Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Супер соларна олуја у 2013

Тренутни светске догађаје

163_solarni_super_boure.jpg

Супер соларна олуја у 2013

Додата: 06.10.2010
Прегледи: 194568x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Супер соларне олује ће угрозити инфраструктуре Земље у 2013

У 2013, запретила у Земље НАСА јаке соларне активности, која производи соларне олује Супер да осакати и комуникацију и навигацију сателита, али и дистрибуција електричне енергије, транспорта и банкарских система и личних електронике као што су компјутери и мобилни телефони.

Соларна енергија успона и падова у циклусима од око 22 дугих година. У исто време, број сигналне ракете повећава и смањује у циклусима од једанаест година. И у 2013, која је кулминирала два циклуса одједном. Комбинација изгледа да доведе до индукције супер соларних олуја, праћена од стране екстремних зрачења.

Као резултат ове акумулације може утицати на велики део неуспеха у свету снабдевање електричном енергијом за неколико месеци. Стручњаци указују да, нарочито Велика Британија и нордијске земље су релативно крхки електричну мрежу.

Сличан споразум је и раније, али никада у историји човечанства није било толико зависе од електронских уређаја, који може преоптерећења огромну дозу зрачења и баците.

"Знамо да је долази, али не знамо колико ће то бити лоше", изјавио телеграф сајт Директор Сектора НАСА фокусиран на физици Сунца Ричард Фишер. "Поред комуникације уређаја као што су сателити и навигацију у аутомобилима, ваздушни саобраћај, банкарски систем, компјутере, све електроника Велике површине су без струје и поправку оштећења. Биће тешко и захтева дужи временски период."

То је најозбиљније упозорење да је ипак Наса пуштен због соларне активности.

Извор: хттп://ввв.новинки.цз/

КОМЕНТАР

То сунце почиње да гори све више и више о томе више не разговарамо. Соларна зраци постају оштрији и концепт глобалног загревања већ зна скоро све. Али оно што можемо да из сунца пре појаве Исуса Христа да сачека Библију.

Откровење Јована 16,8 - четврти изли чашу своју на сунце и био је због људи гори ватра. Људи су гори велика врућина и хулили име Бога који има власт над тих зала, нису покајати да му даду славу.

Матеј 24, 33-35 - само да видим све ово, знајте да је већ близу да већ у врата! Заиста, кажем вам, да овај нараштај неће проћи пре него што све ово дешава. Небо и земља ће проћи, али речи моје неће проћи.

Матеј 24 поглавље говори о свим стварима које мора да буде пре него што је Исус долази поново у својој слави, и сотона влада близу наше Земље.

Ја не кажем да је то Библија пророштво, то се дешава само те године, што НАСА каже. Само желим да истакнем да се мора изгубити.

Сви библијски знаци су испуњени, долазак Господа Исуса Христа је већ веома близу. Придружите се и будите спремни за тај дан, док још има времена!


Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Месијански Јевреји

164_izrael_vlajka.jpg Месијански Јевреји - испуњење пророчанстваПоред бројних хришћанских деноминација постоје у Израелу и кретање такозваних "месијански Јевреји". Ови људи обично долазе из јеврејских породица, али верује у Исуса као Месију и прихвате ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 247723x

Молитве за опоравак и изливањем Духа Светога - 777

424_777prayer.jpg Новозаветна Црква снажно утицала на свету са добрим вестима за Јеванђеље у једној генерацији. Испуњен Светим Духом Новом завету верници присутни деле истину поруку распетог и васкрслог Господа са стотинама хиљада ...
Додата: 08.05.2011
Прегледи: 226699x

Шта се дешава у арапским земљама - биће још један егзодус?

370_arabske_zeme.jpg Велики антивладиних протеста ударио у протекла два месеца, делови велика на Блиском истоку. Демонстранти протестују против лоших животних услова, политичка корупција, висока незапосленост, ограничавање људских права и слободе информисања.Највећи нереди су ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 158458x

Долазе велике финансијске кризе је неминовно

478_graf-down.jpg Цео свет је суочен са све већим финансијским проблемима. Многи људи су почели да схватају да је то зачарани круг огромних јавни дуг не води излаз. То је само кратко питање ...
Додата: 13.09.2011
Прегледи: 184636x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 204901x

Sr.AmazingHope.net - Супер соларна олуја у 2013