оно што се манифестује непријатељство, фанатизам и нетолеранцију владавине, прогон почиње. Заколисаји мало вере и лицемери и одрекну вере Истински Хришћани. међутим, одупре и остају чврсто као стена, њихова вера ће бити јача и сјајнија нада него на неко време. "(Велика драму икад = Велика борба, страна 378) (Наш превод" Велика борба "има различите пагинатион)

У време невоље ће нас водити напред, само Божију силу, али сада можемо да припремимо савет који нам је Бог дао.

Студија Реч Божију

Библија садржи многа обећања, која би требало да стезаљка, да их отисак у меморији и лично је да проповеда. Најпопуларнији су у Псалмима, у Исаији, јеванђеља и посланица Филипљанима. Такође, 37. поглавље Велика драма векова (Наша једина извесност) нам нуди добар савет. Два кратка извода, многи сугеришу. "Само људи који обогаћивање његов ум истине Библије, стоји у последњем великом боју." (Стр. 373) "прва и највећа дужност разумна бића је да учи из списа, шта је то тачно, онда по живот и подстакне друге да то уради, као и." (Стр. 376)

Проводим време у молитви са Богом

Редовно заједништво са Богом да одржи интимни однос са њим. Поглављу о молитви у књизи Пут у Христу, ми можемо много помоћи. "Какву моћ има да те у прошлости били прогањани за Христа То је јединство са Богом, јединство са Духом Светим, сједињење са Христом. Овај интимни однос са Спаситеља на Божји народ да истрају на крају пута (Вера живим 330тх страни).

Бити пријатељски другима

Знамо своје комшије и они који су утицајни у друштву. Они признају да смо поштени и пристојни људи да нисмо чланови ниједне секте или екстремистичке наказе. Такође је веома добро да им каже све равно. Добар савет: "Слично томе, сада треба да Христови следбеници, када се приближава време невоље, да сви напори да се уведе људе у правом светлу и разбити предрасуде и спречи опасност прети слободи савести." (Велики веку драмско страна 387)

Помаже да се ширење Божје дело

Ми знамо да је оно што је завршен у време релативног мира, ми ћемо морати да заврши у веома тешко време. Ми не би требало да буде у стању мировања, као ноћ долази.

Познавање здравствене смернице за помоћ болесним

"Као верске агресије подрива слободу наше земље, они који се боре за слободу савести, бити приведени неповољно стање Ако имате опцију, они треба да имају једни према другима да стекну знања о болести, њеним узроцима, превенцији и. третман Ко ће успети. нађу посао за широк дијапазон То ће бити много оболелих који ће потребна помоћ, не само међу члановима наше цркве, али углавном код оних који нису познати истину.. "(Медицински Министарство страница 321)

Развој јединства и пријатељства са колегама

Јеврејима 10,25 нам саветује да се више и чешће састали су се у заједничким састанцима и охрабрио једни друге, више видимо да дан Христовог приближава. Ипак, ми смо је подсетио да смо "окупила". После Вазнесења Христовог ученицима својим да се види да су волели једни друге.

Сазнајте да буде самодовољна

Васхингтон Пост је недавно известила да 95% Американаца у потпуности зависе од исхране купљен у продавници. Наш савет је да буде независна. "Сиромаштво може да утиче на свакога ко тренутно верују и делују у складу са истином Христос нам је рекао да су оговарати.. Када је трагање за истином, то ће бити важно да доминирају сваку људску активност и њихове породице трпе због недостатка знања. Ми треба да исповедамо у трговини, грађевинарству, садњу и сетву Знајући како да се култивишу земљу, ми бисмо тај рад у тешким условима лакше. Такво знање ће постати велики благослов, чак и наши непријатељи (рукопис за штампу, том 19, стр 26)..

Иди из града

Ова плоча је позната дуги низ година. Не постоји тајна да нам зашто смо добили овај савет. Научили смо криминала, пренасељеност, насиље, болести, сиромаштва, буке и стреса урбаног живота. О овој теми учимо више у дневној брошури земља (Живот у земљи)

Извор: Књига "Недеља долази" Г. Едвард Рид

ЕГ Вхите каже: ". Није много времена у коме смо приморани да побегну у удаљеним и усамљена места, као негда ученици Као и опсада Јерусалима од стране Римске трупе су сигнал за јеврејски хришћани, као и освајање власти над деловима наше земље (САД) издавањем декретом, који ће спровести папског суботе недељу, упозоравајући нас да будемо Онда је време да напусти велики град и припремити да напусти градове и градовима удаљеним домове. у изолованим областима у планинама "(5Т 464 465)

Другим речима, када су САД закон који је дужан да у складу са дан одмора у недељу, то је за нас знак да напусти градове и друге припреме.

Амерички свештеник Џим Буллер хттп://ввв.препарингтостанд.орг/ на својој интернет страници наводи:

Када је војска опколили Јерусалим, Исусових следбеника напустио град! Да ли су спремни или не. Да ли сте место за или не. Само сам изашао! Можда морамо да урадимо исто.

Е-поруке које примам, говорити о градовима заптивање (приближавање спољним светом), и знам да у мом крају имају планове да би се урадио за много година. То звучи баш као оно што смо могли прочитати у брошури Живот у земљи страни 11 (такође 2СМ 142). "Али ускоро ће бити такав раздор и конфузију у градовима, да они који желе да напусте град не може да морамо припремити за ове догађаје.. То је светлост која је дата мени."

Иако смо место у земљи, треба да имамо план евакуације. Смо припремили пакет са основним личним потребама за опстанак, основне хране, камповање прибор, све је спремно тако да смо управо добили ухваћен и могу да идем у неку врсту становања, који користи обичне дрво из шуме за грејање и кување. Такође имају заказане путеве и зауставља, на који начин не добијамо ту.

"Запамтите супруга Партија је" Лука 17.32. Такође, морамо да се припреме ментално и емотивно, били смо у могућности да га напусти све иза нас - нека нам са породицом и пријатељима ће ићи или не.

Такође имајте на уму да постоје два дела Време проблема. Национални недељу Закон је означио почетак првог дела. Неговање крај пре краја првог дела. Други део је време невоље након префињености, биће сипати када је седам последњих зала. Током другог периода ћемо "потпуно пуст и усамљен место" (Велика борба страна 626).

Дакле, у првом делу невоље периоду ће и даље треба да буду у стању да уради "мисионарски рад". Нећемо само сакрију у брда и покушати да преживи. Ми морамо имати на уму када смо напусте град. Морамо да се припреме за ову последњу велику јеванђеље комисије. "У овим последњим сатима црафтинг синовима човечијим, када ће судбина сваке душе ускоро бити заувек решено, очекује се Господ неба и земље из своје цркве да се пробудио у акцију као никада пре." (Пророци и краљеви страна 716)

Вероватно ћемо морати да се ослони на друге методе еванђелизма него што смо у могућности да користе данас. Нису много "јавни евангелизинг". Уместо тога, он може бити много "Бог под вођством састанцима." Молим Бога да вас води онима који желе да морају да деле са њима. Сазнајте како то сада ради.

Ви такође треба да буду као Божји људи окупило заједно. "О, много пута када сам осетио да сам у присуству Бога и његове свете анђеле, чуо сам анђела глас, који је рекао митинга, рели на митинг Немојте дозволити сотони да баци паклену сенку између браће.. Рели је у јединству је снага Божји план за свој народ је увек био да раде заједно..

Измирење о руралним земља много рада и узима много времена. Али ми треба да се укључи на проглашење последњу поруку људима који га прихвате, не само за наше преживљавање. Дакле, једини начин да се живи је на добровољној основи једноставан начин живота, као Исус Христос живео да заврши мисију, и раде заједно као група.

Иако се осећамо хитности физичког тренинга, духовног тренинга мора бити на првом месту. Сада је време да дубоко повезују са Богом. Бораве у Исуса. Дајте себи Њему да нас Духом Светим испуњен и Духом водио нас. У овим стиховима Бог нас обећања која смо припремили за његов долазак и крај. Када радимо са оним што покушава да уради у нама и кроз нас, нас, каже кроз ово време. То је све о поверење Богу и потпуном предајом Њему у сваком тренутку.

Филипљанима 1,6 - Сигуран сам да ће Онај који је почео добро у радите, да доведе до краја дана Исуса Христа.

1 Солуњанима 5,23-24 - Бог мира да вас посвети потпуно, и Ваш дух и душа и тело у потпуности без порока к долазак Господа нашега Исуса Христа. Онај који вас позива је веран и да ће то учинити.

Јуда 24 - Тома, који има моћ да вас заштити од пада и вама у своју славу
чиста и срећни ...


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Први кораци ка религиозан човек

467_prvni_kroky_vericiho_cloveka.jpg Немојте се плашити да исповедају своју веру у Христа.Римљанима 10, 9-11 - Ако сте, својим устима исповедиш да је Исус Господ и поверујеш у свом срцу да га је Бог васкрсао ...
Додата: 20.08.2010
Прегледи: 146610x

Разлози за други долазак Христа на свет

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Исус Христос умро за наше грехе, победу над злом - Сатана и победио га. Он је показао читав универзум, да је Бог љубав, а ипак смо згрешили против Божјег закона, па ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 172543x

7. Промена срца - вере и закона - Пут Христу

273_cesta_ke_kristu.jpg "Ко је у Христу, ново је створење Шта је то старо је прошло, ново је дошло." (2 Коринћанима 5:17)..Не могу рећи тачно време и тачна локација, или не успе да идентификује ...
Додата: 22.11.2010
Прегледи: 149887x

Молитва, као разговор са Богом

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Лука 11,1 - "Господе, научи нас молити као што је Јован научио своје ученике."Лука 18,1 - Рекао им је причу, као што је даље потребно да се моле и да не ...
Додата: 03.05.2011
Прегледи: 296691x

Како да пронађем Бога?

372_jak_najit_boha.jpg Унутар сваког човека је кодирана у жељу за Богом. У прошлости су људи генерацијама створио различите богове под својим условима, па чак и данас људи имају жељу да се поклони нешто, ...
Додата: 07.03.2011
Прегледи: 237797x

Sr.AmazingHope.net - Припрема за крај