Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Покајте се - сада је најважније!

Полазна тачка, шта да радим?

484_pokani.jpg

Покајте се - сада је најважније!

Додата: 25.09.2011
Прегледи: 214427x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"

Када је Исус Христос и Јована Крститеља проповедао у близини царство небеско, прво позвао и позвао народ покаје. Другим речима, признање за своје грехе и да их се одрекну. Напустите сваког зла и да живе светим животом.

Матеј 3,2 - У тим данима Јован Крститељ проповедао је почела у Јудеан пустињи "! Покајте се Царство Небеско је близу!"

Обележи 1.15 - Исус је дошао у Галилеју проповедајући еванђеље Божије: "Време је испуњен - Царство Божије је близу Покајте се и верујте у Еванђеље."

Луке 3.3 - онда ушао цео регион око Јордана, проповедајући крштење покајања за опроштење греха ...

Колико је важно да људи покају?

Није било чак ни у царство Божије нешто друго? Некако удобно, можда тако да је Исус већ учинио све за нас после свега и ми не можемо да живимо свете попут Њега? Чита следеће стихове, али који је апсолутно јасно да морамо ући на уска врата, и без покајања и одустајање од греха не могу. Ми не можемо остати старог, грешног човека, него се боримо са грехом, не дају у њему. Кад је то не, пада на колена и исповедају Христа и своју слабост да траже силе греха и борбу. Зар се не бојиш да када је Исус Христос долази, ми ћемо бити у групи верни људи који ће позвати са ужасом:

Матеј 7,22-23 - Господе, Господе, нисмо пророковали у твоје име? Смо изгоним демоне у твоје име? Нисмо у своје име многа чуда? "И онда јасно рећи, 'ја никад вас нисам знао од мене ви који сте починили зло.

Ко не осећа дубоко жаљење због грехова који разапели Христа, ми смо на погрешном путу широк. Стоп до сада је тако, све док је време! Зауставите се и размислите о томе како у ствари се односе на Христа. Ако је Христос у срцу, за то прво место? Ујутру када се пробудите, клекне на колена и пита опет и опет Његовог присуства и вођење током дана? Питате да утичу на своје мисли, речи и дела? Да ли дуго за њега да то уради? Сами никада није неуспех, само Исус може да нам дати снагу да се бори са грехом и добили ослободити од њега. Само Исус има моћ и снагу да делује на наша срца и промени наше људске и грешним жељама.

Лука 13.3 - Ако не покају, тако да пропадне све.

Лука 15.7 - Кажем вам, само да буде више радости на небу изнад једног грешника који се каје него ли због деведесет и девет праведника лица која не треба покајање. "

Ако се овај приступ у понизности Исусу сваког дана, Његово Преосвештенство оправдава нас и брише наше грехе. То је Божија бескрајна милост, да смо још увек се може појавити и замоле за опроштај и Бог нас не одбацује, али увек понизни покајника прима. У овом невероватно и ми потпуно сигурни. Толико љубави показао нама.

Приче 28,13 - који покрива своје грехе неће напредовати, али ко признаје и оставља их бити милости.

Услове под којима могу да добију опроштај од Бога, они су слободни, фер и разумно.

Господ нас захтева да опроштај грехова били предмет никакве патње. Ми не траје дуго и заморно путовање, или да изврши покору болан, ми Вам обезбедити да Божија милост или окајати свог преступа, а ко исповеда своје грехе и остави га, то ће благодати.

Џејмс 5.16 - Признај своје грехе једни другима и молите се један за другога, да будете исцељени.

Призна своје грехе Богу, који једини може опростити своје мане и једни друге. Када сте увредио пријатеља или комшија, само напред и морате признати своју грешку. Његова дужност је да опрости од срца. Онда морате питати Бога за опроштај, јер је његов брат кога си рањен је власништво Бога, и ако Ранис, ви тако грех против свог Творца и Спаситеља. Случај је достављен један прави посредник, нашег славног Првосвештеник, који је "у свачему искушан као и ми, али без греха", и који је "у стању ћеш имати разумевања за наше слабости" (Јеврејима 4:15) и може се очишћен од сваког места безакоња.

Дела 20.32 - дакле ја вас похвалим Богу и речи благодати његове, која је у стању да вам изгради и дати вам наследство међу свима који су освећени.

Римљани 6,15-16 - Па, ми грех када нисмо под законом него под благодаћу? Нема шансе! Зар не знате да када служе некоме, морате да га слуша? Ви постајете слуге, који слушају, да ли греха на смрт, или послушања за правду.

Имајте на уму да као што је важно да се покају за време патријарха, када је Исус "први долазак, а такође је важно пре Његовог другог доласка. Апостола и Откровење по Јовану, који говори о последњим временима за нашу земљу јасно указује на то да се кајемо, окрените се Богу и његовим делима да докаже њихово покајање. То није нешто што брине само Стари завет пута.

Дела апостола 11.19 - Због тога се покају и да се окренемо, да твоји греси буду избрисани, а Господ дошло време да се одмори, и да пошаљемо Вам је најавио Месију - Исуса, који је још увек мора да остане на небу све до времена реформе свих ствари, као што о томе како је Бог говорио кроз векове од свих светих пророка својих.

Дела 26.20 - Почео сам да проповедам прво у Дамаску, затим у Јерусалиму, широм земље Јудине и незнабошцима, да се покају, окрените се Богу и његовим делима да докаже њихово покајање.

Откровење 3.3 - Сети се шта сте чули и прихватили, држи да га и покаје. Ако се пробудите, доћи ћу као лопов! Нити неће знати шта ћу час доћи на тебе.

Исус Христ би дошао давно, ако верни били спремни за то.

И даље се понашају исто као и израелски народ, који стално жалио и био задовољан. Још увек у нашем животу можемо заборавити да је Исус буде први у нашим животима, а не забава, удобан живот, пуно добре хране. Ако се може ставити у свим околностима Исуса на првом месту, неупинат на материјалним вредностима, прво траже Царство Божије, све остало ће бити додат за нас.

Када је последњи ми дати нешто у животу? Када се сетимо и исповедамо грехе мој стари? Када смо последњи пут одржан брзо? Када смо са другим људима говорили о Исусу. Ово су питања он треба да пита сваког хришћанина.

Исус нас воли толико да још увек нам даје мало времена. Зашто ми делују толико дуго не долази? Зато што чекају нас! Чека да буде припремљен у понизности, чекају, као што је код нас, баш као што је Израел са људима, огромним стрпљењем и не желим да ико пропадне. Зато да се вратимо ка Господу свим срцем својим, постом и покору и розхорлете за рад Божије. Бог чезне за вас, чека, понизност, и одбијање њега!

2. Питер 3,9 - Господ није Слацк да испуни своје обећање, као што неки мисле, али показује вам на стрпљењу. Он не жели да је ико пропадне, него да сви треба да дођу у покајање.

Видећете одједном колико ће имати искуство живљења са Богом. Ви само морати да слушају искуства других, али имате сопствене. Осетићете много пута да је Бог са вама овде и сада. Видећете како одједном Библија је још увек жива реч. Шта говори да вас у веома специфичним случајевима, одговоре на ваша питања и потешкоће, тако јасно и конкретно као што сте раније нису знали.

Откровење 3,19-21 - ја све то волим, и подизање укорити. Па крените фулминат и покаје. Ево, стојим на вратима и куцам. Ко год чује мој глас и отвори врата за мене, ја ћу доћи да га и СУП-а са њим и он са мном. Ко ће победити, то ће седети са мном на мој престо, као што сам и сам био победник и сео са Оцем на његов престо.

Дакле, хајде да тражимо Бога, док још има времена.

Многи стихови и параболе у ​​Библија нам каже да је Исус чека, али само одређено време. Онда долазе, али многи који успевају да се припреме да буду одбачени. Можете ли замислити ужас када смо открили да смо управо били они који нису спремни и ми одбаците Исуса? А знамо за нас када је крај периода милости? То ће бити данас, сутра, идућег месеца у години ....? Када су затворите врата милости небеске? Покајте се, јер Царство небеско.

Матеј 25.10 - Када су отишли ​​да купе уље, младожења је дошао и они који су спремни, отишао с њим на свадбу. И врата затворена. Када је тадашњи остатак деверуше је дошао и рекао: "Господе, Господе, отворена за нас! "Им одговори: 'Заиста вам кажем, знате."

Лука 13,25-27 - Када власник устаје и затвара врата, боравак напољу. Ви закуцати на врата, "Господе, отворена за нас", али ће он одговорити: 'знаш. Не знам где се налазите. "Ви кажете: 'Ми јели и пили са Вама сте учили на нашим улицама." Али он одговори: "Ја вам кажем да ви не знате. Не знам где се налазите. Идите од мене сви који почине зло! "

Урадимо тако своју одлуку данас!

Пада на колена пред Исуса, Исповедајте твоје грехе и тражи да промени наша срца. Хајде да питам, дај нам снаге да живи животом Христа. Желети да личи на њега и његове огромне милости је опростио све што смо починили у животу. Будите конкретни и тражити подсетник старих грехова, тако да можете да признам.

Бог те чује. Ја лично користим ову молбу за спомен почело опремање старе грехе, које сам сетио година. Морао сам да понизимо, позив и замоле за опроштај од човека, који сам рекао нешто није лепо. Онда је дошао олакшање и радост да је Исус ми је дао снаге да то ураде. Признајем грехе једни другима, имали смо угрожени, а потом молити Бога за опроштај.

Бог још увек чека неко време, али колико дуго?

Увек Бог кажњени и наложио свом народу преко пророка и довела до покајања, проучавање књига гласника Божијег, јер Елен Вајт, да знаш Божију поруку људима последње генерације. Бог нам је дао јасну сведочанство о томе како чисте и како да живи, да дођу у царство небеско, и претрпео најтежи завршни испит. хттп://егввритингс.орг

Цитати Елен Гулд Бела:

Видео сам да многи људи занемарују много потребна обука и погледао на време "Касније киша" као на нешто што би био да се оспособити чињеницу да су стајали дан пред Господом и живео је своје лице. О, колико сам видео у време невоље без склониште! Занемарена неопходну обуку и због тога не може да прихвати наводњавање, која мора сви морају да живе оспособити је лице светог Бога.

Они који су своје душе ... не прочисте послушност целу истину ... док не стигну сипа прошлости ране и онда схвате да им је потребно да се изрезбарен и дизајнирана за изградњу. Али више не ... било ког посредника, који би се изјаснио пред Оцем. Пре тог времена је звучало страшно изјаву: ". Онај који је неправедан, неправедан боравак, и који је нечист, нечисто боравак и који је само, останите праведни и који је свет, остати свето." (Откривење 22:11, Џејмс енглески Библији)

Видела сам анђели на небу, као што журе ту и тамо. Анђео са мастилом-лонац на његовој страни вратио из земље и Исус најавио да његов рад је завршен, и да светитељи су нумерисани и запечаћене. Онда сам видео Исуса ... како кадионицу суспендован. Он је подигао руке и рекао гласно: ". То се догодило" (ЕВ 279)

Такође сам видео да многи не схватају шта треба да да у време невоље да живи пред лицем Бога, без првосвештеник у небеској светињи. Они који су да приме печат Бога живога и треба да буде заштићено током невоље, они у потпуности мора да одражава слику Исуса.

Видео сам да нико није могао учешће у "наводњавање", док сваки победио слабост, гордост, себичност, љубав према свету и над сваким лажних речи и дела. Дакле, имамо све више и више ближи Господу озбиљно и теже за припрему је потребно за успех у нашој борби усцхопнени дан Господњи. Хајде сви да запамтите да је Бог свет, и да нико осим светог бића могу икада живети у његовом присуству. (ЕВ 71)

Када је Исус напусти светињу, а онда они који су свети и праведни, свети и праведни ће и даље остати, пошто су сви њихови греси ће бити избрисани, а они морају бити запечаћене печат Бога живога. Али они који су неправедно и нечисто, нечисти и неправедно остају и даље, јер тада више није било свештеника у светињи, који би довео своје жртве, своје вере и њихове молитве пред престо Оца. Дакле, шта треба урадити да би се спасао од душе долазе буру гнева, то мора да се уради пре него што је Исус напустио Светињу над светињама у небеској светињу. (ЕВ 48)

 


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

8. Раст Христа, промене у природи - Пут Христу

304_cesta_ke_kristu.jpg Раст Христа - да промени наше природеМислите Христове љубави, лепоти и савршенству његове природе. Мислите Христа у самоодрицање, смирење у Христу, Христос у чистоти и светости, Христос у својој неизрецивог љубави ...
Додата: 07.01.2011
Прегледи: 143577x

Како да чује Божији глас,

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Сазнајте више да чује Божији гласНаш драги Спаситељ чека га да отвори врата своје срце и рећи да у нашем боравак. Исус каже: "Ево, стојим на вратима и куцам ако ко ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 287757x

Зашто постоји зло?

59_snake.jpg Сигуран сам да сви се слажу да је наша земља је зло. Постоји врло јак и активан.Где су они из? Зашто?Библија говори о побуни против Бога на небу. Лучоноша моћни анђео ...
Додата: 02.08.2010
Прегледи: 168757x

2. Како да се постигне живот?

84_cesta_ke_kristu.jpg Људи су бића се у племените квалитете и поклоне. Био је мудар и добро се и живео у складу са Богом. Његове мисли су чисте и свете. Да непослушност и безакоње, ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 116699x

Пророчанство да је Исус Месија предсказује

191_jezis.jpg Појединачни књиге Старог Завета су писане у годинама 1400-425 пре Христа и налази у њима око 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа. ...
Додата: 24.10.2010
Прегледи: 257787x

Sr.AmazingHope.net - Покајте се - сада је најважније!