Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Сатана коначног обмана, симулира долазак Исуса Христа

Библијска Чињенице

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg

Сатана коначног обмана, симулира долазак Исуса Христа

Додата: 06.05.2011
Прегледи: 359737x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Све Библија пророштво се испуњава и указују на то да наш свет је на крају своје историје. Тренутни светских догађаја указује на то да смо у последњим данима овога света и наш посао је да се припреме за наш сусрет са Богом. Зато пажљиво проучавање Реч Божију, да схвати шта ће се ускоро десити на овом свету.

Библија нас упозорава против имитација долазак Исуса Христа?

Библија нас упозорава да пре него што је Исус Христос долази поново у овај свет, Сотона покушава да направи своју Ултимате превара. Покушаји да превари све верницима и неверницима, имитирајући Христовог доласка. Сотона ће доћи у великом славу овога света, ми ћемо бити незамисливо. То је нешто што људско око није видео. Људи ће поново позива на Христа и пасти пред његове ноге. Сотона у облику Христос ће цитирам његову изјаву, чуда и лечити људе. То ће открити број места у овом свету и завести многе.

2,3-12 Солуњанима - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога! Да се ​​не сећате како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава ипак - у ствари, може доћи до тог времена. Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку.

Када се чини да Вицкед, Исус га уништи дах уста, уништавајући његов интензитет то долази. Појава опаких ће постати Сатана је активност, све лажне моћи, чуда и чудеса. Са свим лудост је да превари оне који иду у пропаст, јер не воле истину, која би могла спасити. Дакле, питање око Богу илузије да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују истину, али је имао задовољство у бешчашћа.

Она ће промовисати папског недељу као дан одмора у право место библијске суботе. Паузе велике тешкоће и прогон верника који остану верни Богу и да ће задржати своје право.

Откровење 12.17 - Онда змај је био љут на жену и отиде да ратује са остатком свог семена, који држе Божије заповести и имају сведочанство Исусово.

Данијел 7,25 - Да ли ће говор против Свевишњега, свеци ће бити погрешно и покушати да промени времена и правила. Светитељи ће бити дат у руке за време и времена и пола времена.

Неко говори о раним крају света, Христов долазак?

Непотребно је писати о мистичним годину 2012 која је буквално преплиће са разним пророчанства о крају света, прелазак у духовно биће, да се трансформише човечанство за бољи, трансформишући доба Водолије. Све ово треба да буде праћено апокалиптички догађаји. Да ли је ово заиста оно што ми говоримо и писања. Чак и на националној телевизији, ми смо се приказују радови на НЛО, усева кругова, који се односе на цивилизацију Маја, а 2012, повратак Божанства.

У САД и група хришћана који путују копном са камионима и најављује почетком долазак судњег дана. Чак су толико прецизни да су изабрали датум Судњи дан 21. маја 2011. Претпостављам да после неуспеха, људи ће бити разочарани и изгубити интересовање за реални долазак Исуса Христа. Види. Даилимаил.цо.ук или Фамилирадио.орг

Такозвани Маитреја Христ, који је, према представнику Бенџамин Крем Ново доба ће ускоро открити свету. Она треба да буде учитељ нација, мајстор мајстора. То ће помоћи да мир и хармонију у нашем свету. Људи пролазе кроз такозване транзиције и да ће уместо тога живе духовно материјалистички. Они кажу да сада Маитреја даје интервјуе на телевизији широм света. Чека се само тзв Декларација дана, када је Маитреја долази званично у свет како би помогли довести мир и љубав.

Пријатељи сат дан или долазак Господа нашега Исуса Христа, нико не зна, у Библији имамо ову чињеницу јасно истакао.

Марко 13,32-33 - дан и час нико не зна - ни анђели на небу, ни Син, него Отац. Будите пажљиви, да буде опрезу. Ми не знамо када то време дође.

Све ове мистичне датума света, датуми доласка Исуса Христа је Сатана је превара да би нам се луди, збуњени и преварени. То вам припрема за пут његовог коначног обмана, симулира долазак Исуса Христа.

У Библији нам је дата чињеница, али шта ће се десити пре него што Господа Исуса Христа ће се вратити на своје верне. Дакле, знамо да, непосредно пред долазак Господа Исуса Христа ће се одржати симулирати. Сотона ће покушати да сруши све на његовој страни, на завршној преваре против Бога и Његов закон. Верујем да је ова грешка се брзо приближава, Сатана је припремио све савршено. То је до Бога, када сатана ће омогућити потпуно манифестује, дошао као анђео светлости и обмањују цео свет. Студија скрипта Сада, хајде да се покаје и тражи Бога свим својим срцем. Спремите се, немојмо се заварати.

Како ће изгледати право долазак Исуса Христа?

Имајте на уму да Библија јасно описује како ће изгледати права доласка Господа нашега Исуса Христа. Хоће ли све то, у једном тренутку. Ће морати да урадите нешто телевизији и другим медијима ресурсима, ми смо га видели. Исусов други долазак да нас не спусти на земљу, али верни ће бити ухваћени у сусрет Господу. Мртви ће устати из гроба и да се са верницима освојила живе у облацима у сусрет Господу.

Матеј 24.27 - Долазак Сина човечијег долази као муња - обасјати небо од истока ка западу.

Лука 17,24 - као да муња обасја земљу са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега плач. Да, заиста.

1 Солуњанима 4,16-18 - Чућете пивске команду, глас арханђела и труба Божија, сам Господ ће сићи ​​с неба и први пут мртви у Христу ће устати. Ми живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Бог нам је упозорио доласком Елен Гулд Вајт на имитације Исуса Христа?

Сотона ће издавати Христа - Ја

Лука 21,8 - "Будите опрезни да не буде водио погрешним путем", рекао је он. "Многи ће доћи у моје име говорећи: 'Ја сам Месија!" Дошло је време! "Не иди за њима (Библе21).

У овом узрасту, Антихрист ће се појавити као прави Христ, а затим закон Бога у народима света у потпуности укинута. Побуна против Свети Закон Божији је потпуно зрео. Али, прави лидер целе ове побуне је Сатана, прерушен у анђела светлости. Људи ће бити преварени и узвишен га место Бога и прогласи га Бог. Ипак, свемоћ оних хитова и отпадник цркава, које комбинују узвишеност Сатане, пресуду: "Зато једног дана дође до своје ране, смрти и плач са глађу, и да буде спаљен, јер је јак Господ, који је онај који осуђује. " (ТМ 62)

Прерушен у анђела светлости, он ће (Сатана), да ходају земљу као чудотворац. Лепа језик ће племенита идеја. Ће говорити речи врсте и врши добра дела. Она ће Маскуераде као Христа, али у једном тренутку ће бити посебна разлика. Сотона ће задржати људе од закона Божијег. (ФЕ 471472)

То ће тврдити да је субота промењена са седмог на први дан у недељи, и као мастер на први дан у недељи ће се представити у суботу за лажно тест лојалности за њега. (МС 153, 1902)

Немогуће је дати идеју искуство Божји народ, који живе на земљи, који ће микс небеске славе и обновио прогона, као што знамо из прошлости. Они ходају у светлости расте са престола Божијег. Кроз анђели између неба и земље сталне везе. И сатана, који ће бити окружена анђелима зло, и биће тврде да Бог, чуда свих врста, да заведе, ако је могуће, и изабране. Божји људи не могу да пронађу своју сигурност у раду чуда, за Сатану имитира чуда која ће бити направљена. Бог тестирани и покушао је људима да пронађу своје снаге у знаку где се говори у Другој Мојсијевој 31,12-18. Они заузимају своје позиције на жива реч "је написано." То је једина основа на којој могу да постану безбедни. (9Т 16)

Сотона ће издавати Христа - ИИ.

2. Коринћанима 11,14 - А није ни цудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости! (Библе21)

Сатана је припрема његова превара, тако да је у свом последњем рату кампању против народа Божијег није их идентификује. "И није чудо за Сатану се трансформише. У анђела светла." ... Сатана ће урадити све што је у његовој моћи да Божји народ узнемирени, покушавали и борили.

Они који се усудио да устане против Господа, и искушавају и задиркује га, која је имала моћ да га узме на руке и да врх храма и на веома високе планине, једно чудно вршиће своју моћ да садашње генерације, који је, у смислу мудрости, далеко испод од Господа и који је готово у потпуности свестан лукавог и снаге Сатане.

Чуда начин да импресионирате онима који су природно склони да своје понуде. (МИП 51.52)

Он ће доћи маскиран као Христос и да ће учинити моћна чуда. А људи ће пасти доле и обожавају га као Исуса Христа.

Ми ћемо бити говорећи нам да обожавају створење које ће свет бити слављен као Христос. Шта да радимо? Реците им да је Христос нас упозорава на управо такву противника који је највећи непријатељ човека, али тврди да је Бог. И када је Христос открио, то ће бити са силом и славом великом, у пратњи анђела броја стотина хиљада и десет хиљада стотина хиљада, а да када је у питању, ми познају глас његов. (6БЦ 1105.1106)

Ту долази време када Сотона ће учинити чудеса пред вашим очима, тврди да је Христос. А ако се ваша стопала нису чврсто стаблисхед у Божију истину, онда ћете бити на странпутицу водио из своје базе. (7БЦ 911)

Сатана је одлучна да настави борбу до краја. Хајде као анђела светла и тврди да је Христос, цепа свету. Али његов тријумф ће бити кратак. Нема олује или грмљавине не могу да се оне чије ноге су чврсто заснована на принципима вечне истине. Они су способни за такмичи у то време готово универзални отпадништво. (6БЦ 1106)

Сатански чуда - Ја

Матеј 24.24 - појавити лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари (ако је могуће), чак и изабране. (Библе21)

Непријатељ је спреман да превари цео свет са својим магичну моћ. То ће се претварати да буде анђео светлости, ће бити издата за Исуса Христа. (2СМ 96)

До сада као што је проширује своју моћ да обавља прави чуда. Писмо казе, "и заводи оне који живе на земљи, они чуда, што је изазвало јој да уради," (Откривење 13,14), односно не само оне чуда, која се претвара да уради. У овом одељку се уводи нешто више од пуког преваре. Међутим, праг на којем Сатана не може да иде, и ту се користи за своју помоћ и преваре лажирање рада који није у његовој моћи да се заиста спроводи. У последњих неколико дана, откривају начин да људи верују да је Христос по други пут пришлым свету. Заиста, он се претвара у анђела светла. (5Т 698)

Он ће доћи маскиран као Христа, биће моћна чуда. А људи ће пасти доле и обожавају га као Исуса Христа. Ми ћемо бити говорећи нам да обожавају створење које ће свет бити слављен као Христос. (РХ 18. децембар 1888) пред нама је "час искушења који је дошао на сав свет да му се суди по становника Земље". (Откривење 3:10) Сви они чија вера је снажно сведоче реч Божију, да се дренира и обузима. Сатана рад "са свакојаким преварама безакоње", да се постигне контрола синова човека, и његова превара ће наставити да расте.

Међутим, њихови циљеви могу постићи само када се људи добровољно јер су подлегли искушењу. Они који искрено траже истину и углед свих сила покушавају да очисте своје душе кроз послушност, па раде оно што могу да се припреме за борбу, наћи уточиште у Богу истине. "Ти си држе реч мог стрпљења, и ја теби Кееп" (стих 10), обећање Спаситеља. Уместо тога, сви анђели с неба послао да заштити свог народа, а не остављајући једну душу која се нада у Њега, да савлада Сатана. (ГЦ 560)

Сатански пита - ИИ.

Откривење 13,13 - што ради велика чуда, има чак очима мушкараца сиђе огањ с неба на земљу. (Библе21)

Као народ Божји приближава опасностима последњих дана, посаветујте се са Сатаном и заиста његови анђели успешан план да уништи своју веру. Он види да су популарни цркве већ умирен његов подводни власт у сну. Забавни лажних учења и лажних чуда и даље може да га држи под контролом. Дакле, наредбе своје анђеле да стави своје замке нарочито за оне који очекују други долазак Христа и покушати да задржи све заповести Божије. (ТМ 472)

Ми смо упозоравали у последњих неколико дана ће радити чудеса и лагање чуда. И ми ћемо наставити тих чуда до завршетка теста (тј. период милости), како би могли да указују на као доказ да је анђео светлости, а не тама. (РХ 17. новембар 1885)

Сатана долази да превари, ако је могуће, и изабране. Он изјављује да је Христос долази и, претварајући се да велики медицински мисионар. Хоће ли се спусти огањ с неба у очима људи да докаже да је Бог. (87.88 мм)

Они су ђаво је лажна чуда која баца свет у ропство. Сатана ће изазвати огањ сиђе с неба у очима људи. То ће радити чуда, и то чудесну моћ да раде чуда прогутати цео свет. (2СМ 51)

Неки ће бити у искушењу да прихвати их као чуда од Бога. лечио болесне пред нама су. Пред нашим очима ће учинити чуда. Ми смо спремни да тестирамо, што очекујемо да се лаже чуда Сатани да се одигра? Нема много душа заробљена у замку и заробљен? Слободан одступање од статута и заповести Бога и љубави у главама многих басне су спремни да прихвате те лажне чуда. сада морају сви радимо да се оружане за борбу, који треба да ускоро присуствовати. Вера у Божју реч, молитвено студирао и ставити у праксу, да ли ће бити наш штит са власти Сатане и доноси нам кроз крв Исуса Христа да победи. (1Т 302)

Божији народ тестиран

Матеј 7,22, -23 - Многи од вас ће рећи у онај дан: Господе, Господе, нисмо пророковали у твоје име? Ми не изгони демоне у твоје име? Нисмо у своје име многа чуда? "И онда јасно рећи, 'ја никад нисам знао идите од мене ви који чине зло." (Библе21)

Немојте бити заведени. Убрзо је своје чудесно сцене, која ће бити тесно повезана са Сатаном. Божја Реч изјављује да ће Сатана учинити чуда. Прави људи болесни, и онда одједном их повуче из њихове зле моћи. Они су тада сматрали да оздрави. Ови акти очигледно лек подвргнути седмог дана тестирања адвентисти. Многи су примили светлост велика, не хода у том светлу, он постаје једно са Христом. (2СМ 53)

Видео сам наше људе у великој невољи, плачући и молећи, позивајући се на Божије обећање поузданих, а зли су свуда око нас, подругљив нама и прети да нас уништи. Они су се подсмевали наше слабости, кези се на чињеницу да смо мало и код нас подругљив са намером да се дубоко повреди. Они су нас оптужио да се против целог остатак света се залажу за независно мишљење. Исеците наших ресурса, тако да не можемо да купи или прода, и указао на нашем дубоком сиромаштву и лошем стању. Они нису могли да схвате како бисмо могли да живимо без света.

Били смо зависе од света, и ми морамо дозволити обичаја, праксе и закона, или да се даље водио од њега. Ако смо само људи у свету, кога Господ одобрен корист, па зашто је све тако јасно против нас? Тврдећи да су у праву, чуда која су се међу њима, анђели неба и са њима је разговарао са заједницом. То се огледа у њиховој средини велике силе, чуда и чудеса, и да је то рано миленијума, они су толико дуго очекивао. То је свет обрнут у складу са законом у недељу, и мали, слаби људи се противе, упркос законима земље и Божје законе и тврди да само верни народ на земљи. (Писмо 6, 1884)

Божији народ пронађу своју безбедност у решавању чуда, за Сатану да имитирају било чудо које може да се уради. ... Они морају да се ослањају на жива реч - "То је написано." (2СМ 55)

Божји народ да победе

Божји народ ће чути јасан, пријатан глас: "Види" Кад се погледате у небо, виде дуге обећања. Црна, злослутно небо облаци скривају и дели Божји људи ће пажљиво размотрити небо као што је некад био Стивен, и виде славу Божију и Сина човечијег седи на престо Божији. На његовом телу, обавештење знаке своје невоље, као и анђели чују петицију одредио Отац: "Оче, ја желим да оне које си ми дао буду са мном где сам ја." (Јован 17,24) Опет, звуци укусно и тријумфални глас: "Они долазе долази Светитељи и подвижници, невини и неокаљан држао моје речи, а издржали, јер живе међу анђелима.." Пале и дрхтање усана људи који су брзо држе до своје вере, чућете знак тријумфа.


Где даље? - У вези са овом темом

Катастрофа долази када ће Бог потрести земљу!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Библија јасно упозорава да је један од последњих знакова пре доласка Исуса Христа је у томе што је Бог тресе нашу земљу. Данас, већина на други долазак већ попуњена, или попуна. ...
Ажурирано: 18.02.2013
Додата: 02.04.2011
Прегледи: 317091x

Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Десет заповести су прикована на крст?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Библија каже да је Бог дао закон - Десет заповести, које је написао прстом Божијим на каменим плочама, и ушао у Ковчег Завета.Друго, церемонијални закон Мојсијев, која је била постављена поред ...
Додата: 02.02.2011
Прегледи: 189079x

Жртвовао све што је да нас спаси

445_jesus_christ.jpg Бог је створио кроз Његовог Сина Исуса Христа, нашег земљу и дао нам живот. Господ Исус Христос, Творац бесконачни свемир. Он нам је дао живот све што нам треба. Он нас ...
Додата: 04.07.2011
Прегледи: 191273x

Како да пронађем Бога?

372_jak_najit_boha.jpg Унутар сваког човека је кодирана у жељу за Богом. У прошлости су људи генерацијама створио различите богове под својим условима, па чак и данас људи имају жељу да се поклони нешто, ...
Додата: 07.03.2011
Прегледи: 224706x

Једини прави Бог, Бог Израелов!

439_izraelite.jpg Исаија 44,6 - Овако вели Господ, Спаситељ и краљ Израела, Господ над војскама: Ја сам први и ја сам последња, осим мене нема Бога.Бог је само један! Један Створитељ Земље и ...
Додата: 01.06.2011
Прегледи: 281072x

Религија - појаву различитих праваца

509_babylon.jpg Да ли сте се икада запитали шта је то и где религија има своје порекло? Који је најстарији? Зашто су тако многи облици религије? Иу ком правцу је онај прави? Зашто ...
Додата: 02.11.2011
Прегледи: 251524x

Sr.AmazingHope.net - Сатана коначног обмана, симулира долазак Исуса Христа