Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"

Еволуција или стварање?

369_planeta_zeme.jpg

Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"

Додата: 25.02.2011
Прегледи: 159317x
Теме: Еволуција или стварање?
PrintTisk

Мојсијева 1,2 - Земља је ништаван и празан, мрак је био преко понора, и лебдела над водама Божијег Духа.

"Вода Планета, која се налази у дубоком свемиру, ледене планете екстремно ниским температурама који владају у свемиру, светли звезда -.. Сун, замрзне све супстанце, чак гасова Дугогодишњи" фигура "у" лабораторији извештај "о догађајима каже да је лебдела над водама Духа Божијег.

У другим стиховима нам говори нешто о природи Бога, то јест. Из овог описа, сазнајемо да је Бог даје топлотну енергију да промени планету.

Мојсијева 4,24 - Господ Бог твој огањ је, љубоморан Бог!

Екодус 24.17 - С обзиром на славу Израелаца погледао на врх планине, као огањ.

Исаија 64,3 - Од доба никада није чуо, нико није видео своје очи, да је било Бога осим тебе, и преговарају са онима који су чекали њега.

У другом "лабораторији описано у" ми смо рекли да први дан је био ноћи "мрака" и јутрос је "светло. "Посматрач види да је лед планета са једне стране доноси интензивне топлоте које покрива једну страну.

Планета је затим ставити у покрет и почиње да се ротира са извора топлоте, као комад говедине набијена на ражњу. Овај запис је почетак "Дана планете Земље", једна ротација једнака један дан. Ако је Духа "преселио" по целој земљи, ће само "дан".

Још један рекорд бави и отапање замрзнутог гаса планети расипања и стална ротација планете против извора светлости.

Мојсијева 1,6 - рече Бог: "Нека буде воде у средини неба да раздвоји воду из воде!"

Ви говорите о узнемиравања и топљења замрзнутих гасова и вода, тако да одвајање од других одмрзавања материјала. Достигла период стагнације, или баланс између парова дијафрагме на спољним параметар гасовитих атмосфера и воде на површини.

Посматрач записи следећу фазу. То је такође почиње да се искуство топљења земљишта и других супстанци, чиме се смањује густина планете и топлотне експанзије је да повећа свој обим. Те промјене које се дешавају под окриљем воде у течном стању изазвао огромне капиларност, а самим тим и површинске воде преселио у актиферс (дубоко испод резервоара за воду), испод површине планете.

Мојсијева 1,9 - рече Бог: Нека вода под небом се прикупе на једном месту и да ли она претвара суву "- и урадио.

Лед планете трансформисана у планету са копна и гасовита атмосфера, све је затворена завесом паре. Чињеница да је Мојсије написао књигу Постања, што би могло имати апсолутно никакво знање фазе (степени) отапање ледене планете "доказује Божије инспирисана рекорд стварања.

Осим тога доживљавају сагоревања (паљења) маса запаљивих гасова у центру Сунчевог система.

Постање 1, 14-16 - Бог је рекао: "Шта год да је небески небо фењер до одвајања дан од ноћи, биће да идентификују знаке, дана и година ће бити на небу небеском лампиони да осветли земљу" - И постао. Бог је створио два велика светла: веће да управља даном, и мање да влада ноћу, такође звезда.

Библија не зна када је креиран са планета Сунца и њихових сателита. Речено нам је да је већ постојала пре првог дана стварања седмице, јер првог дана је створена само светлост.

Мојсијева 1,3-5 - рече Бог: Нека буде светлост! "-. И би светлост видје Бог да је светлост добра и растави Бог светлост од таме светлост назва Бог." Дан ", а таму назва" Нигхт "Било је вече и би јутро је први дан..

Неки држе да су видели звезде у универзуму израђена дана четвртог дана стварања недеље. Али то је немогуће, пошто је већина звезда које видимо су милионима светлосних година удаљени. Стварање Недеља је око 6.000 година. Чињеница да смо сада видимо светлости са тих звезда докажу да су настали милионима година.

Један аргумент против овог тврдњу да је Бог створио звезде су у потпуности развијени. Ако је тако, светлост из тих далеких ствари које су настале "у потпуности развијен" и задирања у земљу након што је направљен. Имајте на уму чињеницу да је недавно, астрономи су посматрали наше "нове". То не би било могуће да су сви добро осветљеном звезде. Последњи пут виђен ношење Новој, након истека лампе, оставио многе планете (орбитала). То доказује да ново светло стваралаштва Божије, а не само сунце експлодира, сазнајте како модерне астрономије.

Пре недељу дана, створење у универзуму масе Сунца, али је и даље светли. Након што је осветљена, како је наведено у Постање 1, 14-19, уз светлост рефлектује од планета и њихових сателита, као и наше Сунце, месец и звезде су први пут видели на четвртог дана стварања недеље.

Вегетација се први пут помиње на трећи дан, рибе, птице и животиње на пети дан и људи су упознати са шестог дана. Током седмог ротације планете након што је завршио одмрзавање и улепшао, а помиње разне облике живота на планети Земљи, Бог одморио.

На овај начин планете, Апертуре парова одржана је високо изнад. Одржана је комбинација сила узгона услед ротације брзину израчунате пажљиво и компримовани топлог ваздуха које производи топлоту Сунца. Ова топлота се задржава у отвор бленде пари планета. Земља створена "Минерал" хомогена, равномерно загрева животне средине, водоснабдевање, која размножавају многи облици живота које дорустали задржао огромну величину и веома старости. Како да покажу скелетних остатака предака живота данашњег облика.

Довољно је рећи, "Библија лабораторија извештај" показује однос постепено детаљне кораке описане розтавовани ледене планете, која је створена у примитивним ствари је довело до непознато време "почетак". Тада је буквално претворен у шест дана "Бог за руковање" и могућности жива, Блуе Планет. Овај процес управо Мојсије је написао у "лабораторији извештај" у 14. веку пре нове ере.

То је био праисторијска планете, силе које су утицале на древне планете може да изазове "поплава", помиње и свети и световни текстови?

Пловност потребно за подршку завесу паре из атмосфере и центрифугална сила потребна за одржавање цео обим планете у стању равнотеже, подземне воде су држани у стању стагнације. Ови односи нису били насилно крше. Резултат катаклизмичног закривљеност планете довела је до рушења површине воде. У исто време, планета спевед у небо огромна невероватне снаге воде, која је у цистерне за воду, подземне или у хидратисаног слоја (актифер), као што је описано у Мојсијевој 7,11-24 и генезу 8, 2.

Више у следећем чланку.

Извући из књиге: Откриће Нојева барка - Роналд Е. Вхиатт


Повезани чланци из категорије - Еволуција или стварање?

Оно што ми верујемо - 3 Створење

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 створењаБог је Створитељ свих ствари у Писму је поуздан извештај о њиховом стваралаштву. У шест дана створио Господ небо и земљу и све земаљско стварања и починуо седмог дана те ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 135138x

Еволуција или стварање - шта каже крило лептира?

248_motyl_1.jpg Идеја живота природе изражава огромну лепоту, нежност, благостање, непресушни извор инспирација песника, писаца, композитора, уметника - лептир крила доказ величанства Бога. Крила лептира, ластин, лептир крила или тропским регионима - Лептир ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 232595x

Теорији еволуције, или библијског стварања?

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Погледајмо шта нас доводи до теорије еволуције, што нам говори о пореклу и еволуцији света.На почетку историје универзума је огромну експлозију невероватно сконцентрисан масе. Експлозије, под називом "Биг Банг", затим астрофизичке ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 186803x

Бесконачни Универзум

455_mlhovina_orion.jpg Поштовани читаоци. Када кажете реч универзума, као што смо подсетити звезде, месец, сунце и плаво небо изнад главе. А ако мислимо, и диве се како је све могао да постоји. Али ...
Додата: 30.07.2011
Прегледи: 165131x

Биг Банг розтриска нешто пре него изградити.

365_velky_tresk_evoluce.jpg Многи сада верују да је универзум створен у један велики прасак. У ствари, бакалар разбити у нешто, а не гради. Данас, јасно показује да је универзум је пројекција, а у овом ...
Додата: 23.02.2011
Прегледи: 137654x

Sr.AmazingHope.net - Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"