Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Обећање нових земљишта Абрахаму, верник у Христу

Библијска Чињенице

411_nova_zeme_nebe.jpg

Обећање нових земљишта Абрахаму, верник у Христу

Додата: 07.04.2011
Прегледи: 146665x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Дан Христов други долазак је дан када се завршава зло. Дан искупљења, не само за народ Божји, али и за земљу. Бог је створио земљу да постане дом човека. Београд је остао овде у врт Еден, који улепшали Творац себе. Иако је грех разбио Божјег стварања, човечанство никада још није напуштена од стране њиховог Творца. Анђели спуштају на овој планети са поруком искупљења и Божији Син је дошао да нас лично, у нашу земљу да плати за наше грехе.

Библија говори о чињеници да други долазак Исуса Христа ће бити откупљени и верни народ одвели у небеса, где ће судити зли људи са Христом хиљаду година. После хиљаду година - миленијума, Бог ће сићи ​​са градом Нови Јерусалим, а суд ће зле људе, и са Сатаном и све његове помагаче уништена у пожару. Онда очисти цела земља огњем и стварање све нове и лепе. Новонастале државе ће повратити свој дом за откупљени човечанства, који више не плаче или патњу и смрт. Више о миленијума у ​​чланку - "Миленијум - Миленијумског краљевство."

Прочитајте шта пише на основу гнезде у Библији и како то односи на обећање Аврааму са нама.

За коју сврху су се створили смо земљу?

Исаија 45,18 - Па, каже творац неба, Господ Бог, који су формирали Земљу, који га је и потврдио да не би да је остала празна, али формиран је на стан:

Кога је Бог дао земљу?

Псалам 115,16 - Господ је највиша небеса, земљу али људи поклонио!

За коју сврху је човек створио?

Псалам 8,7 - као човек, ја тражим да га се сећати као људско биће, да си за њега? Нешто ниже од Бога, ти настао, славу и част си га крунисао над делима руку сте имали владу поверио на ноге, све си написао.

Јеврејима 2,8 - ... на ноге, све имате пресавијени. "

Као човек изгубио власт?

Римљанима 1,25 - Када разменили истину Божију у лаж и славили и служили створење уместо Створитеља, који је благословен довека. Амин.

Римљанима 6,23 - плата за грех је смрт, али дар Божји је вечни живот у Христу Исусу, Господу нашем.

Човек је савладао у врт Еден, и ту је себе и своју имовину у руке непријатеља.

Мојсијева 3,4 - Змија супруга је рекао: "Нећете умрети, али Бог зна да једном када јести од дрвета, отвори очи и бити као Бог: Знаш добро и зло.

2. Петар 2,19 - ја сам их обећање слободе, они сами су робови пропасти - који дају на било шта, да га пороби!

Ко је ово прва некретнина да се опорави?

Михеј 4,8 - Господ ће царовати над њима на гори Сиону од тог дана до заувек. Мигдал-Едер, Кула стадо, брда кћери Сиона, вратићете се на древним Владе Краљевине кћери јерусалимске.

Мојсијева 3,15 - ослободите непријатељство између тебе и жене и између вашег и њеног потомства. Он ће сломи главу, а ви му модрице пете. "

Галатима 3,29 - А ако сте Христа, ви сте Авраамово потомство и наследника у складу са обећање.

Зашто је Христос рекао: Блажени су кротки? То наслеђе се не може остварити у овом животу, али тек након доласка Исуса Христа, јер тиха већина своју сопствену малу земаљске ствари.

Матеј 5,5 - Блажени су кротки, он ће наследити земљу.

Према Данилу, који је сада, овде на земљи највише?

Псалам 73,3-7 - Почео сам да видим поносна је завист Вицкед благостања: не боли, не брину да су њихова тела добро храњени, без мане. Људска патња се не знам тренутну беде су бесплатни.

Где се отплаћује фер?

Приче 11,31 - где се на земљи праведника одмазде, много зликоваца и грешника!

Псалам 37,34 - Ослоните се на Господа и држи свој пут. Он ће вас подићи у земљу, али ништа опрати, видећете!

Који Аврам добио обећање ове земље?

Мојсијева 13,14-15 -. "Подигни очи своје од места где си, и погледајте север, југ, исток и запад сву земљу што видиш, дајем теби и семену твом до века.

Колико земљишта у власништву Авраам за његов живот у Ханану?

Дела 7,5 - он му је дао ни трага од наслеђе земље, али је обећао да јој поседовање њега и његово потомство после њега. Иако је још био без деце ...

Јеврејима 11,8-13 - вером, Авраам послуша Божији позив да иду у место које је инхерентно добитак. Иако није знао где иде, отишао је на путу. Вера емигрира у обећану земљу, међутим, био странац, и он је живео у шаторима, као и Исака и Јакова, наследници тог обећања. Погледао је град који има темеље, чији је градитељ и творац Бог.

Ко је семе, а то је да се обећања?

Галатима 3,16 - обећање Аврааму и његовом потомству. Свето писмо не говори у множини: "И да семе", али у униформи ", и да твоје семе", што значи Христос.

Ко су наследници обећања?

Галатима 3,27-29 - Све што имате вере у Исуса Христа постану деца Божија. Сви они који су крштени у Христу, морате ставити на Христа. Није више о томе ко је Јеврејин или грчки, роб или слободан, мушки или женски - ви сте сви једно у Христу Исусу. А ако сте Христа, ви сте Авраамово потомство и наследника у складу са обећање.

Исаија 44,3-5 - Ја ћу излити дух свој на семе твоје (Јаков), његов благослов на потомство, тако да ће расти као трава на ливади и река врбе. Један каже: "Ја сам Господ", а други да носе име Јаков, са друге стране пише "Господ" и да име Израела.

Зашто не добијају своју праву награду у давна времена?

Јеврејима 11,39,40 - сви они долазе кроз веру у Бога признање. Ипак није постигнут обећање, како је Бог намеравао за нас да уради боље - зашто да не буде циљ, без нас.

Шта се дешава у нашој земљи у дан Господњи?

2. Петар 3,10 - Дан Господњи, међутим, доћи као лопов. Тог дана, небо пада доле с судар, елементи се растварају од топлоте и земљу са свим својим делима ће бити откривен.

Шта ће пратити овај велики огањ?

2. Петар 3,13 - али ми изгледа да ново небо и нову земљу - Хоме капитала.

Исаија 65.17 - Ево - да направим ново небо и нова земља, последња ствари које треба да заборавимо, нико неће мислити о њима.

Шта је видео у визији апостола Јована о нашој земљи?

Откривење 21,1 - Онда сам видео ново небо и нова земља. За прво небо и прва земља преминуо и мора нема више.

Оно што је Бог припремио за свој народ?

1 Коринћанима 2,9 - "Шта нема ока је видео, оно што ухо чује, оно што човек никада није дошао на памет, да је Бог припремио за оне који га љубе."

Јеврејима 11,16 - Али они желе бољи земљи - после небо. Бог је толико срамота да се назива Бог њихов, јер они припремили град.

Шта очекивани Аврам?

Јеврејима 11,10 - зато што је изгледао град који има темеље, чији је градитељ и творац Бог.

Где је град и оно што му је име?

Галатима 4,26 - ове жене су два завета. Један је са планине Синај, као Хогар и њихова деца рођена у ропство. Ово Хогар је брдо Синај у Арабији и одговара Јерусалиму који сада, као што је са својом децом у ропству. Небески Јерусалим слободан је, али он је наша мајка.

Шта пророка у визији града?

Откровење Јована 21,2 - Видео сам свети град, нови Јерусалим, силази са неба од Бога, припремљен као невеста украшена за свог мужа.

Откровење Јована 21.27 - али свакако не може да стане у било који загађују или штетна бес и лажи, али они који су уписани у књизи Јагње живота.

Откровење Јованово 21,10-11 - Одвео ме је у духу на велику и високу планину и показао ми свети град, Јерусалим, силази са неба од Бога и славе Божије. Осветљеност као највише драгог камења, као што су камен јаспис, јасно као кристал.

Откровење Јованово 21,24-25 - сачуване народи ће ходити у своје светлости, и краљеве земље пренети му своју славу. Њена врата никада неће бити на затварају, и нема ноћи.

Исаија 62,3 - Господ вам руке славно круну у длан своје богате краљевске шешир.

Ко ће бити дозвољено да иду у град?

Откровење Јованово 22,14 - "Благо онима који су опрали своје хаљине, да имају приступ дрво живота и моћи да уђу на врата у град.

Откривење 14,5 - то су они који следе Јагње где год да иде, које су купили од људи као првине Богу и Јагње. У њиховим устима никаква лаж, уместо тога, су без мане.

Откровење Јована 7,14-15 - "То су они који су из велике невоље су опрали своје хаљине и убелише их у крви Јагње Зато су пред престолом Бога и служе му у.. његов храм дан и ноћ Онај који седи на престолу ће склониште њих.. Они никада неће глад или жеђ, или топло сунце спали, јер је Јагње ће их хране, које је насред престола То ће их довести до извора. живе воде и Бог ће отрти сваку сузу с њихових очију. "

Каква је ситуација у целој земљи обновљене?

Откривење 21,4 - Он ће отрти сваку сузу с њихових очију и смрти више неће ни вапај ни вике, ни бола никада неће бити, јер је претходне ствари су преминула. "

Исаија 11,6-9 - Волф, такође ће пребивати са јагњетина, Леопард ће лежати поред дете, теле ће пасти са лавом младунче и дете ће их водити. Крава и медвед ће бити на пашњаку, своје младе легну заједно, и лав ће јести сламу к'о вола. Беба ће играти рупа Випер бебу достигне змија Ден. Нема љутње, нема забуне било где у целој мојој светој гори - земља ће бити пуна знања о Господу, као што вода попуните море!

Исаија 65.17 - Ево - да направим ново небо и нова земља, последња ствари које треба да заборавимо, нико неће мислити о њима.

То време богослужења ће се одржати у новој земљи?

Исаија 66,22-23 - Као ново небо и нова земља, што ће, остаће преда мном, говори Господ, и даље, своје име и твоје потомство. Од млађака до млађака, од суботе до суботе ће сви људи доћи да се поклоне ме, вели Господ.

Ко ће живети са једним?

Откривење 21,3-4 - Чуо сам јак глас од престола: "Ево, стојим са Богом људи: да живе са њима и они ће бити народ његов и сам Бог биће с њима и буде њихов Бог. ће обрисати сваку сузу с њихових очију и смрти више неће ни вапај ни вике, ни бола никада неће бити, јер је претходне ствари су преминули. "

Псалам 16,11 - пут живота, да ми покаже у вашем присуству је пуноћа радости, бескрајно блаженство је на десној руци!

Колико дуго ће они имају будућност Краљевине?

Данијел 7,18 - али ће добити Краљевине Свемогућег и светитељима ће то правило заувек и заувек и заувек. "

Исаија 65,22 - а не да гради, други да живе, не кладим се на друге волфед. Мој народ ће живети, као што живи дрвеће, делима руку својих да уживају у мојим изабраницима.


Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Оно што ми верујемо први део - доктринарној поена 1-15

413_cemu_verime_1_15.jpg 1 Писмо - Библија, Стари и Нови Завет, су писане Речи Божије. Дао божанским надахнућем преко светих Бога који је говорио и писао од стране Светог Духа. У овој Речи Бог ...
Додата: 11.04.2011
Прегледи: 133311x

Видео - Космички сукоба

459_vesmirny_konflikt.jpg Сви људи на земљи, без обзира на религију или националност, и да признају да су сви око нас у целом свету је борба, борба између сила добра и зла. Борба између ...
Додата: 08.08.2011
Прегледи: 194296x

Поштовање суботе кроз векове

464_zachovavani_sboty.jpg Изненађујуће пресек историје која показује да је Бог увек имао свој народ, који су држали све Десет заповести, укључујући и дан Божји одмора - шабат. Он никада није успео да истреби ...
Додата: 14.08.2011
Прегледи: 368519x

Богови име - зашто је Бог, јер бласпхемест и још увек је заклети?

318_bozi_jmeno_na_darmo.jpg Мојсијева 20, 7 - не користите име Господ, Бог твој узалуд, за оне који би његово име узалуд, Господ не би оставити без казне.Већина религиозни људи су упознати са заповести, а ...
Додата: 23.01.2011
Прегледи: 145314x

Суботу као спомен стварања, с обзиром на однос са Богом

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Погледајмо самом почетку Библије, Књига Постања. Овде је писано о стварању нашег света. Ми смо сазнали да је Бог створио овај свет у шест узастопних дана и почину у седми дан. ...
Додата: 28.04.2011
Прегледи: 178921x

Sr.AmazingHope.net - Обећање нових земљишта Абрахаму, верник у Христу