Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1

Знак пута, други долазак Исуса Христа

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg

Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1

Додата: 11.11.2010
Прегледи: 463706x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1

Већина од нас данас сматрају да је свет нешто дешава, нешто је другачији него раније. То је више насиља, несрећа, више страха и претњама. Велики број породица се распада, деца слушају родитеље и непоштовање старијих. Пораст опаке болести и глади, за разлику од теревенка и фривол гостима храну и новац. Људи су себичне само идите за собом, без обзира на друге. Природа је сада толико пуст да чак и научници предвиђају да ни једна земља дуго издржати. Промена климе, нестају све више и више врста животиња и биљака и сунце почиње да гори све више и више, и поплаве у различитим местима постају чешће. Библија је све само не предвиђа. Библијска знаци долазак Исуса Христа је јасно састанак право пред нашим очима.

2. Тимотеју 3, 1-5 - Будите сигурни да је у последње дане ће доћи тешка времена. Људи ће волети само себе и свој новац, су боастерс, арогантан, увредљив, непокорни родитељима, незахвална, безбожни, бездушни, неумољиве, клеветници, невезан, необуздана, непријатељ добра, издајници, непромишљен, арогантан, љубитељи задовољства него љубитељи Бога. Јавно, они су оличена побожности, али његова моћ неће бити одбијен. Из таквог окренути.

Исус Христос, ученици дошао директно питање, шта ће бити знак Његовог другог доласка и краја света. Три еванђелиста је објавио оно што је Исус рекао. Ови знаци наћи забележено у Матеју Глава 24, 13 Марко и Лука поглавља 21 Поглавље и књига Откривења и Данила и Јована друге. У тим поглављима, Христ говори исто време уништења Јерусалима у 70. Неопходно је да раздвоји текст, који говори о Јерусалиму од онога што он говори о крају света.

Марко 13,32-33 - дан и час нико не зна - ни анђели на небу, ни Син, него Отац. Будите пажљиви, да буде опрезу. Ми не знамо када то време дође.

Ми не знамо када датум славног Христовог повратка, да ли то значи да догађај који не брига? У сваком случају! Датум и време (у смислу података на хард) Његов долазак нико не може предвидети. Међутим, "време" Његов долазак (у смислу одређеног периода) се може јасно идентификовати од стране многих пропхетизе "знак". Један од многих разлога за хришћанску веру и пуњење предвиђени знак доласка Христа. Баш као што фарисеји да препознају знаке његовог времена, Исус очекује да знамо знаке Његове непосредне повратка.

Знаци другог доласка се може поделити у две групе - индикација природе и знаци у заједници.

1 Члан ПРИЈАВА У ПРИРОДИ - пророчанстава почео да попуни данима непосредно после велике невоље

Мајор ДОЂЕ покусали - Матеј 24,21 - У то време, постоји велика невоља, који је до тада био почетак света, и оно што никада неће бити. Ако се тих дана биле скраћене, и не би спасити нико. Међутим, због изабере тих дана ће бити скраћен.

Матеј 24,15,21 - "Када видите свето место државе, шокантне бес", који је говорио о пророк Данило (нека читалац разуме) - (ми ћемо студија други пророчанства) У то време, било је велика невоља, као што је пут од почетка света и оно што никада неће бити.

Религиозни људи су почели да буду прогањани, али недаће и достигла врхунац током мрачног доба, када се пагански цркве и њене инквизиције прогоне вернике од 538 - до 1798, цела 1260 година. На крају ове године, након тога невоље, показало је неколико предвидео знак.

Велики земљотрес - Откривење 6,12 - кад отвори шести печат, видех како постоји велики земљотрес. Као сунце поста црно коњске длаке торбу пун месец је био као крв и звезда на небу пао на земљу као што смоква када потресају велики ветар капи своје смокве касно.

1. новембар 1755 је масиван разорног земљотреса у вези са цунами који је погодио већи део Европе, Африке и Америке. Познато је као Лисабонски земљотрес, али су такође приметили накнадних потреса, као што су Гренланд и западне Индије, Норвешке, Шведске, Велике Британије и Ирске. То утиче на површини од најмање 4 милиона квадратних километара.

Лисабонски земљотрес довео материјални губици и жртава, али је имао огроман утицај на умове људи. Он је дошао на почетку ", просветитељства и разума, када људи супротставља Богу и стога је био виђен као манифестација гнева Божијег и пророчки знак краја духовну димензију овог догађаја оставили траг људи дубља од физичког оштећења.. Људи се враћају у Библији и пророчанство да студирају.

У Лисабону, био дубине земље да чује грмљавина као гром. Онда уништен велики део насилних немира. У року од шест минута, усмртивши 60 хиљада људи. Мора прво повукла, одузела широк појас пешчана обала за неко време, међутим, вода талас преплавио назад. Талас се појавио 15 или више метара изнад нормалног нивоа воде. За изузетан догађај који је у Лисабону ове катастрофе дошло, можда недостаје нови кеј, изграђен по високу цену мермера. На овој баријера је велика гомила људи трчао у уверењу да постоје безбедни од колапса зграда. Кеј, међутим, изненада пао у море и све људе који су били на њему, умро, на површини не расте мртво тело. (Сер Чарлс Лајел, Принципи геологије, стр 495)

"Као резултат земљотреса резултирало у хаосу све цркве и манастире, већина великих јавних зграда и више од четвртине домаћинстава Око два сата после земљотреса избила у различитим деловима града јаку ватру, која је у мање од три дана. , град је потпуно демолиран земљотрес догодио на одмору, где цркава и манастира били су пуни људи, мало су сачувани.. "(Енциклопедија Американа, лозинка, Лисабон)

И сигурно не дискутују овде број земљотреса последњих година драматично повећава широм света. Већ често не могу да виде ни. Запањујуће је оно што показује статистика.

Сат ће бити потамне - Матеј 24, 29 - "Одмах после невоље оних дана сунце ће се потамне.

Дана 19. маја, 1780 је био посебан помрачења Сунца, познат као "Велики црни дан у Северној Америци." "Црни дан 19. маја, 1780 је свакако најмистериознијих феномен своје врсте, ако не и јединствен је било потпуно непредвидиво и мистериозне Ецлипсе цео видљиви небо у Новој Енглеској.." (РМ Девенс, наш први век, стр 89)

Семјуел Вилијамс са Харварда извештаја који тами "напредовао облака на југозападу између десет и једанаест сати ујутро и трајао је до средине следеће ноћи." Народ обузе страх, анксиозност, страх од света. Жена је стајао на вратима и погледао преко затамњене пејзаж. Људи су се враћали са посла у пољима, одбачене алата столари, ковачи наковањ лево, трговци клупе. Обуставити наставу у школама и уплашена деца отрча кући. Ваифарер прибегавају у близини насеља. Свако се пита шта ће се десити. Изгледало је као да је преувеличана жупаније, или као да урагана долази крај света. "

Месец престане са радом - Марко 13,24 - "У данима после тога невоље, сунце ће се тамним и месец неће светло ...

После великог црни дан је био сведок многих пун месец, али је био мрак до поноћи, а онда је отишао Блоод Ред Моон.

Откривење 6,12 - кад отвори шести печат, видех како постоји велики земљотрес. Као сунце поста црно коњске длаке торбу пун месец је био као крв.

"Чак и таме ноћи је, међутим, феноменално и застрашујуће, као тамна током дана Иако је скоро пун месец., Урадио без вештачке светлости да детектују објекте Изгледало. Да ни вештачко светло из суседне куће или удаљеним локацијама могу да не продире густа тама, као да је египатска тама "(Исаија Томас у Масачусетсу шпијун магазин, вол 10, Но 472 од 25. маја, 1780.).

Очевидац је рекао: "То се догодио ми се да мрак не може бити боље, чак и ако су све сјајне тела у простору, умотана у непробојним велом или је престао да постоји ... ... лист белог папира неколико центиметара удаљена од ока је као невидљива као најцрњи Велвет (Лист. Др Теннеие Самјуел из Екетер, Њу Хемпширу. у децембру 1785, објављен у Масачусетсу Историјског друштва Збирке, 1792, вол. И, део 1, стр 97).

Звезде ће пасти с неба - Матеј 24.29 - "Одмах после невоље оних дана сунце ће се тамним и месец неће давати светлост, звезде ће пасти са неба.

Дана 13. новембра 1833 је значајан пад метеорита у истој мери као никада пре. Процењено је да посматрач види просеку 60.000 метеора на сат. Овај феномен је био видљив из Канаде до Мексика, од Атлантика Тихи океан.

Очевидац описао догађај на следећи начин: "тешко би се нашао место у небу који је увек преплављена пада звезда. Понекад пала у групе - подигао идеја Смокве баца своје ране смокве, мада јак ветар га тресе. "(Америцан Јоурнал оф наука и уметности, 1834, стр 385) Многи су веровали да долази смак света ...

Откривење 6,13 - и звезда на небу је пао на земљу као што смоква када потресају велики ветар капи својим крајем смокве.

Хук мора Ролл - Лука 21,25 -. "Сунце, месец и звезде из посебних феномена на Земљи ће бити узнемиреност међу народима, беспомоћна пред бесни море Сурф.

А ово пророчанство је испуњено, и још много тога испуњење. Цунами скоро сви знају данас. 24. август 1883 је била масивна ерупција Кракатау. Облак пепела и вулканске прашине вазнео на висину од 27 км. Ерупција изазвала цунами висок четири до тридесет метара, били су секундарни таласи су евидентирани само у Енглески канал. Звук експлозија се чула и до неколико хиљада километара - као што су Маурицијус и северозападне обале Аустралије. Као резултат експлозије и цунами убијено више од 36 000 људи, 165 градова и села су потпуно уништена, а још 132 тешко оштећено.

26. децембар 2004. Веома јак земљотрес који се догодио у Индијском океану изазвао цунами који постигнут до тридесет метара. Овај велики талас ударио одмаралишта и туристичке области у многим државама. Процењени број жртава варирају, у складу са ЦТК, догађај живи 228,000 цени и милиони људи бачени у сиромаштво.

Према подацима Националне администрације за океане и атмосферу научници су посматрали Од 1900 укупно 1096 цунамија.

Силе небеске ће се пољуљати - Лука 21.26 - Људи умиру од страха у очекивању онога што ће доћи у свет, јер су силе небеске ће се пољуљати. Откривење 6,14 Ски нестао као затворена књига, и свака гора и острво изазвао је из свог седиста.

Ово пророчанство тек треба да се састане. Време је да се види крај долази постепено за дуго времена, зашто мислите да ће Исус Христос доћи ускоро? Постоје многе друге пророчанства у социјалној области, а то је да задовољи у овом тренутку. Наша последња 20. века био је потпуно другачији од претходних и дискутују о овим индикацијама у делу 2. Постоји више пророчанства говоре о стању у земљи пре доласка Исуса Христа.

Нед гори - Откривење по Јовану 16,8 - четврти изли чашу своју на сунце и био је дат да се спали људе огњем. Људи су гори велика врућина и хулили име Бога који има власт над тих зала, нису покајати да му даду славу.

То сунце почиње да гори све више и више о томе више не разговарамо. Соларна зраци постају оштрији и концепт глобалног загревања већ зна скоро све. Скоро не могу да стоје на сунцу без заштитне наочаре и креме и научна предвиђања нису ружичасте, предвиђа снажан пораст у сунчевој активности.

У 2013, запретила у Земље НАСА јаке соларне активности, која производи соларне олује Супер да осакати и комуникацију и навигацију сателита, али и дистрибуција електричне енергије, транспорта и банкарских система и личних електронике као што су компјутери и мобилни телефони.

Утицају на животну средину - Исаија 24 5, - Земља троши далеко, ишчезавање, цео свет нестаје исцрпљен, осиромашени и крема нације. Земља је оскрнављен од стране његових становника, као што је прешао закона, и игнорисао одредбе вечни завет.

Чињеница да је наша земља пропада је упечатљива. Она је уморна од нас људи из отимачину према њој. Сваки регион у земљи је под утицајем, и ако Исус Христос је дошао не дуго, земља не би став. Да ли је море, атмосфера, екосистема, или земљиште, све ово је посебно тако у прошлом веку, узнемирен и патње.

Земљотреса на многим местима - Матеј 24 7, - пауза у разним местима глади и земљотреси.

Мислим да је сада свима јасно да број земљотреса и природних непогода је несразмерно већа него икада. Увек смо били катастрофа, али никада у толиком броју у таквом обиму.

Америчка Геолошка Суврвеи је рекао да је од 1990 укупан број земљотреса забележен научника широм света је у сталном порасту. И иако опције мерења су увек исти и ове године. У 2004, било је укупно 31 201 земљотреса, што је готово двоструко више него у 1990. Као што је познато, земљотрес од 2004 изазвао 284.012 смртних случајева.

Матеј 24,33-34 - само да видим све ово, знајте да је већ близу да већ у врата! Заиста, кажем вам, да овај нараштај неће проћи пре него што све ово дешава.

Матеј 24.44 - Зато и ви будите спремни, јер Син Људско биће дође у неочекиваном тренутку. Зли слуга треба да каже у свом срцу, "Мој господар је одавно нестала, и он би тукао своје слуге заједно и јести и пити са пијанице. Господар његов, али додје дан кад не чека сат времена, а ви не знате, открију и препознају га из лицемери. Ту ће бити плач и шкргут зуба. "

Оно што смо слуге, да оне од вас чека, или оне који су утрнула и не доживљавају реч Христова?


Где даље? - У вези са овом темом

Библијска знаке Христовог доласка и краја света - Део 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Библијска знаке Христовог доласка и краја света - Део 220. века у историји света потпуно јединствено. Када је почео, још нико није био на авион, нико није био тамо колима аутопутем, ...
Додата: 11.11.2010
Прегледи: 252123x

Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Покајте се - сада је најважније!

484_pokani.jpg Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"Када је Исус Христос и Јована Крститеља проповедао у близини царство небеско, прво позвао и позвао народ ...
Додата: 25.09.2011
Прегледи: 227023x

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 216169x

Разлози за други долазак Христа на свет

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Исус Христос умро за наше грехе, победу над злом - Сатана и победио га. Он је показао читав универзум, да је Бог љубав, а ипак смо згрешили против Божјег закона, па ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 173156x

Морамо оживљавање и реформација у нашим животима, не само реци!

528_oziveni_a_reformace.jpg Верни људи су усрдно моли за изливање Светог Духа, који је обећао да ће посао је завршен, а Исус Христ могао доћи до краја историје зла. Сви ми желимо да Духови ...
Додата: 04.01.2012
Прегледи: 225934x

Број звери 666, жиг звери и печат Бога

447_666.jpg У претходним чланцима смо студирали, који је, према Данилу 7 и Откривењу поглавље 13 поглавља звер понекад непримерено. Према доказима које је дао нас сама Библија је звер диже од мора ...
Додата: 17.07.2011
Прегледи: 481995x

Sr.AmazingHope.net - Библијска Знаци Христовог доласка и краја света - Део 1