Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

Пророци Библије и данас

293_jak_se_pozna_prorok.jpg

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

Додата: 09.12.2010
Прегледи: 265708x
Теме: Пророци Библије и данас
PrintTisk

Тест Слика 1

Мојсијева 18,21-22 - Ви кажете: "Како знамо да то не говори ријеч Јахвина?" Па, ако пророк говори Господ, у име нешто што се дешава, онда Господ је говорио ову реч. Друга страна говори пророк пресумптуоусли. Страх га је.

Овај тест ће ослободити огромну већину популарних пророчке предвиђања. Иако је заборавити све лажне пророке - чак куацкс понекад може да предвиди будућност. Савремене компјутерске анализе их чини још важније, и стога више текста.

Пета Мојсијева 13, 1-3 - пажљиво посматрати све што ти ја заповедам - ништа додати нити од бр наставите. У средини би могао наћи пророк или тумача снова и понудити неке знак или чудо, говорећи: "Нека нас прате туђе богове" (који нисте знали), а служе им: "Онда, чак и ако је постао знак или чудо, о коме сам рекао, слушати његов говор да је Господ Бог твој, покушавајући да видите да ли волите Господа Бога свога свим срцем и душом. Јахву, Бога свога, прати, његова чита, држи Његове заповести. , слушајте своје, и служе му и да му се сели.

Запамтите: У велики простор битке, постоје две стране! Човек не може да буде изненађен ако непријатељ покушава да предвиди будућност, а затим изазвати да испуни своје предвиђање. Она чини све како би преварио много људи.

Постање Основна идеја: Ми не можемо једноставно сматрати испуњење пророчанства непогрешив знак аутентичности Посланика! Ако наводно пророк чини предвиђање да не успе, онда је то већ у себи га лишава могућности да буде прави пророк. Ако наводно пророк чини предвиђање је да се остварује, да се креће на следећи ниво испитивања у складу са следећим даљи тестови Божији пророк. Сада нам је потребно да тестирате број 2

Тест Слика 2

Исаија 8, 19-20 - Наравно да ће рећи: "Питајте видовњаци и спиритиста, који шапат и цвркут." То не тражим од људи, Бога свога? Ово је мртав у животу? Закон и сведочанство! Међутим, ако желите, онда нека кажу реч, у којој нема светлости.

Веома важан тест. Ако се процени пророк, запитајте се: Разговор са законом и сведочење Библије? Ако не - без обзира колико добро своје предвиђање може изгледати - је лажни пророк!

Узмимо пример аката 17. поглавља. Овде, књига описује посету Апостол Павле у македонском граду предузети. Као пророк и као апостол Павле је добио поруку од Бога и даде га народу у овом граду. Сада, приметите како Беројит добио поруку од Бога, проповедао Павле.

Дела 17,11 - примили су Реч са великим спремност и испитала Писмо свакодневно, да ли је све истина.

Апостол Павле похваљује Бероит који су тражили у Старом завету, како би били сигурни да ли оно што Павле каже је истина. Сваки прави Божији пророк нема шта да крије.

Сваки лажни пророк сте на крају ће покушати да се одвоји од вашег ослањања на Библију као коначни ауторитет у вашем животу. Ми ћемо покушати да доведу своје тумачења или изјаве. Библија мора остати непоколебљивом темељ наше духовне истине и наше учење

Тест број 3

1 Јованова 4,1-3 - Љубљени, не верујте све што је духовно, а разлику да ли духови Бога. Дошао у свет, јер многи лажни пророци. Према открију Духа Божијег: Сваки дух који признаје Исус Христос дошао у телу је од Бога. Нема духа који не признају Исуса, али не и од Бога, али то је дух Антихриста, који сте чуо да је дошао. Он је сада у свету!

Прави пророк нашег времена ће бити потпуно фокусирани на Христа. Он ће величати, славе и части Господа Исуса Христа у свим његов рад као једини Спаситељ и једини пут до Бога.

Тест број 4

Исус Христос даје теста. И тако: да ће их знају по њиховим плодовима.

Матеј 7, 15-2 - Чувајте се лажних пророка, који долазе к вама у оделу овчијем, а изнутра су вукови халапљив. Ви их знате по њиховим плодовима. Бербе грожђа трња, можда, и смокве од чичка? Тако свако добро дрво доноси добре воће и лоше дрво носи лош плод добро дрво не може родити зло воће, као и лоше дрво које не могу да поднесу добар плод.. Свако дрво које не носи плод је добро смањити и бачени у ватру. И тако: да ће их знају по њиховим плодовима.

Шта је стил живота од оних који тврде да пророк? Веома Питање уклањања таквих мноштво ТВ звезда које су висиле са драгуљима и обучена у лепе одеће које су у супротности живот и учење Исуса из Назарета!

"По њиховим плодовима ћете их треба знати." Они су више погођене од плод Духа Светога дарови Духа? Увек ме чини осумњиченог човека који покушава да докаже свој позив од Бога да покаже неку врсту натприродне изражавања! Најприроднији доказ од свега је чињеница да Духа Исуса Христа огледа се у животу те особе.

Галатима 5,22 - плод Духа је љубав, радост, мир, стрпљење, љубазност, доброту, верност, благост и уздржаност.

Четири једноставне, али Библија поуздане тестове који се могу применити на свако ко тврди да вам даје поруку од Бога.

Цуррент Пропхеци

Недавно, разна пророчанства све пример, Маје, Нострадамус, Сибил, или Веб Боот Ванга и многи други. Нешто је завршен, неки не, али они имају једну заједничку ствар. Не теста прави библијски пророк! И у скоро сваком погледу.

Само Библија је прави критеријум, да ли пророчанству долази од Бога или од старог непријатеља Луцифера. Он такође има моћ да људима пророчанство, и донекле, неки од њих испуњен, то је веома моћна непријатеља, и зато што мало времена је појачати своје напоре.

Амос 3,7 - Да! Господ не ништа, али дели своје тајне слугама својим пророцима.

Пре сваког велики догађај у историји света, Бог је увек покушавао да пробуди људе и припремити их за овај догађај, он је послао свог пророка. На пример, поплава - Ноје упозорио људе, први долазак Исуса Христа - Јован Крститељ припремио народ. То ли то значи да Бог шаље гласника пред други долазак Исуса Христа, као Јован Крститељ је био послат пре свог првог доласка? Дефинитивно јесте! То је логично и у складу са акционим Бога. Откривење 12, 17 показује да Бог не.

Откровење 12.17 - Онда змај је био љут на жену и отиде да ратује са остатком свог семена, који држе Божије заповести и имају сведочанство Исусово.

Они држе заповести Божје и имају сведочанство Исусово!

Откривење 19,9-10 - (објашњава шта је Исус "сведочења) - онда сам пао пред његове ноге, ја га обожавају, али он ми је рекао:" Чувајте се, не Ја сам слуга Божији, као што сте и! своју браћу који имају сведочанство Исуса Богу се поклони! ". После сведочанство Исусово дух пророштва.

Овај текст јасно описује Исуса као сведочанство дух пророштва - тако да је сведочанство да је Исус шаље своје људе преко Духа пророштва.

Откривење 22,9 - Он је, међутим, рекао: "Чувајте се, не Ја сам слуга Божији, као и ви и ваш браћу пророке и као они који држе речи ове књиге. Богу се поклони. "

Обавештење сличност са Откривења стих 19,10, што јасно указује да је дух пророштва је присуство пророка или пророци у овој заједници. То значи да заједница вере на крају времена ће бити у знаку послушности Богу, поштовање његове заповести, које су написане у Мојсијева 20:1-17 (имајте на уму да, осим да Црква чува) и имовина послати на Дух пророштва "Исуса сведочанства.

Да, Библија каже да је дар пророштва - дух пророштва, као што је описано у књизи Откривења - Бог ће радити у заједници верника на крају времена.

Жена која испуњава тест библијских пророка Елен Гулд зове Бела (1827-1915 година).

Од 17 година до своје смрти, примио од Бога око 2000 визију. Њене књиге су највише утицали на начин на који свет мисли. Говори о многим темама, као што су образовање, здравство, пророштво, исхране, културе и питање порекла живота. Она је постала средство за стварање заједнице која је сада позната под називом "Хришћанска адвентистичка црква".

Доследним порука је да је само Библија је једино правило вере и хришћанског живота. Она себе описује њен списи као "мање светло" светли ка "већој светлости". Њена светлост је била дата, тако да читаоци указао на Исуса Христа и своју вечну реч Библије.

1 тачност предвиђања. Елен Вајт списима такође садржи пророчке предвиђања. Неки од њих су испуњени, други да испуне своје још увек чека. Они који можемо да сматрамо је испуњен са изузетним тачност.

2. Сагласност на Писму. Њен књижевни рад обухвата широку десетине библијских текстова, који су често уз детаљно објашњење. Пажљиво студија је показала да јој списи су у складу, тачни и у пуном складу са Писмом.

3 Признавање Христовог оваплоћења. Елен Г. Вајт је писао много о животу Христове - за своју улогу као Господа и Спаситеља, жртву помирења на крсту, своју садашњу посреднички сервис, то су теме које преовлађују у њеном списима. Њена књига Чежња века се сматра једним од највећих духовних књига икада написана на живот Христов. Књига Путовање до Христа, који је најчешћи књигу, довело је милионима људи да дубље однос са Христом.

4 Утицај њених услуга. Више од једног века је прошло од Елен Вајт је добио дар пророштва. Црква и животе оних који пази своје савете, показати шта је био њен позитиван утицај живот и поруку. Њено књижевно дело обухвата више од 80 књига, 200 трактате и памфлета и новинских чланака 4600.

Списи ЕГ-бели не замени Библију, или не може изједначавати са Писмом.

Само Библија је јединствена мера која се мора сматрати јој списи и друга литература, који се морају поштовати.

Њени списи су за Библију, саветник у разумевању Библије, саветник за примену библијских принципа.

Једино што можете да урадите је да смо вам позив да се испита, теста, истраживања у списима побожних жена Гулд Елен Г. Вајт и упоредити са Библијом - Божија реч.

Дневника 20,20 - Верујте Господу Богу, и да ће стајати. Верујте своје пророке, и успети! "


Повезани чланци из категорије - Пророци Библије и данас

Месијански Јевреји

164_izrael_vlajka.jpg Месијански Јевреји - испуњење пророчанстваПоред бројних хришћанских деноминација постоје у Израелу и кретање такозваних "месијански Јевреји". Ови људи обично долазе из јеврејских породица, али верује у Исуса као Месију и прихвате ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 262384x

Број звери 666, жиг звери и печат Бога

447_666.jpg У претходним чланцима смо студирали, који је, према Данилу 7 и Откривењу поглавље 13 поглавља звер понекад непримерено. Према доказима које је дао нас сама Библија је звер диже од мора ...
Додата: 17.07.2011
Прегледи: 481995x

Библија Пророчанство - звер диже из мора - Откривење 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg 13 Откривење 1-10 - Онда сам видео море звери наступа са седам глава и десет рогова, рогови су имали десет круна на главама његове богохулне име. Звер сам видео је као ...
Додата: 22.02.2011
Прегледи: 385427x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 186131x

Пророчанство да је Исус Месија предсказује

191_jezis.jpg Појединачни књиге Старог Завета су писане у годинама 1400-425 пре Христа и налази у њима око 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа. ...
Додата: 24.10.2010
Прегледи: 269047x

Sr.AmazingHope.net - Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?