Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Позив за недељу закона у САД

Знак пута, други долазак Исуса Христа

456_vlajka_usa.jpg

Позив за недељу закона у САД

Додата: 05.08.2011
Прегледи: 196108x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

Још у 19. веку било је предвиђено да протестанти су чежњу за дан одмора у недељу донела и затражи помоћ од католичке цркве. У 19. веку би се овако нешто је било незамисливо, а сада? Просудите сами како пророчанство испунити.

То је више него називајући га почетка кампање, која не намерава да напусти пре него што стигне на своје одредиште.

1. марта 2007, на састанку у Фуллертон (Фуллертон, ЦА Калифорнији., САД), представници више од 30 различитих цркава (укључујући и католици и православни верници) да се договоре план хришћанске заједнице Америке. Саставио десет тачака програма за постизање ратификацију Конгресу САД. Састанак завршен потписивањем "Књига јединства" како су је звали.

Ова организација има велику политичку моћ, јер највећи избор, блок, састављен од протестаната и католика, који су на десет бодова уједињени. (Која је увек била, уредници нота). Ових десет тачака су на врху новог политичког протестант - католичке крило Уједињених хришћанске цркве у Америци.

"Десет заповести комисије" и његова правила поена. (Овде су само 3 и 7)

Тачка 3. - Десет заповести треба да буде обавезна за нацију. Она је регистрована у Врховном суду и статуа "Линколновог меморијала" и требало би да буде америчког Конгреса и локалних самоуправа поштују. Поздрав за америчку заставу има речи "нација на челу са Богом", а новац и штампаном облику закон је постао "Ми верујемо у Бога."

Тачка 7. - Широм земље влада, фабрике и тржне центре посматрати "Национални дан одмора" Важно је да запамтите да је први део трећег тачке и цела поента седми, је посебно значајан за адвентисте..

Најважнији догађаји Римокатоличке цркве везе са већином протестантске цркве, укључујући православне цркве. Није увек било у историји! То је организација са политичким активностима. Његов главни циљ је да припреми амерички закон. Католичка црква је дуго оклевао да учешће у овој књизи. Одлука је дошао са највише тачке, Ватикан Имамо новог папе Бенедикта КСВИ чини се да покушава да наметне националног недељу закон Сједињених Држава. Је његов рад. (Ввв.сдадвфент.цом)

Цитати из Велике спор веку (написан у 19. веку ЕГВхите) Поглавље 35: Припрема за крај.

Је зачуђујуће памет и спретност римске цркве, који може да предвиди шта ће уследити. Мирно чекају свој час да дође. Испитује како протестантских цркава препознати своју власт тако што лажним дан одмора и око сили његове усаглашености са истим ресурсима, која је некада користили римски Цркве. Људи који одбацују светлост истине, они ће тражити помоћ од власти за које се сматра непогрешив, да спроводи прописе издате.

Како лако ту моћ долази протестанти у овој ствари да помогну, није тешко погодити. Ко може боље од вођа Католичке цркве да се бави онима који не послушају Цркву?

Римокатоличка црква са свим својим канцеларијама широм света је огромна организација власти под папском трону. Служи њеним интересима. Милиони својих чланова у свим земљама су довели да се осећају обавезала да верност папи. Да ли је било које националности, било да живе у било ком облику државних система, имају ауторитет Цркве сматра највише. Иако је заклети на верност држави, обећање верности Црква је супериорно у односу на ту заклетву, и разрешава их све обавезе које у супротности са интересима Риму.

Немојмо заборавити како у Рим дичи се остаје непромењен. Принципи Григорија ВИИ. И Иноћентија ИИИ. остају принципи католичке цркве. Ако је данас црква имала снаге, да их гурају као снажно као у прошлим вековима. Протестанти не схватају шта раде кад прихвате помоћи Риму да се промовише у недељу одмора. Док је покушавао да обавља своје задатке, покушавајући у Рим да поврати своју моћ да поврати своју изгубила суверенитет. Једног дана, Сједињених Америчких Држава прихвата принцип да црква користи или контролу државне власти, верских празника могу се спроводи државни закон, једноставно да црква и држава морају да влада над савешћу, онда ће обезбедити победу у Риму у овом земљи.

Моћ папства тихо расте. Његово учење има утицај на законодавна тела, цркве и размишљања људи. Гради лепа и масивне зграде у тајности собама ће поново јуре стари заплет. Тајно и ненаметљиво окупља своје снаге да остваре своје циљеве кроз прави тренутак долази. Покушавају да добију добру полазну позицију, а у ствари је већ. Ускоро ћемо видети још се осетити, где Риму иде. Ко ће веровати реч Божју и да ће поштовати га, и сам позвати на увреде и прогона.

Адвентистичка је посебну одговорност. Они ће бити судити према стекли знање. Дакле, Бог позива у овом озбиљном тренутку пред нашим очима одржан последњи догађај, потпуно смо посвећени њему и припреме за усвајање крајем кише. Бог нас очекује, да ћемо бити у потпуности посвећена да упозори свет на долазак кризе. Овде људи имају више времена да се окрену Богу.

Извор: ввв.зраједораје.цз


Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 204704x

Молитве за опоравак и изливањем Духа Светога - 777

424_777prayer.jpg Новозаветна Црква снажно утицала на свету са добрим вестима за Јеванђеље у једној генерацији. Испуњен Светим Духом Новом завету верници присутни деле истину поруку распетог и васкрслог Господа са стотинама хиљада ...
Додата: 08.05.2011
Прегледи: 204623x

Маитреја - симулирају долазак Исуса Христа

67_maitreya.jpg Сатана, већ покушавају да опонашају и да ће све опонаша долазак Исуса Христа.Исус је јасно рекао детаље његовог другог доласка, и више пута упозоравали да ће непријатељ покушати да опонашају долазак ...
Додата: 12.08.2010
Прегледи: 182528x

Приближавање суд Божији - спремите се!

303_bozi_soud_milenium.jpg Многи људи би се другачије живи, ако су схватили да ће њихов живот бити једног дана судити на искушења. Божији суд је такав важан догађај који би требало да се бави ...
Додата: 04.01.2011
Прегледи: 159583x

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Недавно у сталном порасту број људи који схватају да је долазак нашег Откупитеља Исуса Христа је веома близу. Људи мисле да, проучавајући пророчанство и покушај да се направи разлика различите знаке, ...
Додата: 09.10.2011
Прегледи: 222293x

Sr.AmazingHope.net - Позив за недељу закона у САД