Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Егзодус Завера - филм о библијских истина

Библијска археологија

183_timmahoneyonaltar1.jpg

Егзодус Завера - филм о библијских истина

Додата: 19.10.2010
Прегледи: 251135x
Теме: Библијска археологија
PrintTisk
183_timmahoneyonaltar1.jpg184_sinaimap3.jpg185_exodus_mapa.jpg

Филм, Егзодус Завера се упућују на библијску истину.

Многи посетили сајт Ходочашће на Синајском полуострву, где они верују да је Маунт Синај ", на којој је Бог написао Десет заповести у својим прстом. Ови посетиоци су свесни да је место које се налази у Мидјану (картографско знају да је ово подручје данашње Саудијске Арабије).

Пре него што кажемо било шта о филму Егзодус завере, хајде да видимо шта Библија каже, где је Маунт Синај налази.

Библија нам каже у Новом Завету, Маунт Синај у Арабији.

Галатима 4,25 - Ово агар је брдо Синај у Арабији и одговара Јерусалиму који сада, као што је са својом децом у ропству.

Мојсију је побегао из Египта у земљу мидјанске где је живео 40 година пре него што анђео му се јави у Бурнинг грму.

Библија нам говори да је Мојсије, у време када је живео у Мидјану земљи као што знамо цартограпхицалли у Саудијској Арабији данас, знао планину Божије.

Екодус 3,1 - али Мојсије хранио овце свога оца-свештеника Мидјанце ЈЕТРО. Једном, када је водио стадо у дубоке пустиње, и дође у Хоребу гори од Бога.

Екодус 4,27 - Још рече Господ Арону: "Иди у пустињу на сусрет Мојсију." И он оде, а када сам га упознао на планини Бога и пољубила га.

Бог је рекао Мојсију да би збунили народ Израела из Египта, биће служити Богу на овој гори. Бог је рекао да кад је Мојсије био Мидјанце земљи. Мојсије је знао Бог Синајске, чак и пре него што је отишао у Египат да води народ Израела.

Екодус 3,12 - "Ја сам с вама", одговорио је Бог. "И ово је знак да сам вам послао сам: да изведе народ из Египта, ви треба да служе Богу на овој гори."

Маунт Синај није на Синајском полуострву, као што многи верују. Постоји много археолошких доказа и чињеница које доказују истинитост библијског егзодуса. Истина открива свету филма, иза које је познат и цењен научника.

Нешто о филму "Егзодус Завера

Др Ленарт Молер спровео опсежно истраживање на оно што је видео Рона Косановиц открића у Црвеном мору. О свом трошку пао је у море у заливу Акаба и открио управо оно што описује Рон Виатт. Он је открио остатке фараонове војске, бицикала и аутомобила, сачуван у кори корала, потврђује откриће злата точкова. Он је написао књигу о овим налазима и објавио ДВД-а.

Ова открића привлачи филмски продуцент Тим Махони и почели да се појављују у овом филму.

Овај филм је првобитно требало да стави у позориштима у пролеће 2007. Упркос деценије рада, произвођачи су још увек ради на овом филму. Обим филма је драматично порасла. Овај филм је првенствено дизајниран да се фокусира на документовање Егзодус Израелце из древног Египта.

Првобитно је филм су догађаји евидентирани у књигама Генесис и Екодус, почевши од Јосиф, који је издао своју браћу и бачен у ропство. На крају је постао други најмоћнији човек у тада познатог света.

Прича затим наставља, укључујући и библијску причу о Мојсију зала Египта, прелаз Црвеног мора. Коначно, Моунт Синаи, где је Бог дао Израиљцима Десет заповести.

Филмски ствараоци, који још увек не желе да открију сваки детаљ филма кажу да филм има енормно порасла. Сада почети у време Аврама и закључно са данашњим новинама свеже преводи директно са Средњег Истока. Он чак укључује наступе Израелски председник Шимон Перес и премијер Бењамин Нетањаху.

Творци овог филма покушава да пружи велики напор да објасни сваки детаљ и сваки истине. Они желе филма да наведе све доступне чињенице, да више није било сумње о библијској причи Изласка.

Будући филм је веома израсла из оригиналног плана и сваки детаљ филм мора бити јасно разрађен и подржан од стране Библија, термин овог филма тако касно. Овај филм није досадно акциону сцену, која иде неки начин да се и лако. Овај филм је подржан од чињенице библијске и археолошка, који може да ради много напора.

Урадили смо око осам прототипови филма, око 500 сати видео материјала који смо добили на временски период од два сата, рекао је Виндахл.

Филм докумената напоре арапске владе, посебно Египат и Саудијска Арабија, потисне, или барем озбиљно нарушавају откривање и објављивање археолошких података који би потврдили истинитост библијске приче.

То је завера да угуши истину о историји древног Блиског истока? И ако јесте, ко би желео да порекне реалност 3500 година догађаје, и зашто?

Филм је одговор на ова питања. Чињеница да арапске владе и политички кругови желе да негирају Јеврејима статус аутохтоног народа на Блиском истоку. Они желе пре свега да негира да су Јевреји више од 3.000 година јеврејске земљишта у Израелу код куће. (Земљи званој Палестина Римљани, Британци, а сада Арапи). Они желе да истакнем да су Јевреји странца европски досељеници у Светој земљи, а Арапи су пореклом урођеници који живе тамо од памтивека.

Археолошка открића потврђују да је библијска прича је истинита. Древних јеврејских насеља у земљи извршена је као што је описано од стране библијску причу. Ове чињенице су веома незгодно у Израелу непријатеља, иако је догађај у далекој прошлости.

Иако је неколико верзија филма приказани су за тестирање за неке гледаоце, коначна верзија филма још није завршено.

Питање када тачно коначну верзију филма је непознат. "Ми не можемо још увек датум", рекао је Махони. Ми имамо финансијска средства да се заврши. Мислим да треба да имамо урадили ове године, а затим филм ће бити приказан. "

Верујем да ће Бог помоћи на време да попуните овај рад и право време ће показати свету овај филм, што указује на аутентичност библијских Егзодус причу.

Библија је књига инспирисана Боже, Створитељу наш. Закон о Десет заповести, које је Мојсије примио на гори Синајској важи у целој верзији до сада!


Повезани чланци из категорије - Библијска археологија

Егзодус - Нувеиба

142_beach.jpg Нувеиба (арапски: نويبع) је приморски град у источном делу Синајског полуострва. Смештен на обали залива Акаба.Нувеиба је скраћеница за Нуваиба'ал Музаииинах на арапском, значи "Опен Ватер Мојсију." Он је по арапском ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 240097x

центар Туристичке посетилаца - Нојева барка

28_tourist_visitors_center.jpg Турска влада је спроведено опсежно истраживање са археолога. Археолози су истражили све чињенице које им Рон Виатт и његове колеге. Након испитивања сајт и нашао све артефакти, турска влада је признала ...
Додата: 22.07.2010
Прегледи: 160890x

Нојева барка је пронађен, потврђујући турске владе

1_archa_noemova.jpg Турска влада је извршила истраживање археолога на локалитету Нојева барка у брдима Арарата. Истраживање је потврдио старе Рон Виатт и његове колеге. Засновано на овом месту нови резерват природе у Нојева ...
Додата: 22.07.2010
Прегледи: 471980x

Содома и Гомора - јединствен слојевит пепео и сумпор

223_sodoma_a_gomora.jpg Многи покушавају да тврде, побије, изазов оне дивне библијска открића. Она тврди да је у природи у многим местима је чист сумпор. Да, слажем се у природе широм света, има много ...
Додата: 05.11.2010
Прегледи: 368728x

Открио закивака и окамењен дрвета - Нојева барка

44_nyt_1.jpg 16. септембра, 1987 Анализирани су предмети који су, како је идентификовано (на плочи од дрвета греде). Галбраитх Лабораторија у Тенесију Кноввилле тестирана у овим узорцима. Резултат анализе су показале да је ...
Додата: 22.07.2010
Прегледи: 215637x

Sr.AmazingHope.net - Егзодус Завера - филм о библијских истина