Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Једини начин да се небо

Полазна тачка, шта да радим?

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg

Једини начин да се небо

Додата: 13.12.2010
Прегледи: 159226x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Исус Христос је живео, страдао и умро да би нас откупи. Бог дозвољава свом љубљеном Сину да дође из света славе на овом Вицкед Ворлд греха, напустио славу и част и претрпео увреде, понижења, мржњу и смрт. Он, који је идентичан са Богом, душа се осећао ужасно раздвајање да грех изазвао између Бога и човека. Овај велики жртва је била предивна манифестација љубави Оца за нас.

Христос је једини посредник преко кога је Бог излио своју велику љубав за грешни свет. Само жртве само Богу да очисти од греха сви који верују у Њега.

Ми треба да запамти велику цену за наше искупљење и нову улогу која се нуди за нас. Грех Ми смо у ропству Сатане, али је жртва Исуса Христа, опет могу да постану деца Божија - Деца Небески Краљ. Таква љубав не могу да се суоче ништа!

Исус Христ нам нуди другу шансу за бесплатан и то је до нас да ли смо га прихватити у дубоку нашим срцима и ми ћемо бити уједињени у Христу сваки дан обнавља.

Није довољно да кажем - ја верујем у њега, тако да сам се на небо, то није истина вере. Истинска вера, као срце. Када неко схвати да је Бог Творац син је једном речју можемо их уништити све и креирали други, послушни, дође на Земљу и страдао и умро за нас, то је нешто тако надреално, да не можемо да се охлади.

Дакле, први корак је вера истински и дубоко кајање због наших грехова које распет нашег Творца и покају.

Затим унесите наша срца Духа Светога и ремоулд нас у свој имиџ, били смо пуни љубави и Божијег закона бр преступ. То је процес, а још један схвата љубав Божија више виде своје грешке и више моли за опроштај и упутства.

Стварну моћ греха никада не може побећи, јер је наше размишљање је погрешно и не можемо сами променити. Све људске напоре за добро понашање не може да промени срце. То може само Исуса Христа, који даје нови живот на срце, и онда само један може да се окрене од греха Назад на светост.

Један мора да има ново срце, нову жељу, нове резолуције, а не довољно да само добре особине, али мора бити поново рођен од Духа Светога. Није довољно да видим Божју љубав и милост. Није довољно да знате Његову мудрост и праведност закона, али морамо прихватити жртву Исуса Христа и верују да се окрену своја срца.

Истинско покајање обухвата искрено жаљење због греха и окренута од греха. Грех неће опорећи док не знамо своју грешност, стварне промене у животу долази само када срце одвратити од греха.

Ако вам у срцу Духа, међутим, буди савест и грешник ће осетити нешто од дубине и светости Божјег закона, основа Владата на Бога на небу и на земљи.

Живот Спаситељ је одличан пример очувања принципа закона Бога - љубави према Богу и човеку. Његов живот је био пун праштања и несебичне љубави. Ако гледамо на њега, онда знамо безакоња њихова срца.

Једини разлог зашто немамо опроштење грехова почињених је да ми нисмо спремни да скромни своје срце и не желе да у складу са условима божанске истине. Признање греха, било јавно или приватно, да будем искрен, да се слободно направио и не спроводи грешника. Такође, не може урадити по вољи и неопрезно, и може се извршити од стране оних који и даље немају јасну идеју о страшним природе греха. Само вера која долази из наше унутрашње дубине, проналази свој пут до вечног милост од Бога.

Религија без искреног покајања и нема правни лек није пријатно Богу. У животу материјала промена мора доћи, све је драги Бог да, морају бити уклоњени. То је резултат искреног покајања греха. Исповедање Христа без тога дубоку љубав је само вербални израз, сува формалност. Сви они који признају своју кривицу, ми смо оправдани, јер ће Исус се изјасни за сваки покајник у крви.

Када Свети Дух пробуди вашу савест, знате, у извесној мери зло греха, његову моћ, своју кривицу и беда и мисле на њега са гађењем. Осећате да грех одваја од Бога вам, ви сте заробљеник моћ зла. Више покушавају да побегну, више да остварите своје беспомоћности. Ваши мотиви су нечисти и ваше срце је нечисто. Схватите да је ваш живот је пун себичности и греха. Да ли сан да сте били опроштени, требало би да буду очишћене и испоручена. Покушај о томе шта је потребно да буде у складу са Богом, да будем као он. Шта да урадите да бисте то постигли?

Иди му и замолите га да опере своје грехе и дати вам ново срце. Веруј му да то уради, јер је обећао.

Када посветити Исуса, не остављају, а не одвојено од њега, већ да призна сваки дан: "Ја сам Христос, ја сам посвећена њему." Замолите га да вам дати свога Духа и да вас од Његове милости. Зато што је Бог вам је дао, и веровао је да си постао дете Божије, још увек живе у Богу. Апостол Павле пише: "Живети у Христу Исусу, када сте га примили као Господу" (Колошанима 2:6).

Исус жели да дође да га тако, ми смо, грешни, беспомоћно, зависно. Да ли долазимо са свим мојим слабостима, а његов лудости, његове грешности, и пасти пред његове ноге у покајању.

Ако срце је обновљен Духом Бог ће сведочити самог живота. Промена се огледа у карактеру, у навикама, у састанку. Приказује јасно, упечатљив контраст између оног што је било пре, па су сада. Природа не показује повремене добра дела или лоша дела ретко, али је свакодневног говора и понашања.

Они који постају нова створења у Христу Исусу, доносе плодове Духа, који је "љубав, радост, мир, стрпљење, љубазност, доброту, верност, благост, само-контрола" (Галатима 5,22-23). Престати да пронађе задовољство у старим пороцима, већ и за веру у Сина Божијег ће ходити у стопама Христа, одражавају његов карактер и биће чист као што је чист.

Постоје две грешке које морају бити са којима се суочавају деца Божија - а посебно онима који су тек почели да верују у милост Божију - посебно заштићени.

Прва грешка је веровање у сопствене снаге човека и његове радове, веровање да њихова човек може да се помири са Богом.

Ко покушава да поштују закон и постао сопствени свеца дела, покушавајући немогуће. Све што човек одржан без Христа, заражен себичности и греха. Само вера у Христа милост може да нас благослови.

Други ништа мање опасан грешка је веровање да је Христос ослободио човека од очувања закона Бога, вера да будемо учесници у благодати Христа и да су наши акције са наше откупљење немају ништа заједничко.

Али, имајте на уму да послушност не значи само формално поштовање наређења, али милосрђа.

Закон Божји је израз праве природе Бога, је оваплоћење великих принципа љубави, и то је темељ Владе Бог на небу и на земљи. То је још увек важећи, и на небу и на земљи.

Ако наша срца су недавно створени на слику Божију, када душа божанске љубави, могуће је да је Божији закон се не рефлектује у животу? Ако принцип љубави ушао у срце, ако се поново рађа у слику онога који га је створио је испуњен обећање нови уговор.

Јеврејима 10,16 - "Ја им дам законе своје у срца њихова и писати их у виду."

А када Закон је ступио на срце, ће обликовати његов живот. Послушност - сервис љубави и посвећености љубав - је прави знак послушању. Писмо каже:

1 Јованова 5,3, 2,4 - ". Ту је љубав Божија да заповести његове држимо" "Ко каже да сам га знам, али не држи његове заповести је лажов и нема истине у њему." То је само вера и уверења да је наше послушности ослобођење од учесника је милост Христа који нам омогућава да буде послушна.

Спасење неће стећи своју послушност, јер спасење је благодатни дар Божији да прихватамо вером. Послушност је плод вере.

1 јан 3,5.6 - "А знате да Син Божји јави да грехе, и нема греха Они који су остали у Сину, а не грех и онај ко греси, или га видели познатим га.."

То је тачно мерило. Ако останете у Христу обитава у нама љубав према Богу, наша осећања, наше мисли, наше намере и наше акције су у складу са вољом Бога као што је изражено у заповести Светог Божјег закона.

1 јан 3,7 - "Мала деца, нека нико не превари: он је праведник, који не правда - као што је он праведан."

Правда је дефинисана свети Божји закон, који је изражен у Десет заповести дате на Синају. Фантом веру у Христа, која тврди да је тај човек је пуштен из обавезе да поштују Бога, а не веру, већ ароганције.

Ефесцима 2,8, Џејмс 2,17 - "Јер, милошћу сте спасени кроз веру", али "као и вера, само по себи не 1и дела, мртва је по себи."

Урезивање себе Ако је и прихвати га када Спаситељ, од вас ће се сматрати само као његова последица, било да је ваш живот сам хришнејши. Христов лик стоји у место вашег карактера, и Бог вас прихвати као што сте били криви.

А ово, Христос даје ново срце. Вера борави у вашем срцу. Вером, морате посматрати ово сједињење са Христом, и сваки дан морате да се повинују њиховој вољи Његовој вољи, и ако то урадите, Христос ће радити у вама да се и акт своје воље.

Више прилазимо Исусу, више кварова ће носити ноте, јер је наш здрав разум да се побољша и савршен додатак природу Исуса доказује наше несавршености у светлу јасније. Ово је доказ да су сотонине преваре губи своју моћ, утицај анимирање Духа Божијег буди нас.

Промена срца, да постану деца Божија, Библија се зове препород.

Бог се свети ујутру, било да је ваша прва акција: Хајде да се молимо: "Узми ме, Господе, јер је његова целокупна имовина сам ставио све моје планове на ногама Користите ме данас у његовом министарству останете у мени и... дај ми све завршио свој рад у вама "Дакле, молите сваки дан.. Сваког јутра посвети Богу за дан унапред. Донеси га са свим својим плановима да се изјасни о свом провиђење, да се, а који нису. Дакле, сваки дан Стави свој живот у Божје руке и ваш живот ће постати све више и више по узору Христовог живота.

Љубав за Исуса огледа се у жељи да раде као радио за добробит и спасење човечанства. Хоће ли љубав и саосећање према нежнему свих створења која брине о наш небески Отац.

Када неко дође Христу, рођен је у свом срцу жељу да кажете другима како да пронађу ретке пријатеља у Исуса, спасоносну и посвећења истина не може остати у њиховим срцима затворен. Ако смо одевени са Христом праведност, а испуњен радошћу који пребива у нама Његов Дух, не можемо остати неми.

Срце чезне за нешто више. Она има места за тромост или себичност. Они који су толико посвећени несебични рад за добробит других, ради њихове најбоље за своје спасење. Да бисте радили за Христа могу да раде у породици, цркви, пријатељи, комшије или на послу.

Сазнајте да чују како Бог говори нама. Бог открива своју вољу у програму Ворд ХИС - Библију, њено стварање - природу и провиђење и наше савести.

Када је грижа савести због чега непослушан и непоштовање глас Духа Божијег?

Ако смо да распозна Божији глас, да захтева озбиљну пажњу. Морамо се одупрети своје тенденције, и тукли их слушати глас савести, без одлагања, или изговор за своје позиве не заустави и не искористе наше сопствене воље и инстинктивно понашање.

Господ нам саветује да се молимо у самоћи и тишини своје срце студирао, слушао глас истине и савести. Ништа чини јасно као само молитва у осаму.

Када оставите своју природну независност и само-воље и заменити дечје послушности дозвољене ако сте спремни да напусте наставу, чује глас истински пастир, да каже: "Ово је пут којим треба ићи после тога." (Исаија 30.21) постоји време и место где би било прикладно да носе Богу молитву. Ништа не може да нас заустави, ми подигао своје срце у истинску молитву. У сред гомиле на улици, у свом свакодневном раду могу послати молитве Богу и замолите Бога упутства.

Донесите ваше потребе Богу, њихове радости, своје бриге, своје тежње и своје бриге. Ваша необтижи му терет, нити се уморити. Онај који зна све длаке на глави није равнодушан према потребама своје деце. "Јер Господ је милостив и милостив" (Јаков 5,11), у молитви, али не само себе, похвале и хвала Богу за милост.

Христос не нуди људима наставе сујетни, самозадовољан и тврдоглави. Само кротак и послушан обећања смернице у одлучивању ово ће само научити свој начин.

Хришћански живот је живот дневног предаје, подређеност и наставља да се превазиђу препреке сваки дан води на нове и нове победе. То је реални раст у Христу.

Љубав за Бога треба да буде главни извор наших акција.

Када се понекад не разумеју нешто, ми не сумњамо у Божју реч само зато што не могу да разумеју тајне Божије промисли. У природи, ми смо увек окружени тајности, који не може да објасни. Чак и најједноставнији облици живота је проблем који не може да објасни ни најмудрији мислилаца.

Библија даје истину тако једноставно и савршено прилагођен потребама и жељама људског срца, да је изненађен и импресиониран чак и интелектуални, већ и омогућава најједноставнији и необразовани да зна пут спасења.

Постоје докази за свакога - најједноставнији и најудаљенијим - доказ који пружа своје искуство. Бог нас позива да истину његових речи, истину своје обећање да испробате за себе. Он нас позива: "О, укус и видећете да је добар Господ" (Псалам 34,9). Уместо да се ослања на речи других, ми морамо да сами уверити. Господ каже: "Питајте и ви" (Јован 16:24). Божја обећања су испуњени. Не не и никада не може успети. Све то нас испуњава радошћу.

Убрзо су отворили врата неба, до Божје деце дошао из уста краља славе чује благослова које ће се емитовати уши као најслађа музика: "Дођите, благословени Оца мојега, наследити царство припремили за вас од постанка свет "(Матеј 25,34).

Тада откуп ће бити дочекан у кући, која их припрема за Исуса.


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Видео - Све о Христу! - Павле Перилица

428_vse_je_o_kristu_paul_washer.jpg Вечерас сам овде да говорим о људима. Или да разговарају о цркви или религији. Јер су све ове ствари имају своје пропусте и недостатке. Сваки од вас треба да буде у ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 152520x

Како да пронађем Бога?

372_jak_najit_boha.jpg Унутар сваког човека је кодирана у жељу за Богом. У прошлости су људи генерацијама створио различите богове под својим условима, па чак и данас људи имају жељу да се поклони нешто, ...
Додата: 07.03.2011
Прегледи: 224704x

Једини прави Бог, Бог Израелов!

439_izraelite.jpg Исаија 44,6 - Овако вели Господ, Спаситељ и краљ Израела, Господ над војскама: Ја сам први и ја сам последња, осим мене нема Бога.Бог је само један! Један Створитељ Земље и ...
Додата: 01.06.2011
Прегледи: 281071x

Видео - Исусе

199_film_jezis.jpg Исус Џон Хеиман се посматра и већина преведена филма у историји филма.Овај филм је историјски блиско на живот Исуса Христа.Ко је Исус? Ово питање има за циљ да одговори познати продуцент ...
Додата: 03.11.2010
Прегледи: 260809x

Буди у Кини и шире Јеванђеље

298_cina.jpg Азија је највећи позориште двадесетог века. Ниједан други континент света не указују на много о најмоћнијих покрета - политичке, социјалне, образовне, и духовни. Питање је да ли на неком другом континенту ...
Додата: 19.12.2010
Прегледи: 167938x

Sr.AmazingHope.net - Једини начин да се небо