Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Супер соларна олуја у 2013

Тренутни светске догађаје

163_solarni_super_boure.jpg

Супер соларна олуја у 2013

Додата: 06.10.2010
Прегледи: 205872x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Супер соларне олује ће угрозити инфраструктуре Земље у 2013

У 2013, запретила у Земље НАСА јаке соларне активности, која производи соларне олује Супер да осакати и комуникацију и навигацију сателита, али и дистрибуција електричне енергије, транспорта и банкарских система и личних електронике као што су компјутери и мобилни телефони.

Соларна енергија успона и падова у циклусима од око 22 дугих година. У исто време, број сигналне ракете повећава и смањује у циклусима од једанаест година. И у 2013, која је кулминирала два циклуса одједном. Комбинација изгледа да доведе до индукције супер соларних олуја, праћена од стране екстремних зрачења.

Као резултат ове акумулације може утицати на велики део неуспеха у свету снабдевање електричном енергијом за неколико месеци. Стручњаци указују да, нарочито Велика Британија и нордијске земље су релативно крхки електричну мрежу.

Сличан споразум је и раније, али никада у историји човечанства није било толико зависе од електронских уређаја, који може преоптерећења огромну дозу зрачења и баците.

"Знамо да је долази, али не знамо колико ће то бити лоше", изјавио телеграф сајт Директор Сектора НАСА фокусиран на физици Сунца Ричард Фишер. "Поред комуникације уређаја као што су сателити и навигацију у аутомобилима, ваздушни саобраћај, банкарски систем, компјутере, све електроника Велике површине су без струје и поправку оштећења. Биће тешко и захтева дужи временски период."

То је најозбиљније упозорење да је ипак Наса пуштен због соларне активности.

Извор: хттп://ввв.новинки.цз/

КОМЕНТАР

То сунце почиње да гори све више и више о томе више не разговарамо. Соларна зраци постају оштрији и концепт глобалног загревања већ зна скоро све. Али оно што можемо да из сунца пре појаве Исуса Христа да сачека Библију.

Откровење Јована 16,8 - четврти изли чашу своју на сунце и био је због људи гори ватра. Људи су гори велика врућина и хулили име Бога који има власт над тих зала, нису покајати да му даду славу.

Матеј 24, 33-35 - само да видим све ово, знајте да је већ близу да већ у врата! Заиста, кажем вам, да овај нараштај неће проћи пре него што све ово дешава. Небо и земља ће проћи, али речи моје неће проћи.

Матеј 24 поглавље говори о свим стварима које мора да буде пре него што је Исус долази поново у својој слави, и сотона влада близу наше Земље.

Ја не кажем да је то Библија пророштво, то се дешава само те године, што НАСА каже. Само желим да истакнем да се мора изгубити.

Сви библијски знаци су испуњени, долазак Господа Исуса Христа је већ веома близу. Придружите се и будите спремни за тај дан, док још има времена!


Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

316_vatikan.jpg Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је ...
Додата: 18.01.2011
Прегледи: 180379x

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 236608x

Драматично повећање броја земљотреса!

392_katastrofykont.jpg Стално се повећава број земљотреса широм земље. Многи људи доживљавају промене и абнормалности природе и почињу да схватају да није све у реду. Они су схватили да се нешто дешава, шта ...
Додата: 11.03.2011
Прегледи: 306558x

Месијански Јевреји

164_izrael_vlajka.jpg Месијански Јевреји - испуњење пророчанстваПоред бројних хришћанских деноминација постоје у Израелу и кретање такозваних "месијански Јевреји". Ови људи обично долазе из јеврејских породица, али верује у Исуса као Месију и прихвате ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 262384x

Шта се дешава у арапским земљама - биће још један егзодус?

370_arabske_zeme.jpg Велики антивладиних протеста ударио у протекла два месеца, делови велика на Блиском истоку. Демонстранти протестују против лоших животних услова, политичка корупција, висока незапосленост, ограничавање људских права и слободе информисања.Највећи нереди су ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 169372x

Sr.AmazingHope.net - Супер соларна олуја у 2013