Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001

Пророци Библије и данас

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg

Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001

Додата: 09.12.2010
Прегледи: 270660x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk

Прочитајте овај занимљив пророчанство. Елен Вајт видела у своје визије онога што се дешава у Њујорку од 11. септембра 2001? За нас су ови догађаји још увек чека у будућности? Пажљиво прочитајте и судија за себе.

Нови Београд

Бог није направио свој суд без милости. Његова рука је још увек развучена. Божја порука мора бити пријављено у великом Њујорку. Људи морају да схвате да је Бог једини додир руке, може да уништи средства акумулирана пред последњи велики дан. (3мр 310 311, 1902)

Немам конкретне информације о томе шта би требало да се деси у Њујорку. Знам само да се масивне зграде овај град ће бити уништен у једном дану утицај силе Божије. Свуда, не би било смрти, јер се осећам толико дубоко да је град био упозорен. (РХ 5. јул 1906)

Једном, када сам био у Њујорку су биле моје ноћно осматрање показала велику зграду, која је порастао многе приче у небо. Ова зграда би требало да буду отпорни на ватру и пројектоване су да буду познати од стране њихових власника и градитеља. Тада сам чуо пожара обавештења. Људи погледао оне отпорне на ватру зграде и рекао. Они су савршено безбедни, али ове зграде су се конзумира од ватре, као да је лоша срећа. Специјална опрема није могла да спречи њихово уништавање. Ватрогасци нису могли да користе своје телефоне. (9Т 12, 13, 1909)

Индеструцтибле зграда ће бити претворена у пепео.

Видео сам најскупљи држава које су декларисани као ватру, али баш као Содома нестало у пламену освете Бога и претворена у пепео. Крхка споменици људски понос ће се претворити у прашину пре коначног уништења света долази. (3СМ 418, 1901)

Бог повлачи свој Дух из кривичног градовима који све више личи на предилувиан или градове Содому и Гомору. Скупе куће и архитектонских чуда су уништене у тренутку, када њихова популација прелази границе праштања. Та величанствена зграда које су узете у обзир у потпуности уништен од ватре, отпорне на ватру, је знак да у кратко време, све земаљске зграде постају русевине. (ТДГ 152, 1902)

Људи ће наставити да гради скупе зграде и да ће се за њих да потрошите астрономске суме. Посебна пажња ће се посветити своје архитектонске лепоте, трајност и поузданост дизајн. Господе, али сам сазнао да је, упркос свим овим мерама, зграда ће деле судбину Јерусалима Храма. (5БЦ 1098, 1906)

КОМЕНТАР

Ако Елен Гулд Бела видели пад зграде СТЦ у Њујорку 11. септембра 2001 сам оставити на разматрање.

У сваком случају, она лежи у срцу, желео да нас упозори на предстојеће опасности и после суда Божијег. Та величанствена зграда које су узете у обзир у потпуности уништен од ватре, отпорне на ватру, је знак да у кратко време, све земаљске зграде постају русевине.

Чињенице о колапса зграда.

Непобитна чињеница је да је зграда Светског трговинског центра 11. септембра 2001 авион срушио. Ово дело се сматра терористичком нападу. Они су ВТЦ несрећи авиона пасти слободног пада за неколико секунди? Зграде које су дизајниране да преживе могућег утицаја гиганта авиона? Како је могуће да челичним језгром од зграде је трансформисана за неколико секунди у гомилу шута? Свет одржао много великих пожара високих зграда, нема зграда никада није изазвала пожар пада. Увек одржава језгро челика зграде.

Овај догађај је изражена од стране многих стручњака индустрије и дизајнера СТЦ зграда себе. Из ових студија да завршимо није могуће на основу закона физике да ватростални зграде пао у слободном паду и претвори у малу тренутак у гомилу рушевина. Изградња ВТЦ7, трећа зграда, у којој није било авиона ударио, пала је у слободном паду ... Узрок пожара у неколико спратова.

Нећу говорити о тим пада зграда. На Интернету можете наћи многе чињенице које се односе на СТЦ 11. септембра 2001, он је заинтересован може лако наћи.

Шта је донео догађај 11 / 9 овај свет?

Без вас многи схватају, овај догађај је променио свет драматично утицала светске догађаје. Овај догађај променио законе и безбедност закони у САД и широм света. Са догађајима од 11. септембра 2001, људи су спремни да се велики део својих права и слобода. САД тако да могу да затворе људе на неодређено време, без давања било ког разлога, пратим телефона, е-поруке. Они чак могу да муче људе, чин широко практиковали. САД сада имају право да се номинални војно интервенише било где у свету. Покреће бескрајан рат против такозване тероризма, који траје већ скоро десет година.

Бескрајне борбе и раст америчке моћи има за циљ да успостави нови светски поредак, након чега, годинама, гладни људи света.

"Ми смо на ивици глобалне реорганизације Све што је потребно је исправно, сви свеобухватна криза и нације це прихватити нови светски поредак.." (Дејвид Рокфелер, УН-а форума, 14.9.1994)

"Процес трансформације, чак и ако је било револуционарни помак, може се дугорочно, осим ако је дошло до било катастрофалних догађаја и брзину, нешто као нови Перл Харбур". (Обнова Америке одбране, Дик Чејни, Доналд Рамсфелд, Џеб Буш, Пол Волфовиц. .., Септембар 2000)

САД је без сумње тренутно највећа светска сила, што многе бесмислене ратове, покушава да успостави нови светски поредак.

Библија казе у Откривењу по Јовану у 13. поглављу, моћи да преузме свет на крају историје нашег света. Она испуњава све горе библијски пророчанство?

Видео - слободан пад на СТЦ, 11. септембар 2001Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Звер из земље и лик звери - Откривење 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Откровење 13,11-17 - Онда сам видела другу звер где излази из земље је имао два рога као у јагњета, али је говорио као змај. Она носи сву власт прве звери пред ...
Додата: 21.06.2011
Прегледи: 270473x

Месијански Јевреји

164_izrael_vlajka.jpg Месијански Јевреји - испуњење пророчанстваПоред бројних хришћанских деноминација постоје у Израелу и кретање такозваних "месијански Јевреји". Ови људи обично долазе из јеврејских породица, али верује у Исуса као Месију и прихвате ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 261643x

МП3 - Ко је антихрист? - Проф др Валтер Веитх

301_antikrist_papezsky_system.jpg Слушај ово предавање проф. Др Валтер Веитх, који ће одговарати на питање ко је антихрист? Да ли је заиста папски систем? ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 262234x

Исус је био васкрснут из мртвих - шест разлога да потврди ову

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Исус из Назарета је био разапет, сахрањен и три дана касније устао из мртвих. Ни једна друга религија не тврди да је њен оснивач био васкрснут. У том је хришћанство јединствено. ...
Додата: 08.12.2010
Прегледи: 325347x

Дух пророштва - Елен Гулд Бела

161_ellen_gould_white.jpg Дар пророштва манифестује у служби Елен Г. Вајт, који је био један од оснивача Хришћанске адвентистичке цркве. Савет је добио инспирисали народа Божијег у последње време. Свет на почетку деветнаестог века ...
Додата: 05.10.2010
Прегледи: 312820x

Sr.AmazingHope.net - Пророчанство - Њујорк 9 / 11 - СТЦ колапс - 11. септембар 2001