Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Разлози за други долазак Христа на свет

Полазна тачка, шта да радим?

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg

Разлози за други долазак Христа на свет

Додата: 08.11.2010
Прегледи: 172544x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Исус Христос умро за наше грехе, победу над злом - Сатана и победио га. Он је показао читав универзум, да је Бог љубав, а ипак смо згрешили против Божјег закона, па нас је заволео да је дао свог Сина да бисмо могли да се врате Њему. Не постоји већи доказ љубави него Творца умро за његова креација. Не могу ни да разумеју љубав те величине. Узмите у обзир да смо били спремни да умру за неке од својих производа!

Исус обећао да се врате, тако да крај велике борбе између добра и зла.

Све човечанства је увучена у велике полемике између Христа и сотоне, који је карактер Бог је љубав, Бог је закон и Божије суверене владавине над универзума.

Откривење 12. јан део описује у току борба између Сатане и Цркве,

Откривење Феб 20тх део описује победнички закључак, уништење греха и све његове последице.

Непосредно пре доласка Христа дешава у свету и животе појединаца поларизујућег - људи стоје на две стране, испод два банера - на обе стране Бога или против Бога непријатеља. Господ Исус је рекао да постоје само два табора људи.

Матеј 25,31-32 - "Када Син Човечији дође у својој слави са свим својим анђелима, он ће сести на престо славе своје Сви народи ће бити окупљени пред њим, и он је одвојен од један према другом. пастир раздваја овце од јараца оваца на десној руци., али коза на своје леве стране.

Матеј 24,30-31 - онда небу појавити знак Сина човека, а тада ће сва племена на земљи треба да кукају и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и славом великом. И он ће послати своје анђеле са гласним труба, и они ће се окупљају његове изабранике са четири кардиналне тачке, од једног краја неба до другог.

Римљанима 2,6-11 - Он ће "узвратити сваком према његовим делима" - оних који су упорно и чинећи добро траже славу, част и нераспадљивост, живот вечни, који у својој себичности, истину и одбија да слуша неправилностима, међутим, награда гњев. Невоља и дистрес чека душу сваког човека који чини зло, Јеврејин први и Грку. Свако ко чини добро, Јеврејин прва и на грчки, а затим чека на славу, част и мир. Бог је пристрасности никоме.

Исус Христос долази да васкрсне мртве и окренуо верни верници живе.

Да, Христос има власт над смрћу и то не само речима. показао је да је после три дана у гробу Он је устао из мртвих. Пробудио сам се у својој година доказано смрт неколико људи врате у живот. Он једино може дати живот.

Откривење 1,17-18 - Када сам га видех, падох му пред ноге, као мртав. Онда сам ставио на своју десну руку и рекао:.. "Не брини, ја сам први и последњи живи сам био мртав, и ево сам жив у векове векова имам кључеве од смрти и мртвих..

1 Коринћанима 15,3-4 - сам вам дао главна ствар коју сам такође примио: Христос је умро за грехе наше, по писму, сахрањен је и био васкрснут трећег дана по Писмима.

Док је Сатана је затворен у смрт човечанства, узгред буди речено сви ми осећамо да смрт није овде, свако брани своју и жељу за животом, онда Исус Христос долази да нас од смрти поново одбацио. У тренутку када Христос његов моћни глас буди мртав за живот, биће највише невероватна девојка. У том тренутку ће коначно разбити моћ смрти неће бити више! Они који живе верни Христу долазак ће бити промењена.

Јован 5,28-29 - немојте се изненадити, јер долази време када сви који су у гробовима чути његов глас ће и даље долазе - они који су чинили добро ће бити васкрснути у живот, али они који делују зло, су подигнута на суду.

1 Солуњанима 4,13-18 - Не, браћо, нисте знали о нашој мртав. Ви не тугују над њима као и остали који немају наде. Исус, верујемо, умро и устао из мртвих као што ми верујемо да ће Бог да са Исусом на живот и онима који су уснули у њему. Ми имамо реч од Господа: Ми који живимо да види долазак Господа, не претећи оне који су уснули. Чујете пивске команду, глас арханђела и труба Божија, сам Господ ће сићи с неба, и први пут мртви у Христу ће устати. Ми живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Исус Христос ће доћи фер надокнаду за све. Сви су позив за правду и на крају ми то видимо.

После његовог Вазнесења, Христос непрестано баве спасење човека. Он је једини посредник између Бога и човека, ми смо пронашли ниједан други адвокат. Свако има избор! Његов однос према Јеванђељу, Христу, да одлучи да ли Христа у свом чувеном други ће доћи да суди за њега који га осудио, или краља, који га поздравља у своје краљевство. ради за мене све што је неопходно за спасење је. Ја ћу га прихватити?

Откровење Јованово 22,12-13 - "Ево, брзо сам дошао и моја плата је са мном, да се сваком човеку по делима његовим" Ја сам Алфа и Омега, почетак и крај прве и последње. ".

Матеј 16,27 - Син Људско биће дође у својој слави са својим анђелима Оца, а затим донети сваком према његовим делима.

Јеврејима 9,24 - Христос није дошао у светим местима направљен са рукама (што је само исправно), него у само небо, за нас да стоје пред Богом.

1 Тимотеју 2, 3-4 - Ово је право и пријатан Богу, Спаситеља нашега, који жели све мушкарце да се спасе и дође да зна истину. Постоји један Бог и један посредник између Бога и људи, човек Исус Христос, који себе дао као откуп за све људе.

Јован 1:12 - Али, за оне који су га примили, дао право да постану деца Божија - свих оних који верују у Његово име.

Исус долази да створи ново небо и нова земља. Христос ће доћи, дакле, да поврати оригиналну хармонију и срећу у свемиру која је постојала пре пада у грех.

Бог је створио све савршено и лепо, али је забрињавајуће сваког греха. Исус завршава овај тужни фазу историје и успоставити своје вечно царство.

Откровење Јованово 21, 1-5 - И видјех ново небо и нова земља. За прво небо и прва земља преминуо и мора нема више. Видео сам свети град, нови Јерусалим, силази са неба од Бога, припремљен као невеста украшена за свог мужа. Чуо сам јак глас са престола: "Ево, стојим са Богом људи: да живи са њима, и они ће бити народ његов и сам Бог биће с њима и бити њихов Бог Он ће отрти сваку сузу с њихових очију и. смрт више неће ни вапај ни вике, ни бола никада неће бити, јер је претходне ствари су преминули. "Онај који седе на престолу рече:" Ево, све чиним новим ".

Петар 2. 3, 13 - Небо нестане када ватру и елементи ће изгорети, али ми изгледа да ново небо и нову земљу - Хоме капитала.

Данијел 2,44-45 - У време ових краљева Бог неба ће успоставити царство које никад неће колапс, Британија која није краду људе. То краљевство ће се сломи и затворите све друге Британија ли то заувек трајати.

Данијел 7,13-14 - Ево, долази са облацима небеским, Син Људско биће подједнако. Пре него што се појавио пред дугогодишњи његово лице га је довео. Он је био дат Влади и слава и царство, да је поштован све људе, нације и језика. Његова владавина је вечно - то никад не завршава, и краљевство његово неће колапс!

Данијел 7, 26-27 - Али онда ће суд седнем и траке од њега моћи да буде заувек уништен и уништени. Краљевство, моћ и славу царства под небом ће бити предат свети народ Свевишњега. Његово царство трајати вечно, и сви владари ће му се поклоним и послушни. "

Јован 14,3 - Идем да вам припремим место за вас. Када одем и припремим вам место, опет ћу доћи и узети вас за себе, можете се где сам.

Амин, Дођи Господе Исусе.


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Исус Христос, Његов живот, смрт и васкрсење

275_jezis_kristus_2.jpg Једино средство помирења за људски грех које је Бог у Исусу Христу. У свом животу савршене послушности Божјој вољи, његове патње, смрти и васкрсења. Они који вером прихвате ово искупљење може ...
Додата: 25.11.2010
Прегледи: 256528x

Исус је био васкрснут из мртвих - шест разлога да потврди ову

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Исус из Назарета је био разапет, сахрањен и три дана касније устао из мртвих. Ни једна друга религија не тврди да је њен оснивач био васкрснут. У том је хришћанство јединствено. ...
Додата: 08.12.2010
Прегледи: 325347x

Суботу као спомен стварања, с обзиром на однос са Богом

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Погледајмо самом почетку Библије, Књига Постања. Овде је писано о стварању нашег света. Ми смо сазнали да је Бог створио овај свет у шест узастопних дана и почину у седми дан. ...
Додата: 28.04.2011
Прегледи: 188569x

Једини прави Бог, Бог Израелов!

439_izraelite.jpg Исаија 44,6 - Овако вели Господ, Спаситељ и краљ Израела, Господ над војскама: Ја сам први и ја сам последња, осим мене нема Бога.Бог је само један! Један Створитељ Земље и ...
Додата: 01.06.2011
Прегледи: 294854x

3. покајања - Пут Христу

165_cesta_ke_kristu.jpg ПокајањеКако се постаје праведан пред Богом? Како могу да оправдају грешник? Само Христос може да нас доведе у склад са Богом, са светошћу. Али, као што смо доћи до Христа?Истинско покајање ...
Додата: 07.10.2010
Прегледи: 158111x

Sr.AmazingHope.net - Разлози за други долазак Христа на свет